כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אבל עדיף שיהיה קובץ doc. זה חד פעמי ואני לא רוצה להתחיל להתקין תוכנות או לברר מה לעשות. אם מישהו יכול לפתוח אותו עם הוורד שלו ולשמור בסיומת אחרת אני אודה לו מאוד מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלא שורץ בילדים בני 16 שטופי הורמונים. האם קיימת חיה כזו? רצוי בעברית.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני 20 שנה ראיתי סרט אימה שפשוט הרג אותי מפחד (הייתי בן 13 ) אני זוכר שמישהו נסע במכונית והוציא את ידו מחוץ לחלון . מכונית שבאה מהכיוון הנגדי פשוט כרתה לו כף היד . כף היד התעופפה לשדה ליד ולא מצאו אותה . עכשיו אותו כף יד כרותה התחילה לרצוח אנשים . מישהו יודע על איזה סרט מדובר ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על פניו סרט של HD ברזולוצית 1920X 1080. ללא הקווים השחורים יהיה 1920X800 יש לי כמה סרטים, בהם שמתי לב שהתוכנה חתכה קצת יותר בסרט אחד זה: 1920X796 (במקרה כזה השוותי לאותו סרט ברזולוצית 1920X800 ולא ראיתי הבדל בחיתוך האנכי של התמונה). במקרה אחר השוותי סרט של 1900X798 (גם במקרה הזה השוותי לסרט של 1920X800) וגם הפעם לא ראיתי תמונה חתוכה באופקי. איך זה אפשרי? החיתוך לא היה אמור לפלוש אל תוך הסרט?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי בספרייה וראיתי שם ארונות ספרים מלאים ספרים (משקל של כל ארון בערך טון) הארונות נמצאים בתוך מסילות ואפשר להזיז אותם עם ידית שנעה במעגל שנמצאת בחזית של הארון. ילד בן 10 יכול להוזיז 10 ארונות צמודים (10 טון!!!) ע"י הוזזת ארון אחד בעזרת הידית והארון הזה דוחף את שאר הארונות. המנגנון מכני אין שם חשמל, איך זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לעצה מבעלי ניסיון על מלון/צימר/דירת נופש באיזור זיכרון יעקב לזוג+3 ללילה אחד ביום ו' הקרוב. לא צריך פאר או הגזמות אבל משהו איכותי ומושקע במקום שאפשר לצאת ממנו בערב עם הילדות ברגל למסעדה ו/או טיול קטן. אפשרי גם בסביבה הקרובה (נאמר טווח יקנעם-חוף-דור) אבל שלא יהיה חור ושיהיה ברמה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל: אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים! העבירו את הנושא לפורום המתאים במידת הצורך. טוב, אז למרות שאני עוד מעט בן 20 - אמא שלי עדיין אחראית על כל העניין הכספי (אני חייל). מה לקנות, מה לא, כמה איפה ומתי. שאני אומר לה שהמחשב איטי \ לא מריץ משחקים היא לא מבינה על מה אני מדבר. שאני מבקש לקנות מחשב חדש היא בדרך כלל מסרבת. אז הפעם החלטתי לעשות משהו יצירתי יותר. http://www.youtube.com/watch?v=1Pu7UEiI_BU...eature=youtu.be הסרטון מדמה את כל המשחקים שאני רוצה לשחק ולא יכול (את היכולות של המחשב החדש, בעזרת השם חח). מקווה שתהנו! ואשמח לשמוע ביקורת!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
היי , לא בטוח אם זה הפורום הנכון , אבל אני לא ממש מכיר פורום טוב אחר אז.. למה זה בעייתי שהשקל חזק? ולמה יש צורך בקניה מאסיבית של דולרים בכדי להוריד אותו? האם זה קשור לכך שכשהשקל מתחזק והדולר יורד, חברות אמריקאיות צריכות להשקיע יותר כסף(בדולרים) ולא יהיה להם כלכלי להישאר פה?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הכרטיסים הגראפיים החדשים של NVIDIA לשוק הנייח ולשוק הנייד מבטיחים לשדרג משמעותית את כל מה שיש לאינטל להציע בעלות וצריכת הספק מינימליים - תודות לארכיטקטורת ה-Pascal לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
היי נשמע הזוי נכון ? אובכן, מסתבר שלא כ"כ - https://www.google.co.il/search?q=moon+is+hollow&oq=is+moon+is+h&aqs=chrome.1.69i57j0l3.20290j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טרי מהתנור - בחדשות 2 הביאו סברה לסיבת הפלתו של המטוס אתמול - נבחנת האפשרות שצוות המטוס היה עסוק בהכוונת החימוש על המטרה ולכן "פיספס" את ההתראות בדבר הטיל שעושה דרכו לעברם / לעבר המטוס. אההה סליחה, אבל משהו כאן לא מסתדר - בשביל זה יש שני אנשי צוות ( עוד מימי הפאנטום העליזים ( למען האמת לא כ"כ, אבל זה כבר סיפור אחר ). יש נווט שתפקידו למעשה לתפעל את החימוש ויש טייס שתפקידו לדאוג לשלום המטוס. אז כל אחד שיפרש את זה איך שבא לו, אבל הטענה שלעיל ממש לא מחזיקה מים ( או אוויר ). וכמובן החלמה מהירה ומלאה לכל הפצעועים !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כך נטען בכותרת של אחד האתרים ( בארץ ). תובנותיכם בעניין ? ( לא לגלוש לפוליטיקות, בבקשה )
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה ProtonMail בטוח ואם הוא יכול לשמש כמייל ראשי ?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הרבה מבני העולם מקילים ראש בעיניין ההורדות מבחינתם אם אפשר להוריד ולא יעשו להם בעיות עם זה הם יורידו . אני בהתחלה הייתי מוריד , אבל אחרי שנתקלתי באנשים שמשנתם היתה שיהיה הכל חוקי . החלטתי שגם אני איהיה ככה , לא מוריד שום דבר בצורה לא חוקית . עכשיו השאלה היא לגבי ספרי לימוד בתחום המחשבים . ספרים נמכרים באמזון במחירים של כמה עשרות דולרים לפעמים יותר לפעמים פחות . אבל כשעושים חיפוש בגוגל , הרבה פעמים בתוצאות הראשונות יש גירסה של הספר ב PDF זה לא טורננט או משהו פשוט קישור ישיר וזהו . הרבה פעמים יש גם לינקים github לספרים מה לפי דעתכם הדרך הישרה ? לקנות כל ספר ? או כל עוד לא השתמשנו בטוררנט אז אין בעיה עם זה .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הארועים בצפון .... אובכן, קרה מה שקרה בצפון. לכאורה, תנאים אופטימליים לניסוי על אמת. "רק" שני טילי קרקע - קרקע (עם ובלי מרכאות) עשו את מעופם לכיוון הארץ. מה שאמור לטפל בסוג האיום הזה היא מערכת "קלע דוד", או בשמה הקודם "שרביט הקסמים". המערכת מבצעית מזה זמן מה, כלומר עברה את כל השלבים עד להיותה כזאת. אממה, ככל הנראה, תוך כדי הירוט התברר שאין איום על הארץ. נו, מילא. אז הופעלה השמדה עצמית למיירטים של המערכת. אכן, שברים של מיירט אחד נפלו בשטחי מדינת ישראל. אבל, וזה האבל הגדול, המיירט השני נעלם. או יותר נכון, לא יודעים מה היה לו. איננו. לא שברים ולא טיל ולא כלום. בעיה. בעיה גדולה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת Lian-Li הופכת לראשונה שמציעה כבל 24 פינים ראשי ללוח האם עם הארת לד צבעונית - ותג מחיר בשמיים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יצרנית הקירורים האוסטרית הנודעת מציגה גרסה יוקרתית ומשודרגת של קירור ה-120 מילימטרים הראשון שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, האם מישהו כאן יכול לספר לי פרטים על המשרה? איך התנאים/עומסי העבודה? האם העבודה מתבצעת בנוחות, או שזה מחנה עבודה שמצריך הרכבה של כמה שיותר מחשבים בכמה שיותר מהירות? (כמו פועל סיני) האם לטכנאי יש מגע עם ציבור הלקוחות כמו לנציג המכירות? מאז שאני זוכר את עצמי הרכבתי ופירקתי מחשבים, מאז ומתמיד אהבתי את העולם הזה. אני רק רוצה לציין שמבחינת פירוק והרכבה, אין לי כל בעיה. אבל אני פחות בקיא מבחינת זיהוי בעיות ופתרונן, למשל לזהות מדוע מחשב קופא/לא עולה/עושה ריסטארט בפתאומיות. לבעיות כאלה יכולות להיות הרבה סיבות, ואני לא הכי בקיא בזה. אבל כמובן שאני מגיע עם ראש פתוח, ללמוד, להבין ולהתפתח. האם משרה של איש מכירות יכולה להיות אטרקטיבית יותר…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכתבה "רגע, יש עוד!" הפנתה אותי לעמוד פייסבוק. האם הזון מתחיל לתת תוכן בלעדי דרך פייסבוק? חבל, כי הוא יימנע ממני וכנראה שאוותר עליו. אני כנראה אחד מהדינוזאורים האחרונים שלא חסר להם בחיים חשבון פייסבוק, ולכן לא פתחו חשבון.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Corsair משיקה קיט כפול חדיש בסדרת ה-Vengeance LPX שלה, שנראה בדיוק כמו כל השאר - אך יעלה לכם יותר מ-3,000 שקלים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני מעוניין לחבר מספר מאווררים שפירקתי ממחשב ישן לפאנל סולארי בשטח האם ניתן לעשות זאת אם כן אז איך נעשה החיבור ואיך אני בוחר את הפנל הנכון? תודה רבה 😁
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את האתר lynda.com שמספק הדרכה בסרטונים לכל מיני תוכנות. אני מחפש גם סרטונים ללימוד טכנאי מחשבים. קיים כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת קירורים העונה לשם Snowman מקבלת אהדה ברחבי הרשת בשל מחיר נמוך במיוחד ביחס לתמורה - אז דאגנו להשיג אחד על מנת לספר לכם האם הבאזז הזה מוצדק לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
- 3 followers
-