עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, קיבלתי מנילה ויש לי בה אפשרות לבחור בין 3 חילות (אפילו בלי אפשרות לבחור בתפקידים ספציפיים) האפשרויות הם: חיל האוויר והחלל חיל תקשוב חיל חימוש. הבנתי שקיבלתי את המנילה הזאת בגלל שהגברתי בבית ספר אלקטרוניקה ויש לי פרופיל עורפי (64). במה לדעתכם כדאי לבחור ולמה? אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תוכנת פופקורן טיים חוזרת אל הרשת לאחר שהורדה על ידי ארגון ה-MPAA, והפעם בגרסת קהילה חדשה פופקורן טיים, תוכנת הזרמת המדיה שחוקיותה מוטלת בספק ונקלעת שוב ושוב לחיכוכים עם רשויות החוק בארה"ב, מסרבת להפוך לעוד מספר בסטטיסטיקה וחוזרת למרות הכל לרשת שוב – בערך. הפעם מדובר בגרסה חדשה, אך הכל נשאר אותו הדבר. אחד המודרים האחראיים על פיתוח הגרסה החדשה, גרסת ה-Community, ציין בדף הרדיט של פופקורן טיים שתהליך הפיתוח לא יפסיק למרות כל הלחצים המופעלים. באותו פוסט נעוץ, ציין אותו המודר שגרסת ה-Community זמינה כעת להורדה דרך הכתובת popcorntime.ml. באתר הזמני החדש ההורדה מבוססת על שירותים חינמיים ומירורים למינהם בכדי להאט כמה שאפשר כל תהליך נוסף מצד רשויות החוק. בנוסף…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תראו מה ניגלה לעיני: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2994168,00.html

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by aldema,

יש לי נוקיה 3120 עם פאנל משעמם כזה ורציתי לדעת איפה ניתן לקנות פאנלים מיוחדים (אל תגידו לי קניון כי הכל חרא..) ויפים כאלה אפילו שהם מזוייפים הם פי 2 יפים מהפאנלים שיש לנוקיה להציע... אז לא להתבייש ולשפוך הצעות ומקומות..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. :AR15: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: איזה בלגן אשקרה שכונה הלך פה ! ליפני שעה בערך אני יושב לי להנאתי ורואה טלוויזיה תוך כדי שאני מעביר ערוצים (כשמעבירים ערוצים בטלוויזיה שלי יש מין דילאי כזה של הסאונד ולא שומעים כלום אז היה שקט כזה) אני שומע קול ממגה-פון-"תעצור בצד" טוב אני ממשיך להעביר ערוצים ואז אני שומע "הוא בורח תעצור אותו תעצור אותו" ואז הסקרנות כבר גרמה לי לקום אני רץ לחלון בחדר שלי ואני קולט רכב G.M.C ספארי ממש מתחת לחלון שלי (אני גר בבניין קומה שלישית) ו 4 גי'פים חוסמים לו את הצורה וליפני שהספקתי להגיד HWzone הגיעו עוד 3 ניידות :smoke:אני ואח שלי הסתכלנו מהחלון חשבנו איזה מחבל או מינימום איז…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zorgi,

שעשועון טלויזה ביפן, וכמה מתיחות .כנסו זה חזק. http://www.youtube.com/watch?v=3ihyj1xhOvM http://www.vidilife.com/video_play_1120070_Crazy_Japanese_Komodo_Dragon_Game.htm היפנים האלה קרועים על כול הראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.people.virginia.edu/~scy8y/moSMB3.wmv

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

יש אחד כזה ? הייתם בו ? אני לא צריך משהו יקר ויפה רק מקום לשים בו את חפציי וזהו ! יש לינקים ? תודה. נ.ב כמה עולה נסיעה לאילת באוטובוס מתחנה מרכזית ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הסרטון: נראה טוב, מישהו יודע מאיזה סרט זה, הוא לא רשם.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לא ממש עניין חשוב, אך אותי שעשע קראתי בכתבה עדכנית באתר על המסך החדש הצפוי לIPAD3, ואז ראיתי בצד [איפה שבד"כ ממוקמות מודעות מכירה באקראי מלוח "יד שניה" של האתר] מודעה על "מחשב איכותי וחזק במחיר מעולה". אני לא מחפש מחשב, אבל תמיד שמח "להתעדכן" ולהתרשם בשווי של מערכות ורכיבים מסוימים, סתם לידע הכללי. הקלקתי- וראיתי למעלה מחיר של 3000 ש"ח... "זה צריך להיות חתיכת מחשב" חשבתי לעצמי... ואז שמתי לב למפרט... ואאאאז שמתי לב לתאריך.... מה המסקנה... כדאי אולי להסיר מודעות מכירה ישנות ולא רלוונטיות מהמאגר? כי הן "תופסות" במידה מסוימת את הסיכוי של מודעות שכן רלוונטיות, להחשף לעיני הגולשים.... לא קריטי, לא כ"כ חשוב, אבל סתם נקודה למחשבה. אותי זה שעשע טיפה : שבוע טוב [atta…

11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה דבר קורע זה חחחח עובדים אל כוכבי קולנוע וכל הכוכבים... חחחח למי שיש יס שיפתח עכשיו YTV

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by X-_PLOSIVE,

1001!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפי מה ששומעים זה 3.200, הבת של שכנה שלי נולדה 4.3 ושכנה שלי אשה בעלת ממדים. בכל מקרה, סתם לידע כללי שיהיה לכם וגם בגלל שאני אוהב לשתף "Stuff that makes you go: "Holly Crap on a Cracker! http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6224785/Indonesian-woman-gives-birth-to-19-lb-baby.html

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות את COMPANT OF HEROES: TALES OF VALOR ומצאתי אותו בGAMESTOP ב-30$, האם כדי לי לקנות מהאתר מבחינת אמינות ומחיר? **אני קונה את זה מהסטים [או איך שלא קוראים לזה].

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by wooper,

היי אנשים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. או שעדיף לתת ת200 שקל לבן אדם שיעשה את זה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עונת שוברי הקופות הקולנועית מתחילה בקרוב מאוד, והאולפנים השונים מתחילים להעלות הילוך עם קדימונים חדשים ליצירות השאפתניות שלהם שנת 2016 כבר סיפקה לנו מספר להיטי-על מתחום האקשן ומתחום גיבורי העל של עולם הקולנוע, אך נראה כי זה היה רק הסיפתח – ויש עוד ערימה של כותרים משמעותיים שעתידים להגיע אלינו בחודשים הקרובים, בהשקעה כספית גדולה ועם ציפיות גבוהות לפדות את הצ'קים שהושקעו בהם. מצידם של אולפני דיסני נקבל בחודש אוקטובר 2016 את Doctor Strange, גיבור חדש וייחודי שמצטרף לחבורה המצליחה ביותר שהם בנו בשיתוף פעולה נהדר עם Marvel. הסרט המסקרן זכה לטריילר ראשון שמציג רק מעט מסיפור הרקע של הדוקטור, בכיכובו של בנדיקט קמברבאץ' ובשיתוף פעולה עם צוות שכולל את רייצ'ל מקאדמס…

18. Started by logos,

אם כן אז איזה שרת? איזה ניק.. ואיזה חדרים אתם נמצאים בדרך כלל...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, שילמתי 510 שקלים למבחן הקרוב ב 4-5 לאפריל לפסיכומטרי. עדיין לא שלחו לי מיקום המבחן..משהו מוזר לי פה כיוון שאומרים שמודיעים כחודש לפני, התקשרתי לאיגוד הבחינות הזה מה שלא יהיה והם פתוחים עד 3 מישהו יודע לאן אני צריך לפנות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לפני כמה ימים הזמנתי מסך מסקאיי פי סי והוא הגיע עם פגם בצד בסוף של המסך יש מין גוון צהוב כזה המסךbw 2053 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להגיד לסקאייי פי סי זה בעיה למה אני גר בחיפה ולשלוח להם הם דורשים ממני לשלם על כל צד של משלוח 40 שח מה לעשות ? (הם אשמים שהם שלחו לי מסך פגום ועכשיו אני צריך להוסיף 80 שקל על כלום ?!)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בקטע של העשן השחור שנעצר מול מיסטר אקו, עוד ישהו שם לב שלהבזקי תמונות? יש שם הבזק אחד של ילדה (ואיי יש לי צמרמורת שאני כותב את זה) שמתם לב? תיאוריות רציניות מישהו? :

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by love-its-my-name,

נמאס לי מהמורה הזאת לאנגלית... כל הזמן בוחרת אותי והיא אומרת לי שזה מאהבה חחח שרמוטה... היא הטילה עליי משימה לכתוב ולהרצות בעל פה על כל נושא ביום שישי הזה. עכשיו, אני לא יודע אפילו על מה לעשותת!!!! חשבתי על גלישה אבל זה סתם לא יודע... יש רעיונות? חייב היום לבחור ולהתחיל [זה בסדר, מחר אני מתחיל ב 12] ובקשר לרמה של הנושא - אני 5 יח' תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים