עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mjhfvi,

במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by cleric,

http://www.explosm.net/movies/124/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. השאלה בכותרת

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם אני כרגע בתהליך תיכנון של נסיעה לתאילנד ואני מחפש דיל לביטוח שאני אמור לעשות שאני יהיה שם או שרוצה לספר לי קצת אם היה שם ואיפםה כידי לי ללכת ? או מה שהכי שווה לקנות שם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by iakovl,

חברה אני חייב להגיע מחר עד 0930 לשער יפו בצריפין מטבריה איך אני עושה את זה תעזרו לי מהר בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל בעצם... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חברה אני יודע שזה ספאם אבל תנו לי... אירוע היסטורי לעומת כל האנשים פה שמפרסמים ביום מה שאני עושה בשבוע... אחרי 5.5 שנים בפורום (כן אני זקן, המשתמש שלי הוא 996 לעזזל. המשתמש הכי חדש הוא 36332 ) אחרי שהרבה דברים ראיתי ועברתי פה... הגיע היום לעלות דרגה מנהלים, שדרגו לי את התיאור שלי בבקשה לANIME Junkie ולא Addict

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by First Squad,

אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by idan_20,

קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מוכר י…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by overload,

נכון יש את המכשיר של חברת חשמל שמודד את צריכת החשמל (בקילו וואט נכון?). אני מחפש מכשיר דומה שאני יוכל להתקין בעצמי\חשמלאי עצמאי (בלי קשר ל"חברת החשמל") יתקין כדי למדוד את צריכת החשמל החודשית שעוברת בכבל מסוים, כדי לחשב את הצריכה בנפרד לכל שאר הבית. יש מכשיר כזה? איך הוא נקרא? כמה זה עולה? ואם יש קישור אני ישמח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://ebaumsworld.com/2006/08/fat-belly-shaking.html מעניין מאיזה חומר עשוי הכסא שלו..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני מתכוון ביום רביעי הקרוב לגשת לתיאוריה ויש לי דילמה קטנה.. אשמח לעצ/ות... אני רוצה לסיים עם התאוריה לפני שאני מתחיל ללמוד נהיגה... אני לא רוצה להתחיל לסבך בין השניים, אני רוצה לסיים עם משהו אחד ואז להתחיל את השני. אני מתלבט איך ללמוד לזה... אני יודע שלא צריך ללמוד לזה ממש כי חצי אני מאמין שאני יודע מידע אישי ועוד אבל עם מי אתה ממליצים ללמוד? יש לי את הספר "חינוך תעבורתי" מהביה"ס שיש בו את הרמזורים והכל אבל אמרו שהספר לא טוב. יש לי את התוכנה "לומדה" אבל אמרו שהמבחנים שם לא טובים ולעומת זאת בספר "חינוך תעבורתי" יש לי רק ארבע מבחנים שלמים באותה מתכונת שיכולה להופיע בתאוריה עצמה. מה אתם מציעים לי לעשות? בנוסף לכך אשמח אם תוכלו למצוא לי קישור באינטרנט להורדת מבחנים נו…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. משהו מטריד אותי,נכנסתי להזמנה ועבר לא מעט זמן והמוצר עדיין לא הגיע אליי,הנה תמונה מההזנה שמה,זה בסדר?(אנגלית לא משהו) משהו מסריח?,או הכל כשורה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מישהו מכיר אתר שמלמד לרקוד כמו מייקל ג'קסון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכלל גולשי HWzone. אני והצוות רצינו לאחל לכם חג פורים שמח בעיקר לאור החשיבות הגדולה במיוחד של החג הזה כלפינו אישית. חג פורים מייצג את חלומו של כל מודר, פפשוט מהסיבה שזה החג היחידי בו עושים מודינג גם לבני אדם. ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mr-elad,

NVIDIA ביזבזה 5 מיליון דולר על הפירסום של קרייסיס ומכיוון שהמשחק הזה פונה רק לשוק ה SUPER-HIGH-END אז היום המנייה של NVIDIA צונחת ביותר מ 10 אחוז! תשכחו מפאטצ'ים חדשים לקרייסיס. עוד גורם לנפילה הזאת הוא הקנייה הבזבזנית של חברה שמייצרת כרטיסי פיזיקה (?). למי שרוצה לראות בעצמו, NASDAQ:NVDA.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. האם יש לאיסיקיו (האנשים שאחראים עליו) אימייל שאני יוכל ליצור איתם קשר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה כדאי להביא מהדיוטי נכון להיום? מוצרי חשמל? בשמים? אלכוהול(כבר יש רשימה) אשמח לקבל הצעות עבור כל דבר..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Hi All, יש לי עבודה בביולוגיה ואני צריך להעתיק מידע (די גדול) לוורד, הבעיה היא שאני מעתיק הוא מעתיק לי אותו הפוך. למה,ואיך לפתור זאת? (מי שלא הבין אותי,שינסה להעתיק מידע מסויים מפה - http://ichut.macam.ac.il/yamhuf.html#5 )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. עוד עשר דקות אני יוצא לתיכון, לעשות את הבגרות בהסטוריה, אבל לפני שאני עושה את זה, רק רציתי לאחל לכולם, כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם, חברי צוות, מומחים ומשתמשים כאחד, המון המון בהצלחה בבגרות, תביאו ציונים יפים, שילך קל ושיהיה בכיף אללה, אני, האבטיח וחטיפי הבריאות בדרך לתיכון, אז בהצלחה לכולם ;D

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by IG,

בין הפותרים נכונה יוגרלו 20 הודעות כתוספת למונה הספאם [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dvvon,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 1 באפריל נ.ב אני יודע שלא 1 באפריל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

הטלויזיה לא מחובר לשום חברה, ולא עידן פלוס. הצהרתי זאת. אך הם ממשיכים להטריד עם איומים וקנסות. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היום אישרה וועדת הכספים את העלאת משכורתם של שרי הממשלה והעומד בראשה בסכום שבכותרת. כל אחד ואיך שמרגיש לו .... לא יודע מה איתכם, אבל השרים נהנים !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.