עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אתמול היה לי בוחן במתמטיקה על היסתברות בשני שלבים .. אני לומד 3 יח' מתמטיקה ואני בכיתה י' .. השאלה היא כזאת : לכד מכניסים 5 כדורים כחולים ו4 כדורים אדומים. מוציאים כדור אחד. 1. מה ההיסתברות שהכדור הראשון יהיה כחול ? 2. מה ההיסתברות להוציא כדור כחול אחד בדיוק ? 3. מה ההיסתברות להוציא לפחות כדור כחול אחד ? אלה התשובות שרשמתי : 1. 5 ל9 2. 4 ל8 3. 4 או 5 ל8 (כי זה תלוי מה הוא הכדור הראשון או השני ..) זה הסירטוט : N=9 Pb=5 Pr=4 (r מסמל RED) (b מסמל BLUE) סורי על הכתב הלא ברור האים אני צודק ? אם לא אז מהם התשובות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avi2014,

לאחרונה אבא שלי סובל מכאבי גב והוא מחפש מזרון נורמאלי.. חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=WUORTOTEVA1 עד 2500..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by onn_the_vy,

הנה תמונה שלי!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לחתוך קטעים מסידרה (בפורמט AVI עם קידוד DIVX או XVID) ולערוך אותם לכדי קטע וידאו חדש. אני מחפש תוכנה חינמית אשר תאפשר לי לעשות זאת בקלות. ניסיתי את windows movie maker אבל ממש לא נוח לחתוך שם קטעים. יש הצעה? תודה

6. נמעס לי כבר מכל האתרים האלה שנותנים תמונות לטפטים בקבצי JPG באיכות בינונית. אני מחפש אתר שאפשר למצא בו תמונות ברזולוציות גבוהות מאוד מאוד או שלפחות יהיה באיכות מאוד גבוה (של הקובץ). אני לא מחפש רקעים למחשב, אני מחפש תמונות. אין נושא ספציפי, רק עדיף לא תמונת נוף. ושלא יהיו תמונות פסיכודליות במחשב (אלה שהם סתם צבעים וצורות לא ברורות עם כיתוב, אני שונא רקעים כאלה), או איך שלא תיקראו להם. תודה מראש. צירפתי קובץ לתמונה האחרונה שהכנתי, בלי קשר לכלום אני סתם אוהב אותה (ואת LIMA ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. צריך להחליף שמן ואני לא בטוח איזה מנוע יש ומצאתי את טבלה הזו: http://cararac.com/engine_oil/hyundai/getz.html כול המידע שיש לי על הרכב הוא שזה רכב מ2004 וידני לא ידוע מה הנפח מנוע... יש איך לבדוק על המנוע עצמו או איפשהו ברכב את הנפח מנוע?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by scorpion,

מזל טוב לאדי מנהל פורום לינוקס שלנו! וכרגל המסורת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני כרגע ממלא מסמכים בשביל לקבל צו ירושה. יש כמה דברים שלא הבנתי במילוי הטפסים. יש כאן משהו שיכול לעזור לי עם זה בפרטי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עד שנת 08 פלוס מינוס...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Pika007,

http://gizmodo.com/gadgets/peripherals/the-most-geektastic-way-ever-to-make-coffee-246925.php כל מילה מיותרת ;D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by adlanm,

ומה הקשר שלהם לבזק בינלאומי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by redead,

אני גר בכפ"ס.. משהו באזור כפ"ס , רענננה , הרצליה , פ"ת.. יש איזה חנות מומלצת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sgt_flippy,

האם יש עצות כלשהן לטיפול וטיפוח שיער ארוך? (אני רוצה לגדל שיער ארוך)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם! מזמן כבר רציתי לצייר לי ציור לסלון של הבית ופניתי לכמה אנשים שדרשו סכומים מפוצצים! לאחר ברורים רבים!הגעתי דרך חבר טוב לעוד חבר טוב וזה מה שיצא הבטחתי לו כמובן שאתם תשפטו! יציון שהוא צייר את זה בצבעי שמן וגודל התמונה היא 120 על 100 ס"מ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אפילו אם ניסיתם לחשב את התזמון עד התדלוק הבא ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by aviv00,

קניתי מוצר אשרתי קנייה ונכנסתי ל PP כדאי להכניס את הכרטיס אשראי ולסיים עם הקנייה בגלל שלקח לי די הרבה זמן למצוא את ה כרטיס אשראי נצטרכתי להכנס שוב ל PP אבל לא יכולתי להמשיך את הקנייה חפשתי ב EBAY PP משהו שיאפשר לי להמשיך את הקנייה ולא מצאתי דיברתי עם המוכר הוא אמר לי שהמוצר נמכר למישהו אחר זה לא באג רציני ? הרי אחרי שנכנסתי ל PP המוצר כבר שלי כי אין דרך חזרה ? אני לא בטוח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by logos,

אם כן אז איזה שרת? איזה ניק.. ואיזה חדרים אתם נמצאים בדרך כלל...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by GREATTHUNDER,

http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=370&AdCat=370 חח מה נסגר איתם? http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=368&AdCat=368 מי קונה איתי מחשב דרקון? נ.ב קרדיט על המציאה לdoscape מפורום אחר פשוט נשפכתי כשראיתי את זה.... חחחחההה!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מישהו קנה את הדיסק הזה ממני, חדש. אני קניתי אותות מלייף. כידוע הם פשטו את הרגל די מזמן. איך אפשר להחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by arkadur,

משעמם לי יש לכם רעיונות מה לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום הזמנתי דרך EBAY מוצר ועכשיו קיבלתי מיל מPAYPAL שהמוצר נשלך ובנתונים של הכתובת למשלוח רשום שהכתובת לא אושרה. למה זה? אך אני מאשר אותה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by emil57,

שבת שלום לכולם..! יש לי אימיול V0.49a.. התקנתי אותו כרגע וכל השרתים נימחקים.. זה לא האימיול הראשון שאני מתקין וזה מה שקורה, בכולם.. רשמתי תכתובת IP ועדיין זה לא נותן.. (לא מיתחבר..) יש לכם מושג למה לא מיתחבר? מה צריך לעשות? אולי למישו מכם יש אימיול שהוא ממליץ עליו, למה נראה לי האימיול שלי דיי ישן לא?! תודה לכל העונים ושבת שלום..!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Yossarian22,

שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל ומחר אני צריך לחבר אותם איכשהו על מנת להעביר ביניהם קבצים. מה הדרך הכי קלה והכי נוחה שאתם מכירים לעשות את זה? אפשר לחבר ביניהם פשוט עם כבל רשת פשוט?[כמו זה שמתחבר לראוטר] תודה מראש. נ.ב לא ידעתי באיזה פורום לפרסם, אז מצאתי לנכון לשים פה. אם אחד המנהלים חושב שמקומו של הת'רד במקום אחר, הוא מוזמן להעביר.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים