עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yot,

Chevy Camaro + Sony Playstation 3 + Nintendo Wii + 32'' LCD עסקה משתלמת

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  2. אז אחרי שגיליתי שהנעלי טיולים הישנות שלי כבר די לוחצות וגם לא סקסיות במיוחד, החלטתי לקנות נעלי טיולים חדשות, מעור הפעם. הסוג האהוב עליי הוא מעור הפוך- אבל אמא שלי אומרת שמכל שריטה קטנה זה יכול ממש להתלכלך ולהפגם ושקשה עד בלתי אפשרי לנקות אותן. אני לא רוצה שתוך חודש וטיול אחד או שניים הנעליים שלי יראו כאילו שמצאתי אותן בזבל ליד דיסק של טוקיו הוטל, ואני רוצה לדעת אם עור הפוך באמת נעשה מגעיל שרוט ודהוי אחרי כל כך קצת זמן ומגע, ואם כן, איך אפשר לשחזר אותו כדי שייראה כמו שצריך. אני מתכוון לקנות נעלי טיולים של CATERPILLAR אגב. לא משהו ממש רציני במחיר מופרז לטפס על האוורסט, אלא משהו שיתאים לי למסלולים בארץ(אני מדריך בנוער העובד והלומד ועושה הרבה מסלולים בסגנון) בתודה, רן

3. Started by TECHDATA,

אני מנסה להשיג אותם כבר כמה חודשים הם נעלמו " מספר אינו מחובר " יבואן של חומרה והוא רשום באתר של ECS שנציג רשמי ממש מוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/W2B/WhereToBuy.aspx?MenuID=26&LanID=10&AreaID=6&CountryID=95&TabID=1&ln=1

4. Started by DOGMA,

http://www.dumpalink.com/media/1130172899/Fox_Facts

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

אני לא מדבר על כרטיס ויזה למי שלא מבין... זה כמו "אישור" כזה לבוא לפה כמו שצריך לארה"ב וזה די דחוף כי חבר שלי רוצה לבוא לפה ואני צריך לדעת... אז מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by E-R-P,

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by Iko89,

1. אם שמן זית עשוי מזית ושמן דגים מדגים (ושמן גזר מגזר) ממה לעזזל עשוי שמן תינוקות ?! 2. למה עגבניות, מלפפונים ופלפלים נחשבים ירקות ?! 3. למה לא בונים את כל המטוס מהחומר של הקופסא השחורה ?! 4. איך זה יכול להיות שחור שחור קיים אם הוא נוגד את חוקי הפיזיקה ?! 5. למה מים לא דליקים אם הם בנויים מאטומים דליקים ?? תודה

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by Mesatla,

http://www.youtube.com/watch?v=ldY2s9fxuPs

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה קורה?? יש לי ראיון עבודה לתמיכה התכנית של בזק , מישהו היה שם פעם ?? איך התהליך ?? איזה שאלות הם שואלים ( שאלת תכניות ) , והמלצות אם יש . תודה

• 7 תגובות
    • 9.5k צפיות
  10. Started by dor444,

אני יודע שהנושא לא בדיוק מתאים לגאג'דטים אבל זה הנושא הכי קרוב שיכולתי לחשוב שיש בפורומים אז ככה: אני בן 15 ואין לי חשבון בנק, אבל יש לי כרטיס אשראי נטען של VISA ואני מעוניין למכור ולקנות דברים מאיביי, השאלה אם אני אוכל להירשם לפייפל עם הכרטיס האשראי הנטען של VISA והאם אפשר להכניס אליו כסף (כי זה די ברור מאליו שיהיה אפשר להוציא ממנו כסף) אם לא, אני אשמח לשמוע על אופציות לקנות ולמכור משם מוצרים ללא חשבון בנק או כרטיס אשראי של ההורים תודה מראש, דור

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בפורום משחקים אפחד לא נמצא, גם זה לא בדיוק משחק פופולרי. חייב למצוא ת'שם של המשחק.

12. Started by i.k,

רציתי לדעת מי יודע , איפה מפרסמים תמונות מהמועדון הזה? אני מחפש תמונות מיום שישי האחרון ה22.6.07.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כותרת [וכבר גיגלתי וכד' - אז אשמח לשמוע מאנשים שעברו את המבחנים השונים]. ד"א - מה זה אומר על הקב"א שלי? [את הפרופיל אני יודע - 97 ;D] הבנתי שהטירונות היא קרבית - רובאי 03. מה זה כולל ומה אורך הטירונות? שאלה ממש חשובה. אני ב-4 יח' מת' והמגנים שלי עומדים על 100 ל-003 ו-90 ל-004, ובתעודה יש לי 75 סופי במת'...מה אני כותב בתופס מועמדות? [הציונים בבגרות יצאו לא מבריקים מכל מיני סיבות, ככה שאין טעם להכניס אותם כי אני ניגש למועד ב' - ואת הטופס אני צריך להגיש עד ה-2.8 (כשבין ה-19.7 עד ל-1.8 אני בחו"ל...)] אם יש לכם עוד כל מיני דברים שנראה לכם חשוב לציין, אשמח לשמוע / לקרןא.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RomaDev,

אני מחפש חנות של ציוד מוסיקה /די ג'יי שמוכרים שם פאטיפונים Turntable (לא הקומפקטדיסקים אלה ההמכשיר שקורא דיסקים שחורים גדולים נו אתם יודעים למה אני מיתכוון). קיצר שמעתי שיש חנויות בתל אביב אבל אני אל יודע איפה מישהוא מכיר או מישהוא שמוכר אני צריך דחוף הנה תמונות למי שלא הבין למה אני מיתכוון - תורדה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  15. אהלן חברייה, אני וחברים מתכננים נסיעה לקמפינג על הכינרת בפסח, ואנחנו זקוקים להמלצות לחופים איכותיים. לא ניקח איתנו מכוניות כך שאנחנו תלויים באוטובוסים - לחופים נגישים תחבורתית יש עדיפות רצינית. כמו כן אנחנו מחפשים חוף נוח לקמפינג, זול אם אפשר, שיש סיכוי לפגוש בו קמפרים אחרים. אם הוא קרוב לסופר\ חנות שאפשר לקנות בה אוכל ושתייה מה טוב. אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם וכן דעות על חוף לבנון \ חוף גופרה אם מישהו היה או גר באזור ומכיר. תודה מראש, יונתן

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by Tomerico,

יטש לי סירטון של CS.. ויש שם שירים שאני אישית מאד אוהב אני רוצה בבקשה שתגידו לי את השמות של השירים הבאים... יש לי קטע של כנה עשרות שניות... קטע ראשון קטע שני

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, אני לומד מדמ"ח באונ' תל אביב, שנה ראשונה וכנראה גם אחרונה.. עבדתי קשה במהלך השנה הזאת, אבל לא יצאתי עם תוצאות טובות. נכשלתי ברוב הקורסים, ובאחרים לא קיבלתי ציונים גבוהים מי יודע מה.. היחס לסטודנטים מחפיר!!! דוגמה רלוונטית אחרונה: אני לא רשאי לגשת למבחן הסופי בקורס בגלל שהגשתי 6 עבודות במקום 7.. והיה לי נסיבות, ולא עזר כמה השפלתי את עצמי והתחננתי למרצה\ מתרגל\ בודק עבודות ! אז.. נרשמתי והתקבלתי באונ' חיפה למערכות מידע ניהוליות (וגם למדמ"ח כעדיפות שנייה) ? מה דעתכם על החוג הנ"ל ? האם הוא יותר קל ? האם מה שנלמד בו הוא דומה למה שנלמד במדמ"ח ? האם אפשריות התעסוקה אחרי קבלת התואר הם מצומצמים יותר ? אשמח לכל תגובה\ עצה\ טיפ שיכול להיות רלוונטי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by IMT,

חיפסתי באתר Epson את הטלפון של שירות הלקוחות בארץ, וגיליתי לתדהמתי שבמקום ישראל מופיע שם שרות הלקוחות של "פלסטין" איך חברה גדולה כמו Epson מרשה לעצמה לזלזל כך בארץ שלמה? http://www.epson.co.uk/welcome/welcome_africa.htm

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by IlanF,

סתם רוצה לדעת מה אנשים חושבים. מה אתם מעדיפים, לדבר בסקייפ או בבזק? לא בדקתי את המחירים של בזק, אבל המחירים של סקייפ די זולים.. אז אני חושב שאני אתחיל להשתמש בו...

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by ZZR,

חיפשתי וחיפשתי ללא הועיל פה וגם בגוגל.. אני מחפש אולם משחקי ארקייד המכיל סימולטור נהיגה (כמו שהיה פעם בקניון ארנה) מי שמכיר ויוכל לעזור היכן נמצא אולם רציני וחדיש המכיל משחקי נהיגה ברמה גבוהה אודה לו מאד.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. בלי לפגוע בכבודם של המשפחות כמובן כל שנה היה פה איזה דיון נטול חשיבות של מי עומד בצפירות ומי לא -למה הפסקתם אם המסורת ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by -yooy-,

אוהבים את ג'סטין !?!? http://www.youtube.com/watch?v=9gav8zsR8KY

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by evman007,

מישהו יודע מה צריך בשביל שיקחו אותי אפילו לחנות שכונתית לעסוק במחשבים?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by elixvx,

http://nadlan.winwin.co.il/AboutProject.aspx?PId0=5809&PId1=8&utm_source=np_ynet_comp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=np_ynet_comp זה אמיתי הדבר הזה? נשמע ממש הזוי...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Salwaby,

http://www.amirlotan.com/nassralla/nasralla.html http://planet.nana.co.il/atarsh//flashoo/nasral.html חחח משחקים דפוקים , אבל זה הקטע :}

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.