עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iveco,

יוטיוב עושה הרבה בעיות לגבי זכויות יוצרים , צריך להיות ממש עו"ד כדי לדעת מה לעלות ומה לא מלא מעלים סירטונים של ערוץ 1 , 2 , YNET וכו' ועושים שם מאות דולרים בחודש וזה לא מקורי שלהם ויש כאלה שמעלים סירטון אחד של ערוץ 2 ומקבלים באן , הייתי צריך תמונה נכנסתי לאתר שיתופי שמסכים שיקחו ממנו תמונות בתנאי שישימו את הלינק הזה : <a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/arrow">Arrow vector created by freepik - www.freepik.com</a> מה זה הדבר הזה ? ולמה רשום בהתחלה A HREF למה לא ישר הלינק HTTPS מה זאת התוספת הזאת ? זה האתר כל פעם שמורידים משהו מקבלים לינק שמים את זה בתיאור הסירטון ? http://snip.ly/hf8p#http://www.freepik.com/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Yossarian22,

שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל ומחר אני צריך לחבר אותם איכשהו על מנת להעביר ביניהם קבצים. מה הדרך הכי קלה והכי נוחה שאתם מכירים לעשות את זה? אפשר לחבר ביניהם פשוט עם כבל רשת פשוט?[כמו זה שמתחבר לראוטר] תודה מראש. נ.ב לא ידעתי באיזה פורום לפרסם, אז מצאתי לנכון לשים פה. אם אחד המנהלים חושב שמקומו של הת'רד במקום אחר, הוא מוזמן להעביר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yossi_s1,

הייי, יש לי 5 חבילות שצריכות להגיע אלי כבר המון זמן (מעל לחודש) ואין שום זכר לאפאחת מהן, רציתי לדעת אם עוד מישהו מרגיש איזה עיקוב, או שזה משהו אצלי שאני צריך לברר. חבילות מארהב הגיעו אלי למשל תוך שבוע בלי בעייה, אבל נראה שלאחרונה יש בעייה עם חבילות מסין.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by approx,

בעקבות הסרטון הזה אני רוצה להכין גם את הנוזל הזה אבל אין לי מושג איך ובאיזה חומרים להשתמש הכוונה לאיך הם נקראים בארץ

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by maphisto,

שלום לכולם רק רציתי "להודיע" שאני לא נעלם מהפורום אלא במילואים עד סוף חודש יולי. אז שהיה רק טוב לכולם. לכל הדואגים אני צלף ב קומנדו הימי. אם יצא לי אני יחרוט על אחד הכדור HWZONE באהבה (והמבין יבין). אני מידי פעם יחזור להגיד שלום . ביי ונתראה עוד חודש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HeDesXs,

יש כזה דבר לצאת לקורס בבסמ"ח במסגרת הסדיר (שהוא לא קשור למחשבים?) אני ג'ובניק בתל השומר וכשנכנסתי לתיק האישי שלי באתר של צה"ל אז ראיתי שיש שם לשונית קורסים ובתוך זה היה משהו על קורס בבסמ"ח יש כזה דבר? ואיך יוצאים לדבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 11GnR,

היי קראתי על RATE ADAPTIVE/ADAPTIVE RATE בבזק שמציע פינגים משופרים בחינם, יש למישהו מושג אם יש אפשרות דומה בהוט ? ואגב, עד כמה שאני מבין, התשתית מחברת אותך עד לספקית (שנמצאת בארץ), אז נגיד שהRATE ADAPTIVE מוריד מפינג 12 ל8 בשרת ישראלי, אני מבין שהוא משפר 4MS בתוך הארץ. איך יכול להיות שמחוץ לארץ הוא משפר יותר מ4MS ? הרי השיפור הוא ממני עד לספקית לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by motogt,

החלטתי לנצל את הזמן שאני בבית וללכת לקניון לחפש חולצה. התלבשתי, נכנסתי לאוטו, כיוונתי משענת, הכנסתי קוד לקודן, הכנסתי מפתח.............................................................................................ונכנסתי לקניון. מתחיל לחפש את חנויות המותגים. ישר החנות של קסטרו בולטת בעיניים, אני נכנס כולי שמח לחנות, ניגשת אלי מוכרת כוסית ושואלת אותי: אם אפשר לעזור? אני הוצאתי ספר באלגברה ושאלתי אם היא יכולה לעזור לי במשוואת דפרנציאליות? כי אני קצת מתקשה(סתם לא). קיצר היא מתחילה לשלוף לי איזה 90% מהחנות "מה אתה אומר על זאת?" היא שואלת על כל חולצה שהיא מוציאה. (וכאן אנחנו מגיעים לנושא הכתבה) על כל חולצה שהמוכרת הציגה לי אפשר לכתוב במבצע " קנה חולצה קבל סכין פרפר מתנה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הי חברו'ס, המסך עושה אור חזק ומפריע לאישתי לישון אלה לי רעיון לקנות מחיצה שאשים מאחורי ותחסום את האור. משהו בסגנון המגני שמש ששמים על חלונות באוטו להסתיר את השמש מהילדים. יש לכם רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שירות הזרמת הסרטים והסדרות חוזר בגירסה עדכנית נוספת, אשר מציעה יכולת לצפות דרך הדפדפן המועדף עליכם לאחר הורדה של תוסף מתאים התעייפתם מה-Kodi? לשירות ההזרמה הנודע המבוסס על P2P, פופקורן טיים (Popcorn Time), יש גירסה חדשה אשר עשויה להתאים לכם – כזו שפועלת מתוך מרבית סוגי הדפדפנים, ללא צורך בהפעלה של תוכנה ייעודית. כל שנדרש לעשות הוא לגשת לכתובת השירות החדש, לבצע הורדה והתקנה של תוסף ספציפי לדפדפן התומך בהזרמת וידאו מתוך קבצי טורנט, ולגשת לספרייה עם שלל סרטי וידאו וסדרות עדכניות לצפייה ישירה, בערך כמו Netflix, אך ללא תשלום ובאופן שחוקיותו אפורה במקרה הטוב. עוד דרך לקבל את פופקורן טיים אצלכם במחשב ראוי לציין כי נכון לעכשיו לא ברור האם יש קשר ב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם. הנה, לאט אבל בטוח, מסתם כסת"ח וקישוט בגירסאותיו המוקדמות, מתברג ה - Windows Defender למקום הראשון ביחד עם עוד שלושה אנטיוירוסים במבחן שערכה חברת av -test. אז האם נגמרו החיפושים ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי. קניתי מקבוק פרו 13״ refurbished בארה״ב. כרגע אבי נמצא שם. אני יכול לחכות חודש, אפילו חודש וחצי שאבא שלי יחזור ויביא אותו איתו, אבל זאת התקופה שאני אהיה בלי מחשב. עוד לא עברו יומיים וכבר אני מתחיל להתחרפן, קשה לי לראות את עצמי חודש+ בלי מחשב. אם היא ישלח לי אותו בדואר, האם יהיה צורך בתשלום מכס/מע״מ? או שדין מחודש כדין משומש?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אותו שאלה לענות בכנות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mega1234,

בשעה טובה קניתי מחשב חדש, אני רוצה לדעת כמה אני יכול לקבל על הישן : P4 PRESCOT 3.0GHZ ASUS P5GD1 2X512 ADATA DDR400 LEADTEK PX6600GT EE TT 420W APFC תודה רבה.

15. חבר'ה, מחפש המלצה על חנות מחשבים אמינה (עם מחירים סבירים) שבונה מחשבים לפי מפרט.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני משתמש בטלפון באופרה מיני שיש בו חוסם פרסומות אוטומטי,אין לי בעיה לתת הרשאה לדפדפן שישתמש בפרסומות באתר הזה אבל אין אופציה כזו ,ככה שאין דרך לגלוש בו,מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Rasty,

טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון? חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בשעה(9 בערב) האחרונה גוגל אפילו בקושי זז. עוד מישהו מרגיש ככה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מיזם חדש באתר הבינלאומי של רשת החומרה והמחשבים האמריקאית יאפשר לכם לחסוך עד 180 שקלים ברכישה הבאה שלכם לכתבה

20. Started by avi2014,

אני אבא שלי ואחי מתכננים לנסוע ללונדון בחנוכה הקרוב.. התיכנון הוא נסיעה של כדורגל יענו לראות משחקים של צ'לסי ארסנל בניון וכו'.... מישהו מכאן עשה טיול דומה??? מה עלות של דבר כזה (מעל ל20 אלף שקל?) איזה מלונות מומלצים בלונדון? עכשיו מה עדיף לקנות כרטיסים כבר במשרד הנסיעות בארץ או לקנות שם?? ואיך מתנהל כל העסק???(כאילו זה מודרח ע"י מישהו או שצריך לשבור את הראש להגיע למשחק וכו'..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Iv0ry,

בסדרה חשבונית 24 איברים. סכום האיברים הנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 234 וסכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 252. מצא את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה. n=24 S24 אי זוגיים=234 S24 זוגיים=252 נתחיל בסדרת האי זוגיים [2a1+11(2d)]6=234 12a1+132d=234 2a1+22d=39 * 2a1=-22d+39 נעבור לסדרת הזוגיים [2(a1+d)+11(2d)]6=252 [2a1+2d+22d]6=252 [2a1+24d]6=252 * 12a1+144d=252 2a1+24d=42 2a1=-24d+42 נשווה בין 2 הכוכביות -24d+42=-22d+39 -2d=-3 d=1.5 אשמח לעזרה תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by rap_tr,

בפייסבוק כמחפשים אותי,אפשר לראות מי חבר שלי.. איך מבטלים את האופציה? שרק חברים יראו את החברים שלי ( או שבכלל לא יראו את החברים שלי)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by LermanIsUberCool,

15 עד עכשיו קיבלתי צורב של מיטסומי (16MB באפר), 2 ספרי צילום, והבטחה לGF4 TI 4400

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ConRoe X Fire,

אפשר למחוק. פרסמתי את אלה בנושא רוכז עם עוד מלא רקעים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276093.0

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MishaK,

;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים