כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב חדש בסניף חדש של RSM בתל אביב "ירדן פי סי" www.yardenpc.co.il רציתי פרטים על הסניף הזה? מישהו קנה ממנו, הוא עומד באותם איכויות וסטנדרטים של RSM בנוגע להרכבה וחלקי מחשב. תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם ממש ממש ממש משעמם לכם? http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/realistic/index.html ;D
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון בשיר Rich Girl היא שרה "If I was a rich girl..." , אחרי חקירות ממושכות גיליתי שבכלל המשפט לא נכון... לפי המורה לאנגלית שלי ועוד כמה אנשים שיודעים טוב אנגלית גיליתי שצריך להגיד If I were a rich girl... אישית חיי השתנו אחרי הגילוי הזה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא מצאתי שום מקום לפתוח את הנושא. אני מתלבט בין Yahoo לבין Gmail (יש לי הזמנה) כי נמאס לי מהוואלה שעושה די הרבה בעיות בתמורה ל-3 ג'יגה ש-2.90 מהם לא מנוצלים. מה אני צריך? חשבון בחינם. ממש לא חשבון גדול. בד"כ אני משתמש בכ-5 עד 10 מגה, אבל תמיד טוב "קצת" ספייר. מה גם שרוב החשבונות היום באים עם ג'יגה, בין אם אני ארצה ובין אם לא. חשבון מהיר, יענו שעולה מהר. גם בלי בעיות כמו בעיית הריפרש של וואלה. נוח לשימוש, מצידי (ואפילו עדיף) באנגלית אבל עם תמיכה בעברית. מעדיף חשבון שעובד טוב בפיירפוקס, אבל אם לא אז לא, זה לא נורא. (בוואלה אי אפשר לשלוח אימיילים דרך פיירפוקס). ואם אפשר, אז לעבוד דרכו עם אאוטלוק אקספרס או משהו בסגנון, אבל הסיכוי שאני אמצא כזה בחינם הוא נמוך אני מניח. תודה רב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני גר בממ"ד ואין לי ממש קליטה של רדיו בחדר. רציתי לחבר אנטנה למערכת וקניתי אנטנה שמתפצלת לשני כיוונים. בעצם זה מעיין כבל כזה... איך אני אמור לתלות את זה על מנת שאני אקבל קליטה טובה? האם אפשר לחבר משהו מהמערכת לשקע בקיר שכתוב עליו רדיו (איפה שמחברים את הטלוויזיה..) או שאין קשר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי ראה אתמול (היום לפנות בוקר) את התחרויות? בכל מקרה, אני ראיתי ואני חייב להגיד שהיה פשוט כיף לראות את זה! דאנקים יפים מאד אם כי לא מדהימים. הפגנת כישורי כדורגל יפים מאד מצד סטיב נאש מצד שני הפאדיחה של הלילה - אנדרסן, מי זימן את הבחור לתחרות ההטבעות?! אבל לדעתי הקטע הכי מדהים היה של ריצארדסון (תוקן) מהפיניקס סאנס שקלע את 9 השלשות האחרונות רצוף (!!!) בגמר תחרות השלשלות וניצח בנקודה את הבא אחריו, פשוט מדהים! אין, איך הייתי רוצה להיות שם... וכמוב, מחר משחק האולסטאר! מי לדעתכם יהיה הMVP? ----
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שאלה קצת דבילית אבל כל מי שאני מכיר יודע על מה אני מדבר אבל לא יודע איך קוראים לזה , אתם מכירים את הצעצוע המשרדי הזה עם הכדורים שזה כמו מטוטלת שכדור אחת מכה בכדור השני ואז נוצרת תגובת שרשרת שכולם זזים ביחד? משהו כזה: ____________ | | | | | | | o o o o | איך קוראים לזה? אני צריך תמונה של אחד כזה לפרוייקט ואין לי אחד בהישג יד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בביה"ס אני לומד בדר"כ בין 10 ל-12 שעות כל יום, וחשבתי שאפשר לנצל את הזמן הזה לדברים מועילים. יש תרגילי רגליים שמחזקים את הבטן ואת הברכיים (להרים ולהוריד) אך זה מחזה קצת מוזר - בכל זאת, אפשר לאמץ שרירים (בטן, גב, ברכיים, זרועות וכו') בזמן הישיבה הכה-ממושכת הזו, השאלה היא האם זה באמת אפקטיבי ומחזק את השרירים? (פעולה פשוטה של כיווץ ושחרור, אלפי פעמים ביום)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התחלתי בקורס פסיכומטרי לקראת הבחינה באוקטובר אז בהזדמנות זו רציתי לשאול מה בכלל דעתכם על הבחינה, מה אתם חושבים עליה ועשיתי גם סקר כדי לבדוק את הלך הרוחות. למעשה אני עושה אותה עכשיו בגלל שאחרי י"ב(שמתחיל בספט') אני מתכוון לעבוד ואחר כך לעתודה אקדמאית ולכן אני עושה עכשיו את הפסיכומטרי כדי לא להלחץ אחרי הבגרויות וי"ב ולהיות בראש שקט. טוב, מספיק על עצמי, דברו אתם והביעו את דעתכם בהמוניכם!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אתם רושמים לפעמים דיי עם ה SPAM ואני וחבר שלי כאן רבים למה הכוונה הכוונה היא: שפם - כמו של הזקנים או SPAM שזה משהו אחר ?? ועם זה משהו אחר אז מה זה אומר ?? אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה דיי דחוף !!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש לנו כאן בפורום מומחים שיודעים ויכולים לטפל בבעיות העברית שיש ב-WINDOWS? (כנראה ש-MS לא הולכים לסדר את זה בקרוב.. לאן כדאי לפנות כדי לפתור את הבעייה?) http://social.msdn.microsoft.com/Forums/hi-IN/windowsuidevelopment/thread/a8342a52-d3c2-4dc1-bdff-1cb6c6c665e8 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להצטרף לתוכנית של גולן טלקום ולפי מה שהבנתי מהם אפשר להצטרף ולמסור את מספר הכרטיס רק דרך האתר, האם יש סיכון שאיזה האקר יעלה לי על המספר של הכרטיס ויעשה "שופינג" על חשבוני או שאפשר להשתמש שמה בכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שאני נכנס למועדון, כל פעם השומר דואג גם לגעת לי בתחת לבדוק שאין שם נשק או משהו דומה אמרתי לשומר שאין לי כיסים מאחורה (הוא עמד לפני ולא ראה שזה לא נכון) ובכל זאת בדק גם שם כמובן שאמרתי לו שאין לי כיסים כמעט קיבלתי ממנו מכות מעצבים.. כאילו שאני זה שלא יצאתי בסדר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
PCBAY מחשבים פשטה את הרגל - וממשיכה למכור באתר http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000617012 ארגון אמון הציבור: החברה חדלה מלפעול, אינה מספקת מוצרים שהוזמנו ושולמו ואינה עונה לפניות צרכנים אפרת אהרוני 20/1/11 בארגון אמון הציבור מזהירים את הציבור מפני התנהלות מדאיגה של חברת PCBAY מחשבים, המפעילה אתר אינטרנט בכתובת www.pcbay.co.il לצד חנות בקריית מוצקין, אשר פשטה ככל הנראה את הרגל ואינה מספקת סחורה ללקוחותיה, מבלי שהפסיקה את הסחר באתר. המידע הראשוני בנושא הגיע לארגון הודות לערנותם של מנהלי אתר השוואת המחירים באינטרנט ZAP, אשר דיווח על מצבור תלונות צרכנים כנגד החברה. מבדיקה ותחקיר שערך ארגון אמון הציבור עולה כי לאחר שצרכנים רכשו מחשבים ומוצרים נלווים, החברה לא סיפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הסרט המדובר איננו חדש אך גם איננו ישן מידי (לפי מיטב זיכרוני) הסרט הוא סרט מדע בידיוני, איני זוכר הרבה ממנו אבל אני זוכר שהוא התמקד על בן אדם אחד שעובד שחברת מחשבים כלשהיא (ככה גם מתחיל הסרט אני חושב) ולעט לעט הוא מגלה שהכל מזוייף, ואז איזה בחורים מוזרים לבושים בחליפות לבנות רוצים לתפוס אותו והוא בורח מהם.. היה גם איזה קטע שהוא רואה איך באמת האנשים נראים.. את ההורים שלו ועוד איזה כמה שבאו לאיזה מסיבה.. והוא כולם מלוכלכים כאלה וחצי סייבורגים.. לקראת סוף הסרט הוא מגלה שהכל היה טרמית ושאיזה סופר מחשב או משהו כזה גורם לאנשים להאמין שהכל אמיתי למרות שזה לא כך.. יש איזה קטע כזה שמראים באיזה מפעל או משהו שבמקום שיוצאים החלקים המתאימים שאותם אותו מפעל מייצר יוצאים קופסאו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש 8800GTS מחו"ל, מצאתי הרבה חנויות זולות הבעייה שלי היא שאף פעם לא ביצעתי הזמנה מחו"ל ואשמח לדעת על לינקים לחנויות בחו"ל שאנשים הזמינו מהם בעבר ללא בעיות ,ומה משך זמן המישלוח ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מהם הדרגות של צה"ל (בחיל הרגלים, אם יש בכלל הבדל), מטירון עד אלוף. זה לאיזה עבודה קטנה שאני עושה על צה"ל ולא הצלחתי למצוא באתר שלהם את כל הדרגות.. תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שהנושא הזה עלה פעם אבל למה בגופ "מחשבים" יש בידיוק את החדשות וכתבות שלנו בעיצוב שונה של גופ. ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גוגל: https://mail.google.com/mail/help/autopilot/index.html יוטיוב: נסו להיכנס לכל סרטון מהדף הראשי. לדוגמה: http://www.youtube.com/t/new_viewing_experience ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3695204,00.html איזה עוד בדיחות מעניינות מצאתם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-