כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום, לידידה שלי יש יום הולדת אז רציתי להביא לה כמתנה חולצה עם ההדפס של פלייבויי. איפה אפשר למצוא את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פריצת דרך טכנולוגית שנועדה במקור עבור שוק השרתים מאפשרת כעת למשתמשי הקצה הביתיים ליהנות מזינוק של עשרות אחוזים בביצועי הכוננים הקשיחים באמצעות ביטול מנגנוני הדמיה מיושנים ומיצוי אמיתי של פרוטוקול ה-NVMe המודרנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ב- ksp אין את הלוח 8KDA3J המפורסם ואין את 9800Pro של MSI !!! מישהו יודע למה??? אולי נגמר המלאי???
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יפה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תרגומים כידוע חוקיים אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הזו. נשארו עוד אתרים עם תרגומים בעברית ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה שיטה יפה שעובדת - אפשר לסגור\לאטום שקיות (חטיפים וכו') בקלות וללא התופסנים המרגיזים האילו http://www.youtube.com/watch?v=lhSgTq4wRT8
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2929904,00.html OMGSTFUn00bZ!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי דרך אחרת לתאר את המצב. התצוגה בערוץ 2 הופכת לשחור לבן תוך כמה שניות. זה לא קורה בערוצים אחרים וזו כנראה בעיית חומרה, כי כשעוברים ערוץ זה נהיה די מהר שוב צבעוני. ניסיתי לעבור מPAL לRGB, ולא רק שהאיכות מחורבנת הרבה יותר, אלא שעכשיו ערוץ שתיים פשוט נתקע לסירוגין! כל שאר הערוצים עובדים תקין. עכשיו כשאני כותב כאילו השתחרר לו איזה פקק והוא משדר נורמאלי בPAL- הופה, זה שוב שחור לבן. אני חושב שהוא קורבן של מבצע עמוד ענן. מישהו נתקל פעם? יש פתרון? עריכה: הערוץ גם מרצד לעיתים במהירות בין ירוק אדם כחול, כאילו מחליפים לו פילטרים במהירות. יצויין שכל התופעות האלו קורות רק בערוץ 2.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע התאריך גיוס שלי הוא ה-3 באוגוסט ויעד השיבוץ שלי הוא תותחנים. למישהו יש מושג לגבי תאריכים נוספים שמתגייסים בהם לתותחנים? אני רוצה לדחות אבל לא בהכרח לשנות תפקיד ויעזור לי לדעת אם יש תאריכים נוספים לתפקיד הזה... כדאי לנסות להתקשר למיטב ולשאול אותם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
או שזה רק אצלי ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת. כרגע יש לי את השעון הזה - http://images.hifishop.cz/Orig_big/casio_str-111-1b.jpg אחרי פחות מ6 שנים איתו (מסוף 2002), כיברת דרך, באש ובמים. חשבתי להחליף אותו באחד אחר. צריך שעון, אלגנטי-ספורט. סיירתי בזאפ, מצאתי המון דגמים אבל זה לא עוזר לי כל כך. השעון ירכש מכאן או מהדיוטי פרי. לגבי הרצועה, אני עדיין מתלבט אם עדיף לי גומי קשיח או מתכת. בכל מקרה, הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול חזרתי מאיטליה שוטר הגבולות ישב מול מסך של מחשב ובדק דרכונים של נוסעים שעוזבים איטליה. פותח דרכון - מזיז עכבר - מביט במסך - ושם חותמת בתוך דרכון. (איטלקים אלופים בחותמות.) בקיר מזכוכית שמאחורי שוטר ראיתי מה הוא רואה במסך שלו כן כמעט כמו כולם במשרדים כאן בארץ הוא שיחק סוליטר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן לפי הכותרת בטח המחשבה הראשונה שעולה לראש היא סייבר סקס, אבל זה נדוש, חסר טקאט וזה פשוט ALL TALK AND NO WALK העיניין הוא שיש לי חברה בחול, ואני רואה אותה עוד 54 ימים, ואני משתגע פו בינתיים רק לדבר בטלפון או עם המקלדת, ומחפש רעיונות מקוריים לדברים שאפשר לעשות (רעיונות חופשיים בלי גבולות) עם long distance יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שזו שאלה מטומטמת להפליא, אבל בעקבות וויכוח שהתפתח להתערבות - התחלתי לתהות. ע"פ תנאי השימוש בפייסבוק, האם מותר לבן אדם לפתוח לבע"ח שלו פרופיל בפייסבוק?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ - ההורים הציעו לקנות לנו מסחטת מיצים, הם נכנסו לקטע כזה של בריאות ונורא בעד שנשתה מיצים טבעיים במקום משומרים. זה יכול להיות נחמד אבל אני תוהה עד כמה זה באמת יהיה בשימוש. מישהו באמת משתמש בזה או שזה מהדברים שנתקעים בבוידם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט אלבום לא יאומן שם : Void_-_The_Angry_Brigade-2CD אלבום כפול. סקאזי מוצץ אצבע בפינה. :DJsmile: :ylsuper: :DJsmile: שירים : CD1 01. Void - James Brown Is Dead [07:36] 02. Void - Killing In The Name Of [07:58] 03. Void - Accelera Rmx [07:36] 04. Void - Find My Pain [08:10] 05. Void - Machine 2 [10:11] 06. Void - The Post Anthem [07:07] 07. Void - Never Again [07:31] 08. Void - Dead Men Walking [07:10] …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר להוריד צלצולים לפלאפון (nokia 3100) ומאיפה אפשר להוריד בחינם? ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא מה שאני רוצה באתרים המפורסמים וכך גם בטורנטים השונים..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון לכתוב, אבל בטרייד זון באתר, לא ניתן לראות את פרטי המפרסם גם אחרי שלוחצים "הצג פרטי מפרסם" (לא קורה כלום פשוט) ניסיתי בכמה דפדפנים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חח סתם . אבל תעזור לי בכול מיקרה : בקליפ מופיע בחור אחד עם שער ארוך שמנגן בפסנתר ועוד בחור כושי ראפר שרוקד על גג של ביניין . בקליפ גם מסופר גם על איזה שהיא ילדה קטנה שיושבת בחדר המדרגות בזמן שאמא שלה שוכבת עם איזה גבר ועד כול מיני שטיות שאני לא זוכר ........ בבקשה תעזרו לי למצאו את השם של השיר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2024233002 אז מה? הולכים לתבוע את Seaworld?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הולך להיות טוב http://www.imdb.com/video/imdb/vi3768753433
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל להעתיק את מקום מגורי לקנדה - עוד לא יודע לאן בידיוק אבל לא לחלק הצרפתי בטוח. הבנתי שקיום זה הרבה יותר מסובך מפעם ושצריך לצבור איזשהי מכסת נקודות שנמדדות לפי המקצוע גיל מצב משפחתי שירות צבאי וכ'ו. הייתי שמח לשמוע ממישהו שעבר תהליך דומה או שברר ויודע איך בידיוק דברים עובדים, לצורך העניין אין לי מקום עבודה עדיין בקנדה ואני רווק . אז תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-