כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להירשם ל PAYPAL עם כרטיס ישראכרט ? ניסיתי להירשם ולא הצלחתי הבנתי שישרקט היא חברה בת של מאסטרקרד ולכן סימנתי שברשותי כרטיס מאסטרקרד (כי אין ישרארקט לבחירה) והוא אומר לי שהמיספר שגוי , אז PAYPAY לא תומכים בישראקרט?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני ממש אודה למי שיצליח להבין לשיר שאני מתכוון אליו. 1)זה שיר בלי מילים , רק מנגינה והוא מוכר לכולם ! פשוט אין בנאדם שלא שמע את זה .. 2)אני זוכר שכשראיתי את הקליפ של זה ביוטיוב (המנגינה ברקע ויש סתם קליפ לא קשור) היה שם צילום של ים ! אני זוכר שהיה ים .. לא היו עוד דברים חוץ מזה. 3)השם של המלחין\יוצר או שם השיר היה משהו עם X .. אני כמעט בטוח בזה ! 4) זה סאונד טראק חלש כזה .. לא משוגע מידיי אבל אני פשוט לא מצליח להיזכר ביותר מזה.. עריכה- לא יודע אם זה ממש עוזר - אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי היה פסנתר בשיר (אוליי לפחות בהתחלה ) אבל אל תתפסו אותי במילה .. תזרקו כל מה שעולה לכם לראש ! ממש ממש תודה למי שיצליח להבין למה אני מתכוון .. אני פשוט חייב את המנגינה הז…
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שם הנושא לא ברור? טוב הכוונה זה שאני מחפש אתרים עם קבצי מידי של טראנס כדי שאני יוכל להוריד לפלאפון עשיתי חיפוש ומצאתי צלצולים בודדים כל מה שברשת נקרא טראנס זה קלאב האוס דאנס והחרא מהסוג הזה אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא יחלוק איתי אגב צלצול קטן http://planet.nana.co.il/alsal/bustamove.mid תכתבו את זה בכתובת של הפלאפון שלכם ותורידו
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ממוצא מרוקאי, גדלתי עם מרוקאים בסביבה מאוד מרוקאית. בחיים שלי לא ראיתי משפחת שימפנזות כמו בסדרה הזו. אני חושב שזה מוקצן ברוטאלית עד כדי איבוד הטעם הטוב. ראיתי משפחות שורשיות עם מנטאליות כבידה, אבל הבבר זגורי הזה זה כאילו התגלמות של חלאת המין האנושי - והוא הוא הדמות של המרוקאי. בלי לסגור עם איבגי את החשבון על הצביעות שלו - כל הקריירה שלו בנויה על אנשים שהוא מתנגד למנטאליות שלהם - המרוקאים הטיפוסיים, שהם מאמינים וימניים וציוניים והוא בדיוק ההיפך - הוא עושה מהעדה המרוקאית חבורת קופים. אני חושב שהסדרה הזו היא קריטורה מפלצתית של המרוקאים, ואני ממש לא בקטע של דרעי המופלה לרעה ולא מרים את דגל הספרדי הנרמס ולא מאמין בזה. אבל אני חושב שפה הגזימו לגמרי.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נכנס למשמרת לילה לעבודה ויוסי, שעוזב את משמרת ערב ומשאיר לי את הבניין כולו בשבילי... שומע לו שיר כ"כ יפה שאני מכיר רגע, אלו שני שירים שאני מכיר, משולבים לאחד.. וזה קאבר כ"כ יפה אתם חייבים לשמוע 2 גרסאות האחת סתם קליפ בשניה רואים את הזמר (קוראים לו ישראל..) ובסוף הגרסא הזו גם רואים את ההלוויה ואיך שפיזרו את האפר שלו לים בהוואי מאוד מרגש, חתיכת הלוויה עשו לו http://www.youtube.com/watch?v=l4XhMANcCbM.swf http://www.youtube.com/watch?v=brRsRTTp1Pw.swf @
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש דף X באינטרנט, הוא לא מכיל לא תאריך, לא שעה או כל רמז אחר על התאריך שהוא נוצר יש דרך לדעת בוודאות באזיה תאריך הדף נוצר? או באיזה תאריך השינוי האחרון? (ומה השינוי?)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך קוראים לסרט הזה שפצצת אטום מחריבה את ארה"ב כמו היום היום האחרון משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלומלום כבר די הרבה זמן אני מאזין ל RAGE AGIANST THE MACHINE ול LIMP BIZKIT. אני חושב ששני הלהקות ממש טובות אבל כבר די נמאס. אני מחפש דברים בסגנון. ולא, לא צריך את לינקין פארק תודה
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי חבר טוב שאין לו ראש ללמוד הנדסאי\תואר ראשון או איזה לימודים של שנתיים ומעלה ...... איזה מקצועות מומלץ לו ללמד ? מכונאי כלשהו ?טכנאי כלשהו ? משהו שקשור לתעשיה ? אשמח לכל רעיון אם כל אחד ימליץ על איזה מקצוע זה יהיה נחמד .. שמעתי שמנופאי יכול להיות נחמד (למי שנראה לו ) . השאיפה שלו היא להשתכר מעל המינימום ולחיות עם רמה טובה של חיים ....אין לו שאיפות למשכורות מפוצצות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Item #: SCP-173 Object class: Euclid Special Containment Procedures: Item SCP-173 is to be kept in a locked container at all times. When personnel must enter SCP-173's container, no fewer than 3 may enter at any time and the door is to be relocked behind them. At all times, two persons must maintain direct eye contact with SCP-173 until all personnel have vacated and relocked the container. Description: Moved to Site19 1993. Origin is as of yet unknown. It is constructed from concrete and rebar with traces of Krylon brand spray paint. SCP-173 is animate and extremely hostile. The object cannot move while within a direct line of sight. Line of sight must not be broken at a…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וול חברה לאור דרישה מקהל מצומצם אך גדל אני נאלץ לפרסם סקר דעת קהל לגבי איזה משחקים אתם רוצים לשחק בלאן פארטי שתתקים אצלנו זה אומר לא סתם להצביע אם אתם ממש לא מתכוונים לבוא כי זה סתם מזיק (באמת!) ויהרוס למי שכן רוהצ לבוא ולהנות אז תודה בכל מקרה קישור לדיון המקורי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=37861
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך אתר שאני יוכל להעלות אליו תמונות וסרטונים קצרים שצילמתי ולשתף אותם עם חברים. בנוסף, אני מעוניין שהם יוכלו להעלות תמונות וסרטונים גם כן לאותו אלבום. צריך נפח של כמה ג'יגה בייטים. על איזה אתר אתם ממליצים? תודה
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אחרי שראיתי שה X 540 נמכרים במחירי זנות שם (80$) לעומת מה שיש בארץ (החל מ 560) התחלתי לתהות... תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהיה פה באתר איזשהו אתר לפרוש אתרים ברוסית ולא מצאתי בחיפוש. אני עדיף לעברית אבל אם אין אז לאנגלית. וגם רצוי שיפרש את כל הדף ולא מילה מילה...
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
תדעו לכם שהכל שמועות הייתי שם ב-3 לפנות בוקר לא היה אף אחת לא הלכתי לקבל שירות, סתם רציתי לראות אם השמועה נכונה - והיא לא.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.haha.nu/funny/strange-statues-around-the-world
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא יודע איזה לקנות כי הרי המבחר בEBAY עצום ואני מפחד סתם לחכות חודש לאיזה זבל סיני שגם ככה לא יהיה טוב. אני צריך גם מגן מסך לאיפון 4, גם מגן מסך לגלקסי אס, וגם מגן סיליקון טוב ויפה לגלקסי אס. אם מישהו יכול לעזור יהיה נחמד , תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כן בדיוק מה שהכותרת אומרת. זוכרים את המשחק הישן,אבל היפה הזה??? ברור שכן...אז הולך להיות גם סרט,הנה המקור שלי: http://www.imdb.com/title/tt0369226/
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. יש לי מכשיר Sony Ericsson מדגם W600, שהוא Swivel (כמו סליידר, רק בסיבוב. מגניב נורא) קניתי את המכשיר דרך סלקום, ואני מנוי אצלם. המנגנון של הסיבוב של המכשיר נהיה ממש ממש רעוע, מרגיש כמו צעצוע שעוד שניה עומד להתפרק. אתם אולי מכירים את התופעה מסליידרים כמו ה-nokia 6280 שיש להם נטייה להתפרק. השאלה שלי היא האם יחליפו לי את המכשיר במידהו אני אבוא למרכז שירות? יש לציין כי כל העניין קרה עקב שימוש רגיל, ולא כי נפל לי המכשיר או משהו כזה.
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
התחלתי קצת ללמוד את כל הנושא הזה שנקרא תאילנד. הבנתי שאחת האטרקציות המרכזיות היא מסאג. משיטוטים באינטרנט לראות מה יש שם, הספקתי כבר לקבל טראומה. כל מיני שימל, ופשוט דברים מזעזעים. אז בקיצור ישר ולעיניין - איזה דרך וודאית יש בשביל לבדוק אם זה גבר או אישה? כל מי שהיה בתאילנד או מתכנן ללכת ושקל את הנושא - מה עשיתם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאתמול ה- YOUTUBE לא עובד אני לא יודע אם זה רק אצלי , אבל כל שאר האתרים עובדים, והאתר של YT לא מצליח להתחבר לי, ומראה 404 זה רק אצלי?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר כלשהו מאיביי, התקע נראה ממש כמו תקע ישראלי אך מסתבר שהפינים שלו צרים מידיי ולכן לא ניתן לחבר לשקע ישראלי. אני אפילו לא יודע איזה מתאם אני צריך. רשום על התקע בקטן : 2.5A 210-250V. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 8.3k צפיות
-