כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
הממשל בארה"ב הקצא לנאס"א 19.5 מיליארד דולר לקדם נחיתת אדם על הכוכב האדום. http://news.walla.co.il/item/3050700 נו, בהצלחה לכולנו !
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צוות HWzone מרכין את ראשו כאות לזכר ששת המליונים אשר נרצחו בידי המרצח הנאצי בזמן מלחמת העולם השנייה על אדמת אירופה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זוהי בגדול המסקנה שהגיעו אליה המדענים אחרי כמה עשרות שנים של חיפושים ומחקרים. מרתק ומדהים ! כי כבר בכיתה ב' חשבתי שיש עוד ימבה " כדורי ארץ " אי שם בחלל. אולי הגיע הזמן שבמקום לחפש מקומות לברוח אליהם מהאפוקליפסה שבוא תבוא על כדור הארץ, האנושות תשקיע את המשאבים הלא מבוטלים שהיא מבזבזת / משקיע בזה, במניעתה של אותה אפוקליפסה כאן על כדור הארץ.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתר HWzone, אתר המחשבים הישראלי, יחגוג בחודש הבא 16 שנים לקיימו, מאז נפתח אי שם בשנת 2001 כאתר חומרה ישראלי פורץ דרך, עד שהפך במרוצת השנים למותג ושם דבר בקהילת אנשי המחשבים בישראל, ולמעשה – בעולם כולו. אז מה הולך להיות פה החל מהיום? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
השכנים מעל כבר שנים עושים לי רעש לא הגיוני כמעט כל יום. הבנתי שעל פי החוק אסור לחבוט במשטחים(כמו לטרוק דלת) או לגרור רהיטים משעה 19:00. אסור לעשות רעש מ23:00 אבל מ19:00 אסור לעשות רעשים כגון חבטות במשטחים וגרירת רהיטים. הם גוררים רהיטים בצורה מעצבנת נורא. כלומר זה עושה ממש רעש צורם ולא נעים והם יכולים לגרור את הרהיטים במשך הרבה זמן והרבה פעמים. ממש מאות פעמים ביום. בנוסף הילד משחק לפעמים בגולות. השאלה אם אני יכול להקליט את הרעשים שהם עושים ולהגיש נגדם תביעה? מה אני צריך בשביל תביעה כזו ואם זה בכלל אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היום אישרה וועדת הכספים את העלאת משכורתם של שרי הממשלה והעומד בראשה בסכום שבכותרת. כל אחד ואיך שמרגיש לו .... לא יודע מה איתכם, אבל השרים נהנים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי עם שוטרת לגביי מפגע רעש של שכנים שגוררים רהיט כבר הרבה זמן. אמרתי לה שמשעה 19:00 אסור לעשות רעשי חבטות ורעשי הלימה. כלומר, רעשים כמו גרירת רהיטים, טריקות של דלתות ורעשים שעוברים דרך הקירות של הביניין עצמו(לעומת רעשי נשיאה כמו מוזיקה). יש לה פתרון בשבילי, אבל זה לא כולל מתן דוח. היא אמרה שנותנים דוח רק משעה 23:00. לדעתי זה לא נכון וכתוב בחוק שמשעה 19:00 גם אסור לעשות רעשי הלימה. אז מי צודק? עד שעה 23:00 מותר להרעיש?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין ברכישת מזגן פמילי אינוורטר דגם 12 wifi מי קנה או מכיר את המוצר ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית? תודה אנשים!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאתר של פניות הציבור של משרד התחבורה על מנת להגיש תלונה בנושא תדירות נמוכה של אוטובוסים בקריית אתא בהשוואה לתדירות הגבוהה של קו 2 של המטרונית, פיירפוקס חוסם לי את האתר: https://s19.postimg.cc/5wfclq5xv/image.png מה באפשרותי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תושבת האקסטרים של אינטל לא תקבל התעלמות היום בצל הכרזת Core i9 9900K ואנו מקבלים פירוט על כל מעבדי הליבות המרובות שיושקו עד סוף השנה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מגיעים עליי תיירים. יש לי ערך צבור ברב-קו. אם נוסעים איתי 4 תיירים, אני יכול לקנות כרטיס לכל אחד באמצעות רב-קו שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
האקרים השתלטו על מחשבי העריכה של חברת "רשת" ודורשים כופר. העריכות של הישרדות, המרוץ למיליון ותוכניות נוספות נעצרו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
נגשתי בגרות בספרות עברתי ואחר שבע שני שרציתי להירשם לימוד תואר אמרו לי חסר לי יחידה בגרות בספרות . זה מורה יכול לעבד או בוחן או משרד החינוך , תוצאות בחינות שלי מופעה הכול הבגרויות וניכשל בלשון . מעושים במכרה הזה ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לקחנו לבדיקה את החדש של חברת Arctic הנודעת - קירור תקציבי למעבד המבטיח שיפור משמעותי על פני הפתרון שמגיע יחד איתו בקופסא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו את נציג דור מעבדי Ryzen השני מול מחליפו הישיר לסיבוב בדיקות נוסף - בכדי לראות מה קורה כאשר עוברים מזיכרון מותאם בשני ערוצים לערוץ אחד ויחיד לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בהחלט סיבה להתרגש ! https://pcinfo.co.il/גוגל-הודיעה-רשמית-כי-השיגה-עליונות-קוו/
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזו אפליקציה יותר טובה? צבע אדום או פיקוד העורף שמדורגת נמוך? מה ההבדל בניהן? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי נרשמתי למנוי נוסף ב 012 ובשלב ניוד המספר לא היה כתוב 49 שקלים משלוח שליח. זה ממש מעצבן כי רק בשלב של הקבלה נוכחתי לגלות שיש תשלום נוסף, יצרתי איתם קשר כמה פעמים במייל ובאסמס והם אמרו שיחזרו אלי אבל בנתיים אף אחד לא חזר אלי. מישהו מכיר קושי מול החברה כמו זה או אחר? חשוב לי להעלות את זה כאן שאנשים ידעו
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מהמעט שגלשתי בפורומים חו"ל נראה שהם שמרו על פופולאריות ואקטיביות ועל רמת הדיון . אולם בישראל בעשור האחרון הרמה ירדה פלאים , הרבה פורומים ירדו בפעילות וברמת הדיונים איך אתם מניסיונכם מפרשים את זה ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
יש לנו שכן רוסי בבניין, כל פעם כשהוא עולה עם האופניים שלו בחדר מדרגות, הוא נותן איתם מכה חזקה בדלת שלנו בכוונה. מה ניתן לעשות?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם קיים תוסף או שינוי בהגדרות *חינמי* שמונע מאתרים לקחת עוגיות? אם כן, אשמח להסבר\ הפנייה למדריך. תודה רבה (רלוונטי גם לפלא-אנדרואיד וגם למחשב נייד-ווינדוס)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
הממשלה שוקלת הטלת מס על נסיעה ברכב חשמלי...... https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syqlzpdot
-
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכם, יש לי מחשב נייד (compaq presario cq61) שנולד אי שם בשנת 2009. הוא מאובזר במעבד core 2 duo, ב- 4GB ראם, ובכונן קשיח מכאני. מצוייד בחלונות 10. האם ניתן למצוא לו שימוש כלשהו? האם ניתן להחליף לו את כל הקרביים, במערכת מודרנית בת זמנינו, או שמא לההביר למשחטת מחשבים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
עד שנת 08 פלוס מינוס...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממוצא מרוקאי, גדלתי עם מרוקאים בסביבה מאוד מרוקאית. בחיים שלי לא ראיתי משפחת שימפנזות כמו בסדרה הזו. אני חושב שזה מוקצן ברוטאלית עד כדי איבוד הטעם הטוב. ראיתי משפחות שורשיות עם מנטאליות כבידה, אבל הבבר זגורי הזה זה כאילו התגלמות של חלאת המין האנושי - והוא הוא הדמות של המרוקאי. בלי לסגור עם איבגי את החשבון על הצביעות שלו - כל הקריירה שלו בנויה על אנשים שהוא מתנגד למנטאליות שלהם - המרוקאים הטיפוסיים, שהם מאמינים וימניים וציוניים והוא בדיוק ההיפך - הוא עושה מהעדה המרוקאית חבורת קופים. אני חושב שהסדרה הזו היא קריטורה מפלצתית של המרוקאים, ואני ממש לא בקטע של דרעי המופלה לרעה ולא מרים את דגל הספרדי הנרמס ולא מאמין בזה. אבל אני חושב שפה הגזימו לגמרי.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-