עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זוכרים את - http://ahom.ru/rabota/tuma.swf אז הנה, עשו לזה remix!!!! http://www.dailymotion.com/video/xd8fg_holly-dolly-dolly-song spam away!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תחשבו על זה, השמש בפנים, הרוח בשער, אתם על מגלשי סקי במים במהירות גבוה... כמעט טוב כמו לאכול סנוויץ' שוקלד איכותי? אם כן תמשיכו לקרוא! מי שיודע ומי שלא, יש פה להמצלה למקום היחיד בתל אביב שבאמת שווה לשלם 64 שקל בשביל להכינס! זה נמצא בפארק דרום (בדרום העיר) בתחנה זה קו 16 גם ממונית שירות וגם מאוטובוס, כזה OWNZ!!! מישהו פה עשה סקי? נכון יש את הt-bar? בקיצור זה עובד אותו הדבר, יש אגם מלכותי שמקיף אותו מין t-bar, אתה תופס וזה מושך אותך, היינו שם כבר פעמיים זה ROX פעם ראשונה עשיתי סקי רגיל והייתי rullz פעם שניה (היום) עשיתי wakeboarding (המקביל של snowboard) והייתי lame בצורה בלתי רגילה, צריך לקבוע מקום ראשון, אני יכתוב פה את הטלפון מחר! מומלץ בחום, תבואו אם חברים, משפחה או לא …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לפני כמה ימים הזמנתי מסך מסקאיי פי סי והוא הגיע עם פגם בצד בסוף של המסך יש מין גוון צהוב כזה המסךbw 2053 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להגיד לסקאייי פי סי זה בעיה למה אני גר בחיפה ולשלוח להם הם דורשים ממני לשלם על כל צד של משלוח 40 שח מה לעשות ? (הם אשמים שהם שלחו לי מסך פגום ועכשיו אני צריך להוסיף 80 שקל על כלום ?!)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לפי מה ששומעים זה 3.200, הבת של שכנה שלי נולדה 4.3 ושכנה שלי אשה בעלת ממדים. בכל מקרה, סתם לידע כללי שיהיה לכם וגם בגלל שאני אוהב לשתף "Stuff that makes you go: "Holly Crap on a Cracker! http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6224785/Indonesian-woman-gives-birth-to-19-lb-baby.html

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחותי יש אפשרות לרכוש דרך החברה שלה את גירסת OFFICE 2007 PRO בעיברית ב125 ש"ח. חיפשתי השוואת מחירים באינטרנט ושמתי לב שזה עולה או 500 דולר או 1800 ש"ח. בקיצור שווה לשלם 125 ש"ח עבור הרישיון משתמש או להשיג אופיס כמו שכולם משיגים?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, קיבלתי מנילה ויש לי בה אפשרות לבחור בין 3 חילות (אפילו בלי אפשרות לבחור בתפקידים ספציפיים) האפשרויות הם: חיל האוויר והחלל חיל תקשוב חיל חימוש. הבנתי שקיבלתי את המנילה הזאת בגלל שהגברתי בבית ספר אלקטרוניקה ויש לי פרופיל עורפי (64). במה לדעתכם כדאי לבחור ולמה? אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by overload,

ערב טוב לכולם. אני מעוניין להדפיס פוסטר מתמונה שנמצאת אצלי במחשב, אני לא מבין בנושא אז חשבתי אולי אתם יודעים, ויכולים לענות על כמה מהשאלות שלי. איפה בארץ אני יכל לעשות את זה? איך אני יכל לדעת אם האיכות של התמונה מספיקה? כמה יעלה לי בערך להדפיס פוסטר בגובה מטר וחצי על רוחב מטר בערך? יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה כדאי להביא מהדיוטי נכון להיום? מוצרי חשמל? בשמים? אלכוהול(כבר יש רשימה) אשמח לקבל הצעות עבור כל דבר..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by wooper,

היי אנשים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alexbmw,

תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בסגנון שלexaile vibe tribe eskimo וכאלה רצוי כמה שיותר ווקלים וכמה שיותר הזוי טראקים שאני הכי אוהב לדוגמא:exaile-new kick on the block,eskimo-take a look out there vibe tribe-albert balbert album edition מחפש עוד טראקים בסגנון,פשוט קשה למצוא כאלה אז אני אודה מאוד למי שמכיר עוד כאלה וישמח לשתף אותי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ilanb0,

נדבק לי למחשב anti spyware של מקאפי שהתווסף כנראה בזמן שהילדים שלי הורידו איזה תכנה מהאינטרנט. הדרעק הזה מאט לי את פעולת המחשב. לא מצליח להסיר אותו מ"הוספה והסרה של תכניות" כאשר מקליק עליו, וגם לא כאשר אני מאתחל את המחשב ל"מצב בטוח". מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Rockaved,

Bon Appetit עדיף מוקדם ממאוחר...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Rasty,

טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון? חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Sp0ck,

מי שרוצה מדריך לזיוף רטיו בעד להזמנה ל TB או ל TL?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מדובר בגג אסבסט. בגלל שהוא בצורה גלילית הציפורים יכולות להיכנס ולעשות חיים. התקרה של המגורים הופכת להיות הריצפה שלהן, ושומעים את כל הריצות וההליכה. אם מישהו לא הבין אז אני אצלם אם תבקשו. האם הפתרון הוא לשים רשת מסביב לגג? אם כן - איך מדביקים? כי אני חשבתי עם סיליקון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by qoqomun,

אהלן, מציקה לי נזלת, שלא משנה כמה אני מקנח את האף, זה לא נגמר - אולי יש לכם עצה, משהו שיעזור, שיקל לפחות? אין לי ברגע זה טיפות אף, אז אולי איזו "תרופת סבתא"? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי דיסקמן שקניתי לפני כמה חודשים. אני קניתי לו את כל סוגי הסוללות: GP נטענות, אלקליין ועוד... כולם החזיקו מעמד (2 סוללות כל פעם) רק 4, 5 שעות מקסימום. אפילו על עוצמת קול "באמצע"... לא הכי גבוהה... רציתי לדעת אם זה נורמלי? או שהדיסקמן שלי פשוט זולל סוללות? עכשיו זה כבר לא ממש בעיה, כי קניתי אתמול מטען סוללות של GP+4 סוללות GP.... אבל זאת בכל זאת בעיה מציקה... כי חבר שלי הסוללות אצלו בדיסקמן מחזיקות 10 שעות אפילו...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כיום ידוע לי כי רשויות המכס עושים צרות עבור מוצרי חשמל שעלותם עולה על 50$ ומוצרי ביגוד שעוברים 80$. היכן אפשר לראות את התנהגות המכס כלפי כל סוג מוצר? אני מעוניין להזמין מארה"ב כמה פריטי מטבח (צלחות, קומקום דברים כאלו, לא חשמליים אלא פשוט...סטים של מטבח) שעלותם נעה בין ה 30-45דולר לפריט. הצרה שהמשלוח יקר - ועולה בין 30-40 דולר עבור כל מוצר. אינני יודע כיצד יגיבו לכך רשויות המכס, ולכן אני נמנע מלבצע את ההזמנה עד שאשיג מידע מדויק יותר. מעבר לכך, האם בשקלול עבור תקרת העלות כדי שהמוצר יעוכב במכס לוקחים בחשבון גם את עלות המשלוח? האם ישנה התייחסות למשקל? כי מדובר במוצרים ששוקלים כמה וכמה מאות גרמים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by oded15,

אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

:lol: http://stage.co.il/Stories/436985

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

יש אחד כזה ? הייתם בו ? אני לא צריך משהו יקר ויפה רק מקום לשים בו את חפציי וזהו ! יש לינקים ? תודה. נ.ב כמה עולה נסיעה לאילת באוטובוס מתחנה מרכזית ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

בעקבות גל המחאות ששוטף אותנו וההתעוררות הכלכלית של אנשים החלטתי להרים את הכפפה ולתרום את חלקי.פיתחתי מערכת לניהול תקציב משפחתי, שמטרתה לעזור לאנשים לעקוב יותר בקלות אחר ההוצאות והכנסות שלהם בכל חודש. בניגוד למערכת אחרות שיש באתרי הבנקים, המערכת נועדה להיות מאוד פשוטה כך שתתאים כמעט לכל אחד. לעצלנים במיוחד ישנו גם Sidebar Gadget שמאפשר לבצע עדכונים בסיסיים בחשבון ללא צורך להיכנס לאתר. לא יודע לכמה מכם זה שימושי (בעיקר בגלל הגיל) אבל אתם מוזמנים להירשם ולתת חוות דעת: http://sum4me.co.il תהנו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים