כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
מסתבר שדן מרחסין שיקר לכולכם- תחת תפקיד שליח האתר לטייוואן (איך כותבים אותך, מדינה (?) ארורה?) הוא בעצם נסע להשתתף בניסוי סודי באירופה. מצד אחד של מאיץ החלקיקים עמד יוסי בניון, בצד השני דן מרחסין. הם נתקעו אחד בשני במהירות מדהימה ויצרו את שחקן נבחרת קרואטיה, לוקה מודריץ' התוצאה, לפניכם- (זה לא עובר משהו בתמונות, האמת, תשתדלו לראות יותר כדורגל =)) עוד תמונות גילוי נאות, לא פגשתי את ד.מ, שליח האתר לטאייוואן ומתת האל לאנושות כמה שנים טובות. מצד שני, גם את יוסי בניון לא.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני שעות בודדות כשנכנסתי ליו טיוב עלה לי דף עם שגיאה 500 וזה מה שרשום שמה: Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Please report this incident to customer service. מאוד ברור לי שמישהו עומד מאחורי זה, וכרגע לאחר שמחקתי את העוגיות ואני נכנס בתור אורח הכל בסדר מישהו חווה משהו דומה, או מכיר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב עם מערכת XP PRO SP3 שלצערי אינני מוצא את הדיסק עם הדרייברים;
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות גופיות, גטקעסים וגרביים תרמיות מחו"ל, מכיוון שהמחירים פה פשוט מצחיקים. השאלה איפה אני עושה זאת, מאיזה אתר - לא מכיר אחד ששולח לארץ את הדברים האלה. תודה מראש חבר'ס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני רוצה לקנות מגהפון רציני איפה אפשר לקנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות חבר'ה הסיפור בקצרה הוא כזה, אני וחברה שלי אימצנו כלבה מ SOS (כמו צער בעלי חיים) שעברה התעללות (כמה ילדים ערבים בלוד גזרו לה את האוזניים ימח שמם :2gunsfiring: ), המסכנה כבר היית ברשימה להמתה היות ואף אחד לא רצה לאמץ אותה בגלל האוזניים... בכל אופן היא בת חודשיים וחצי ~ מסוג מעורב של זאב ועוד משהו ש 3 וטרינרים עדיין לא הצליחו לעלות עליו. הבעיה היא שאין לנו כסף על מנת לשלוח אותה לאילוף (השכרת הדירה שואבת את רוב ה"ממון" שלנו), כך שהיינו רוצים לעשות זאת לבד. סה"כ אנחנו לא מחפשים שתהיה כלבת קרקס ותכין אספרסו אלה את כל הדברים הכי בסיסים שכל גור כלבים חייב לדעת (עשיית צרכים, לעיסת חפצים, משמעת בסיסית...) השאלה שלי אליכם היא, vיכן אני יכול למצוא מקורות מידע בעברית לאילו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני זוכר שפעם נכנסתי לאיזה אתר שרושם את המספר המעודכן של האיי פי מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להוריד את השירים של "קוקו" מהתוכנית???? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השגתי לפני רבע שעה את השירים לתת ואמא, וממש אהבתי אותם. זה בדיוק סגנון השירים שרציתי. אתם מוכנים בבקשה הלמליץ לי על שירים עבריים נוספים בסגנון הזה? של בועז שרעבי, שלומי שבת וכל אלה? תודה. לא שירים באנגלית, רק בעברית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמעס לי כבר מכל האתרים האלה שנותנים תמונות לטפטים בקבצי JPG באיכות בינונית. אני מחפש אתר שאפשר למצא בו תמונות ברזולוציות גבוהות מאוד מאוד או שלפחות יהיה באיכות מאוד גבוה (של הקובץ). אני לא מחפש רקעים למחשב, אני מחפש תמונות. אין נושא ספציפי, רק עדיף לא תמונת נוף. ושלא יהיו תמונות פסיכודליות במחשב (אלה שהם סתם צבעים וצורות לא ברורות עם כיתוב, אני שונא רקעים כאלה), או איך שלא תיקראו להם. תודה מראש. צירפתי קובץ לתמונה האחרונה שהכנתי, בלי קשר לכלום אני סתם אוהב אותה (ואת LIMA ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שזה הרבה לבקש אבל אני פשוט חייב ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשור ל"איסלאם" ו\או ל"עיראק" סימתי להכין עבודה בערבית של 33 עמודים אבל הבביוגרפיה לא מושלמת ואני חייב עוד לפחות ארבעה ביבליוגרפיות ונגמרו לי האנציקלופדיות והעבודה למחר... אוף תמיד אני חייב להשאיר הכול ליום האחרון :-\ אני מבקש יותר נכון מתחנן אם מישהו יכול בבקשה לתת לי ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשר לאיסלאם או לעיראק ואני מבקש לא לעבוד עלי כי המורה ה** **** הזו בודקת כול ביבליוגרפיה... ומה שיש לי זה ממש לא מספיק! אז אם מישהו יכול בבקשה שירשום לי כתגובה את הביבליוגרפיה. לאלה שלא ממש יודעים הינה דוגמא : ד"ר רפאל פוזנר, אנציקלופדיה בינלאומית לישראל, בריטניקה לנוער ; הוצאה לאור 1995, כתר הוצאה לאור, …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בויסטה בכל חלון אפשרות לחיפוש מהיר בתוך התיקייה שבה אני נמצא. האם יש משהו כזה לXP או אולי יש את זה בSP3 ? אשמח לעזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי ששמעתי את זה אצל קליידרמן אבל עברתי על 30 שירים שלו ביו טיוב וזה לא היה שם אבל יש לי כמה תווים מהתחלה, אז אם מישהו מנגן בפסנתר הוא ימצא את זה מהר זה המוטיב המרכזי: G F# E F# G
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי לי מחירון של טכנאי לפי האינטרנט תגידו לי אם אני יקר או בסדר ... מחירון שירות בדיקה כללית של מחשב הכול כלול – 150 ₪ התקנה מערכת הפעלה – 150 ₪ התקנה אופיס – 120 ₪ התקנה נרו תוכנת צריבה – 70 שקל התקנה אנטי וירוס – 50 שקל התקנה זיכרון , כרטיס מסך , צורב , CD 50 – 70 ₪ . התקנה לוח אם – 100 ₪ * התרד לא למטרת רווח ** אם צריך להוריד מחירים אני מבקש ממכם להעיר לי תודה !!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין לוח גרפי בעלות של 380$.. האם המכשיר יעבור במכס ואם כן כמה אני צריך לשלם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האוצר החדש יובל שטייניץ מכין תוכנית כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה. התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות. התוכנית היא להטיל מס על האינטרנט!!! המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך: - שליחת מייל: 15 אגורות. - כל קובץ מצורף (attachment) למייל: 9 אגורות. - גלישה: 11 אגורות למגהבייט (בדומה לאינטרנט הסלולרי). - הודעת איי.סי.קיו (או אם.אס.אן או כל תוכנית הודעות מיידיות אחרת): 7 אגורות. חייבים לעצור את התוכנית ולהציל את חופש הביטוי!!! איך אתם יכולים לעזור? בשתי דרכים: * תעבירו את זה הלאה שכמה שיותר אנשים ידעו. * השתתפו ביום ללא אינטרנט! ב-1.5.2009 לא נגלוש. תעבירו הלאה כדי שעד ה-1.5.2009 כמה שיותר אנשים ידעו וישתתפו במחאה!! לא ניתן לעשוק אותנו!!!…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא דילים וכל זה למלונות באילת ועל איזה מלון אתם ממליצים לנסוע עם חברים? משהו כזה ב700 שקל סוף שבוע לבן אדם. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב 2500 - אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו טוב במחיר הזה תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/3/1066587
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פה דיונים על יום ראשון.. ומה עם מחר ? אמרו לי שיש, זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלווםםם, אממ יש להורים שלי במנהטן חבר ילדות דיי עשיר (הוא מנהל שם מסעדה ממש ממש יוקרתית) וכן יש לו גם דירות שהוא משכיר שם והוא הציע לנו דירה (בחינם כמובן).. בגלל שאני בי"ב ולא עשיתי איזשהו טיול בר מצווה גדול עם המשפחה,חשבתי לטוס לשם השנה, פיספסתי את סוכות אבל לא נורא, יש עוד חופשים. חשבתי בעיקרון לטוס בפחס-תקופת הקריסמס .. אמור להיות שם מדהים לא? שלג וכל זה..(למרות שלפי מה שאני זוכר הקריסמס יוצא קצת אחרי פחס אבל בכל זאת..) גם אמורים להיות מבצעים על מלא דברים שם בתקופה הזאת שלפני חג המולד לא? התכוונתי לקנות חשמלית חדשה במילא P: בכל אופן,שלג לא מפריע לי ואני אפילו אוהב אותו מאוד . האם יש תקופה שיותר כדאי לטוס בה? תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שהיו שם בתקופות כאלו או אח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-