כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שכל אחד ירשום גיל ותוצאה. תעשו מאותו אתר כי אתרים אחרים זה ציון קצת שונה או שזה לפי קבוע אחר. נגיד פה זה עם "סטיה" של 15 לפי מה שהם אומרים ויש מבחנים אחרים שהסטיה היא 16 או 24 זה תלוי של מי המבחן ואיזו מדינה. תוסיפו גם תמונה של הציון שלא יהיו פה מלא חרטטנים[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 11:47:08 טוב אני ראשון....גיל: 18 תוצאה: 135 תמונה: http://www.siz.co.il/up/zyunwhymyinn.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אילו דברים אני צריך לברר עם המוכר? מה הכרחי לבירורים? אני בא עם מפרט ביד, ורק אומר לו מה להזמין לי. לבקש הנחה אולי? בכל זאת.. זה מחשב מעל 7000 שקל. צריך עצות... עוד חצי שעה אני הולך! תודה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בסוף הסרט מהיר ועצבני אחד יש איזה שהוא שיר אבל אני לא יודע מה השם שלו אולי מישהו יודע ???? אני מחפש אותו בנרות!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת קורס שמלמד את המשחק בשוק ההון וההורים שלי שמחים לממן אותו הייתי שמח אם מי מכם שיש להם מידע על קורסים כאלה יוכל לנדב מידע עליהם, איך הם מתקיימים, מה נלמד, מה המחירים וההבדלים בין קורסים שונים. אני במיוחד מתעניין בהשקעות לטווח קצר, ומה שנקרא daytrading תודה!
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=2FpD345SjCo ציטוט של גולש:"כל פעם שאני רואה תסרט טבע הזה,אני נזכר שאנחנו גובלים באפריקה. כמה עולה להיכנס לשמורה?" רק בגלל הפסד בוכים, איפה אנחנו חיים?
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום. חשוב מאוד רק מקרים שלכם ולא"דוד שלי קנה מחשב" וכו'. אשמח אם תוכלו לציין: שנת קניית המחשב: בעיה(במידה והיתה): כייצד טיפלו בכם: ואיך היה השירות: מחשבים של המשפחה שלי שנקנו באייבורי: שנת קניית המחשב: 2004 בעיה: לא הייתה מבעיה מלבד רעש לאחר שנתיים. כייצד טיפלו בכם: החליפו את המאווררים. איך היה השירות: השירות היה טוב-סביר כי הם טיפלו בבעיה יחסית לאט, שעה-שעה וחצי. שנת הקנייה: 2005 בעיה:לא הייתה כייצד טיפלו בכם: לא היה צורך איך היה השירות: מעולה (אין סיבה שלא) שנת הקנייה: 2005 בעיה: לאחר שנתיים וחצי הארד דיסק התקלקל. כייצד טיפלו בכם: באתי ויחסית מהר החליפו ונתנו לי ארד דיסק 160 במקום 120 כי לא היה להם (ההייתי מרוצה) איך היה השירות: השירות היה טוב ולא מעולה כי הם לא סיד…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, מישהו פה בפורום רואה אמריקן איידול? לכול מי שלא יודע מה זה: זה כוכב נולד של אמריקה על הבסיס של אמריקה כול המדינות בעולם עשו את הכוכב נולד שלהם. יש את זה בערוץ 3 בימי שישי ושבת.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני שתתחילו לקרוא, לתזונאי מקצועי כבר קבעתי תור (לעוד חודשיים :-\), עד אז אני מתאמן בחדר כושר וצריך חוות דעת שטחית על התפריט, לוודא שאני בדרך הנכונה . אני לא פונה למאמני כושר אצלי, כי הם לא נראים הכי מבריקים. קצת נתונים על עצמי: שחיף רציני . גובה 1.80 מטר, משקל 63 ק"ג. זה התפריט היומי שלי בערך, ההפרשים בין הארוחות הם בערך 4 שעות. אחרי שאני קם משינה שתי ביצים קשות חצי גביע קוטג' 9% מלפפון ועגבנייה ארוחה שנייה תפו"א מטוגן קופסת טונה בשמן מלפפון ועגנייה פיתה ארוחה שלישית שתי חתיכות של חזה עוף מטוגן או בתנור אם יש זמן תפו"א מטוגן מלפפון ועגבנייה פיתה ארוחה רביעית פה אני חוזר על אחת משלוש הארוחות הקודמות. בין הארוחות אני אוכל פירות (נערך) לפעמים. התפר…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני נמצא לפני טסט ואני די מתרגש לקראתו... המליצו לי על הטיפות שהם מרגיעות, ומפחיתות לחץ, אל אין לי מושג מאיפה אני קונה את זה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עשיתי סרטון מודינג, שאורך 15 ומשהו דקות. הסרטון הזה בגודל כ 75 מגה, בפורמט WMV. כבר 3 פעמים ניסיתי להעלות את הסרטון ליו טיוב. כל פעם זה אומר שזה העלה את הסרטון. והוא נמצא ב MY VIDEOS אבל כשאני בודק זה לא שם. אולי הגודל, הפורמט לא נכון? אולי האורך? כשערכתי עשיתי את אותו ווידאו בפורמט MPG אבל הוא יצא בגודל 156 מגה, והאיכות קצת יותר טובה. אבל אני לא יודע האם אפשר להעלות קבצים כאלה גדולים. נתקלתם כבר בבעיה? מה אפשר לעשות? תודה מראש דני
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ראיתי בדיוק CSI Miami והוצג שם הנשק הזה, אז חקרתי טיפה ועדיין נשארתי עם השאלה: איך לעזאזל זה "עובד"? שמים את הרובה/אקדח בקידמה של הCS, עכשיו ה"תיאוריה" שלי היא שההדק של הCS עצמו פשוט "מושך" את ההדק של האקדח/רובה שיורה עצמאית. העניין אופטי יחסית פשוט, אני חושב וידיאו של הנשק: http://www.youtube.com/watch?v=JQeu9J43jXU *המוזיקה הכי מצחיקה אי פעם, פרסומת זוועתית, רק בגלל הפרסומת... אחד המצחיקים*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשמוע אם למישהו יש נסיון עם חברת WellCom מחשבים בראשון לציון, אם יצא לו לעבוד איתם,זמני האספקה, איך היחס שלהם ואיך השירות שהם מספקים אחרי הקניה. אני מפחד שזו לא חברה חדשה שתיעלם אחרי תקופה ותשאיר אותי לרדוף אחרי יבואנים. www.wellcom.co.il בניתי אצלהם הצעה לדוגמא והם יצאו זולים בקצת יותר מ-200 ש"ח אפילו יותר מ SKYPC שנחשבים ממש זולים (למרות שחלק מהמוצרים היו מעט יותר יקרים, ההצעה בשורה התחתונה יצאה זולה יותר). מוצר\ים כמות כולל מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4400+ Socket AM2, 2.3GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Box 1 ¤400 לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2, AMD 690V, Socket AM2, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI-Express, MicroATX. 1 ¤299 דיסק קשיח Western D…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אני לומד קורס טכנאי PC בג'ון ברייס בקריות, ואני מקליט את השיעורים בטייפ מנהלים דיגיטלי ואח"כ מעביר אותם למחשב. אני מחלק כל שיעור לשניים: חלק ראשון- מתחילת השיעור ועד ההפסקה, וחלק שני- מאחרי ההפסקה ועד סוף השיעור. הקטע הוא שאת כל השיעורים עד עכשיו אני מספיק להקליט ולהעביר למחשב- חוץ מהשיעור על המעבדים. המורה שלי הוא ערן הרמן, דווקא מורה טוב. בחלק השני של השיעור הראשון על המעבדים נגמר לי המקום בטייפ (זה היה בדיוק ב-10 דקות האחרונות של השיעור, בהן הוא הסביר על עמוד 61 בחוברת). בחלק הראשון של השיעור השני על המעבדים ערן חזר על עמוד 61 בחוברת, אבל בחלק השני של השיעור נגמרו לי הסוללות אחרי 17 דקות ו-35 שניות והפסדתי הרבה חומר. הוא עבר בחברת על pentium 4, celeron. pentium 4 with …
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
זה פורום עזרה או מה? אני בא פה מבקש עזרה בפעם הראשונה אני מבקש עזרה בקניית וינדוס חוקי ומביאים לי אזהרה על תוכן לא חוקי.. :pissed: בפעה השנייה שאלו אותי איזה סוג של סרט ראיתי אז אמרתי כמה הוא שקל והבאתי לינק מאיפה שהורדתי אותו כדי שאנשים יראו את הפרטים של הפרק וממתי פרק של סדרה בטליויזיה אינו חוקי להורדה??? בחיים לא שמעתי שסדרות להורדה הם לא חוקיות נדמה לי צריך להעיף את הניחיליתי הזה שמביא אזהרות על ימין ועל שמאל חושב שהוא אלוהים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצטער, אני יודע שזה לא המקום אבל חיפשתי בכל מקום ולא הבנתי איך שולחים הודעה פרטית?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני חושב שזה 1 ביט (bit) השאלה היא כמה זה 8 byte ב bits תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש את התמונה שצירפתי ברזולוציה גבוהה לצורך הדפסה בגדול מאוד. הרזולוציה המקסימלית שמצאתי היא כ 1000x400 וזה לא הכי מספיק לצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי במציאת התמונה בגודל גדול יותר אני אודה לכם מאוד. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות. מכאן השאלות 1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום 2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
שלום מסיבה שאינה חשובה התקשרתי אתמול ל "HOT", במהלך הניתוב לשירות הנבחר המערכת הודיעה שמאחר שהם משדרגים את המערכות המחישוב יתכנו עומסים במוקד השירות ועל כן ינתן סרט מסויים לצפייה חינם ב V.O.D החלטה מבורכת!! אך כידוע, הוט החלה לספק בשנים האחרונות שירותים נוספים כדוגמת האינטרנט והטלפון הקווי. צצה לה בעיה: איך לקוחות הוט אשר אינם חלק ממנוי הטלויזיה אמורים להנות מההטבה אשר מגיעה לכל לקוחות הוט (!!) התשובה שקיבלתי מנציגת הוט היא, שהוט אינה מפצה כספית ולכן אין להם האפשרות לפצות את שאר המנויים. איני רואה שום הבדל בין השירותים שעל כן הוט אינה תוכל לפצות גם את שאר המנויים (סתם לדוג' : לקוחות הטלפון יהנו ממחירים מוזלים ליעדים מסוימים לזמן מסויים לקוחות האינטרנט יהנו ממהירו…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אחד על The Witcher, השני על Sonic Riders. אשמח אם תגיבו. תוכלו למצוא אותם בפרופיל שלי: http://www.youtube.com/user/NsNsis אם זה לא המקום המתאים אז... סורי |:
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-