עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, אנחנו שלושה חברים שמתוכננים לצאת לטיול בדרום גרמניה והסביבה וספרד בחודש אוגוסט הקרוב. קצת עלינו: 1. בני 24. 2. שומרי מסורת. 3. עם ראש פתוח לסוג האתרים שבהם נבקר אך כן נעדיף: א. כמה שיותר נופים מרשימים (בהם אירופה ידועה) ב. אטרקציות מהנות לאנשים בגילנו ג. הווי יהודי ד. לא נשלול מוזיאונים / מבנים מרשימים מבחינה ארכיטקטורית אך לא יותר מדי... כרטיסי הטיסה כבר נרכשו ל 18/8/15 למינכן, משם ב 25/8/15 לפאלמה דה מאיורקה. המסלול שתכננתי נכון לעכשיו בעזרת Trip Advisor ועוד כמה אתרים הוא (מפנה ל GOOGLE MAPS): https://goo.gl/Yvrf32 כמה שאלות: 1. לאיזה כיוון עדיף להתחיל את ה"מעגל" - לכיוון מזרח או מערב? 2. האם שווה להוסיף את וינה למסלול? השיקולים: א. מאוד היינו רוצים לבקר בב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nitzanj,

יש איזה שיר ששמעתי לא מזמן והוא היה ממש מוזר. איזה בחור עם קול יבש כזה, איטי, שיר שהוא כמעט כמו דיבור. נדמה לי שהוא היה שיר אהבה כזה או אחר, לא ממש בטוח. והקטע העיקרי הוא שאני די משוכנע שהיה איזה דימוי לא סטנדרטי עם אוכל - משהו עם בצל ושום, או גבינה ושום, או בצל וכרוב או משהו מוזר אחר אני לא מצליח בשום צורה להזכר במלים או בשם של השיר או הזמר, אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש - יש סיכוי שלמישהו כאן יש מושג על מה אני מדבר...?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

אני עומד לפני הזמנה ראשונה בeBay, ורציתי לדעת כמה דברים לגבי המשלוח - איך אפשר להעריך כמה זמן יקח למשלוח להגיע? משלוחים ממוכרים שונים יגיעו בזמנים שונים? לאן המשלוח יגיע? עד איזה סכום המשלוח פטור ממיסים למיניהם? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sevenX,

תקציב 2500 - אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו טוב במחיר הזה תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by -LosNir-,

יאללה, תצאו מהמחבוא שלכם ציינו אזור, אופניים, ציוד, שיפצורים וסגנון רכיבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

נתקלתי באתר הזה באשכול של EBAY http://www.sierratradingpost.com/mens-shoes~d~146/saucony~b~19050/ מחירים אטרקטיביים מאוד. רציתי המלצה לדגם מניסיון של אנשים פה... האם יש הבדל משמעותי בין הדגם ב70 לבין הדגם ב90? משמעותי? ודרך אגב איך אני בודק מה המידה שלי במידות של ארה"ב? אני 43

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

אני מטר 80 שוקל 87 יוצא לי במכשיר אליפטיקל 160 דופק אחרי חצי שעה של אימון בערך... זה מאוד גבוה נכון? מה לעשות בשביל שיהיה דופק יותר נמוך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dark_Phantom,

כולנו יודעים שיש היום מבחר די גדול של סרטים הן בקולנוע והן בוידאומט. משאני רוצה לשאול זה איזה סרטים אתם מעדיפים לראות כשיש לכם הזדמנות לראות סרט: סרטים איכותים או סרטים "הוליוודים טיפוסים". איכותים לאו דווקא חייב להיות במאי סיני שביים סרט הונגרי במצרים, זה גם יכול להיות פשוט סרט טוב. לדוגמא: הסרט גרין מייל עם טום הנקס. סרט איכותי ביותר שלא הייתי שם אותו באותה קטרוגיה של הנאה עם אמריקן פאי למשל. או סרט חומות של תקווה למי שמכיר עם מורגן פרימן וטים רובינסון. גם סרט איכותי ביותר. כמובן שענין העדפה זה סובייקטיבי ביותר אז בואו ננסח יותר מדויק אם אתם עוד לא הבנתם על מה אני מדבר: איזה סרט הכי השפיע עליכם/שינה אותכם/זיזעזע אתכם והאם אתם מעדיפים לראות סרטים כאלה או סרטים "הוליווד…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TicTacToe,

מישהו הזמין / ממליץ על חנויות מסוימות בחו"ל? רציתי להזמין כמה דברים כי המחירים בארץ לא ריאלים ואני לא מכיר אף חנות. האם אמזון יספק את הסחורה או שיש אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

יש פה דיונים על יום ראשון.. ומה עם מחר ? אמרו לי שיש, זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ot,

קטע אדיר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Yellow,

מי יותר שווה? NULA (של nVIDIA) או RUBY (של ATI)? אני רוצה להכין על אחת משניהם חתימה. אני יכין על מה שהרוב מעדיף. NULA: http://img132.imageshack.us/img132/4946/nula5po.jpg RUBY: http://img125.imageshack.us/img125/8382/ruby5nw.jpg הבחירה היא שלכם.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הזאלה בכותרת....קיצר לא יודע אבא שלי הזמין אינטרנט של כלבים.....במה הוא יותר טוב חוץ מהמחיר....

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אחרי שכולם מפחידים לגבי IVORY ו-KSP... יש חנות מומלצת באיזור נתניה (ואם לא - אז באיזור ת"א)?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שחקניות חדשות ובלתי צפויות, דגש על גיימינג והרבה, הרבה Mesh: תערוכת האלקטרוניקה הגדולה ביותר סיפקה לנו לא מעט מוצרים מעניינים בתחום הנתבים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MODY69,

אהלן, אני צריל להגיע מפינת יצחק שדה משה דיין בת"א לקריית אריה בפ"ת ובחזרה. מישהו יודע איזה אוטובוסים כדאי לי לקחת? תודה רבה! ובהזדמנות זו, מישהו מכיר אתר כלשהו שמקבל 2 כתובות והוא מתאים לך את הדרך לפי האוטובוסים הקרובים ביותר לנקודות שהבאת לו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני צריך להתחיל כבר את עבודת הביוטופ שלי (אני כבר בסוף יא') ועדיין לא החלטתי על מקום... האם למישהו מכם יש עבודה גמורה כדי שאני אוכל להתרשם מהמקומות השונים וסוף סוף להחליט איפה אני אעשה את הביוטופ? אשמח גם לשמוע המלצות שלכם - במידה ואתם יודעים על מה אני מדבר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ben060,

או כאלה שלומדים עכשיו? או שבדרך? או שרק חולמים? אני מדבר על אלה שסיימו טכניון/אוניברסיטה ולא מכללה. בקיצור: יש עבודה בתחום עם משכורת התחלתית של 10 אלף?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by First Squad,

פשוט אלבום לא יאומן שם : Void_-_The_Angry_Brigade-2CD אלבום כפול. סקאזי מוצץ אצבע בפינה. :DJsmile: :ylsuper: :DJsmile: שירים : CD1 01. Void - James Brown Is Dead [07:36] 02. Void - Killing In The Name Of [07:58] 03. Void - Accelera Rmx [07:36] 04. Void - Find My Pain [08:10] 05. Void - Machine 2 [10:11] 06. Void - The Post Anthem [07:07] 07. Void - Never Again [07:31] 08. Void - Dead Men Walking [07:10] …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=6c2549e3f04bb820896c17227a71d175&threadid=33686668&perpage=20&pagenumber=1 חזק :lol:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

אני וההורים רוצים לטוס בקיץ (יולי/אוגוסט) ללונדון והייתי מעוניין בהמלצה למלון פשוט (לא חרא ולא משהו מפואר מדי) שיהיה קרוב לרכבת התחתית ו/או למרכז ואולי בכלל כדי לשכור שם רכב? יש רשיון. ועוד דבר שאישית הייתי רוצה לשאול בשבילי, יש משהו בסגנון הזה: http://www.mywaydrift.com/ בלונדון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן חבר'ה השבוע התחלתי בקורס פסיכומטרי לקראת הבחינה באוקטובר אז בהזדמנות זו רציתי לשאול מה בכלל דעתכם על הבחינה, מה אתם חושבים עליה ועשיתי גם סקר כדי לבדוק את הלך הרוחות. למעשה אני עושה אותה עכשיו בגלל שאחרי י"ב(שמתחיל בספט') אני מתכוון לעבוד ואחר כך לעתודה אקדמאית ולכן אני עושה עכשיו את הפסיכומטרי כדי לא להלחץ אחרי הבגרויות וי"ב ולהיות בראש שקט. טוב, מספיק על עצמי, דברו אתם והביעו את דעתכם בהמוניכם!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eranmor,

רק אוהדי כדורגל שונאים ערבים אלא אם הם משחקים בקבוצה שלהם. רק אוהדי כדורגל יכולים להתעצבן ממשחק רדיוס בלי לדעת מה זה רדיוס. רק אוהדי כדורגל חושבים שההמנון מסתיים בשריקה. רק אוהדי כדורגל חושבים שבדקת דומיה יש 20 שניות. רק אוהדי כדורגל חיים משבת לשבת וחותמים בלשכה מראשון לראשון. רק בבית"ר ירושלים יכולים לקרוא לעשרת אלפים אנשים - קומץ. הפעם היחידה שאוהד כדורגל מדבר יפה במגרש זה כשהוא מסביר לשוטר איך התחילו המכות. רק אוהדי כדורגל לא יודעים באיזה עיר ממוקם איצטדיון רמת-גן. רק אוהדי בית"ר ירושלים עדיין חושבים על הבדיחה השנייה... רק במגרש כדורגל 20,000 איש יוצאים דקה לפני הסיום בשביל לחסוך את הפקקים ביציאה. רק אוהדי הפועל ת"א מתאמצים יותר מהשחקנים על המגרש. רק אוהדי כ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by pergola,

אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל.. כנראה שאני יעשה בhigh Q מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500.. יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים