כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג למה יש מחוץ לביתי ברקים, ללא רעמים?? צילמתי בוידאו אחד ממש אפוקליפטי, בקרוב יעלה... האם סוף העולם הגיע..? Aviko
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שהיה בYNET אתמול או ביום חמישי הודעה שיהיה ביום ראשון שביתה אבל יכול להיות שעד עכשיו הגיעו לפשרה או משהו.. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
The smiley :-) and its many variants are an important (and fun!) part of the worldwide online social culture -- allowing emotions to be conveyed in plain text. It has been in widespread use since the early '80s, when it was first proposed. Yet the original message in which the smiley was invented had been lost -- until now. :-) After a significant effort to locate it, on September 10, 2002 the original post made by Scott Fahlman on CMU CS general bboard was retrieved by Jeff Baird from an October 1982 backup tape of the spice vax (cmu-750x). Here is Scott's original post: 19-Sep-82 11:44 Scott E Fahlman :-) From: Scott E Fahlman <Fahlman at Cmu-2…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אחרי התלבטות קשה בחרתי לוח אם. הזמנתי. קיבלתי אותו היום - ויש בו פגם! אחד החיבורים שנקרא "Surround Center Connector" הגיע מולחם רק בשני פינים מתוך חמישה - ז"א שהוא חצי תלוי באויר. זה כל כך מעצבן כשזה קורה. עכשיו כל הטרטור של להחליף את זה בלוח חדש. דרך אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2 והחנות היא זיגזג.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad.html קראתי שבאתר המקורי כתוב שזה נעשה ללא עריכת מחשב! (סורי אם זה כבר היה כאן חיפשתי ולא מצאתי)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחום המטורף הזה אייסקפה הוא פשוט חובה. לא נראה לי שצריך להכין קפה ובמקום מים רותחים לשים מים קרים 8) אני מחפש מתכונים , מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-8689366181727845562 אחח איזה כלב :lol: :lol: :lol:
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי קנס על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה .. 500 שקל, עכשיו דיברתי בטלפון על רמקול כשהמכשיר היה באיזור הבטן, יש איזה סיכוי אולי מאחר ושלוש שנים אני בלי עבירות תנועה לגמרי להעביר את הקנס לאזהרה ?! אני רוצה לרשום מכתב, השאלה מה כדי לרשום בה ... לא יודע אני חייל קרבי זה יכול איכשהו אולי ו.... לעזור קצת ירחמו עלי ... ?!?!??!?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אל מול החלון ישבה בעודה סופרת את פתיתי השלג המעטים שאט אט כיסו את העיירה העייפה.. כך הייתה נוהגת לעשות כל לילה כאשר אביה היה יוצא אל המילואים, תוהה ומנסה לדמיין בראשה באילו קרבות הוא לוחם, האם הוא נפגע או הרג, או שאולי חבר שלו מת לידו.. וכך הייתה מייצרת עשרות תרחישים אופטימיים למה-אבא-עושה-עכשיו.. מבלי לדעת שכאשר היא יושבת אל מול החלון אז..... (תמשיכו מכאן.. קחו את זה לאיפה שבא לכם, רק בלי סקס עם דולפינים!!)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא מה שאני רוצה באתרים המפורסמים וכך גם בטורנטים השונים..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
WTF! http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_680/ משו ישפוך אור בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי מועדון הרודסטר שעליהם אני נמנה צילמו, ערכו והפיקו סרטון דריפטים מדהים. לא אכביר במילים - פשוט צפו והפיצו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כבר פעם שנייה ברצף שאנחנו לא מקבלים את המכתב שצריך בשביל לבחור (פנקס בוחר קוראים לו?) עברנו דירה מת"א לחולון, ועידכננו את משרד הפנים עוד בימים הראשונים למעבר... חיפשתי באתרי הממשלה הנורא נגישים שלנו והעלתי חרס... לא מוצא לאן אני צריך לפנות בנידון אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לתרום חלק קבוע מהמשכורת שלי. (חלק קטן אבל בכל זאת הוראת קבע) אני מעדיף להיות שותף למשהו יותר גדול ממה שיש בארץ, מה גם שאני כבר הרבה זמן תורם בארץ ומחפש עמותה חדשה. יש כמה עמותות אמריקאיות שאני מתלבט לגביהן. השאלה איפה אני מוצא מידע ממשלתי רשמי על הפעילות שלהן? בארץ חייבת להיות שקיפות לציבור לגבי העמותה, איך זה עובד בארה"ב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שירות ענן חינמי שאליו אוכל להעלות קבצים, לשתף עם אחרים והפונקציה החשובה ביותר היא לעקוב כמה אנשים נכנסים לקבצים שהעלתי ומתי הם נכנסו (אם אפשר לדעת גם מי, יותר טוב), האם יש שירות ענן שמציע את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קניתי משם כבר כמה דברים אבל אני עדיין רוצה לדעת מה דעתכם עליהם כי אני עכשיו עומד להזמין מהם עוד משהו ויש לי אפשרות לקנות מחנות אחרת אז בגלל זה אני שואל... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אי צריך להיות ב9 וחצי בכותל, איזה קו הכי מהיר מהתחנה מרכזית בירושליים? וכמה זמן נסיעה? מהבדיקה שלי קווים 1 2 ו3 מגיעים לכותל, אבל אני לא יודע על איזה הכי כדאי לעלות, ובאיזה שעה לעלות, עד כמה שאני מכיר את ירושלים, היא פקוקה יותר מתל אביב...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי מכל מני אנשים שKSP היא חברת הבת של Ivory. זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני חודש נהנתי לי מאינטרנט מהיר בחבילה של 5 מגה עם בזק בינלאומי ובזק. בחודש האחרון הלכו וגדלו הבעיות. האינטרנט מתנתק כל כמה דקות, איטיות מטורפת בהורדות, P2P שלא זז, גלישה איטית בכלל. בסופו של דבר הגעתי למצב שבו האינטרנט בכלל לא התחבר בקיצור קצר ביותר: אני מתקשר לבזק - בודקים מה הבעיה - מורידים לחבילה קטנה יותר - שולחים טכנאי - טכנאי מגיע, לא עושה כלום - מתקשר לבזק - שולחים עוד טכנאי - טוכנאי לא מגיע - אני סובל כמה ימים עם מהירות אינטרנט נמוכה יותר - שוב בעיות, אינטרנט לא מתחבר - מתקשר לבזק - מזההים את התקלה - מורידים שוב חבילה ושולחים טכנאי - טכנאי לא מגיע - מתקשר שוב - בזק מוציאים תירוץ מהתחת "אין אפשרות לגלוש בחבילה של 5 מגה באזור שלך" למרות ששבועיים לפני גלשתי …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=362052&path=22 בלי מילים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיי דחוף, צריך את זה למחר בערב... יש למישהו במקרה תמונה כזאת? מישהו נחמד יכול פשוט לייצר אחת? ;D חיפוש של "רכוש צה"ל" בגוגל לא ממש עזר לי..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה אנחנו לא רואים רוסים בבתי כנסת? אבל את מי שאנחנו כן רואים זה מרוקאים, תימנים, עיראקים, אשכנזים.... למה באמת רוסים אנחנו רואים בקושי או לא רואים בכלל ובכל זאת רוסים יש יותר ממיליון במדינה, מוזר לא??? עריכה: זה לא שאני מכריח אותם ללכת ולהתפלל, ok??!! פשוט שאלתי למה הם לא הולכים לבית הכנסת? (סליחה שאני קצת יגלוש מהנושא) אבל זה תכלס מזה מעצבן אותי שמדברים לידך חברים שלך שהם רוסיים בשפה הרוסית ואתה מרגיש זר לידם, כל הבית הספר שלי מלא ברוסים בכל אחד מדבר שם.... אלוהים גדול מה הולך שם!!!! בתכלס לכל הישאלים שלא מבינים רוסית האם זה מזה מעצבן אותכם לא??? גם אצלי בכיתה יש ישראלים (שמדברים עברית) שהם אומרים שזה מזה מעצבן אותם שמדברים ברוסית כאילו אחד לא מכיר את השני, י…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחותי יש אפשרות לרכוש דרך החברה שלה את גירסת OFFICE 2007 PRO בעיברית ב125 ש"ח. חיפשתי השוואת מחירים באינטרנט ושמתי לב שזה עולה או 500 דולר או 1800 ש"ח. בקיצור שווה לשלם 125 ש"ח עבור הרישיון משתמש או להשיג אופיס כמו שכולם משיגים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה היום ב12 ניכנסתי למחשב היתעסקתי אם תוכנות ופיתאום באיזה קייגן אחד נישמע צליל מדהים שכזה לא שמעתי ואני כבר איזה שעה שומע אותו הוא פשוט מרגיע כזה צליל מדהים אז אמרתי לעצמי בוא נשתף את HWZONE ואתם יודעים שבחלק מהקייגנים יש צלילים כאלו לעיתים רחוקות/קרובות. תהנו מהצלילים. משהו מיוחד. אני כבר מכור לזה! הקובץ מצורף למטה תורידו אותו וכשאתם לוחצים אתם מתחילים לישמוע תצלילים המדהימים האלו זה פשוט מתנגן בצורה הכי טובה. וגם רציתי לישמוע את דעתכם.. וגם אם יש לכם מנגינות או צלילים כאלו אני ישמח אם תשתפו אותי ותביאו לינקים. תודה. ועוד משהו אחרון שמעניין אותי נורא איך הם עושים את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-