עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

איך מזהים חתונה של אורתודוכסים? אמא של הכלה בהיריון איך מזהים חתונה של קונסרבטיבים? הכלה בהיריון איך מזהים חתונה של רפורמים? הרב בהיריון

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by logos,

אם כן אז איזה שרת? איזה ניק.. ואיזה חדרים אתם נמצאים בדרך כלל...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GREATTHUNDER,

http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=370&AdCat=370 חח מה נסגר איתם? http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=368&AdCat=368 מי קונה איתי מחשב דרקון? נ.ב קרדיט על המציאה לdoscape מפורום אחר פשוט נשפכתי כשראיתי את זה.... חחחחההה!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן, שילמתי 510 שקלים למבחן הקרוב ב 4-5 לאפריל לפסיכומטרי. עדיין לא שלחו לי מיקום המבחן..משהו מוזר לי פה כיוון שאומרים שמודיעים כחודש לפני, התקשרתי לאיגוד הבחינות הזה מה שלא יהיה והם פתוחים עד 3 מישהו יודע לאן אני צריך לפנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TermiNal,

מישהו מכיר כאלו חנויות? ולא Jab Tech חנויות עם זכרונות מעבדים לוחות אם וכו'... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by X-_PLOSIVE,

1001!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. dead car driving טויוטה הילאקס דיזל. יש צורך בREAL PLYER Top gear התעלו על עצמם הפעם

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחותי יש אפשרות לרכוש דרך החברה שלה את גירסת OFFICE 2007 PRO בעיברית ב125 ש"ח. חיפשתי השוואת מחירים באינטרנט ושמתי לב שזה עולה או 500 דולר או 1800 ש"ח. בקיצור שווה לשלם 125 ש"ח עבור הרישיון משתמש או להשיג אופיס כמו שכולם משיגים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני צריך לקנות מבליזארד עוד שלושה חודשים למשחק World Of Warcraft ואין לי ויזה בינלאומית . ראיתי שיש כמה שירותים שמאפשרים לעשות את זה כמו : http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 או https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx יש עוד אפשרויות ? איזה הכי מומלצת ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחלת מין מזונה רוסיה בתחנה מרכזית ;D

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by udicol,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=362052&path=22 בלי מילים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

היה לי מאוד משעמם משיעור ג"ג(כמו הרבה שיעורים) אז ציירתי... Audi a6/a4 לא עבדתי עליה בבית מול תמונה אולי מחר אני ימצא תמונה וישפר אותה קצת ד"א כמו בחשבון... איכות סריקה 200DPI [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sgt_flippy,

האם יש עצות כלשהן לטיפול וטיפוח שיער ארוך? (אני רוצה לגדל שיער ארוך)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יתכן ש-Chrome ופרטיות הם לא ממש חברים ? אני לא פרנואיד של פרטיות או משהו כזה, אבל חשוב להיות מודע מי יודע איפה אתם גולשים ומה אתם כותבים תוך כדי גלישה. הינה סרטון שמציג את עוצמתה של גוגל החביבה על רבים. תסיקו מסקנות בעצמכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אבא שלי צריך לקבל מהעבודה שלו רכב חדש ויש לו בחירה בין שני דגמים, SUZUKI LIANA GLS אוטומט או אקסנט פמילי GL 1.5 גיר אוטומטי 4 דלתות מודל 2005 תודה מראש על התגובות !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by thegodx,

אני יודע שזה קצת לא קשור לפה (ובכלל לכל הפורום) אבל זה המקום החיד שחשבתי שיש אנשים שהמוח שהם עובד טוב מאוד אז ככה יש לי תרגיל דיי מסובך בהנדסת המרחב שאני לא מצליח לפתור והוא למחר (פאק) אז אנשים בבקשה תפתרו לי את התרגיל והכי חשוב הדרך..אז הנה התרגיל: בפירמידה משולשת ומשוכללת כל המקצועות שווים זה לזה (פירמידה כאזת נקאת טטראדר). א.חשב את זווית שבין מקצוע צדדי לבסיס. ב. חשב את זווית שבין פאה צדדית לבסיס. תודה מראש. 8)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ivan,

אתמול חזרתי מאיטליה שוטר הגבולות ישב מול מסך של מחשב ובדק דרכונים של נוסעים שעוזבים איטליה. פותח דרכון - מזיז עכבר - מביט במסך - ושם חותמת בתוך דרכון. (איטלקים אלופים בחותמות.) בקיר מזכוכית שמאחורי שוטר ראיתי מה הוא רואה במסך שלו כן כמעט כמו כולם במשרדים כאן בארץ הוא שיחק סוליטר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Djx,

תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

20. Started by emil57,

שבת שלום לכולם..! יש לי אימיול V0.49a.. התקנתי אותו כרגע וכל השרתים נימחקים.. זה לא האימיול הראשון שאני מתקין וזה מה שקורה, בכולם.. רשמתי תכתובת IP ועדיין זה לא נותן.. (לא מיתחבר..) יש לכם מושג למה לא מיתחבר? מה צריך לעשות? אולי למישו מכם יש אימיול שהוא ממליץ עליו, למה נראה לי האימיול שלי דיי ישן לא?! תודה לכל העונים ושבת שלום..!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by desert,

בבקשה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by QQQ,

לא מזמן חבר שלי מצא אתר כזה שבו מפרסמים שמות משתמשים וסיסמאות של אנשים של הXBOX LIVE. איך זה עובד? מישהו בונה אתר, שבו הוא מתיימר להיות חברה כלשהי, צד שלישי, שאתה מביא לו את השם משתמש וסיסמה שלך ולפי מה שהוא אומר, כמה ימים לאחר מכן אתה מקבל MICROSOFT POINTS (שקול ערך לכסף למעשה, נניח עבור 2000 נקודות כאלה אתה משלם 12.5 דולר). כמובן שכל התהליך הזה הוא בעצם נקרא, במונח "המקצועי" - PHISHING. כל הפרטים שנכנסים באתר מתועדים ונכנסים לLOG כלשהו. לאחר כל יום בערך, או יותר, אותו אדם מפרסם את הפרטים בפורום כלשהו, או מקום אחר, ואז ניתן להגיע אליו. מה גם, שחלק מהמשתמשים מכילים בתוכם (שמור בהם בעצם) פרטים של כרטיסי אשראי (יכול להיות 1 או יותר). אלה שכן יש להם את זה, כמובן שניתן בלי בע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.ufocasebook.com/issvideo.html

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by QQQ,

כרגע התאריך גיוס שלי הוא ה-3 באוגוסט ויעד השיבוץ שלי הוא תותחנים. למישהו יש מושג לגבי תאריכים נוספים שמתגייסים בהם לתותחנים? אני רוצה לדחות אבל לא בהכרח לשנות תפקיד ויעזור לי לדעת אם יש תאריכים נוספים לתפקיד הזה... כדאי לנסות להתקשר למיטב ולשאול אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי אתמול יצא לי להסתובב בדיזינגוף סנטר ולגלות חנות מעניינת שיש בה כל מיני בובות, פסלים ודברים בסגנון מסרטים, סדרות כמו מלחמת הכוכבים, סאות פארק, סימפסונס, כלבי אשמורת ורבים אחרים. מישהו מכיר עוד חנויות שכאלו בארץ שבהם ניתן למצוא דברים נחמדים ונדירים יחסית בארץ? אני לא מדבר על בובות יו גי או אלא על דברים קלאסיים ובוגרים יותר. לילדים בנפשם מצורף תמונה של הרכש החדש משם, שהצטרף לדיאבלו שנקנה בצרפת לפני 7 שנים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.