עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה יש למישהו מושג איפה יש חנות ציוד ל DJ, אבל חנות מיקצועית עם כול הציוד,כול מוכנות עשן פליקרים וכול השטויות האחרות. אא באזור אשדוד,רחובות,ואולי גם תל אביב.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן מתנה לחבר... איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חבר'ה, מחפש המלצה על חנות מחשבים אמינה (עם מחירים סבירים) שבונה מחשבים לפי מפרט.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TicTacToe,

מישהו הזמין / ממליץ על חנויות מסוימות בחו"ל? רציתי להזמין כמה דברים כי המחירים בארץ לא ריאלים ואני לא מכיר אף חנות. האם אמזון יספק את הסחורה או שיש אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by בלבולה,

יש לי טלפון אלחוטי כמעט חדש של פנסוניק וממש מקולקל ואני לא יודע איפה האחריות הוא באחריות עדיין מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by NetSpider,

הגירסא החדשה של Hot Or Not .... Enter

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MODY69,

אהלן, אני צריל להגיע מפינת יצחק שדה משה דיין בת"א לקריית אריה בפ"ת ובחזרה. מישהו יודע איזה אוטובוסים כדאי לי לקחת? תודה רבה! ובהזדמנות זו, מישהו מכיר אתר כלשהו שמקבל 2 כתובות והוא מתאים לך את הדרך לפי האוטובוסים הקרובים ביותר לנקודות שהבאת לו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אנחנו שלושה חברים שמתוכננים לצאת לטיול בדרום גרמניה והסביבה וספרד בחודש אוגוסט הקרוב. קצת עלינו: 1. בני 24. 2. שומרי מסורת. 3. עם ראש פתוח לסוג האתרים שבהם נבקר אך כן נעדיף: א. כמה שיותר נופים מרשימים (בהם אירופה ידועה) ב. אטרקציות מהנות לאנשים בגילנו ג. הווי יהודי ד. לא נשלול מוזיאונים / מבנים מרשימים מבחינה ארכיטקטורית אך לא יותר מדי... כרטיסי הטיסה כבר נרכשו ל 18/8/15 למינכן, משם ב 25/8/15 לפאלמה דה מאיורקה. המסלול שתכננתי נכון לעכשיו בעזרת Trip Advisor ועוד כמה אתרים הוא (מפנה ל GOOGLE MAPS): https://goo.gl/Yvrf32 כמה שאלות: 1. לאיזה כיוון עדיף להתחיל את ה"מעגל" - לכיוון מזרח או מערב? 2. האם שווה להוסיף את וינה למסלול? השיקולים: א. מאוד היינו רוצים לבקר בב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by stone cold,

:kopfpatsch:

10. Started by bbking,

שלום חבר'ה מה זה ההגנה הזאת? ולמה כל כך קשה לפרוץ אותה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MishaK,

;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by napoleon45,

SPACE IL ירדה ( או נכון יותר, התרסקה ) מן העץ של לנחות על הירח. https://tech.walla.co.il/item/3243932

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Joli,

משהו יכל לתת לי הצעה לממיר בלי הרבה כאב ראש: הכי זול שיש, שלט, שיקלוט לי את ה 5 ערוצים וכמובן שייתחבר דרך ה USB... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בחנות מילואים החדשה שפתחו בבקום? איפה זה בדיוק נמצא ומה שעות הפעילות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. במדריך הזה אני אלמד אתכם איך לבדוק איזה חומרה מותקנת במחשב וגם בדיקת טמפרטורות אם אהבתם תנו בכפתור הלייק ואם אתם חדשים ורוצים להתעדכן תלחצו על כפתור הsub זה יכול מאוד לעזור לי!!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yossi_s1,

הייי, יש לי 5 חבילות שצריכות להגיע אלי כבר המון זמן (מעל לחודש) ואין שום זכר לאפאחת מהן, רציתי לדעת אם עוד מישהו מרגיש איזה עיקוב, או שזה משהו אצלי שאני צריך לברר. חבילות מארהב הגיעו אלי למשל תוך שבוע בלי בעייה, אבל נראה שלאחרונה יש בעייה עם חבילות מסין.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by pini k,

ערב טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול.. מישהו יודע משהו על זה? http://www.themarker.com/wallstreet/1.1691163 תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריך גרסת קריוקי לשיר "חללית" של הלהקה גזוז (בחינם או בתשלום). חיפושיי באינטרנט העלו רק תוצאה אחת (האתר laza.co.il) שלא נשמעה טוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Iv0ry,

בסדרה חשבונית 24 איברים. סכום האיברים הנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 234 וסכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 252. מצא את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה. n=24 S24 אי זוגיים=234 S24 זוגיים=252 נתחיל בסדרת האי זוגיים [2a1+11(2d)]6=234 12a1+132d=234 2a1+22d=39 * 2a1=-22d+39 נעבור לסדרת הזוגיים [2(a1+d)+11(2d)]6=252 [2a1+2d+22d]6=252 [2a1+24d]6=252 * 12a1+144d=252 2a1+24d=42 2a1=-24d+42 נשווה בין 2 הכוכביות -24d+42=-22d+39 -2d=-3 d=1.5 אשמח לעזרה תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ראיתי היום את הפרסומות בסניף שלהם והם מעודדים אנשים להתקשר ולשאול הכל בשביל איזה 99 שקל לשנה. או חינם אם קונים שם מחשב. נראה לי התאבדות. ממה שאני מכיר מעסקי התמיכה אנשים מתקשרים מחזיקים אותך על הקו שעות, ושואלים שוב ושוב ושוב. איך אפשר להחזיק כזה מוקד בלי הגבלה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. (שטח של 4*3 מטר אם זה משנה) והאם אפשר לעשות לבד או שחייבים בעל מקצוע. והאם יש כאן מישהו שמבין גם בריצוף פרקט (למיניציה)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ניגשתי היום לאחת מחנויות הום סנטר הקרובות לביתי, מסיבה לא מובנת המלחם שלי נשרף (והלך לעולמו) והייתי צריך אחד חדש, ודחוף. נכנסתי לסניף, ניגשתי למוכרת הראשונה שראיתי שם ושאלתי אותה - "את יודעת איפה נמצאים המלחמים" ? לאחר מבט מוזר של כמה שניות, מבט שנראה כאילו נחתתי ממאדים נפלט מפיה - "מה זה מלחם" לאחר השוק הראשוני, והניסיון שלא להתפוצץ מצחוק בגל צחוק אדיר שתקף אותי הסתובבתי וראיתי מישהו שנראה כמו עובד בכיר במקום (שכנראה גם שמע אותה שואלת את השאלה האידיוטית הזאת) ומהר הפנה אותי לאוצר האבוד, המלחם ! ששאלתי אותו איך זה שעובדת בהום סנטר לא יודעת מה זה מלחם כל מה שקיבלתי היה מין חיוך מפגר, כזה שמקבלים בשביל להתחמק מתשובה שלא יודעים, או לא רוצים לענות... אם למישהו יש הסבר הגיוני …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8689366181727845562 אחח איזה כלב :lol: :lol: :lol:

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by omri_ro,

*

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים