כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני קונה נגיד AMD עם אחריות לכל החיים מחו"ל ומביא אותו לארץ והוא מתקלקל.. יש לי משהו לעשות בנידון?? יש יבואן AMD בארץ?? אם כן איפה?? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש את 2 משחקי הנ"ל( משחקי לוח) לאחיינים שלי בתור מתנה אודה לכם אם תביאו לי קישורים ושיהיה זול תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו יש משהו שממש מעצבן אותי ואני לא מוצא את ההגיון שבדבר וזה קשור לחברות הסלולר ( כאילו שיש משהו הגיוני שם ) . למה אני חייב לשנות חבילה אם אני רוצה לשדרג מכשיר ?? מה זה קשור אחד לשני ?? נגיד שהחבילה שיש לי מתאימה לי ואני מרוצה ממנה ואני רק רוצה לשדרג מכשיר למה אין לי את האפשרות הזאת ?? יש חוק חדש מהחוקים שנכנסים לפועל מינואר שמשנה משהו בקשר לעניין הזה ?? לפי דעתי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולהוציא חוק שיבטל את העניין הזה , תנו לשדרג בראש שקט למה ההתעוללות הזאת . מה דעתכם ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מין הסבר זה? ולמה בכלל צריך סיבה לסגירת תיק? למה שלא יסגרו וזהו? מה זה משנה הסיבה? קראתי כתבה על אדם שחי בחו"ל 19 שנה והגיע לביקור בארץ ואז חקרו אותו בחשד לרצח ובסוף סגרו את התיק מ"חוסר ראיות". ועכשיו יש עליו כתם. לא חבל על הבנאדם? אם אין ראיות תעזבו אותו וזהו. למה צריך לסמן אותו כאילו שהוא התחמק בפוקס מעונש ושיכול להיות שהוא בעצם רוצח אבל בגלל בעיות טכניות הוא שוחרר
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי. אני מעוניין לקנות אופניים ולהתחיל לטייל בשבתות. משהוא פה יכול לנדב לי מידע לגבי קבוצות רכיבה למתחילים שאפשר להצטרף אלהם? כמה זמן דרוש כדי להכנס לכושר ? ומסלולים למתחילים .... אני לא רוצה לקבל התקף לב בשבת הראשונה
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
שלום. לאחרונה יצא לי להיחשף ל... אם תרצו - מדע החיזור אחרי נקבות, שנקרא בייבמאסטר(אינג). מצאתי אתר (www.babemaster.co.il), שם מציעים קורסים בתשלום ו\או מפגשים. ברצוני ללמוד את זה דרך האינטרנט - אילו אתרים יש עוד (ללא תשלום)? גוגל לא עזר לי הרבה... שמעתי ממישהו שהוא למד את רב הדברים (הוא תותח בקטע הזה, אבל לי ממש אפשרות ליצור איתו קשר) מהאינטרנט. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי תמונה בבית שרשום עליה בכתב מחובר כמה דברים שאני לא מצליח לפרש. זה כמובן יכול להיות ברוסית אנגלית או לא יודע מה... הנה התמונות: By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אך שלי קנה מחשב חדש עכשב הוא הציא לי להחליף היתו. עכשב אם אני מחליף אני לא קונה מחשב בקיץ הנה המפרט שלו: זכרון: 2GB DDR2 CEON כרטיס מסך: gf9800gt 512mb דיסק קשיח: Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB מעבד : q8300 לוח אם: ATZ1700OB\RAID\DVI\HDMI\FM P6NG;צורב nec x22 אוו להישאר אם שלי ולקנות בקיץ המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6600 @ 2.4Ghz Mother Board: Intel Westchester DG965WH Hard Disc: ST3250410AS 320GB Video Card: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 Memory: 4GB 667 Mhz Ceon Power Suplly: Cooler Master eXtreme Power 500W OS: Windows Vista Ultimate 64 bit Service Pack 1 Key Board: Wirless Optical Desktop1000 HeadPhones: Cyber Acoustics 3095 Screen: Samsung…
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=5695044769427318137 מישהו יכול להסביר לי מה הם עשו שם עם הבקבוק? אני מת לנסות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איזה בחור מסכן עם הונדה החליק לתוך התעלה, ושיתף את החוויה שלו עם הפורום. רק תראו מה עשו לו שם : http://www.houston-imports.com/forums/showthread.php?t=379539 אני מת פה, הרבה זמן לא צחקתי כך
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם , במעמד הגשת מסמכים להנחת ארנונה האם המועצה יכולה לבקש דף פירוט חשבון ? או שזה נוגד לחוק ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לכם עוד דברים מעניינים לשתף? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי לצאת לקצונה לפני כמה חודשים בתור קצין שלישות עכשיו, התפקיד שלי הוא ג'וב בתל השומר לא משהו רציני ולא משהו שאני אוהב (לא מצריך יכולות מסוימת) בכללי קצונה מתאים לי, לא מפריע לי השנה קבע הדבר היחידי שמפריע לי הוא שכרגע יש לי פטור שמירות (בגלל בעיה מסוימת אני לא אפרט) מה שדי גורם לי להתלבטות היה לי ראיון לפני חודש אמרו לי שהפטור מתבטל בקצונה מן הסתם מישהו פה היה קצין שלישות? זה שווה את זה?
-
- 8 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
דברים כאלו לפעמים מעודדים אותי כשאני עצובה בגלל האבטלה בארץ, שלי בעיקר. http://www.kron4.com/global/story.asp?s=2988375&ClientType=Printable דמיינו שעובדי התברואה היו צריכים לחפש את ה... אהרם, בביוב...
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
יש לנו שכן רוסי בבניין, כל פעם כשהוא עולה עם האופניים שלו בחדר מדרגות, הוא נותן איתם מכה חזקה בדלת שלנו בכוונה. מה ניתן לעשות?
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 4 משוואות ,כאשר בכל משוואה יש לי 4 נעלמים ... האם יש דרך קלה לפתירה ? תודה.. (אם יש למישהו מחשבון משוכלל אשמח שיעזור לי) המשוואות הם 3a+15b+3c+7d=37 11a+9b+2c+8d=55 2a+5b+3c+7d=1235 3a+15b+2c+5d=40
-
- 8 תגובות
- 32.8k צפיות
-
-
תראו עזה חלק ממצרים והגדה בירדן http://visunetdemos.demos.ibm.com/blogsamples/factbook2/FactBookSE.html על מה מדובר: http://www.downloadsquad.com/2010/07/29/video-tour-world-factbook-dashboard-by-ibm-is-data-visualizatio/#continued
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבה מעניינת ביותר http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3578319,00.html אבוי לנו אם רוב הכסף בעולם מושקע בכזו מגה-בועה בלתי יצרנית.
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כתוב עליהם שלא ממלאים אותם מחדש אז זו לא אופציה ואם אני אזרוק אותם לפח ויופעל עליהם לחץ שדוחסים את הזבל זה יכול להיות לא נחמד. אז, מה אני עושה עם זה?
-
- 8 תגובות
- 13.2k צפיות
-