עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KoM,

על התערוכה ? על הסקירה ? על התמונות שבסוף איכותם כן נפגמה מעט בשל אילוצי שרת...

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by biodome,

הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by KoM,

כן כן, הג'י טי אס שכולנו כל כך מכירים הלך... :'( ביי ביי...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. פנדה אני ממש לא מבין מה הולך פה ולמי מתכוונים, אם באמת הכוונה לפנדה אני קניתי מהם מס' פעמים ואני חושב שהם אחלה. מה הסיפור של למכור במחירי הפסד? לא נשמע הגיוני. הם לא נשמעים כל כך מרושעים כמו שאתם מתארים. בעוד שבוע אני הולך לקנות מהם שלושה מחשבים שלמים בסך של 14000 ככה שאני אשמח אם מישהו יגיד לי באיזה חנות מדובר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תראה, אני מעלה עכשיו ביקורת בונה נגדך, וזה לא אמר בהכרח שאני נגדך: הטענות של משתמשי הפורום בנוגע לרווחים בהודעות שלך הן נכונות ומוצדקות. אתה באמת כותב עם יותר מדי רווחים בהודעות שלך ללא שמירה על פיסוק תיקני ותוך כדי אי-הקפדה על כתיב וכתב נכון. אני יודע שאלו פורומים ציבוריים, אך עדיין, בעיקר כאשר מדובר בבני אדם מבוגרים, צריך לדעת לכתוב ולנסות לשמור על רמת השפה. גם מבחינה מילולית וגם מבחינה תחבירית. ועדיפה הראשונה על פני האחרונה, למרות שאין לגרוע מחשיבותה של האחרונה אתה צריך להוריד קצת את הטון הפוליטי המתלהם שלך ואת ההתבטאויות הבוטות שלך. כאן זה לא פורום "פוליטיקה" של IOL או נענע אלא פורום חומרה. נכון, יש לו פורום אוף-טופיק אך הוא לא מיועד להתבטאיות פוליטיות קיצניות בצורה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

למי שעוד לא שמע... שני קשישים עם מכוניותיהם לא וויתרו אחד לשני. זקן אחד בא לעקוף והשני לא נתן לו שניהם לוחצים על הגז בסוף נעצרים, יוצאים מהמכוניות, אחד שולף אקדח יורה והורג את הנהג השני ופצע קשה עוברי אורח. מה יהיה?

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by yair_h,

כאשר אני מנסה להכנס לאסטהלהויסטה אני מגיע לאתר אך מעבר לדף השחור (ריק) עם הלינקים הירוקים למעלה והפרסומות המעצבנות לא קורה כלום, ללינקים העליונים אני מצליח להכנס חוץ מללינק עצמו של אסטה. אני חייב לציין שאני מחובר בADSL עם אלקטל פרו ובנוסף יש לי נורטון פרסונל פיירוול 2002. לדעתי יתכן והחסימה נובעת מ הפיירוול הפנימי של האלקטל מאחר ובנורטון אני לא רואה שום חסימה. אם מישהו יכול להאיר את עיני ולעזור אני אודה לו מאד יאיר

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by ONKYO,

מישהו מקורב אליי הוא אחד המייסדים והמנהלים... מכירים ת'חברה? אם כן אז מה שמעתם עליה? אני יודע עליה כל מיני דברים....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, נראה לי שהנושא הזה עלה פעם אבל למה בגופ "מחשבים" יש בידיוק את החדשות וכתבות שלנו בעיצוב שונה של גופ. ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MishaK,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by udi,

אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ohad,

;D היום סיימתי את חטיבת הביינים ואני עולה לתיכון קודם כול אני מהחל לעצמי בשנה הבאה הצלחה אושר ועושר שתיים אני מהחל לכולם פה שנה טובה ומוצלחת וחופש גדול נעים וש-hwzone ימשיך להעשיר לנו את הידע ואת החופש הגדול ובכלל ואני מהחל לכול אנשים שמתחזקים כותבים ומפעילים ומעשירים את האתר חופש נעים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by INFERNO,

תהנו בחופש תנצלו אותו עד הסוף, ולא לשבת מול מסך מרובע כל החופש !!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nice-1,

שימו לב: קובץ וורד שמוכיח את אלוהות שטר 20 דולר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MiniMizer,

יש כאן במקרה מישהו שוקראים לו דניס? אם כן, אני מצטער לבשר לך שעד חצות עליך לעזוב את הארץ ל24 שעות, בעקבות החלטה של החברה להגנת הטבע, עמותת "צלול" וארגון "מגמה ירוקה". מחר הוא יום ללא דניס בישראל. לא מאמין? ראה בעצמך

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  16. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית? בתודה מראש, RnGKay

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DXT,

בעקבות הכתבה שהתפרסמה לפני כמה זמן בטכנו על התמכרות למחשב חשבו להקים קבוצת תמיכה למכורים למחשבים. אז החלטתי לפתוח ת'רד כקבוצת תמיכה. אוקי, אז יאללה להתחיל לשפוך... עריכה: אני ראשון: שלום קוראים לי מ ואני מכור לקאונטר סטרייק, אני כל היום בוהה במסך ויורה באנשים. ואני סתם מוריד ומתקין תוכנות שאני ממש לא צריך רק בשביל איך שאומרים: Feed The Addiction :| הצילו!!!! אני... לא... יכול... להתנגד!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by WarMachine,

שיחה שהייתה לי עם מישהו שקיבל ממני באן היום במירק 12:47pm] <SnakeRC> נו פלייז! [12:47pm] <SnakeRC> סליחה [12:47pm] <WarMachine> אתה החוליה הזוחלת [12:47pm] <WarMachine> שלום [12:48pm] <SnakeRC> טוב אני רושם מכתב למנהל הסרבר [12:48pm] <WarMachine> שמה [12:48pm] <SnakeRC> על כל ההתנהגות שלך [12:48pm] <WarMachine> שאתה מקלל [12:48pm] <WarMachine> וחואף באנים בגלל זה [12:48pm] <WarMachine> . [12:48pm] <WarMachine> ? [12:49pm] <SnakeRC> אני לא קיללתי! [12:49pm] <SnakeRC> בטעות העתקתי שורה שאני ואבירם התכתבנו ! [12:49pm] <SnakeRC> שלא הייתי צריך להעתיק! [12:49pm] <WarMachine>…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

מידי פעם אני מגלה במיקרה אתר נוסף שעוסק בOC, מודינג וחומרה. כל אתר מוסיף עוד קצת לידע שלי, וגונב לי עוד קצת זמן... למרות שבאופן פעיל ורציף אני קורא רק את HWZONE אני עובר מידי פעם על החדשות גם באתרים אחרים בעיברית בכל מקרה חשבתי שזה יהיה נחמד אם תגידו לי אם יש עוד אתרי חומרה בעיברית מכוון שריאיתי שכמה מחברי הפורום הזה פעילים גם באתרים אחרים. טוב אלה האתרים שאני מכיר: www.hwzone.co.il וכל מילה מיותרת, הגלריה שווה ביותר והOCDB הכל כך נחמד ומועיל http://www.pc-spot.co.il שבנתיים ב"שיפוצים" אבל היה מקור נחמד http://www.pctip.co.il שדרך אגב, דרכו שמעתי על HWZ ולפי מה שהבנתי מקושר לפנדה. http://techno.co.il/ אתר נחמד עם ביקורות והשוואות נחמדות (וגם הכתבה על החלון המואר...) http…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ? ואם מישהו יודע מה הסיכויים של כל אחד לזכות ? תודה

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by redti,

שלום לכולם היום בבוקר שמתי הודעה בפורום כללי ועכשיו אני לר רואה אותה היא נעלמה למה?? לא היה שם ווארז או משהו אסור! זה BUG או שאחד מהמנהלים מחק אותה? ההודעה הייתה צ'צ'נים מטורפים/אכזריים!(או משהו כזה) בבקשה תענו לי מנהלי הפורום....

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by stingeR-,

הכותברת אומרת הכל , אנא הביאו לי שמות של הרבה מוקסים טראנסים והואסים.... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by iakovl,

תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by ONKYO,

שלום אני רוצה לדעת אם מישהו התנסה או אולי יודע דברים על הליכים כאלה מסוג של גניבה מאתרים וכו' הסיפור הוא כזה גנבו מהאתר שלי באנר (שהוכן על ידי המעצב שלנו, ובתשלום כמובן) ומערכת, ולחצנים של המערכת (כמו פאנל כזה, שיש לו 7 לחצנים, לפי ימי שבוע) להפתעתי ראיתי אותם באתר אחר אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? וגם כיצד מוציאים זכויות יוצר על אתר וחלקים ממנו? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by desert,

יש לי שאלה: אם יש לי פלאפון ויש לי כבל סריאלי שמתחבר לפלאפון, יש תוכנה שיכולה לפרוץ את הקוד אבטחה שלו?-אם כן מהי? והיא יכולה לפרוץ כרטיס סים? כי על כל אחד מאלה אורנג' מבקש מאה שקלים.

• 8 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.