עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מהקרב להייטק, תוך חודשים ספורים וללא צורך ברקע קודם: התוכנית שמביאה לוחמים ולוחמות משוחררים להשתלבות במשרות טכנולוגיות בחברות מובילות בהייטק; כ-65% מבוגרי התכנית כבר מועסקים, רובם ללא הכשרה מוקדמתלכתבה

2. בשעה טובה קניתי מחשב נייד (X41) ואני מחפש בשבילו תיק גב איכותי. אני רוכב על אפנוע,אז אני צריך תיק שיגן על המחשב בצורה אופטימלית. זהו - אשמח לשמוע המלצות כי אין לי מושג מה לקנות...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by overload,

ערב טוב לכולם. אני מעוניין להדפיס פוסטר מתמונה שנמצאת אצלי במחשב, אני לא מבין בנושא אז חשבתי אולי אתם יודעים, ויכולים לענות על כמה מהשאלות שלי. איפה בארץ אני יכל לעשות את זה? איך אני יכל לדעת אם האיכות של התמונה מספיקה? כמה יעלה לי בערך להדפיס פוסטר בגובה מטר וחצי על רוחב מטר בערך? יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by thegodx,

אני יודע שזה קצת לא קשור לפה (ובכלל לכל הפורום) אבל זה המקום החיד שחשבתי שיש אנשים שהמוח שהם עובד טוב מאוד אז ככה יש לי תרגיל דיי מסובך בהנדסת המרחב שאני לא מצליח לפתור והוא למחר (פאק) אז אנשים בבקשה תפתרו לי את התרגיל והכי חשוב הדרך..אז הנה התרגיל: בפירמידה משולשת ומשוכללת כל המקצועות שווים זה לזה (פירמידה כאזת נקאת טטראדר). א.חשב את זווית שבין מקצוע צדדי לבסיס. ב. חשב את זווית שבין פאה צדדית לבסיס. תודה מראש. 8)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kotel,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

מישהו יודע איך אפשר להמיר כסף של PAYPAL יענו מהחשבון לכסף אמיתי לחשבון הבנק? כי יש לי שמה סכום כסף נכבד ואין לי דרך להעביר אותו. ואל תציעו לי לקנות בEBAY. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EasyPooper,

shalom hevre! ani meztaer she ani kotev be anglit ki esh li mispar beayot im ha safa ba windowz... az ani mitahnen liknot kama mishakey mahshev ve raziti ladaat eize hanut tova atem mekirim be tel aviv? lo hnut internet kagon steam ki ha horim sheli lo maaminim li ve hosvim she ifrezu lanu le heshbon bank ahar kah az ma taziu li? (razui drom tel aviv...)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ולצערי הייתי צריך אותה. נמחק לי גם הזיהוי של חוקיות מ"ה אבל זה כנראה לא ממש מתאים לדיבור פה. אמנם תיקנתי את זה אבל זה מוזר כי מדובר בשינויים ברג'יסטרי שמוזר מאוד שהם נמחקו/נעלמו. אהה, ודווקא הקוקיז לא נמחקו. אז מה קורה כשהמחשב מפסיק לקבל חשמל בפתאומיות? האם זה לא משפיע או משפיע לרעה? ועל מה בדיוק (יש רכיב ספציפי)?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי אתמול יצא לי להסתובב בדיזינגוף סנטר ולגלות חנות מעניינת שיש בה כל מיני בובות, פסלים ודברים בסגנון מסרטים, סדרות כמו מלחמת הכוכבים, סאות פארק, סימפסונס, כלבי אשמורת ורבים אחרים. מישהו מכיר עוד חנויות שכאלו בארץ שבהם ניתן למצוא דברים נחמדים ונדירים יחסית בארץ? אני לא מדבר על בובות יו גי או אלא על דברים קלאסיים ובוגרים יותר. לילדים בנפשם מצורף תמונה של הרכש החדש משם, שהצטרף לדיאבלו שנקנה בצרפת לפני 7 שנים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי בוחן על מדרון בפיסיקה, ולמצוא שקול מערכת והכל אני יודע, אבל יש שאלה אחת שלא הבנתי איך אני פותר אותה, אשמח להסבר גוף הנמצא על מדרון. בין הגוף לבין המדרון פועל חיכוך בעל מקדם חיכוך של 0.4. מצא מהי הזווית המינימלית בה יתדרדר הגוף אם לא פועלים במערכת כוחות חיצוניים. אני מניח שיש נוסחה לכך? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אבא שלי לפני כמה ימים קנה 2 פלאפונים, אחד לי ואחד לו. זה התחיל בזה שהוא לא סבל את התשלום של אורנג', זה הגיע למחירים דיי גבוהים, אז הוא חיפש משהו אחר, ואז פגש סוכן מכירות של מירס וייעץ לו "בלה בלה בלה... אנחנו יותר זולים". אבא שלי מרוב שהיה מיואש (באמת שלא יודע מה קרה לו באותו רגע) חתם על העיסקה והביא 2 פלאפונים, בלי לשאול אותי ובלי להתייעץ בין כל החברות וכו'... יישר עשה עיסקה. אני כמובן כעסתי, דבר ראשון: הוא לא עשה סקר שוק. דבר שני: הוא קנה פלאפון גם בשבילי, פלאפון מעפאן שמתאים יותר לעבודה מאשר לשימוש רגיל. ועוד אני צריך לרשום מחדש את כל הפלאפונים שיש לי (חתיכת סיוט). קיצר, אבא שלי הבין שעשה טעות שיישר חתם. השאלה היא, האם זה אפשרי להתחרט ולהחזיר להם את הפלא…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by emil57,

שבת שלום לכולם..! יש לי אימיול V0.49a.. התקנתי אותו כרגע וכל השרתים נימחקים.. זה לא האימיול הראשון שאני מתקין וזה מה שקורה, בכולם.. רשמתי תכתובת IP ועדיין זה לא נותן.. (לא מיתחבר..) יש לכם מושג למה לא מיתחבר? מה צריך לעשות? אולי למישו מכם יש אימיול שהוא ממליץ עליו, למה נראה לי האימיול שלי דיי ישן לא?! תודה לכל העונים ושבת שלום..!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bilbo,

פנדורה לא זמינה יותר מישראל http://www.pandora.com/restricted

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב אז ככה הרבה מעוצבנים עלי בפורום קונסולות כי אני פאן של נינטנדו אבל אף אחד לא נותן טיעונים אמיתים למה אני טועה בדיונים בפורום אז פתחתי במה ואתם מוזמנים לחפש דיונים שלי וליראות באיזה דברים אני לא צודק אני מבטיח להיות ישר ולהודות בדברים שאני טועה בהם כל עוד יש הוכחות מוצקות בקיצור יש לכם במה רק תיתנו דברים אמיתים בלי דברים מטומטמים כמו שגיאות כתיב וקללות כי זה טיעונים דפוקים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Zinger777,

שלום כולם, אני בן 20 וכמעט מיד לאחר השחרור שלי (בפרופיל 21 רפואי) מהשירות הצבאי (שארך כשנה וחצי) התחלתי לעבוד, קיבלתי משכורת וראיתי שיש לי ניכוי מהשכר עבור ביטוח לאומי (בשווי 7% מהשכר) ומס בריאות (בשווי 5% מהשכר) ואין ניכוי כלל על מס הכנסה. הכל טוב ויפה עד שגיליתי שיש לי אנשים בגילי +- שמנכים להם סה"כ 3.5% מיסים מהשכר כשהמשכורות של שלושתנו קרובות לממוצע של המשכורות הללו. הדבר זה הפתיע אותי וגם די מבלבל.. הרי מקום העבודה משלם בכל מקרה את הברוטו, השאלה היא מה הסיבה שמנכים לי כל כך הרבה יחסית לאחרים? בדקתי את זה מול 2 אנשים (עם אותו ותק שלי בעבודה): האחת בת 21 שהשתחררה לפני שנה+ ועשתה שירות צבאי מלא (נקבה). האחד בן 19 שלפני גיוס (זכר). תודה מראש, Zinger777.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

לזקנים(מאוד) מבנינו: http://cafe.themarker.com/view.php?t=1008866 מאמר המערכת של עיתון הארץ ביום הכרזת המדינה. יום עצמאות שמח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Blade2k,

אני רוצה להודות לאורן על השירות המעולה והטיפול המהיר בבעייה שהייתה לי עם ספק כוח למרות הכול הוא עזר והחליף והסביר ובקיצור אחלה של בן אדם. תודה אורן מיירבו כמותך !!! ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by artyom,

היה לנו ממש משעמם ורצינו לבדוק את הפלאפון זה לא היה מתוכנן אבל יצא נחמד ביותר... תגידו לי מה דעתכם על סרטי הראשון ב MOVIE MAKER תודה PS: וגם תגובות על התוכן אם יצא לכם http://video.google.com/videoplay?docid=-6324270808845703674 ואגב, אני הוא ART.LOVE, וזה שמוצג ראשון בסרט

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.dumpalink.com/media/1140692669/Talking_Cats :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Kurt,

שרשרו http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Diego Sygal,

אני צריך מספר פלאפון של ידידה טובה יש לי שם שם משפחה לכתובת אבל ב144 היא לא מופיעה איך אני יכול להשיג את הפלאפון שלה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ולא, זה לא נקיון רגיל. לא מדובר בפירורים אלא במשקאות ממותקים שנשפכו מספר פעמים ועכשיו המצב הגיע שחלק מהמקשים (לשמחתי מדובר במקשי המספרים, ובהם לא משתמשים הרבה) לוקח זמן להשתחרר, ועד שזה קורה המקש עובד בערך 10 פעמים רצוף. א מה אפשר לעשות? להוציא את המקשים לא בא בחשבון כי מקלדת חדשה עולה גרושים. חשבתי אולי אפשר להטביל אותה בדלי עם מים וסבון ולתת לה להתייבש בשמש. מותר לעשות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום! עברתי צו ראשון בתחילת ספטמבר, שם נעשו לי כל הבדיקות הרפואיות (נישלחתי לשלוש לפחות, את כולן הרופאה שמרכיבה את הפרופיל "אישרה") ועקב בעייה טכנית בבסיס שם לא יכלתי לעבור ריאיון אישי היום מתקשר אלי חייל מהבסיס, בלי להזדהות אומר שאני צריך להגיע ב11.10 לבדיקת ראייה אצל אופטמטריסט ולסיים עם תהליך הצו הראשון אמרתי שאיני יכול, יש לי פסיכומטרי באותו יום ואז התחיל "מחר יכול? מחרתיים יכול?" לעיניין- נאמר לי שאני חייב לסיים עם הליכי הצו הראשון עד לפני סוף סוכות, פשוט חייב. לא ממש פירטו לי מה יהיה אם לא אוכל אני באמת חייב לסיים את כל הליכי הצו עד סוף סוכות?? יש לי ממה לחשוש אם לא? לא ניראה לי שאני צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר אם צה"ל שכח ממני וניזכר בי כשיש לי תקופה עמוסה, לא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עד שנת 08 פלוס מינוס...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.