כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
האם למישהו ידוע על טכנאי/חב' הנותנת שירותי תמיכה לתוכנת דואר רב-לשונית lingomail? ככל הנראה חב' דביר מוצרי תוכנה אשר פיתחה את התוכנה ונתנה לה שירות תמיכה סגרה את משרדיה. אשמח לדעת אם מישהו מכיר להיכן ניתן לפנות לגבי תמיכה טכנית בתוכנת דואר זו. לאחר מס' שנים של שימוש בתוכנה בעת הורדת דואר סטנדרטית , נעלמו לי כל ההודעות הקודמות שהיו ב-inbox. לדעתי הבעיה היא בקובץ ה-library של התוכנה , אולי נעשה עליו איזשהו overwrite. אם מישהו משתמש בתוכנה ונתקל בבעיה דומה אשמח לשמוע, עלי לציין כי ההודעות שאיני יכולה לראותם מכילות אינפורמציה חשובה בשבילי ואני כמעט בטוחה שהן לא נמחקו אלא מקור הבעיה הוא ב-lib. תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עושה עליו פרוייקט באנגלית... עכשיו השאלה היא האם העניקו לו איזה פרס/תואר מיוחד. (אין הכוונה לתואר לימודי כמו תואר ראשון וכאלה...)
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי רישיון מזה שנה ו11 חודשים בקרוב אני צריך לחדש את הרישיון שאלתי היא כזאת יש לי כמה דוחות שלא שילחמתי בסכום מצטבר של 2-3 אלף שקל האים אני חייב לשלם תחילה את הדוחות על מנת לקבל רישיון חדש? או שמא אני יקבל בלי שום קשר לדוחות הללו?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר אור לכל אלה במתחילים ב9 היום ניתה לי האפשרות לבחור בין אם לקנות סוני פלייסטיישן2 או שדרוג מחשב הכולל שדרוג מעבד וזכרונות. המערכת שלי כרגע כוללת מעבד AXP 1600+ וזכרונות קרושיאל 256מגה 266מג"ה. המחיר בהם אני אשקיע בכל אחד מהבחירות הוא כמעט זהה... אני מתלבט כי אם אני לא אשדרג עכשיו יעבור דיי הרבה זמן עד שההורים יסכימו לשדרג שוב. מה אתם חושבים? כדי לי בכלל לקנות סוני? כי יש כאלה משחקים טובים שמה וכבר הכנתי לי אותם כבר והכל... לעומת זאת, אם אני אשדרג, ככל הנראה זה יהיה זכרונות 512מגה במהירות 2700\3000 יחד עם מעבד AXP 2400+ מה אתם אומרים? שווה לי\לא שווה לי? נמקו בדרך תודה אגב אם אתם רוצים לדעת על שאר המערכת זה epox 8k3a+ , ti4600
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כן, זה מסך http://www.tgdaily.com/2006/03/28/pimpstar_led_wheels/
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את פרק 24 ו 25 מחוברים , לקובץ קוראים : Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi אני משתגע כבר בנסיונות לחפש תרגום שמתאים לגרסא הזאת... כל התרגומים שמצאתי לא מסונכרנים לגרסא הזו... יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? בבקשה , תודה!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
איזה מסעדות אתם ממש ממליצים בחיפה? יוצא לי הרבה להזמין ואלה המעודפות עליי: טאטמי - קצת יקר אבל אוכל יפני ממש טוב. ואני מתכוון אוכל לא סושי. פירה - מקבלים שניצל גדול יותר מהראש. אגאדיר - ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים, כנל לגבי הקינוח
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
במבצע טכנולוגי מורכב הצליחה קבוצת "הארכיון של אנה" לשאוב את רוב קטלוג הסטרימינג הגדול בעולם. בעוד הכותרות בעיתונות זעקו על "מוזיקה בחינם", ניתוח מעמיק של הנתונים חושף את המטרה האמיתית: בניית התשתית הלא-חוקית הגדולה בעולם לאימון הדור הבא של הבינה המלאכותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר אתר טוב שאפשר להוריד ממנו תווים לשירים בעברית ובאנגלית? מישהו מנגן במקרה על מפוחית? אני מנסה להשיג את הדיסק של שלישיית אדלר כבר שנה ללא הצלחה(חברת התקליטים כבר לא מייצרת) , אולי יש למישהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המקום - סאבליים היום- רביעי השעה 21:00 מחיר 30 ש"ח הופעה חגיגית לקראת הוצאת הסינגל השני אירוע פייסבוק המייספייס של מונסון
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחד הדברים היותר שרוטים שהיו... הדבר הזה מגדיר מחדש את המושג "נס רפואי". פשוט מדהים, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033532,00.html
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני ועוד 5 חברים נוסעים לבערך 13 יום לאמסטרדם ב26 לאפריל, אנחנו מחפשים איזשהי דירה טובה וזולה באזור כיכר דאם אני אשמח להמלצות, פשוט באינטרנט יש יותר מדי אופציות וכבר אי אפשר לדעת מה לבחור, תודה!
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אפשר לקבל הזמנות לאתרי טורנט בבקשה תודה לעוזרים :]
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך את המנגינה של התוכנית "מצב האומה", אבל אני לא יכול לחתוך אותה מאחד הפרקים שלהם כי אני צריך את המנגינה בלי מחיאות הכפיים ובלי שום דבר באמצע, רק את המנגינה. (לדוג' הייתי צריך גם את המנגינה של "לעוף על המיליון" ואותה הוצאתי ממשחק רשת של התוכנית) אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא, זה צריך לעבור עריכה כלשהי עד מחר בבוקר. אריאל
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ראיתי כרגע שאם מריצים את פירפוקס אם IE TAB אז האתר מזה את הדפדפן כIE ולא פירפוקס ונכון שזה דבר קטן אבל יש אפשרות לסדר את זה ? או שזה בלתי אפשרי בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
החלטתי להרים את הכפפה ולרכז את כל ההודעות בדיון מרוכז.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/6827/howtonotfailatlifepn3he9.png עריכה: תוקן טעות שלי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה הפייסבוק התחיל לעבוד לא כראוי: יום יומיים אני לא מקבל נוטיפיקיישנס ואחרי זה כל הנוטיפיקיישנס מגיעות אלי בבום אחד, וגם אם אני בודק אותן הן לא נעלמות. בצ'אט לפעמים הסימן שמי שמתכתבים איתו כותב לא יורד וכפור הCOMMENT לא מופיע זה רק אצלי ככה? איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני צריך את הטופס ושכחתי לקחת אותו היום אחרי הבגרות.... וחוץ מזה מה התוצאות שיצאו לכם בתרגילים?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מישהו זוכר את הסקאדים?? את האזעקות ונחש צפע ???? ובכן יש בשבילכם סרטון של חייל אמריקאי מצלם 2 עירקים בלילה עושים חיים..... ממש חוויה משעשעת לצופה חובה לראות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה תרגילים או משו אחר להוציא שומן מהלחיים?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://entertainment.howstuffworks.com/stream-direct.php?url=shootout.rm&id=2993046
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-