עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Enc0der_1337,

משהו מכיר חנות טובה בישראל שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?

2. Started by adlanm,

למה לגוגל, למשל, שווה להשקיע בעברית? תנו טיעונים בעד ונגד אני בעד עברית ליותר מ-90 אחוז מבתי האב הישראלים (דוברי עברית) יש לפחות מחשב אחד בית ואני חושב שלמרות שאנחנו קטים אנחנו מאוד משפיעים להכי גדולה(Microsoft) יש עברית והכי גדולה לא טיפשה!

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  3. שאני נכנס לאתר של ג'יגה ביט כדי להוריד דריבירים יש לי מאסיה או מאירופה מה לבחור? או אמריקה שכבובן זה לא יתאים.. אז מה לבחור?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  4. ואז השיר נקטע לרגע, וממשיך עם ווינדוס 7 ULTIMATE . קורה לכם?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by icebreak,

http://www.gprime.net/images/trippy/ ועוד משהו לא פחות trippy, מטוס boeing 747 שהפך למכונית? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=7251&item=4536876004&rd=1 וגם משהו לא פחות מגניב: http://www.flickr.com/photos/w00kie/sets/180637/ זה אמיתי (המחשבים עובדים רגיל)..

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by ishai82,

שלום לכולם שאלות אלה לא כ"כ הצלחתי.. השלם את התשובה החסרה: (1) 9,32 , _______,7 ,1,2,3,4,5,8 מה דעתך התשובה 11,12,16,10 (2) ______,2,2,4,12,16,80 תשובות: 400,120,86,24 (3) 48, _____,3,4,7,14 תשובה: 27,24,28,32 (4) _____,5,4,8,6,12,9 תשובות: 19,17,21,15 תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Enc0der_1337,

משהו מכיר חנות טובה בחיפה שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?

8. שלום לכולם :] אז ככה, שנה הבאה אני מתכנן להתחיל ללמוד בטכניון. יש לי ממוצע בגרות 110.44 ופסיכומטרי 680 (שזה יוצא סכם 88.2). עכשיו אני מאוד אוהב את נושא ההיטק והמחשבים, ואני רוצה שמסלול הלמידה והעבודה שלי יהיה בזה. כמה שאלות, אודה למי שיכול לענות לי על אפילו חלק מהם ! 1. מה הם מקצועות הלמידה שאני הכי אתחבר אליהם ואלמד בהם מה שאני אוהב ? 2. איפה אני יכול למצוא מידע על כל מיני מקצועות אלה? למשל מדעי מחשב\ הנדסת מכונות\ הנדסת מערכות ומידע . מה הם מקצועות אלה ? כמה שנים לומדים ? ומה בדיוק הנושאים שמלמדים בכל אחד מהם ? 3. האם בוגר הטכניון זה משהו יותר "יוקרתי" מבוגר אונ' אחרת ? 4. איזה מקצועות בנושא הזה שיש להם את דרישת השוק הכי גדולה ? תודה רבה רבה מראש !! תשובתכם מאוד חש…

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  9. מחפש מאמרים עליו, וכדי לעשות זאת אני צריך את השם שלו. אני לא לגמר זוכר אבל הוא מאוד מפורסם בעצותיו הרפואיות למרות שלא למד רפואה באופן רשמי מעולם

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה יותר כללית, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם, אבל אני חושב שכאן זה הפורום המתאים כי פה מציעים מפרטים מאתרים שונים. השאלה שלי היא בעצם על החנויות והשרות שהם מביאות, לדוגמא ivory ידועה כחנות שהשירות שלה לא כל כך טוב ואפילו על הפנים ולכן עדיף שלא להזמין מהם. אז רציתי לדעת על חנות/אתר ספציפי , שנקרא iqpc.co.il . הם עושים בעיות עם אחריות וכאלה או שיש להם שירות טוב ואמין ? ואם יש לכם ניסיון עם אתר טוב שנתנו לכם שירות טוב, אשמח לקבל. ד"א לי יש אחד והוא נעה מחשבים, הבעיה היא שהם מוכרים דיי יקר (כנראה שעל שירות גם משלמים ברוב המקומות) תודה

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  11. CellOffDay 5/5/2005, 6/6/2005, 7/7/2005... http://www.nezeq.co.il ביום חמישי הקרוב 5.5.05 (יום השואה) הוא יום השביתה השלישי של משתמשי הסלולאר בישראל. (חשבנו רבות אם לקיים את השביתה ביום זה לאחר שגילינו שזהו יום השואה וקיבלנו החלטה שהתשובה היא כן !!! הנושא מספיק חשוב ולא סותר את משמעותו של יום השואה ולא מפחית מחשיבותו ובגלל שמאות אלפי אנשים (בעצם מעל למליון) מודעים לתאריך לא נשנה אותו). מה השגנו עד כה ? בשביתה האחרונה שהתקיימה ב 4/4/2005 השתתפו כ 25-30 אחוזים ממשתמשי הסלולאר בישראל (השתתפו = כיבוי/הפחיתו שיחות) וזאת לפי סקרים שערכו 3 מכוני מחקר שונים עבור העיתונים בישראל. לפיכך מסתבר שכמליון עד מליון וחצי בני אדם היה מה לומר בשתיקתם באותו יום. עוד נקודה מעניינת היא שכל הח…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by Mesatla,

אם לדוגמא אני מזמין מוצר מNEWEGG איך אני יודע כמה יעלה לי המשלוח? אין לי מושג איפה לבדוק ומעולם לא עשיתי הזמנה.. בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by eliil1,

^ כותרת תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Dima67,

אני רוצה להזמין כמה ספרים מחו"ל. במקרה כרגע אני רוצה להזמין את זה http://www.amazon.com/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305820365&sr=8-1. מכס ומע"מ אני לא אשלם, נכון? ערך החבילה (עם משלוח) הוא פחות מ-50$. מה עם משקל החבילה, יהיו בעיות עם זה? כי בכל זאת זה ארבעה ספרים. ישנם עוד אתרים טובים שמוכרים ושולחים ספרים לארץ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by J0HNiE,

George Carlin at his best סרטון ישן אבל כל כך נכון

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מחפש את כל השירים האלו שמלווים את הפירסומות כמו השיר בפירסומת של TNT או ההוא מהפירסומת של FoX וגם ההוא מהפירסומת של בזק כל היפי נפש אל תקפצו עלי ותגידו שזה לא חוקי - אני לא רוצה להוריד , אני אסתפק רק בשמות של שירים שמופיעים בפירסומות וחוץ מזה יש שירים שעושים רק לפירסומות ( ג'ינגלים וכדו) אז אם משהו מכיר אתר או משהו בסגנון שמופיעים בו השמות או הג'ינגלים עצמם זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  17. אני צריך אתר שיאפשר העלאה של קבצים מעל 50 מגה שלא ימחוק אותם שמאפשר ליצור חשבון ולעקוב אחרי הקבצים ושיהיה אמין יש חיה כזו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ad112,

מה נשמע חבר'ה? חג שמח. קיצר עוד שבוע אני אמור להגיש עבודת גמר של רובוטיקה, שאין לי מושג מה לעשות בו, כל החברים שלי בקבוצה משנים מילים מהעבודה של אח שלהם הגדול. כל השנה לא עשינו כלום, הרובוט שלנו בקושי זז, ואני צריך להכין עבודה תוך שבוע להגשה! האם יש פםה מישהו שיודע מה לעשות ויוכל לעזור לי? או להדריך אותי? אני מואד הודה!! זה נורא חשוב לי אני די אובד עצות כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה :s05:

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by EasyPooper,

שלום! כבר פעם שנייה ברצף שאנחנו לא מקבלים את המכתב שצריך בשביל לבחור (פנקס בוחר קוראים לו?) עברנו דירה מת"א לחולון, ועידכננו את משרד הפנים עוד בימים הראשונים למעבר... חיפשתי באתרי הממשלה הנורא נגישים שלנו והעלתי חרס... לא מוצא לאן אני צריך לפנות בנידון אשמח אם תוכלו לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by iakovl,

כידוע בכיתה י"א מקבלים את המכה הגדולה - עבודת גמר אני בחרתי את הנושא הקרוב אלי ביותר (כמעט) הצמכרות לאינטנט, רובנו מכורים אפילו אם אנחנו מכחישים בפומבי. אני מעוניין שכל אחד שיכול יעזור.

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by ORrrr,

ערב טוב, אתמול הסתובבתי באתר של מרצדז ובא לי רעיון להכין טפט הכנתי וחבר שלי ראה וחשב שאני צריך להעלות אותו כי לדעתו הוא ממש יפה אז ללא יותר מידי מילים: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/l/u/e/f/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407142115522420/200407142119593901/M-B-SLR.jpg מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by kinggil,

עשיתם כושר בטח אתם אוכלים משהו מזין אחרכך אני אוכל טונה ,ושותה מיץ תפוזים ו קוטז' שתפו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yuvalkob,

posting ang you! מצטער אם ישן

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/plugs

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.