עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NuXeR,

את התארד הקודם נעלו בגלל שאנשים פה התחילו להתעסק בשטויות...אז בבקשה...הפעם בלי. עניין החרקים היה רציני ? כי אני גר במקום עם הרבה כאלו...זה חור נידח שנקרא "מושב".... אבל אם אני מדליק נגיד לפעמים קצת ממש איזה 5-10 דקות...זה לא רציני...נכון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני צריך מקום לאחסן כמה תמונות כדי לשתף איתכם ... מה יעשה את העבודה ?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by imac,

נפל השרת או משהו כזה? (Techno)

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by jinjer,

שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  5. מיהו מכיר אתה כזה אולי? לא מחירון של חברה פרטית אלא מחירון כללי... (אם קיים כזה.) תודה. יאן.

6. כל מה שמצאתי היה לאיזה 4 שירים וזהו..... למישהו יש איזה אתר עם ליריקס של סאב והצל? (off: היום הם הופיעו בביצפר שלי! היה תותח! קיבלתי חתימות ;D )

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

???

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. לכל האימלים של המשתמשים בבזק נט, זה הולך ככה nick@בזק נט.net איך רושמים את הבזק נט הזה באנגלית, שכחתי?

• 8 תגובות
    • 19.2k צפיות
  9. Started by TD-X-Smg,

אני חדש פה.. אבל אני לא ליימר ! (חחח) אני מקווה שיהיה פה כיף כמו שכיף לרקוד סמבה.. בנתיים אין לי מה לרשום.. אבל יהיה יותר מעניין כשאני אכיר אותכם יותר טוב ! ובלי שום קשר לנושא: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: חה חה חה חה !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by x-dude,

הכי זול...בערך 120 שח כולל משלוח,דיסק מספר 2 מפוצץ בדברים מגניבים,אבל אם יש לכם את פרק 1 ב DVD אל תצפו לדברים מקוריים,פרק 2 ב DVD הוא בדיוק כמו פרק 1 (3 Intro's שמתחלפים כל פעם שמפעילים את הסרט),אבל פרק 2 אוכל בגדול את פרק 1 מומלץ לשרופים וגם לפחות שרופים.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  11. ראיתי את ה dvd בחנות ( מחירו הוא 150 ש"ח ) ותהיתי האם הוא שווה קנייה ? מה יש בתוספות ? האם הם שוות את הקנייה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by mrraz,

מכרז מספר 32033 מחודש נובמבר מציג מפרט למחשב עם כוכבית באדום - דגם חדיש! מעבד פנטיום 1.8 זיכרון 128 SDRAM (שימו לב הדגם החדיש אפילו לא תומך DDR) דיסק קשיח 20 ג"ב כרטיס מסך על הלוח O/B מסך 17 מחיר מקסימלי של הדגם החדיש 10,000 ש"ח, הובלה והתקנה 250 ש"ח. לקנות ולהנות - כל מספר זוכה, עם מפרט כזה כל סכום שתשלם יהיה רווחי למכרז של ...

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by B.D.B,

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by i.k,

טוב יש לי שאלה בקשר לחלק של השוואות ביצועים עם כול מיני מחשבים באתר של 3dmark אני לא מוצא איפה אני יכול ליראות תוצאות עם התוכנה מי שיודע שישלח לי לינק

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

שמתם לב שבווינדוס כל הקבצים\יישומים\תיקיות (או לפחות רובם) נגמרים ב-32. זה אפילו לא רק בווינדוס - בהתקנת תוכנות למשל, קוראים לתכנית ההתקנה לפעמים setup32 וכד'. מה the fucking רעיון?

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by Lev-UFO-Child,

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by COca,

שלום. יש לי מבחן בעוד יומיים ואני צריך קצת עזרה. זה התרגיל: משוואה טריגונומטרית: Sin^2 X + Cos X = 1 התשובות בספר הן: 360 מעלות K 90+180K אני יודע איך לפתור תרגילים כאלה אבל רק אם יש רק קוסינוס או רק סינוס . איזה זהות יש שמעבירה בין קוסינוס לסינוס ולהפך? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מדבר על השביתה של המורים שהפריעה לשנה להתחיל כרגיל... אמרו שיקצצו שעות כדי שיוכלו להוסיף למשכורות של המורים, אבל במקום זה רק מוסיפים לנו שעות... אז השאלה "אז למה הייתה שביתה בכלל" ???

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  19. ברצוני לרכוש משם בזמן האחרון כרטיס מסך... והייתי רוצה לדעת האם החנות אמינה, טובה?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by maverick,

משיהו יודע אם הן נמצאות איפשהו?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by safari,

http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-list2/area162.html מה זה המחירים האלה??? MX440 ב- 1500 ??? שמשהו יסביר לי?? על מי הם מנסים לעבוד!!??

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by liav12,

מישהו מכיר אתרים כאלו?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by R0ck,

http://www.rathergood.com/lalala

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by The_overclocker,

;D היום אני בן 18 !

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by 114508534,

קיבלתי היום זימון ליום ראשון לחייל המודיעין . היה שווה לנדנד לצבא, שלחתי מכתב אחד וזה השתלם לי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.