כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים? לדעתי זה מאוד מאוד שימושי, הייתי רוצה אחד כזה [להכנס לשירותים, להדפיס ולקרוא קצת חדשות (מה שאני לא עושה בד"כ במחשב), ולבסוף לנגב].
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מזה החורים האלו שלפעמים מוצאים על הDVD או על הצורב חורים קטנים נראה לי שקראתי שזה משהו חרום מה בדיוק...........ולמה משמש .........
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מרוויח משכורת של כ-5500 בחודש. קיבלתי מתנה מהעבודה של 4500 ברוטו לשכר כלומר, 10000 ברוטו בחודש הספציפי הזה. האם יורידו לי מס נקי מה10000? (שזה איזה 2000 בטח לפחות) או מחשבים את זה לפי איזשהו אחוז שנתי ואז המס יהיה פחות או יותר כמו בכל חודשי השנה?
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לפני שבוע ויומיים נסעתי לכנרת לשלושה ימים. הייתי בשמש -המון- (במצטבר לפחות 10 שעות, והשמש הייתה חזקה מאוד ב10 שעות האלה). נוסף על כך אני לבן בטירוף, ולא נמרחתי כמו שצריך עם קרם הגנה. מהשלושה האלה לא קשה לצפות את התוצאה. כל הפנים שלי בערך נשרפו, וכל הפנים שלי התקלפו לאחר 3-4 ימים (כאשר בשלב הזה כבר העור בפנים שלי היה פיקס). בערך כשהפנים שלי סיימו להתקלף, התחלתי להתקלף מהאמצע של הגב בערך ועד הכתפיים. היום שוב כמה חברים שלי נוסעים לכנרת ואני מתלבט אם ללכת מאוד. נהנתי מאוד ואני רוצה ללכת, רק שאני חושש מאוד לעבור שוב את הדבר הלא נעים הזה. אנחנו נוסעים היום וחוזרים בשבת, ומה שטיפה מדאיג אותי זה שאני מתגייס לתותחנים ביום שלישי הקרוב. אני לא יודע עד כמה באמת אני אצליח למנוע את …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום שעון G-SHOCK. שעון על רמה אין מה להגיד! אני מת עליו! אמרו לי בחנות שיש הוראות בעברית באינרנט. מישהו יודע איפה?
-
- 8 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
בעיקר בשעות הערב, לפי דעתי זה בגלל עומס על האתר (מה שבטוח זה לא מהחיבור שלי כי באתרים אחרים הכל טס) יש מקרים שצריך לחכות 2 דקות לפחות בשביל שהאתר יפרסם תגובות ולוקח זמן לעמוד הראשי של האתר לעלות בכלל הכל פה ממש איטי וזה לא נעים :-\ לבעלים של האתר - בבקשה תעשו משהו עם זה...
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה לדעתכם עלה יותר האוטו או האופניים ? לדעתי האופניים ;D אנשים אם סדר עדיפויות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אהלן חברה!!! אני צריך עזרה: אני כרגע עומד ללכת לצו ראשון ואני צריך לדעת איך להוריד פרופיל על מנת להתקבל ליחידות או פרוייקטים טכנולוגיים, והעיקר לא לקרבי!!! אשמח אם משהו יעזור לי בנושא או אפילו יקשר אותי לאתר בתחום. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה שיר ששמעתי לא מזמן והוא היה ממש מוזר. איזה בחור עם קול יבש כזה, איטי, שיר שהוא כמעט כמו דיבור. נדמה לי שהוא היה שיר אהבה כזה או אחר, לא ממש בטוח. והקטע העיקרי הוא שאני די משוכנע שהיה איזה דימוי לא סטנדרטי עם אוכל - משהו עם בצל ושום, או גבינה ושום, או בצל וכרוב או משהו מוזר אחר אני לא מצליח בשום צורה להזכר במלים או בשם של השיר או הזמר, אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש - יש סיכוי שלמישהו כאן יש מושג על מה אני מדבר...?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את הסרטון הזה שהראו בחדשות שהרוסים הלכו מכות במסיבה,משהו מסיבת סיום בכרמיאל או משהו...
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב חבר'ה אני יודע שזה נושא רגיש אבל בכל זאת אני מקווה שהנושא לא אסור כי לא כתוב בראש הפורום שום דבר אז אני מקווה שאפשר וכן אלה שמתכוונים להגיב בלי תיאורי מין מפורטים בבקשה...... נ.ב אם יש עוד אפשרויות לסקר- תציעו. אני כתבתי נשבא לי לראש באותו רגע
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום בערך בשעה 9 בבוקר קרוב משפחה שלי בא לקחת אותי לפגישה של כלבי Bernese Mountain (מה שיש לו) וסתם היה די משמעם ואז נסעו למקום שהוא ממש בגודל של קניון !!! ויש שם אקווריום, הר עם חיות שהרגו וסתם אותם כזה הצורה ממש מדהימה היה ממש יפה ואז חכיתי לרגע שרצתי לבוא לשם בגללו וזה היה הנשקים! בהתחלה הסתובבנו ליד נשקים משומשים וגפם יכלת להחזיק (הרוב שם היה שוטגנים) וכמעט כל אחד שם לה 500$ בערך... ואז נכנסו לחדר קטן כזה שהחזיק שם עוד כל מיני סנייפרים, שוטגנים לאספנים, ואקדחים... מה שהכי הפתיע אותי היה המחיר שלהם !! 22,000$ לאקדח!! והרוה היה שם בסיבות ה7,000$... אחרי זה הלכנו לדוכנים (כמו שיש בGTA SA בערך.. ) וביקשתי לראות Deasrt Eagle האקדח הישראלי וראיתי רק אחד שחור ואז המוכר אמ…
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך זולה ויעילה להתקשר לסלולרי לארה"ב (או לקבל שיחה מסלולרי). התעריפים של אורנג' הם ממש יקרים בין 11 ל- 22 שח לדקה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן,אז ככה. קודם כול תודה לנרגילה שנתן לי את הטיפ על איך לתקן את המיכל של האנטי פריז,בנתיים מחזיק טוב אוקי רציתי לשאול כמה שאלות. 1.איזה פילטר זה בדיוק? ומה התפקיד שלו? 2.איפה בארץ יש body kits וכמה בערך עולה אחת? 3.האם אני אראה כמו ערס בתוכה? :-\ ולסיום סיפור אישי שלי. יום אחד מילאתי דלק ועל הדרך הוספתי תוסף דלק שמנקה את האינג'קטורים. נסעתי בערך 5 דקות החנתי את המכונית והלכתי לחבר שלי. אחרי חצי שעה בערך שרצינו לנסוע אני בא להדליק את המכונית לא נדלקת עוד פעם,וגם הפעם לא נדלקת. בסוף קראתי לאבא שלי והצפתי את המנוע והינו צריכים להזיז את המכונית קדימה ואחורה בשביל לשחרר אותה. לא נעים,ולסיכום אם אתם מוסיפים תוסף כול שהוא תיסעו לפחות חצי שעה. אלא אם כן אתם רוצי…
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ראיתי היום את הפרסומות בסניף שלהם והם מעודדים אנשים להתקשר ולשאול הכל בשביל איזה 99 שקל לשנה. או חינם אם קונים שם מחשב. נראה לי התאבדות. ממה שאני מכיר מעסקי התמיכה אנשים מתקשרים מחזיקים אותך על הקו שעות, ושואלים שוב ושוב ושוב. איך אפשר להחזיק כזה מוקד בלי הגבלה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התיכון בו אני לומד, "בליך ר"ג", החליט לעשות היום "יום וירטואלי" לשכבת ט'. לצורכי העניין השכבה מכילה כעת כ-520 תלמידים. את כל הפרסומות של היום הזה אתם בטח כבר יכולים לדמיין ("עידן חדש", "הראשון מסוגו" וכו'). התוכנית היתה לתת עבודה בנושא "אליהו הנביא" בתנ"ך מ-9 בבוקר עד 11, כאשר ב-11 צריך לשלוח טופס עם התשובות דרך האתר, ועוד 2 עבודות מ-11 עד 1 וחצי בצהריים. ניסיתי להיכנס לאתר בתשע בבוקר, ומה אתם יודעים, הוא לא עובד. כנראה כורע תחת העומס האדיר, מסכן שכמוהו. לקראת 10 האתר מתחיל לקרטע חזרה לחיים, כנראה כתוצאה מאנשים שנוטשים, ובינתיים הודעות עוברות ברשתות ההודעות המיידיות למיניהן לגבי הארכת זמן, כאלו שהצליחו לראות את העבודה ושמרו אותה וכו'. בסביבות רבע ל-11 האתר עובד כמעט חלק, …
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חח סתם . אבל תעזור לי בכול מיקרה : בקליפ מופיע בחור אחד עם שער ארוך שמנגן בפסנתר ועוד בחור כושי ראפר שרוקד על גג של ביניין . בקליפ גם מסופר גם על איזה שהיא ילדה קטנה שיושבת בחדר המדרגות בזמן שאמא שלה שוכבת עם איזה גבר ועד כול מיני שטיות שאני לא זוכר ........ בבקשה תעזרו לי למצאו את השם של השיר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/1429665/pulsar_mania/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה אם זה לא לפורום הזה פשוט רציתי לרשום את זה פה מהר לפני שיסגרו את זה... וד"א, חייבים להיות רשומים ב-FP כדי להוריד את זה?? לי הוא אומר שחייבים לשלם...
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://progressive.warnerbros.com/thematrix/us/med/rev_theatre_0x3839_640_dl.mov מדהים ! הרבה יותר טוב ומפורט מאשר הקודם שהיה. 48 MB... ההורדה על אחריותכם 8) :lsvader: ;D
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל הלינק : http://maps.google.com/help/maps/streetview/index.html אוקיי, אוקיי, אני יודע שאתם מכירים כבר את zoomap הישראלי ממזמן... אז עכשיו גוגל החליטה ליישם תמונות ברמת הרחוב, מתוך המפות שלהם.. כלומר יש לכם ZOOM לרמת רחוב... והתמונות מסתובבות ב 360 מעלות... מנוע החיפוש A9 של אמאזון יישם את זה לפני יותר משנתיים ומשום מה זה לא קיים שם כבר לדעתי הם פשוט מכרו את הרעיון הזה לגוגל, או שלא זכו למספיק חשיפה ולא השתלם להם להחזיק כזה פרוייקט ולכן סגרו וגוגל פשוט לקחו את הזמן שלהם בליישם את הרעיון מחדש... מה שכן, ב A9 היו אלו תמונות שמשתמשים צילמו והעלו, בניגוד לגוגל, כאן התמונות כנראה צולמו ע"י ... גוגל. ולא הייתה תצוגה של 360 מעלות מנקודה, כמו שיש בגו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האקרים השתלטו על מחשבי העריכה של חברת "רשת" ודורשים כופר. העריכות של הישרדות, המרוץ למיליון ותוכניות נוספות נעצרו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://img395.imageshack.us/img395/1677/3713screengaming2dw.jpg :o
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-