כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט לא ידוע איפה לחפש , כמה וכמה פעמים אני שומע שירים שנאמרים בהם כול מני דברים בלטינית (כמו תפילות). כמו למשל (זה מAssassins Creed): http://www.youtube.com/watch?v=VjW0-PMHAXU מתחיל ב1:20
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
-
-
-
אני צריך לקנות עכשיו מזגן עילי חדש לחדר ואני מתלבט בין הטכנולוגיות והחברות יש לתדיראן טכנולוגיה חדשה בשם INVERTER שמונעת את כיבוי המדחס או משהו כזה מישהו שמע על זה ? , זה מיקר את המזגן ב50% אבל אמור להוזיל משמעותית את צריכת החשמל... :-\
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לי יש iPod ואני מניח שגם לכם יש נגן מוסיקה כלשהו. לפני כמה ימים קראתי כתבה במעריב, שבה נכתב, שמשטרת התנועה מתכוונת להטיל קנסות על אנשים שהולכים ברחוב עם אוזניות בטענה, שהם מסכנים את עצמם. לדעתי, זה דבר טיפשי לחלוטין. אין למשטרה שום זכות להחליט אם אני יכול ללכת ברחוב עם אוזניות או לא. השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חוק/תקנה שעלייה יכולה לבסס משטרת התנועה את הקנסות הללו? או שלמשטרה אין זכות לעשות כזה דבר ולי יש את הזכות לסרב לשלם קנס?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני יודע שביום ראשון שני הייתה שביתה במכס ( http://news.walla.co.il/?w=//1249825 ) השביתה הספיקה? או שהיא ממשיכה? הזמנתי משהו מחול והוא תקוע שם!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. הקלטתי שיר בבית בסטודיו הפרטי שלי ,השיר הוא בסגנון soft rock ,מילים לחן ועיבוד שלי. זוהי סקיצה ראשונית בהחלט ויש עוד בית שאמור לבוא באמצע לפני הסיום ,(חבר שלי שר חחחח הוא לא משהו) מה אתם אומרים ? איך הסאונד ? הנגינה ? וכו' ד"א : אני מנגן בכל הכלים בהקלטה מלבד התופים שהם דגימות סאונד שהרכבתי מהן מקצבים. יום טוב קישור http://www.sendspace.com/file/bv7mh0
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אמור לבנות מעגל אשר מקבל כקלט 8 סיביות ומוציא את גודל התבנית המחזורית המינימלית. למשל...: 00000000 נותן לנו 1 01010101 נותן לנו 2 11011101 נותן לנו 4 11111110 נותן לנו 8 לבנות את המעגל אין לי בעיה אחרי שאני אמלא את טבלאת האמת, אבל אין לי מושג איך צריכות להיראות שאר השורות בטבלאת האמת ?! אני יכול אולי לשער נניח ש01010101 מורכב מ-2 סיביות מחזוריות ולכן התוצאה 2. וגם 11011101 מורכב מ-1101 מחזורי שגודלו 4 סיביות ולכן התוצאה היא 4.. אבל למה 00000000 הוא 1? בגלל שיש את 0 שהוא בגודל סיבית אחת ? עכשיו.. נניח שהתיאוריה שלי נכונה... איך ייראה המוצא ? 4 סיביות ? כי יש מקסימום עד 1000 שזה 8? או שהם רוצים ייצוג אחר ? ובמוצא אני מממש פונקציה לכל סיבית מה-4 סיביות ואח"כ…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ממישהו משתמש כי אין לי כרטיס בינלאומי ושמעתי שיש דרכים לקנות דרך PAYPAL יש הצעות ?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
למישו יש אחד? בלי פרסומות, ספייוור, וירוסים וכ'ו. THNX!!!!!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
המטרד החדש של RAPIDSHARE - CAPCHAS עם חיות. לפעמים אני לא מצליח לזהות את האותיות. מי לעזעזל הגה את השילוב הזה - CAPCHA עם חתולים. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
סתם לידע כללי, יש פה אנשים שאוהבים Melodic Uplifting Trance? שמות כמו ABOVE & BEYOND SEAN TYAS John O'Callaghan AIRBASE ALY & FILA DJ SHAH & PEDRO DEL MAR SUPER8 מוכרים פה למישהו? אם כן אז ספרו קצת מה אתם שומעים לאחרונה. אני בטוח ששם כמו ARMIN VAN BUUREN יהיה מוכר יותר, למרות שהיום הוא מנגן מגוון עצום של סגנונות מעבר לטראנס.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי של Corsair ושל SKILL
-
- 17 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ב-5K רציתי לדעת מה הולך להיות מוזל ,בכמה בערך? וכמובן מתי ? אני יודע שיש מעבדים חדשים שנכנסים וגם כרטיס מסך חדש. מה כדאי לרכוש מהציוד החדש שיוצא ? ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לא מזמן נאבד לי הפלאפון וחשבתי לעצמי שמכיוון שאני משלם עליו (ואני בעצמי קצר בכסף) אולי כדי לקנות מארה"ב. חנויות טובות אני לא מכיר אז הלכתי לE-BAY הבעיה היא שאני מחפש עם משלוח לארץ (למרות שבתכלס אני יכול לתחמן ולשלוח לחבר שלי בקולורדו שישלח לי משם את החבילה אבל זה כבר נראה לי מסובך מדי) ולפי מה שהבנתי אתם - כול אלה שעושים קניות בE-BAY - לוקחים מוצרים ששולחים לישראל, נכון? הבעיה היא שלמצוא כאלה זה לא הכי פשוט ואני אישית לא מצליח למצוא. מישהו מוכן לעזור ולהסביר לי מה לעשות במקרה הזה? חוץ מהאפשרות להשתמש בחבר. ואם אני משתמש בחבר אז איך הוא ישלח לי? זאת אומרת בעזרת איזו חברה.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ערב טוב. אז שאלתי היא ''קצת'' מגוכחת,אבל היא ממש מעניינת אותי. אם אני מחדיר פלדת אל חלד ליד,היא יכולה לגרום לי לצרות כלשהם? (אל תדאגו חברי הפורום,אני הולך להישאר עמכם זמן רב ) [לצערם של רבים מחברי הפורום]
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלח לי את הסרטון במסנג'ר, הצלחתי לראות 5 שניות לפי שכמעט והקאתי על המקלדת (עד להקטע של "הגלידה"). לא יודע למה אני מפרסם את זה פה, קצת משעמם לי... אזהרה: לא לצפות בזמן שאתם אוכלים או אם יש לכם קיבה ממש ממש רגישה וגם לא ליד האמא http://www.vewgle.com/showthread.php?t=6457&page=1 זה ממשיך לקשר לעמוד השני, תחזרו לעמוד הראשון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעקבות ריב עם אמא, על זה שאני שוכח לכבות את הדוד ואת המפזר חום הקטנטן (בעצם שחרור דיפרסיות ולחצים מהחיים האישיים שלה בצורה נוחה שאינה צורכת הדחקות - עלי), רציתי לדעת כמה כסף עולה להחזיק כל אחד מהמכשירים לשעה, מכיוון שבוחדשיים האחרונים שכחתי את הדוד דולק לבסיבות ה7-9 שעות וכנ"ל המפזר חום. צריך לדעת בדיוק כמה עולה להחזיק אותם לשעה כדי להחזיר לה את הכסף. המפזר חום, הוא מכשיר קטנטן בגודל של כדור-רגל (קטן, גודל 4), אבל בצורת אליפסה שמשמש בעצם כמפזר חום עם מאוורר - שנקנה השנה (2008), שום טכנולוגיות מיושנות. הדוד מים, הוא דוד רגיל של בית פרטי שנבנה בשנת 2002-2003. תודה. 3>
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-