עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך שמישהו יסיביר לי מה מייצג כל אחד מהמשתנים הבאים בקפיצים בפיזיקה: K, X וF תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כותרת תודה וחג שמייח!

• 14 תגובות
    • 8.2k צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם מחר יש לי שבת חתן ואני קורא בתורה(גיל 13) ויש לי קטע די ארוך ,ובחלק של ההתחלה יש די קושי בקריאה(שילובים של ההגיות הכי קשות ביחד).. ויש את אותן מילים בחלקים אחרים,אבל עם ניקוד אחר וזה מקשה ולפעמים אני מתבלבל.. מה כדאי לעשות? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  4. " כאשר הסוללה עומדת להתרוקן ואין לכם מטען לחצו 3370#* ואז ראה איזה פלא !! הסוללה מתחזקת ב- % 50 אשר אגורים בסוללה למקרה חירום כזה. " ניסיתי.. לא יודע אם זה עובד מישהו יכל לאשר אתזה?

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  5. המשך להודעה קודמת שלי בנוגע לשיפור ממוצע בגרויות. התגובות בהודעה הקודמת עזרו מאוד, אבל עכשיו נתקלתי בהתלבטות חדשה בנוגע לשיפור ממוצע הבגרויות שעומד על 86. יש לי אפשרות לעשות כל את המקצועות מחדש בקיץ הנוכחי, ברמת יחידות רגילה: ספרות, לשון (בלי חיבור), אנגלית F, היסטוריה א' ו-ב', אזרחות, תנ"ך, סוציולוגיה ופסיכולוגיה. בתיכון היו לי ארבעה חודשים ללמוד לכל הבגרויות האלה, בקושי למדתי להן ועדיין קיבלתי 70+. אז הפעם בשלושה חודשים שיש לי, אני מתכוון לשבת 8 שעות כל יום ואני בטוח שהציונים יהיו מינימום 85. אפשרות אחרת היא פשוט להפוך את שלושת מקצועות החובה שבכותרת למוגברים, וכך אני משיג את אותה התוצאה. אני לא מכיר את רמת הקושי של היסטוריה, ספרות ותנ"ך ברמת 5 יח', אז אני צריך לשמוע ממי…

• 8 תגובות
    • 8k צפיות
  6. יש לי רשימה של אימיילים באקסל שאני רוצה להכניס את כולם הכי מהר שאפשר לתוך האנשי קשר באאוטלוק (לייצא מאקסל) או לשלוח לכולם אימייל איך אני יכול לעשות את זה בצורה הכי יעילה אשמח לעזרה. תודה מרראש וחג פורים שמח אלעד. נ.ב. משתמש האופיס 2007

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by ofirr,

בטוח חלקם מכיר את זה. מה הכוונה "leet" במונה ההודעות ואיך זה נוצר? [תמונה מצורפת] [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by oDot,

אתם מחזיקים אותו או מניחים עליו את היד? מעניין. עריכה: ציינו גם באיזה סוג משחק אתם משחקים D: איך יכולתי לשכוח?! לציין גם איזה עכבר יש לכם

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Freeze,

כמו שרשום בטופיק, אני צריך רכב... בלי להכנס לפרטים, אני עובד במקום שבו הגישה בעזרת תחבורה ציבורית נוחה מאוד בשעות היום, אבל יהיו ימים שבהם אני אאלץ לחזור הביתה בסביבות 10 בערב. ולכן, ההיגיון אומר, שאני צריך רכב: הרכב צריך להיות יד ראשונה בלבד (אל תדאגו בקשר להוצאות הראשוניות, אבל אל תגזימו גם). הרכב צריך להיות בעל גיר אוטומטי. לא צריך משאית, רק מכונית קטנה שנוסעת מ A ל B... הרכב צריך להיות חסכן. כלומר, שיוכל לנסוע כמה שיותר זמן בין תידלוק לתידלוק, ככה שמחיר הדלק יהיה זול כמה שיותר. אנא מכם, לא כל הגברים מבינים ברכבים. עזרו לי, ובמידת האפשר פרטו כמה שיותר על המכונית שאתם מציעים, והביאו לינקים אם אפשר...

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by exercise,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3521127,00.html

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by מר מקלדת,

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני לא מתעניין ו/או מתחבר לתחומים שניתן להרוויח בהם כסף, אבל לכל החרא הלא פרקטי אני מתחבר מצויין. למה נולדתי עם שילוב כישורים כל כך חסרי תועלת?! למה?! לאנשים רבים יש ראש ריאלי. הם הולכים ללמוד הנדסות/כלכלה/רפואה/ניהול. אחרי הלימודים משתלבים במקומות עבודה מכובדים בשכר נאה. ואני הומני. זה אולי בסדר בשביל בחורה, כי היא גם ככה חייה על חשבון בעלה, אבל אני גבר. גבר ומקצועות הומניים לא הולכים יחד. כמה כבר ארוויח אחרי הלימודים? שלוש אלף? ארבע? לעזאזל, לא שווה אפילו ללכת ללמוד. אני מרוויח אותו דבר ללא שום השכלה. זאת אומרת שאני אמשיך לגור בעיר מסריחה, מוקף באנשים מסריחים. אולי עדיף שאזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית ואסיים עם זה. לפחות המוות יהיה מהיר.

• 107 תגובות
    • 8.8k צפיות
  13. Started by ac1240,

רציתי לדעת איזה יום גיוס זה ב 18 למאי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by redti,

שלום חבר'ה , ברשותי תוכנת לומדה 2007 ללימודי נהיגה תאורטים , האם היא מספיק מעודכנת בשביל שאוכל לעבור תאוריה בזמן הקרוב ? אנחנו עומדים כמעט במחצית 2008 ואני לא כל כך יודע אם משהו השתנה מאז שהתוכנה יצאה, אני רק יודע שהיא הכי חדשה .

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  15. אני פשוט לא ידוע איפה לחפש , כמה וכמה פעמים אני שומע שירים שנאמרים בהם כול מני דברים בלטינית (כמו תפילות). כמו למשל (זה מAssassins Creed): http://www.youtube.com/watch?v=VjW0-PMHAXU מתחיל ב1:20

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by enzo,

http://www.nicekicks.com/neckbreakers-lace-tags/

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by ChrisBrown,

איפה אני מוצא בארץ את מותג הג'ינסים Nudie? אני יודע שאין להם חנות רשמית בארץ, אבל 100% הג'ינסים שלהם נמכרים במקום כלשהו בארץ, מישהו אי פעם נתקל בג'ינסים האלה? מישהו יודע איפה מוכרים אותם ? אם כן , תעזרו לי! http://www.nudiejeans.com/start/

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  18. Started by oren99,

מעניין לדעת בני כמה האנשים פה בפורום

• 61 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by FeedMe,

קרע אותי. שתפו בעוד סרטים של הודים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by [NOS],

אני צריך לקנות עכשיו מזגן עילי חדש לחדר ואני מתלבט בין הטכנולוגיות והחברות יש לתדיראן טכנולוגיה חדשה בשם INVERTER שמונעת את כיבוי המדחס או משהו כזה מישהו שמע על זה ? , זה מיקר את המזגן ב50% אבל אמור להוזיל משמעותית את צריכת החשמל... :-\

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  21. מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Your-AsSaSsiN,

לי יש iPod ואני מניח שגם לכם יש נגן מוסיקה כלשהו. לפני כמה ימים קראתי כתבה במעריב, שבה נכתב, שמשטרת התנועה מתכוונת להטיל קנסות על אנשים שהולכים ברחוב עם אוזניות בטענה, שהם מסכנים את עצמם. לדעתי, זה דבר טיפשי לחלוטין. אין למשטרה שום זכות להחליט אם אני יכול ללכת ברחוב עם אוזניות או לא. השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חוק/תקנה שעלייה יכולה לבסס משטרת התנועה את הקנסות הללו? או שלמשטרה אין זכות לעשות כזה דבר ולי יש את הזכות לסרב לשלם קנס?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

אני יודע שביום ראשון שני הייתה שביתה במכס ( http://news.walla.co.il/?w=//1249825 ) השביתה הספיקה? או שהיא ממשיכה? הזמנתי משהו מחול והוא תקוע שם!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by uzi_sch,

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.