כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
מה השם של השיר שמופיע בפרסומות של פלאפון... (עם המחשב הנייד...) ?
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש איזו סדרה טובה שהיתה בערוץ AXN פעם, מדובר על סדרת הרפתקאות שדומה קצת לאדון החיות (BEASTMASTER) ולהרקולס שהיה שם פעם... משהו עם מכשפים וקוסמים, אני לא בטוח אבל אני חושב שהשחקן שגילם את ג'ימי בלויס וקלארק שיחק שם... יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הממשלה שוקלת הטלת מס על נסיעה ברכב חשמלי...... https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syqlzpdot
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי פלאפון samsung 944 בתאונה מצערת מאוד נפל לי הפלאפון על הרצפה ונשבר לו הפלסטיק שמכסה את המסך החיצוני. כאמור מדובר רק בפלסטיק, הפלאפון עדיין עובד מצויין הוא פשוט נראה רע ואני מפחד שאם אני ישתמש בו עוד הוא ישבר יותר. את הפלאפון קניתי יד שניה ממישהו שהיה ברשת סלקום, ואני ברשת אורנג' בכלל, רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות פרטיים (או אם אפשר בכלל באורנג') בהם יהיה ניתן לתקן את הפלאפון, אני מפחד להשאיר אותו בסתם חנות של חאפרים אז אשמח לקבל התעות (במידה ואסור לפרסם חנויות אנא שלחו לי לפרטי) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HELLO EVERYBODY פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה וקסומה בשלהי שנת 1998\9 הייתה לה כל 23:30 תכנית\סדרה בערוץ MTV שאני אל זוכר איך קוראים לה... הסידרה הייתה בסגנון מצוייר אבל לא כמו בובספוג או אנימה אלא בסיגנון אמריקאי מציאותי והתרחשה בעתיד נראה לי בניו-יורק.. אני זוכר נער עם משקפיים (חנון) הייתה לו אחות שווה ועוד בחורה עם עיניים מךוכסנות שחשבו בהתחלה שהיא בן אבל בגיל חמש נפל לה ה*%@ והבינו שהיא בחורה , והיה עוד בחור שחור שהסתובב איתם. אני זוכר מפרק אחד שהחנון האחות והכושי ירדו לאיזו תחנת כבת נטושה וציירו גרפיטי ואיזה שוטר רדף אחריהם.. זה בערך כל מה שאני זוכר ! אם יש למישהו מידע על הסדרה או מישהו נזכר בה... תודה
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
LOL! ענק! Backsnaks boys- I want a fat babe Internet killed the video stars wimep pissed kid- Pookey
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן חברה! האם הירידה התלולה בשער הדולר? - השפיעה על המחירים - עדיין לא - השפיעה ותמשיך להשפיע כמו כן עם שער דולר כזה נמוך לא כדאי לקנות בחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן מה לקנות משקפי אוקלי (לא מתפשר ) , ושמתי עין על דגם ספציפי שלא נראה לי שאני אוכל למצוא בארץ, Ducati polarized square whisker (באתר של אוקלי- http://www.oakley.com/products/6441/23834) אני הולך להזמין אותם מחו"ל בדרך לא דרך, אבל אני רוצה למדוד קודם את הדגם הכי קרוב אליהם, אני לא הולך להוציא כמות כזאת של כסף בלי לדעת בדיוק איך המשקפיים ישבו לי על הראש, אז אני מחפש עכשיו את הדגם שלא קשור לducati, הדגם ה"פשוט", http://www.oakley.com/products/6213/22482 כדי שאני אוכל למדוד אותו. עכשיו, מישהו יודע באיזו חנות אני יכול למצוא את הדגם? (אזור המרכז) או לצורך הדיון- חנויות אוקלי גדולות (אם יש חנות יבואן זה מאוד יועיל) באזור שאני אוכל להרים אליהם טלפון ולבר…
-
- 8 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש מכשיר קטן שאפשר לסחוב שמאפשר לעשות רעש מאוד חזק כמה שיותר חזק יותר טוב האם משהו יכול להמליץ לי ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מהצבא פרופיל 64 רק בגלל ניתוח בכליות שעברתי בגיל 7 חודשים! והתפקוד הפיזי שלי מצויין ואפילו יותר מזה! אני יכול לערער או משהו ? זה ישנה בכלל? אני פשוט רוצה לקבל פרופיל גבוהה! בן דוד שלי עם משקפיים , אלרגיה למים וקור, פסוריאזיס (ככה אומרים את זה???) ועוד כמה בעיות קיבל פרופיל 97 אני רק בגלל צלקת קיבלתי 64 איך זה???
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני וחבר מעוניינים למכור כמה שטויות ביום עצמאות (סטיק לייטים, עגילים מנצנצים ועניינים- מצאנו חבילה טוב במחיר ממש זול) בלי בסטה או עניינים, הסחורה בתיק-מקסימום איזה מגש שיהיה תלוי עלינו להציג אותה עכשיו, מצד אחד שמעתי שצריך רשיון רוכלות בשביל למכור ביום העצמאות, עניין שעולה לא מעט כסף ואם לא מוציאים אחד כזה מסתכנים בהחרמת כל הסחורה+קנס רציני... מצד שני, שמענו שביום העצמאות ספציפית יש פטור מרשיון וכל אחד רשאי למכור מה שבא לו... מה מהשניים נכון, ובמידה וצריך רשיון-כמה עולה להנפיק אחד כזה ובמה זה כרוך?
-
- 8 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה לפני כשבועיים, ועכשיו קיבלתי מכתב שאומר שהחבילה במכס ומחכה לי שאבוא לשם, אלא אם כן הערך מתחת ל100 דולר ואז אפשר לשלוח להם פקס ובלה בלה בלה... החבילה שהזמנתי כנראה גדולה פיזית (בובות לבני הדודים) אבל הערך לא עולה על 50 דולר (48.11 דולר ליתר דיוק). מה צריך לעשות? להדפיס את הקבלה ולשלוח להם? איך יוצאים מהפלונטר הזה בלי לקרוע עוד יותר את הכיס? כל מי שהתנסה איתם בעבר מוזמן לתת Do's and Dont's. תודה רבה וחג שמח.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רואה שבפורום מפרטים רוב ההמלצות נלקחות מPCH האם הם גם אמינים ומספקים שירות טוב, או שרק הממשק שלהם נוח ? במידה ואתם לא ממליצים עליהם אודה למי שיתן המלצה על חנות אחרת ... למנהלי הפורום: מקווה שזה לא עובר על החוק שכתוב בהודעה הדביקה, לפי הבנתי - לא. במידה וכן אודה לכם אם תרחיבו את האזהרה...
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
זקוק לעצות מה לקחת איתי לנשנש למבחן פסיכמטרי, כדי להזריק קצת אנדרנלין למוח, על מנת שהמוח לא יכנס לקומה במבחן
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אני אשמח אם תמצאו דרך ל2 האינטגרלים? 1. (x^0.5)dx/(x^2-4x) אין לי איך לכתוב שורש אז רשמתי בחזקת חצי 2. dx/ e^x-4 תודה
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לחבר שלי היה מחשב ישן שלא עבד כבר שלוש שנים, אז הוא החליט לנתח אותו. באתי אליו וחשבנו לנסות לפרק את כל החלקים מהמארז, לנקות את כל החלקים מאבק ולחבר על קרטון רק את החלקים הנחוצים כדי לבודד משתנים. אחרי שחיברנו הכל וראינו שזה עובד (היינו בשוק) חבר שלי שאוהב לתכנת חשב להורד אליו Manjaro (סוג של לינוקס) ולהפוך את המחשב לשרת לבית שלו וגם למחשב ניסויים. הוא מתכנן להריץ עליו כל מיני מערכות הפעלה מבוססות יוניקס, לקמפל אפליקציות שהוא יוצר ועוד. הנתונים של המחשב: פנטיום עם שתי ליבות שרץ במהירות של 2.7GHZ שתי גיגה ראם DDR2 לוח אם של gigabyte 320 גיגה HDD …
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448872,00.html#n :lol:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב שאם אמצא פרסום של מוצר יותר זול מאצלהם, הם ימכרו לי במחיר שמצאתי. יש מוצר מסויים שאני רוצה לקנות, ומצאתי חנות שמוכרת אותו ביותר זול. מישהו ניסה לבוא אליהם פעם עם המודעה ולנסות להוריד להם את המחיר?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב לבית הספר (hp 2133 mini note) מאיבי ואני לא יודע איך לקנות ולייבא אותו ארצה. אני רוצה לשלם דרך paypal, ושוב פעם אינני יודע איך להביא אותו. מישהו יכול לומר לי איך?...
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איי איי איי הרגעים הטובים של החיים. חברי הטובים והאהובים. מה דעתכם? (אני יודע שלא יצאתי טוב כלל, אבל זה לא ממש חשוב)
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שמישהו כבר שאל את השאלה הזאת, אבל לא הצלחתי למצוא אותה... אז איך הכי נכון לרשום את הכתובת שלי כשאני קונה באיביי לדוגמה?
-
- 8 תגובות
- 91.4k צפיות
-
-
זהו אבו אללה -ראש הממשלה הפלסטיני: וזה אורק חביב : וזה אבו אורק :-X (שימו לב איך הוא מלקק את השן באדישות): דומה הא ? ? קראתי חדשות וישר מצאתי את הדמיון !! D: רק צריך תמונה טובה יותר של האורק, נו טוב הנה : עבודה של 5 דקות אז לא היה כ"כ זמן (יש מבחן מחר בעעע, בטח יש לי את הבעיה הזאת של אי ריכוז )
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-