עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה האתר הכי טוב? אני צריך לשלוח כל יום כ 9 SMS לקבוצה (אותו SMS) מה נראה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by leoleo,

אני רשום באתר למעלה משנה ואני צריך תמיד להזין שם וסיסמא למרות שאני מבקש שזה ייזכר לתמיד, אבל בפוע לאני שוב ושוב צריך להכניס שם משתמש. משום מה זה לא נשמר. אם זה קשור, אז אני פותח את האתר מהמועדפים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי, נכנסתי היום לת'רד בנושא הבעיות עם Giganews ובזק והתחלתי להתעניין. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה (או בהרחבה D: ) על כל העסק. על Usenet, על השרתים שמאחסנים את מה שיש ב-Usenet (זה מה שאתרים כמו Giganews עושים, נכון? אם לא, מה כן?). מה זה ה-binary retention days? לפי הבנתי, זה הימים שקובץ מסוים נשאר בשרת, זה נכון? זאת אומרת שאחרי X ימים לאחר העלאתו הקובץ ימחק מהשרת? בכללי, כמו שאתם מבינים - אני ניוב בנושא, אשמח אם יסבירו לי את מה שצריך לדעת כדי לקחת חלק בזה יום נעים, גיא.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by idofr,

היי חברים אני צריך קצת עזרה עם רעיונות למתנות (לא בהכרח קניות) לכבוד היום הולדת של החברה (שיוצא גם באותו הזמן עם החצי שנה שלנו) אני יודע שאתם לא מכירים אותה ואת העדפות שלה ולכן פשוט לכו על כל רעיון נשמע לכם מוצלח. אוטו - יש, כסף - יש. זמן - סופ"שים ( :-\ ) המון תודה לכולם ושבוע מצויין שיהיה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. פתחתי את הת'רד הזה למי שמעוניין ללכת בקבוצה מהפורום, לתערוכת computax 2006 בין התאריכים 20-22 החודש. רק לידיעה, אין אפשרות כניסה למי שמתחת לגיל 18, רק ביום האחרון בליווי מבוגר, לפי מה שהבנתי. אני מאוד רוצה ללכת עם אנשים מהפורום פה, בסופו של דבר כולם פה מזריקים מחשבים לוריד! http://www.stier.co.il/fair_computax.htm

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by mrraz,

הכל התחיל מזה שיום אחד כיביתי את המחשב ודקה מאוחר יותר ניסיתי להדליק מחדש אבל הכל כבר היה מת. ספק HEC300 התפגר ולקח אחריו רשימה מכובדת של ציוד לוח של גיגה בייט GA-8SQ800 Ultra כרטיס מסך 9500 פרו !!! דיסק WD 80 גיגה עם 8 מ"ב צורב לייטאון כפול 40 דיסק נוסף של מקסטור, מעבד אינטל והזיכרון שרדו את ההתקפה הקטלנית (ובעצם גם כונן 3.5) אני רוצה לנצל את הבמה ולהודות לטכנאי אלכס מ-PCH שעזר לי והחזיר אותי לכשירות מלאה. וכמובן ל PCHardware על השירות טוב.

• 51 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. יש איזה שיר של זמרת , אני חושב שזאת מירי מסיקה, שאני לא מוצא, המילים שאני זוכר בערך - מאמי, אני עוזבת עכשיו, זה לא משחק או חלום, אני .... בבקשה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  9. יש לי כיסא שקניתי מאופיס דיפו לפני המון זמן והידית של הכיסא התחילה להקרע עם הזמן, רציתי לדעת איך ניתן להדביק אותה הכי טוב? בתמונות למטה נמצאת הידית הקרועה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by ex_,

http://www.youtube.com/watch.php?v=dUTZvdgr42U&search=fish+cold+ads

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. שלום. אני צריך להגיש למחר מלא תרגילים ויש כמה דברים שנתקלתי בהם ולא הבנתי איך אני פותר. לדוגמא, יש לי את המשוואה: mx²+(m+2)x+4-m=0 והם מבקשים ממני למצוא שני שורשים ממשים, עשיתי את זה (דלטה > 0) ואז הם מבקשים ממני: מצא לאילו m שני השורשים הממשיים שליליים, איך אני עושה את זה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מאיפה אני יכול להשיג תמונה של השלטים האלו ברזולוציה טובה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חשבתי על תחרות בדיחות... הבדיחה הכי מצחיקה קראתי חוקים... אין חוק נגד זה [אני לא חושב שזה ספאם...] אז ככה כל אחד יוכל לפרסם בדיחה אחת בלבד! משתמש שיפרסם 2 בדיחות יודח מהתחרות. אפשר לפרסם בדיחות עד יום שלישי הקרוב ה22.5.07 יש משתתפים? הינה הבדיחה שלי יום אחד מגיע מפקח של בית משוגעים לביקורת. הוא שואל את האחראי איך הם יודעים שהם לא מכניסים אנשים נורמלים. אומר לו האחראי: "אנחנו מציגים בפניהם אמבטיה מלאה במים, נותנים להם כף ודלי ואומרים להם לרוקן את האמבטיה. אומר לו המפקח: "הבנתי... המשוגע יוציא את המים עם הכף והנורמלי יוצא את המים עם הדלי". האחראי צוחק ואומר: "לא,הנורמלי פשוט יוציא את הפקק... אתה רוצה חדר עם נוף או בלי?" מקווה שזה יצליח בבקשה שמרו על הרמה של …

• 111 תגובות
    • 12.3k צפיות
  14. איפשהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. שלום עוד מעט אני קונה פלאפון חדש ובקרוב אני מתגייס לצבא ההורים אמרו שהם יקנו לי פלאפון חדש,אבל שאני אשאר גם עם הישן ואיתו אינ אלך לצבא,כי לא מומלץ ללכץ עם פלאפון יקר לצבא השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את הפלאפון הישן למסלול חיילים,מה זה נותן לי בעצם?על מה אני משלם פחות כסף? צריך לשים בפלאפון הישן גם סים חדש ומספר חדש? תודה רבה חג שמח

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

אולי מישהו זוכר את שם השיר שחלק מהמילים שלו הם: כל היום אני חושב עלייה עלייה מנסה ל.....

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by navk2,

לא מצאתי...מצאתי כאילו אבל לא מעודכן...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  18. בהמשך לדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.40 צולם מעיתון ידיעות אחרונות של יום שישי 17/09/2010 דף 5 מחלק הכותרות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by little_John,

בשעה טובה, הגיע הזמן, מזל טוב על העיצוב החדש של האתר, מומלץ לכולם להכנס ולהתרשם. שימו לב לבמצע הפתיחה - RADEON 9500PRO במחיר של 1168 ש"ח - אז רוצו לקנות. http://www.simpletech.co.il צוות זיגזג וההנעלה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום! הייתי רוצה לדעת את שמם של האלבומים הטובים ששוחררו ע"י שלמה ארצי. יש לי הרבה שרים שלו אבל לא את האלבומים. תמליצו לי על הדיסקים הכי טובים שלו שכדאי לי לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nimrods,

עזרה משהו יודע אולי איך אני שולח לכולם החברים שלי הודעה ביחד (במקושרים) ?? תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by 114508534,

היי אני קצת מבולבל מישהו יודע האם הקולנוע פתוח היום בערב יום הזיכרון?

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. http://www.youtube.com/watch?v=ug8a7qsmCuI&mode=related&search= זה ממש עצוב

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

מהיוצרים המופלאים של reCaptcha האהוב, Duo Lingo הוא מיזם שאמור לעזור ללמוד שפה, ותוך כדי גם לתרגם את הרשת. מישהו התנסה? שמע משהו? זה שווה משהו? אתם מדברים עכשיו גרמנית שוטפת? http://duolingo.com/ http://www.ted.com/talks/lang/en/luis_von_ahn_massive_scale_online_collaboration.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים