עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by desert,

יש לי שאלה: אם יש לי פלאפון ויש לי כבל סריאלי שמתחבר לפלאפון, יש תוכנה שיכולה לפרוץ את הקוד אבטחה שלו?-אם כן מהי? והיא יכולה לפרוץ כרטיס סים? כי על כל אחד מאלה אורנג' מבקש מאה שקלים.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by Spiritus,

לא משנה הז'אנר, למרות שיש עדיפות לסרט אימה או מתח. משהו יחסית חדש. חצי שנה אחרונה. כי את כל הישנים ראיתי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by urielka,

קניתי מאיזה סיני PDA בשם Sharp Zaurus C1000 והוא שלח לי את המכשיר נתן לי TRACKING CODE ועכשיו בדקתי את הקוד באינטרנט וזה מה שראיתי(תמונה מצורפת). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.יכול להיות שהם רק מעכבים את המכשיר בגלל שלא משווקים אותו בארץ(ובכל שאר העולם חוץ מיפן)?(כדי לבדוק שאין טכנולוגיות שאינם מותרות בישראל) 2.אם אני צריך לשלם משהו(מכס,מסים) על מה אם אין מחיר לזה בארץ ובכלל המכשיר הוא לא חדש הוא משומש? 3.הסיני הביא לי גם :כרטיס SD 1GB ,CF WIFI,USBLAN כל אלא הם דברים שקיימים בארץ אתם חושבים שבגלל זה הם עצרו את המשלוח(ואם אני יצטרך לשלם עליהם?)? 4.על המכשיר יש לינוקס נדמה למישהו שהם יצליחו לא לדפוק את המכשיר? או יותר טוב להפעיל את זה? ;D ניסיתי להתקשר למספר שמופיע בתמונה אבל לא…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sausage,

תכירו: http://public.fotki.com/mozgovaya/germany_reunion/img_5397.html מופיעה עם קושמרוב בחדשות של אחה"צ. ראשית, אני לא גזען ולא אכפת לי מה המוצא שלה. כשאני רואה אותה בחדשות אני מתעצבן. אמנם היא עיתונאית רצינית והיא עוברת מסך טוב אבל אני פשוט לא יכול לשמוע אותה! יש לה עיברית מאוד לא טובה ומבטא כבד. היות והמקצועיות של קריין נמדדת גם על הדברים האלה, אני לא מבין מדוע בחרו אותה. בנוסף, נראה שהיא מתאמצת מידי וכשהיא בתפקיד היא "משחקת" - מה שגם מציג אותה לא אמין.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TUCG,

יש איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קבצים בסדר גודל 40-60 מגה לחשבון אישי ואז לחלץ אותם ממחשב אחר? אתר חינמי כמובן.

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  6. שתי שאלות מש"ב שיש לי בקורס כלשהו בתואר (מדעי המחשב) והייתי רוצה לדעת אם התשובות שלי נכונות (הקטע שהוא שהמרצה לא ממש נגע בנושאים האלו עדיין ולכן עניתי תשובות אינטואיטיביות,גם לא מצאתי ממש מידע שיעזור בגוגל).אשמח אם יש כאן אנשים שיודעים את התשובות בוודאות ויוכלו להגיד אם צדקתי השאלות: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט,יש הצדקה להגנה על השרת באמצעות firewall? נמק תשובתך. 2)היכן צריך למקם את הwireless access point ביחס לfirewall (האם מחוץ לפיירוואל או מאחורי הפיירוואל?) נמק תשובתך. התשובות שלי: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט ע…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שניהם בערך באותו המחיר.... PS3 או XBOX עדיין לא הוחלט אבל זה לא משנה..... הם עולים סביב ה350 דולר.... כרטיס מסך GTX 570 400 דולר..... עכשיו אני חושב מה הקטע שהכרטיס מסך עולה כ"כ הרבה? הרי לא עדיף לקנות קונסולה בשביל משחקים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by wooper,

שלום אני משוחרר מהצבא ורוצה ללמוד קורס במחשבים אבל לא יודע מה לפי מה שקראתי טכנאי pc אני לא רוצה כיום גם הרבה מסתדרים לבד וגם צריך להיות מעודכן כל הזמן בקשר לחומרה איזה קורסים כדאי לקחת שהם מבוקשים?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by XDream,

זה עתה פרשתי מפורום כללי גדול מאוד (הייתי בדרג בכיר) מקווה שיהיה מעניין פה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  10. כמו למשל Iaudio archos sundisk apple וכו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by elvisalive,

הייתה לי תאונת עבודה יום שישי האחרון חתכתי עם מסור חשמלי את היד באיזור האגודל וכמעט איבדתי את האגודל היה לי ניתוח ושמו לי גבס ל3 שבועות וכנראה הגיוס שלי ידחה בעקבות זה זה היה היום השלישי שלי בעבודה הייתי מאושפז 48 שעות איך אני יודע למה אני זכאי ולמי לפנות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Yehudaa,

ביטוי די נפוץ אבל לא הבנתי מה הכוונה הזה ? בדרך כלל מצביעים על מישהו ואומרים "אני עם הטיפש " ויש גם סמיילי מיוחד לזה מישהו יכול להסביר מה הכוונה בזה ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9702

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by MisterL,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר את המיקום של החנות (במידה ויש חנות כזאת) פשוט אני מעדיף ללכת לשם ולקנות חלקים... מישהו מכיר? או שהוא מכיר איזושהי חנות אחרת שמוכרת את המצתים למחשב...? (מצתים מהאתר) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by BURTON,

לינק

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  16. באה לי לראות איזו תוכנית טובה על הרפתקאות וכאלו ,תוכנית שמראים בה נופים מדהימים וכל זה ,משהו בסיגנון "Lost in China with the Hutchins Brothers" . יש למשהו המלצות ? תודה .

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by Bebush,

מה החוק לגבי מיסים אומר לגבי חיילים משוחררים, לא עברתי קורס משתחררים ולא הועילו בטובם ליידע אותי מה אני משלם ומה לא. (אני משוחרר כבר חצי שנה) ממה שאני יודע מחברים זה שמס הכנסה לא משלמים לאיזה 1-3 שנים משהו כזה. ביטוח לאומי אני יודע שמשלמים אבל מה הסכום? האם זה קבוע? משתנה ממשכורת למשכורת? לפי אחוזים מסויימים? ביטוח בריאות איך זה עובד? ראיתי אצל חברים שלי שכבר משוחררים כמעט שנתיים וכמה שעדין לא התגייסו, וזה שונה. הבנתי גם שזה לפי מס' שעות מסויים משלים X ש"ח ואם עוברים את מספר השעות שקבעו אז זה לפי אחוזים או משהו כזה.. כרגע אני משלם 105 ש"ח לביטוח לאומי, כשלא עבדתי זה 151 ש"ח (אם לא שלמתי על התקופה שלא עבדתי זה גובה גם בקנס מסויים?) מס הכנסה 190 ש"ח (הורידו החודש הזה, אבל י…

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by MOFRA,

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by redead,

אני מדבר על הבטריות אצבע, למה יש לזה 4 גדלים שונים ? הרי הם כולם אותה רמת וואט לא? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by -LosNir-,

הוספתי את האתר שלי (pingmyport) בקישורים ממומנים בגוגל תמונה: אני מבקש לא ללחוץ סתם על הלינקים! זה לא מביא לי כסף, אלא אני משלם על זה! מה אתם אומרים? נתתי 0.20 דולר ללחיצה

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  21. השכנים מעל כבר שנים עושים לי רעש לא הגיוני כמעט כל יום. הבנתי שעל פי החוק אסור לחבוט במשטחים(כמו לטרוק דלת) או לגרור רהיטים משעה 19:00. אסור לעשות רעש מ23:00 אבל מ19:00 אסור לעשות רעשים כגון חבטות במשטחים וגרירת רהיטים. הם גוררים רהיטים בצורה מעצבנת נורא. כלומר זה עושה ממש רעש צורם ולא נעים והם יכולים לגרור את הרהיטים במשך הרבה זמן והרבה פעמים. ממש מאות פעמים ביום. בנוסף הילד משחק לפעמים בגולות. השאלה אם אני יכול להקליט את הרעשים שהם עושים ולהגיש נגדם תביעה? מה אני צריך בשביל תביעה כזו ואם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by TheCrow34,

ניסיתי להתקבל לפני כמה זמן לגמ"א. עברתי בהצלחה את המבחנים הראשונים, אבל לצערי את המבחנים מול המחשב לא עברתי למרות שלפי מה שראיתי הלך לי ממש טוב ביחס לשאר האנשים שם. שמעתי על ממר"מ, אבל לפני מה שהבנתי, לומדים שם הכל מ0 בקורס ואפשר להתקבל לשם בלי שום ידע בתכנות. אז רציתי לדעת אילו עוד יחידות העוסקות בתכנות יש בצבא? (אני לא מעוניין בעתודה)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by silky,

גלשתי להנאתי הרבה באחד מהאתרים האיכותיים שקיימים במרחב הדיגיטלי ותקלתי בפרסומת שאני די רגיל לראות(בוא לפגוש בחורות יפות באיזורך). לא ציפיתי שהם יחשבו שאני גר איפה שהם חשבו.... אם הייתי בעלה(והיו קוראים לי יוסוף) של זאת עם החוטיני הייתי מאוד כועס עליה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ot,

עוד בדיחה ... עורך דין מצליח החנה את היגואר החדשה שלו לפני המשרד, שכל העובדים יראו. כשיצא עברה משאית וקרעה את דלת הנהג מהמכונית. עורך הדין מיד התקשר למשטרה מהטלפון הסלולרי שלו. תוך דקות הגיעה מכונית משטרה ולפני שהשוטר בכלל הספיק לשאול משהו, עורך הדין התחיל לצרוח בהיסטריה; הוא רק הוציא את היגואר מהחנות יום קודם, ועכשיו היא הרוסה לגמרי, וזה לא משנה כמה ינסו לחדש אותה היא אף פעם לא תחזור להיות חדשה כמו קודם. כשבסוף סיים את כל שרשרת הקיטורים שלו, השוטר הניד בראשו בגועל ואמר: "קשה להאמין כמה חומרניים אתם, עורכי דין. אתם כל כך מרוכזים ברכוש שלכם שאתם לא מסוגלים לשים לב לשום פרט אחר". "איך אתה יכול להגיד דבר כזה?", שאל עורך הדין את השוטר. "כי לא הרגשת שהיד שלך קטו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by deso,

ראיתי שנחשפה החברה Lenovo והם מוכרים מחשב במחירים על הרצפה.. רציתי לדעת איפה אוכל למצוא פרטים עלייהם, כגון: סניפים בישראל, מפרטי חלקים ומחירים.. תודה

• 8 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.