עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yehudaa,

שנות ה 70-80 חוץ מ pink floyd iron maiden dier straits led zepplin deep purple the doors police\sting וגם אשמח להמלצות של להקות רוק של סיאטל(או איך שלא קוראים להם) בסגנון של pearl jam\ alice in chains \mother love bone\soundgarden וכדומה אני אוהב הרבה סוגים של רוק , אבל חוץ מלהקות כמו slayer\metalica\pantera\megadeath תודה .

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. ממש משעמם לי בזמן האחרון במחשב ,יש לכם הצעות מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=155801013 הייתי חייב לשתף. מומלץ לקרוא את שאר התגובות שלו, בידור טהור ;D

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  4. אני תקוע לי ארבע שנים כבר עם מסך MAG DJ530 מגעיל וקטן ואני כבר לא מסוגל יותר! העינים כואבות מהתמונה המגעילה, הגב כואב מההתכופפות אליו כדאי לקרוא - בקיצור סיוט! אני כבר שנה מנסה לשכנע את אבא לקנות לי איזה 19" נחמד, אך זה מסרב בסיבות מעצבנות ומטומטות ביותר, לכן אני נאלץ לנקוט בצעדים חריפים שאני לא אוהב... הריגת המסך! אני רוצה להרוג את המסך הזה בדרך מהירה ושזה יראה כיאילו הוא מת לבד... חשבתי על לתת לו 230~250 וואט במקום 220 הרגילים, אך אני עדיין לא מוצא איך עושים את זה... חשבתי על לזרוק בורג לשם, אך אני מפחד שזה יגרום לשריפה אמיתית... איזה דרכים יש לכם להרוג אותו בצורה נקיה אשר תאלץ את אבא להשקיע ב-iiyama VisionMaster 454 איכותי?

• 66 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

ברשימה זאת איזה רכב (עריכה - :auto: ) הייתם בוחרים ומאילו נימוקים מודה מאד לעוזרים וחב להם את חיי

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. פעם ראיתי פה משהו חמוד נראה לי זה היה יהודי לא מגרש יהודי והיה איזה המשך חמוד. מישהו מכיר ויכול להראות לי ?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by shlomibandit,

אני יודע שלא בטוח זה קשור לפורום פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה באיזה פורום הכי מתאים החלטתי בפורום זה אני רוצה לקנות פלאפון ככה עד 2000+- ש"ח שיש בו הרבה זיכרון לשירים , וידאו מצלמה איכותית ושיהיה קטן קיצר פלאפון טוב , אפילו עד 2500 שקל.. מה מומלץ? חשוב מאוד שלא יהיה בו הרבה קרינה כי אני מדבר הרבה שעות בפלאפון חח

8. Started by com,

מזל טוב לאמיר, שהציע נישואים לחברתו, והיא הסכימה.. מזל טוב! שיהיה לך רק טוב עם בחירת ליבך, מזל טוב לזוג המאושר! כל טוב! ממני com. אהה, שמנמנים.. (חשבתם שאני ישכח? ;D)

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. בלי להכנס לבעד / נגד, בסיומו של יום, אחרי עסקת שליט ועם שחרורם של אלף פעילי טרור / רוצחים למיניהם, וכמובן ההבהרה שלחטופים שלנו יש ערך גבוה כקלף מיקוח, מדינתנו היא לבטח לא מקום בטוח יותר. מאחר ולא נדיר שאני יוצא לטייל ו/או לסייר במקומות מבודדים, החלטתי להוציא רשיון אזרחי לנשיאת נשק, אלא שמאז השירות הצבאי שתם לו לפני מעל ל4 שנים, לא נגעתי בנשק, וגם אז זה היה M16 בלבד, כך שאני לא מתמצא באקדחים למיניהם. הייתי שמח, אם מישהו באמת מבין בזה משהו, ייתן המלצה על דגם/ים של אקדח/ים וגם ידע לתת את סדר גודל העלויות שלהם.

• 30 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום . לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שאם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 סמק , אז ברשיון לא כתוב שהרשיון על קטונע אלה כתוב 125 סמק ואפשר לקנות כל דבר שיש לו מנוע 125 . השאלה שלי זה אם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 אחרי שהוא מקבל את הרשיון אפשר לקנות אופנוע שטח עד לנפח 125 ? תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  11. התמונה הזאת לקוחה מאתר שנקרא POTRIM.CO.IL שיש בו פתרונות לספרים של בני גורן. כרגע אין בו הרבה פיתרונות אבל את החשובים והקשים יש בו והפיתרון מוסבר טוב וביפרוט. השאלה שלי היא איך הם עשו כזה דבר ? מישהו מוכן להסביר לי ? (מצורפת תמונה) הנה קישור לדף : http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.4115524537&page=657&question=80 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום! סתם רציתי לדעת איך מתניעים את האוטו. אז סובבתי את המפתח עד הסוף וזה עושה רעש כזה קוקוורקר לחצתי על הגז טיפה אבל לא קורה כלום האוטו לא מתניע! ניסתי פעמיים והפסקתי. בקשר לאזעקה אני יודע להכניס את הקוד של הקודן זה לא הבעיה. ואני בן 17 וקצת,אני כבר לומד לתאוריה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by ParaNormal,

אזהרה:*הסיפור נכתב בשיעור ספרות* איך אנטון זכה? לפני 7 שנים היה קומקום של קטשופ, משום מה זה לא היה קומקום כי יוסי אבוקסיס ישב עליו ולכן סטיבן ספילברג רצה לבאיים על זה סרט אבל ניגמר לו הכסף בפרק האחרון של אקס-מן וחיפושית הדבש מכים שנית. באותו יום בידיוק אנטון ברוסר (שם בדוי) הלך לבית הכנסת להתפלל לאלילים בעלי ביסלי גריל ,נכון לא היה לו כסף והוא שתה טרופית בטעם גלידת אגבניות מיצרית . אנטון ביקר את סבתא שלו לפני יומים והיא מילתה לו דלי ריק כבד כדי שישטוף את האוטו שלו. אחרי בית הכנסת אנטון רצה ללכת למצוץ לבוב ספוג מיכנס מרובע אבל בוב ספוג מכנס מרובע אבל בוב ספוג בדיוק היה אצל חן (שם בדוי) ואכל אצלו תמונות מחזור, אז אנטון הלך הביתה עצוב ושמח מאוד היה לו אפילו דגל של אר…

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by 00000,

אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה

15. שתי חבילות חקיקה שעברו הערב בבריסל יגבילו את כוחן של ענקיות הטכנולוגיה - אך רק אם ייאכפו באדיקות ■ חקיקת ה-DMA מתמקדת בשימור התחרות בשוק, בעוד ה-DSA מחייבת פלטפורמות להילחם בתכנים לא חוקייםלכתבה

• 0 תגובות
    • 362 צפיות
  16. במה מתעסקת כל יחידה? פלס"ר בערך היבנתי שהיא מסיירת מה עוד פלנ"ט שזה נגד טנקים בערך מגלן אין לי מושג במה היא מתעסקת

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by Domovoi,

איך אני מחפש ומוצא מוסיקה?

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  18. בבדיקה עצמה מה בודקים בשתן??? כי בדקו לי ונפלתי פעמיים ואני לא מעשן או משהו יש שם 3 קרטריונים שאני לא יודע מה הם יצא לי פעמיים ככה: + - - מי שמבין שיעזור לי בבקשה אני הבנתי שבודקים שם חלבונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by americium,

אהלן, כפי שכתוב בכותרת אני מחפש לוחות מכירה לרכב יד-שנייה ברשת שניתן לפרסם בהם מודעה חינם ושהם גם פעילים ויש להם הרבה קוראים [מניסיונכם כמובן]. בינתיים פרסמתי ב: www.carbay.co.il www.esell.co.il www.carboard.info אם אתם מכירים לוחות נוספים שהם פעילים יותר או אפילו מוצלחים יותר אשמח אם תרשמו את הכתובת שלהם כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by א אוהל,

יש לי את שתי הסדרות במחשב מה כדאי לראות ?\ תודה

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. במהלך הקריאה אני שם לב למשהו מוכר מאוד במקלדת ליד ערכת ה-4G בתמונה הזאת שצירפתי לפה,היא עברית! מוזר לא?

22. מישהו יצר איתי קשר כנציג של חברה מסוימת, רציתי לדעת אם יש דרך לאמת שאכן יש חברה כזאת? זהו, שכחתי להגיד, בגוגל לא מצאתי זכר.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  23. מלחמת רוסיה-אוקראינה התחילה לגלוש למצבים בהם רובוטים אוקראינים נלחמים ברובוטים רוסיים, ואפילו תוקפים מפעלי רובוטים בלב רוסיהלכתבה

24. מי שעשה תמבחן וקיבל תשובה שיגיד מתי והאם הוא עבר או לא... תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by JMG,

ערב טוב! לאחרונה נרשמתי לקורס MCITP בג'ון ברייס - של טכנאי PC. במקור רציתי להגיע לקורס המתקדם יותר - של מנהל הרשתות, אבל נציג המכירות הצליח לשכנע אותי שעדיף לי קודם כל לבצע את הקורס הבסיסי ורק אז לעבור לקורס המתקדם יותר. השבוע התחלתי את הקורס, קיבלתי את החוברות, והתחלתי לדפדף בהן... וגיליתי שחלק דיי ניכר מהחוברת אני מכיר לא רע בכלל... אך יחד עם זאת - ישנם "חורים" בידע שלי, שכמובן מבוסס על נסיון אישי שלי ללא השכלה פורמאלית קודמת. כשהעליתי את העניין בפני הנציג, הוא הציע לי להגיע לשיעור הבא ולשבת איתו לפני השיעור ולנסות לאבחן אם הידע שלי אכן מספיק לצורך הקורס המתקדם יותר. אני חייב לציין שאני לא מכיר את מבני הקורסים של מייקרוסופט או את מבחני ההסמכה, ואני לא יודע איזה חלק מהטע…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים