עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by onn_the_vy,

עוד 3 ימים....הלוואי עלי עוד איזה חודשים..... משום מה אני מעדיף להמשיך ללמוד....בעעע

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shuy,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מתקן מחשבים בזמן הפנוי והגעתי למצב שפשוט אין לי ברגים כבר, יש מקום ( עדיפות לבארץ ) שאפשר לקנות ברגים בכמות ? ברגי HDD / CD...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. גם לכם יש אחים קטנים שבשבת בבוקר או כל חופש יבואו להעיר אתכם בשביל לשחק במחשב? אז זהו שגם אם אני ינעל את החדר אמא תבוא ותדפוק עד שאני יקום (מפריע לה שאני ישן משום מה) ויתן להם לשחק, לא משנה אם ישנתי או לא, וזה דיי עולה לי על העצבים, אז אני החלטתי עכשיו כי אני בשיא העצבים לנעול תמחשב שרק לי תהיה גישה אליו. יש תוכנות כלשהן? או הנעילה הזאת של ווינדוס ע"י יצור משתמש חדש? ואם זה ככה אז איך עושים את הנעילה הזאת... תודה חח!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by H.I.V,

אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. האם הינכם מכירים פורומים פעילים מאוד כגון תפוז והייד פארק? אני מחפש פורומים שכמות גדולה של אנשים צופה בהם ולא פורומים קטנים ונידחים. ואה, ד"א - לא, אני לא מחפש פורום מחשבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://computers.walla.co.il/?w=/3/1066587

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by amir.o,

יש לנו בעיה רצינית מאוד, כל הזמן מגיעות אלינו למרפסת ציפורים ויונים ( או יונות,איך שכותבים את זה ) מלכלכות ועושות רעש, שמעתי שיש מכשיר שעובד על גלי קול ומבריח אותן,מישהו מכיר ויכול לכוון למוצר/אתר תודה מראש ,אמיר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by liav12,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על הסדרה הזאת? תודה..!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Lanzar,

אתם רושמים לפעמים דיי עם ה SPAM ואני וחבר שלי כאן רבים למה הכוונה הכוונה היא: שפם - כמו של הזקנים או SPAM שזה משהו אחר ?? ועם זה משהו אחר אז מה זה אומר ?? אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה דיי דחוף !!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yoss,

לפני שעה קלה ביקרתי בפורומים של אינטרנט זהב, ושמתי לב שמערכת הפורום נראית לי מוכרת. אחרי בדיקה קצרה וידאתי שאינטרנט זהב משתמשים בתוכנה בשם Snitz לפורומים שלהם. זוהי תוכנת קוד-פתוח חינמית שחלק מהרשיון שלה הוא שתשאיר כיתוב עם לינק לאתר החברה. מתוך הFAQ של התוכנה: How much does Snitz Forums 2000 cost? Nothing. It's Freeware. You can download a copy from this website at no charge. All that is required is to retain the "Powered By: Snitz Forums 2000" statement at the bottom of each page (this can be either text or a graphic). Also, make sure you leave the copyright notices intact in the source code and retain the GPL.txt file. אינטרנט זהב,חברה גדולה מכובדת, בלי שום בושה,…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. רכשתי סטיק, אחרי שלושה שבועות הוא התקלקל, הסטיק האנלוגי נתקע לבפנים, ואם מושכים אותו לבחוץ הוא יוצא, אבל תוך כדי משחק הוא שוב נתקע בפנים (כמה שניות) שלחתי אותו לחנות, הם שלחו אותו ליבואן חכתי מעל שלושה חודשים (כמעט 4), היום זה הגיע חזרה ברור שעדיין תקול. התקשרתי ליבואן: היבואן : לא יודע, לא ראיתי תקלה אני: אמרתי בברור לחנות מה התקלה ורשמתי את זה ששלחתי אותו, היבואן : בדקתי טוב, לא ראיתי כלום. אני : מה יש לבדוק רואים את זה שמסתכלים על הסטיק, הכפתור תקקקקקקקקועעעע בפנים וגם אם הוא היה משוך לבחוץ אם משחקים איתו שני שניות הוא נכנס לבפנים, זה התאור התקלה שרשמתי ושלחתי. היבואן : לא יודע, שלח עוד הפעם. נגמרה השיחה, אמרתי לעצמי, מה אני פרייאר, מה זה הגועל נפש הזה התקשרתי שוב.…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MasterDK,

הקיץ הגיעה. ויחד איתו כל נפלאות הטבע בדמות חרקים. אם אני לא אפתח חלונות, אני אחנק למוות, אם אני כן אפתח חלונות, אצטרך לערוך מסיבת תה עם כל היצורים המוזרים שהתעוררו בקיץ. אשמח להצעות, איך להתגונן מפני יצורים שונים, ולא להיחנק למוות בדירתי הקטנה. הדירה היא לא שלי והיא בשכירות ולכן קדיחות והתקנות מסובכות למיניהן לא בא בחשבון. יש אולי כל מיני רשתות או וילונות שאפשר לקנות? המלצות מניסיון אישי אם התקנה פשוטה (כמה מסמרים וכאלה)? תודה ושבוע נפלא!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום,יש לי מחשב........................עבדתי עליכם!!!!!!! 1בפאריל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Jonnyboy,

http://cgi.ebay.com/100-SAMSUNG-IBM-FB-4GB-2RX4-PC2-5300F-Server-Memory-Ram-/180621672842?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0de4018a#ht_500wt_1156 זה רק זכרונות לסרבר, ועוד משומשים, של 4 GB, זה לא כזה מציאה, למה זה עולה כל כך הרבה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד תקשורת, איך לחבר בין סוויצים, איך ליצור VLAN'S, ודברים בסגנון הזה. אני צריך אתר כלשהוא עם סרטונים מובנים + תוכנה שאיתה אני יכול לדמות רשת עם רכיבי תקשורת. מבקש את המלצתכם לגבי אלו. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Yuval933,

סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by cellular777,

קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יצא לי לבדוק תמונות באתר Getty Images אבל בניגוד לאתרי תמונות אחרים אין שם מחירון. מי שרוצה נדרש ליצור איתם קשר והם קובעים את המחיר לאחר "בדיקה". זכותם לדרוש מה שהם רוצים. הבעיה שלי שאין שום איזכור בגוגל לגבי המחיר בפועל, או לפחות דוגמא מספרית של לקוח כלשהו. לא יכול להיות שאין ברשת במקום כלשהו בין אם בפורום או בבלוג או בכל מקום אחר שמישהו לא כתב כמה דרשו ממנו. ניסיתי לחפש כל מיני צירופי מילים ובאף אחד לא קיבלתי תוצאה עם מחיר או אפילו חו"ד של לקוח. זה לחלוטין לא הגיוני!!!!!! האם לדעתכם יש לאתר הסכם עם גוגל שלא יציגו תוצאות כאלה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://209.211.248.144/reel-media-fast.html :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

אהלן. אני מעוניין לדבר קצת עם פסיכולוג וחשוב לי שיהיה 'כריש', חריף מאוד עם אינטליגנציה רגשית גבוהה. ושיתן לי בראש אם צריך ולא יתייחס אלי כאל פודל. לא לשום מטרה ספציפית. מישהו יכול להמליץ לי על כזה? תודה. נ.ב באזור תל אביב-ר"ג-גבעתיים.

22. Started by darkman,

אין לי מילים http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=100725&sid=49

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by matrix66,

היי רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום בקשר לשירות ברמה נמוכה ביותר מרשת באג לפני כחודש אמא שלי יצאה לחו"ל וביקשתי ממנה שתקנה לי עמדת עגינה שמתאימה לאייפון 4 שקניתי לא מזמן. בגלל שהיא לא כל כך מתמצאת במכשירים אפילו ציידתי אותה עם פתק שיסביר למוכר שיש לי אייפון 4 ואני צריך עמדת עגינה מתאימה למכשיר -ורשמתי מספר עמדות עגינה שיתאימו למכשיר כשאמא שלי חזרה מחול היא הביאה מכשיר מסויים שלא מיועד לאייפון אלא לאייפוד שהומלץ לה ע"י מוכר במקום למרות שהוא ראה את הפתק שהיה אצלה. לאחר התכתבויות חוזרות עם רשת באג במייל של שירות הלקוחות שלהם הם אישרו לי החזר של המכשיר תמורת זיכוי של 85% מערכו המלא. אתמול בערב אח שלי היה בחנות של באג לצורך החזרת המכשיר וקניית מוצר אחר שמשתתף במבצע של back frid…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by itzik_vip,

שלום רב, יש לי בבית ממיר של yes max ואני משלם עליו 137 ש''ח כולל מע''מ לחודש אני מעוניין לשדרג ל- yes max HD לאחר ''איומיים'' על עזיבה קיבלתי אתמול הצעה דלה ממחלקת שימור הלקוחות ההצעה הייתה: - 157 ש''ח כולל מע''מ (תוספת של 20 ש''ח) במידה ואני ארצה ספורט 5 HD זה יעלה לי 280 ש''ח בשנה הראשונה ובשנתיים הנותרות 290 ש''ח אני דיי מאוכזב מההצעה הזאת באתר של yes המחיר למשתמשים חדשים הוא 249 ש''ח לחודש וחודשיים רשונים ללא תשלום ( yes max HD ). ציפיתי לקבל הצעה יותר טובה אבל נוכחתי לדעת שציפיות יש רק בכריות [חיוך] וברצינות לעומת מה שהוט מציעים ההצעה של yes יקרה, נכון אתם בטח תגידו האיכות של הוט פחות טובה, הממיר של ה- HD שלהם לא מקליט אבל עדיין המבצעים שלהם יותר משתלמים מבחינה כלכלי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.youtube.com/watch?v=3yDVgPGQoNs&search=METALICA 8)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים