כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מסמכים טכניים חדשים חושפים את התוכנית השאפתנית של AMD למעבר למנוע עיבוד רחב במיוחד ותהליך ייצור מתקדם, במטרה לשבור את שיאי הביצועים במרכזי הנתונים ובמחשוב האישילכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי ביקורות שונות ברחבי הרשת, והחלטתי לקנות מארז ANTEC SONATA. בארצות הברית מארז זה עולה 99$, שזה 450 ש"ח. בארץ אותו מארז בדיוק עולה 850 ש"ח. למה מארזים בארץ כל כך יקרים? ומישהו מכיר אתר טוב שעושה משלוחים לארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין כמה דברים מאיביי ואפילו שכתוב בדף המוצר שיש משלוח בינלאומי, אני לא מצליח למצוא את מחירי המשלוח לישראל. איפה ניתן למצוא את המחיר החמקמק ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכירים? צריך להעביר 3 לצד השני ואת השלוש השניים לצד הראשון. יש כזה באינטרנט. יש לינק? אני מחפש את החידה הזאת.. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש מקום מיוחד שייהתם ממליצים לי ללמוד בו טכנאי מחשבים או שכל המקומות אותו דבר ראיתי בג'ון ברייס את הקורס הבא http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=5631&CompanyID=1 והוא נראה לי דיי רציני יש מקום שאולי הייתם ממליצים עליו יותר או שהקורס הזה הוא מספיק טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
> >People over 35 should be dead. > > > >Here's why > >According to today's regulators > >and bureaucrats, those of us > >who were kids in the 40's, > >50's, 60's, or even maybe > >the early 70's probably > >shouldn't have survived. > >Our baby cribs were covered > >with bright colored lead-based > >paint. > >We had no childproof lids > >on medicine bottles, doors > >or cabinets, .. and when we > >rode our bikes, we had no > >helmets. > >(Not to mention the risks > >we took hitchhiking.) > >As children, we would ride > >in cars with no seatbelts &g…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כבר ראינו כמה וכמה כונני אחסון מתקדמים שמתיימרים לקרוץ לקהל חובבי הגיימינג - אבל המותג Apacer ללא ספק לוקח את כל הקופה עם ה-PT920 Commando החדש שלו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי אקווריום שלא פעל כמה שנים. אני מעוניין החזיר אותו לחיים. גודלו הוא 40 ס"מ ולכן הוא קטן מידי בשביל מים מלוחים הדורשים מינימום 80. עכשיו, איזה דברים עלי לקנות? (כגון משאבה וכו) ןמה מחירם. ובנוסף השאלה הקשה ביותר, איזה דגים הכי יפים לאקווריום+מחירם תחזוקה וכו. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי טיפים שאני קורא ספר או מתחיל ללמוד אחרי 10-9 עמ הכל נהיה לי קשה כאילו אני לא יכול להמשיך ליקרוא(גם אם אני נוקח הפסקה לכמה דקות אחרי דף או שתי דפים עדיין אותה הבעיה) מה אפשר לעשות בנידון?.זה חשוב לי ללימודים וזה תוקע אותי כל הזמן
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר עשיתי חיפוש באינטרנט ומרוב חיפוש כבר כואב לי הראש... יש יותר מדי אתרים עם יותר מדי מידע שכבר אני מבולבל אני רוצה לקחת את חברה שלי לסוף שבוע באילת להגיע בחמישי ולחזור בשבת בלילה בתאריכים 14-15-16 לאוגוסט או 21-22-23 לאוגוסט כי ב10 לחודש אני מקבל משכורת וב25 לחודש היא מתגייסת... ככה שזה התאריכים היחידים שבהם אפשר להנות מישהו יכול להמצליץ על משהו לא יקר... אבל נחמד?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה פרטים ידועים כרגע? ולגבי הטריילר של פרק 3: scorpion טוען שיש לו אותו. אז כמה דברים: א. מאיפה משיגים? ;D עוד מישהו נתקל בזה? ב. הוא מסרב לשחרר פרטים, אז יאללה - לחץ חברתי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש זכאות לקצבה כלשהי (הבטחת הכנסה) לתלמיד אחרי גיל צבא. שמעתי משהו על זכאות במקרה של לימודי ערב, אבל לא קיבלתי פירוט. מישהו יודע מה התנאים, אם זה אפשרי בכלל? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לסניף הקרוב
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקוחות רבים מדווחים על נתק כמעט מוחלט משרתי האינטרנט, אך נראה כי קיים פתרון טכני פשוט שיכול להחזיר אתכם לעניינים עוד לפני שהחברה תסיים את התיקוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם! חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו להבין\להעריך כמה שוות הקופסאות סיגריות שיש בידיו (ואם בכלל שוות משהו) כל הקופסאות עדיין בניילון המקורי ובמצב חדש אם זה משנה אלה הקופסאות שיש לו ומאיזה שנה: הנשיא-60, דובק-61, נובלס-58, מונט בלנט- 61, דורון -61, פילטרון- 60, אילון- 58, נשר-60 תודה על כל עזרה שלא תיהיה, אנחנו פשוט מנסים להעריך מה שווי האוסף הזה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורי ביקשו ממני להשיג להם מוזיקה. הם אוהבים מוזיקה בסגנון פרנק סינטרה, קלאסית (הם אהבו את העיבוד הפילהרמוני של הביטלס, אז מומלץ משהו בסגנון) וסגנון רגוע, נעים לאוזן. יש המלצות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השעה עשרה ל6 ועוד לא נרדמתי גילחתי את השיערות בביצים לקצוץ ועכשיו אני מת מגירודים ולא נרדם! מה לעשות? אני רציני לגמרי אני מת זה מגרד כ"כ אני משתגעעע אני רציני אל תעשו צחוק או משהו, כל אחד עבר את זה בחיים שלו
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חחחחחחחח התמונה הזאת הרגה אותי !
-
אם עושים 5 יחידות מתמטיקה ו5 יחידות מחשבים.. התעודת בגרות היא תעודת בגרות עם 10 יחידות מדעיות.. או שלא?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצים לקחת שנה הבאה עוד 10 שקל על אגרת הטלויזיה ויהיה מונדיאל "בחינם" כל אלה שלא אכפת להם מכדורגל הולכים לשלם עוד 10 שקל על כלום
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מי שראה את הסרט , ידע על מה אני מדבר. אתה , אתה שקורא את זה ברגע זה ! זה הרמז היחידי שנאי נותן לך בזה שאתה חלק ממופע אחד גדול והאנשים שסובבים אותך הם רק שחקנים , תחשוב על זה טוב כי זה הרמז היחידי שלך, שחקן מהתפאורה. *חומר למחשבה* פחתית העקבות הדיון על המטריקס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעסק של אבא שלי יש היום אתר אינטרנט ... האתר כמעט ולא פעיל.. היה להם הסכם אחסון עליו לשנה (כלל את הבנייה של האתר והכל.. ) קיצר רוצים 200 שקל לחודש , זה המון כסף.. בלי להכנס יותר מדי לפרטים אני בטוח שזה מחיר לא סביר ... גם אם יש לו שרת מטורף שהוא מאכסן עליו.. הוא בטוח לא צריך כזה... אני צריך אחסון מינימלי ל200 כניסות בחודש פחות או יותר , ושטח של 100 מגה בערך... עניין הבטיחות לא כזה חשוב (לא שזה נעים שפורצים לך כן?) אבל ברמת העקרון אין שם שום דבר סודי , לא כרטיסי אשראי לא סיסמאות לא שום דבר מיוחד.. למישהו יש נסיון בענין ויכול להמליץ לי על חברה טובה (יציבות האתר זה דבר חשוב למשל) וזולה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&&item=122494149857&view=all&tid=1839910530002&guest=1 ניסיתי לפתוח קייס אבל הוא נסגר ואין דרך ליצור קשר עם המוכר. שהוא יווני כנראה אגב. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.orenzarif.co.il/pics.htm תסכלו איזה בולשיט מוכרים לאנשים... שימו לב ל "משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" תראו איך משתנה התמונה וגם המשקפיים שלו נעלמות... שלא נדבר על זה שהתמונה היא של הבוט סקרין... ותראו גם את ה"קריאת ספרים סגורים במחשבה וירטואלית" וה "תוספי תזונה מחוזקים בכוחות על טבעיים" איזה בול שיט.... אנשים לא מתביישים...