עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ובמיוחד בקטע של ה"תן מחיר". מה הקטע עם זה בדיוק? ראיתי שמפרסמים הרדדיסק נייד 1TB הצעות החל מ- 399 . יש שם איזה טריק או שכדי לקנות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, בחיפושים שלי באתרי עבודה יש מודעות עם משרות בתחומים שלא מוכרים לי אבל יש דרישות שאני מרגיש מתאים. בעיה שאין מספיק פרטים על משרה בתיאור שלפעמים יש רק כותרת. מישהו מכיר אתר שיכול להרחיב על משרות קיימות בארץ? משיהו מכיר פורום לדיונים בנושאים עבודות בארץ? פורום איפה אנשים של חברות שונות מדברים על עבודה שלהם, חברה העוסקת, תנאים וכו'? יצא לי לגלוש מזמן באחד פורום כזה אבל לא שמרתי במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jokoono,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, כיוון שלא מצאתי שאלה מדוייקת, רציתי לדעת, אני מתכנן לקנות נעליים מאתר כלשהו ו2 זוגות מגיעות ל 130 דולר כולל משלוח. האם הדבר מחוייב במכס?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

אהלן. אני מעוניין לדבר קצת עם פסיכולוג וחשוב לי שיהיה 'כריש', חריף מאוד עם אינטליגנציה רגשית גבוהה. ושיתן לי בראש אם צריך ולא יתייחס אלי כאל פודל. לא לשום מטרה ספציפית. מישהו יכול להמליץ לי על כזה? תודה. נ.ב באזור תל אביב-ר"ג-גבעתיים.

6. Started by Milford Cubicle,

הם נעלמו... ;D והמפגש מתקרב...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by chenrp,

שלום, האם יש שיטה להעלאת קבצים גדולים מ300 מגה ל DROPBOX? תדה. עריכה: אפשר דרך אפליקציה יעודית שלהם או דרך המחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Arnold,

שלום! מחר 24.03.03 אני הולך להיבחן למדעי מחשב האם למישהו יש מושג איזה מבחן עושים??? מה צריך לעשות ? אמרו לי שצריך לעשות "מחבן בחשיבה לוגית". מה בדיוק עושים שם?? :hi: תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב, אני אסביר את זה הכי פשוט שאוכל. יש לי מנוע שצריך כמות מאוד מסויימת של ניטרו ושמן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות ניטרו נקי בארץ?(ניטרו שלא עורבב בדלק עדיין) תודה,ואשמח אם תציינו מחירים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shuy,

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kill_b7,

בדיוק חזרתי מהבגרות שלי במתמטיקה. נגשתי ל005 כדי לשפר את הציון מתחילת השנה. הלך סביר בהחלט חוץ מהתרגיל בהסתברות(5) שאני לא כל כך בטוח בו. אשמח שתחלקו כאן תשובות של המבחן וחוויות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אחרי שכולם מפחידים לגבי IVORY ו-KSP... יש חנות מומלצת באיזור נתניה (ואם לא - אז באיזור ת"א)?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&annotation_id=annotation_820885&feature=iv fuck tickles play eats מה עוד מצאתם? ;D

14. Started by artyom,

היה לנו ממש משעמם ורצינו לבדוק את הפלאפון זה לא היה מתוכנן אבל יצא נחמד ביותר... תגידו לי מה דעתכם על סרטי הראשון ב MOVIE MAKER תודה PS: וגם תגובות על התוכן אם יצא לכם http://video.google.com/videoplay?docid=-6324270808845703674 ואגב, אני הוא ART.LOVE, וזה שמוצג ראשון בסרט

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://209.211.248.144/reel-media-fast.html :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כבר ראינו כמה וכמה כונני אחסון מתקדמים שמתיימרים לקרוץ לקהל חובבי הגיימינג - אבל המותג Apacer ללא ספק לוקח את כל הקופה עם ה-PT920 Commando החדש שלו לכתבה

18. Started by MatanFrenkel,

נתקלתי באתר הזה באשכול של EBAY http://www.sierratradingpost.com/mens-shoes~d~146/saucony~b~19050/ מחירים אטרקטיביים מאוד. רציתי המלצה לדגם מניסיון של אנשים פה... האם יש הבדל משמעותי בין הדגם ב70 לבין הדגם ב90? משמעותי? ודרך אגב איך אני בודק מה המידה שלי במידות של ארה"ב? אני 43

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. sierra trading post תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SpEcToR,

דודים שלי קונים שם מעבד... אפשר לשלוח אותו איכשהו לישראל? כאילו תביאו לי דרכים... אפשר לשלוח איכשהו בלי לשלם מע"מ? אפשר לשלוח במעטפה? בלי שהמעבד יפגע...? כמה עולה משלוח מארה"ב לישראל? (לא בטוח שזה קשור לפה.. אבל זה ממש חשוב לי)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כבר שיגעו אותי. אני מחפש בגוגל וכל אתר כותב משהו אחר: "אסור להביא" "מותר להביא" "מותר להביא עד 3" מותר להביא 3 אך צריך לשלם מכס".... מישהו יודע בוודאות את החוקים המדויקים לגבי ייבוא המכשיר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by קובי_חזק,

טוב אז ככה אני לא נשאר אנונימי מכמה סיביות אישיות , בכל אופן שורה תחתונה , מחר שעות הבוקר המוקדמות כנראה שתהיה מתקפת סייבר , אז חבר'ה הגיע הזמן להתפקד! מקטן ועד גדול , כל מי שיש לנו אפילו טיפת ידע בואו נשיב מלחמה , הגיע הזמן , תנסו להעביר את זה הלאה כדאי שנוכל לגדול ולתקוף חזק יותר !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי כמה שאלות בנוגע לשעות נוספות,אני לא כ"כ בקיא בחוק אז אני פונה אליכם. במידה ואני עובד כל יום (א-ה) משעה 8:30 עד 19:00 - האם אני אמור לקבל שעות נוספות החל מהשעה 17:00 ? ומה קורה במסגרת החוק לגבי ימי שישי בתנאים הנ"ל ? האם ימי שישי יהיו לי מלכתחילה כשעות נוספות ? (8:30 עד 13:30/14:00) חג שמח ושנה טובה. נ.ב לא לקחתי בחשבון את ה-30 דק' הפסקה שירדו לי כמובן בכל יום , אז לצורך העניין זה יוצא כאילו אני מתחיל לעבוד מ-9 בבוקר בכל יום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Fighter,

היום זה משחק פקמן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zombie,

אני באתי ללכת לישון עכשיו(כן אני יודע שזאת לא שעה אבל ככה יצא) והיה הבזק מסנוור מכל השמיים!הוא היה ממש חזק הוא היה מהיר ולא היה שום רעש מלווה... עוד מישו ראה את ההבזק?(זאת לא פעם ראשונה שאני רואה או שומע על זה) וזה ממש ממש ממש מטריד אותי! אין לי הסבר לזה ! ??? למרות שיכולות ליהיות כמה אופציות: 1.תופעת טבע נדירה שלא גילינו עוד 2.ניסוי סודי של צה"ל 3.מבקרים מכוכב\מימד אחר מה אתם אומרים?והאם עוד מישו ראה את זה?אם לא היום אז בפעמים הקודמות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.