כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אמנם לא הכל אבל אכן חלק מכובד ביותר ;D http://www.facebook.com/topic.php?uid=28551024024&topic=5373#topic_top
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יאללה, תצאו מהמחבוא שלכם ציינו אזור, אופניים, ציוד, שיפצורים וסגנון רכיבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע איך לקרוא לזה או אם בכלל השם שרשמתי למה שאני מחפש הוא נכון, אבל יש לי אוזניות עם כבל באורך של 3 מטר שכל הזמן מתברדק לי, ואני מחפש לכבל שלהם מן מכשיר כזה קטן שיידע לגלגל את הכבל אל עצמו. המכשיר עליו אני מדבר נמצא בעכברים קטנים של מחשבים ניידים אם זה עוזר. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא משהו כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם עושים 5 יחידות מתמטיקה ו5 יחידות מחשבים.. התעודת בגרות היא תעודת בגרות עם 10 יחידות מדעיות.. או שלא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , נרשמתי לחודש ניסיון באמזון פריים ארה"ב בשביל לבדוק מה זה נותן ויש לי כמה שאלות : - אחרי שנרשמתי לאמזון ארה"ב עברתי לאמזון אנגליה וראיתי ששם אין לי פריים , האם צריך להירשם לפריים בכל מדינה בנפרד ? - ראיתי שללקוחות פריים יש מלוח חינם , האם זה תקף גם לישראל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שגיבוי מתקדם בדרך כלל נקשר עם תוכנות בתשלום, זהו תחום תחרותי וכלים חינמיים רבים קיימים גם קיימים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מממשים צירוף חיצוני ע"י צירוף גיבוב ? כלומר מה אני צריך לשנות באלג' של צירוף גיבוב כדי לקבל צירוף חיצוני ? וכמה תהיה העלות של זה ? תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש המלצה למסחטת פירות טובה? כזאת שאפשר לסחוט איתה תפוחים שלמים, אגסים, גזרים וכו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים תשמעו איזה דבר מטומטם נידקרתי בקטנה בבטן אתמול :kopfpatsch:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GOOGLE מחפש גם בהרבה יותר מקומות.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה זה דבר מזה שובר מצחיק וקורע : אהבה: מחלה חולפת שנרפאת בעזרת נישואים. מכילה ארבע אותיות, שלוש הברות ושני אידיוטים. מוח: איבר המאפשר לנו לחשוב שאנחנו חושבים. לשון: איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיביים לדיבור. גבר: יצור זכרי שבמשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום שאליו ינסה להיכנס כל חייו. התעלמות: גישה שמאמצת אישה כלפי גבר שבו אינה מעוניינת, ואשר מפורשת ע"י אותו גבר כ"היא משחקת אותה קשה להשגה". קלה להשגה: כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית: מונח שבו גבר מאפיין אישה המעוניינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. אינטלקטואל: אינדיווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. טבור: סוג של פעמון שאותו מציגה האישה. כאשר אתה מצלצל …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם הבקשה שלי מוגזמת , אבל יש כאן חבר שיהיה מוכן להשקיע בזמנו הפנוי לכין לי חתימה ? (יש לי תמונה לרקע ) ובקשה קטנה או שתיים , משהו ספציפי... http://www.vrmetro.com/halloween/ghost-face.jpg ושלא יעבור את הדרישות: החתימה חייבת לא לעבור 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. אני NOOB בכול הקשור לחתימות אז כל עזרה תתקבל בברכה.. תודה רבה מראש ICQ למי שלא ירצא שהחברה יתנפלו עליו 260188265 סוף שבוע זוגי למי שיכין .. (not )
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:'( חברים יש לי בקשה לכל האקרים שפה ולמביני עניין. גלשתי לי ברשת עד שאיזה אתר מניאק הציע לינק לאתר "מעניין" (ציטוט) אז ניכנסתי לאתר וראיתי שזה אתר שמראה גופות חתוכים וכל מיני ראשים וחלקי גופות וחרה כזה. יצאתי מזה בשוק רציני ואני קצת עצבני על מנהל האתר. כמה חולה צריך להיות כדי להקים דבר מגעיל כזה? יש שם סקצייה "ישראל" ומראים שם את כל קורבנות הטרור והמחבלים יותר נכון את חלקי הגופות ויש גם סקצייה 11-9 :'( בקיצור משהו מזעזע ונוראי. אני מבקש ומיתחנן לכל מביני העניין והאקרים שפה בבקשה תפילו את האתר המגעיל הזה. אני מוכן לספק כמה שרתי פרוקסי (שרתים של חברים בחו"ל) שיכולים לעזור לכם (אני חושב) אני לא יודע עם הפרוקסי יעזרו או לא כי אני לא מבין בזה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://gabbly.com/http://hwzone.co.il חמוד, לא ? אפשר לפתוח כזה לכל דומיין רק לשנות בכתובת את הדומיין למה שרלוונטי נ.ב לא שאני מתכוון שזה יהיה הצ'ט הרשמי של האתר, אין צורך לנעול פה את הת'רד שלי, סתם מפרסם את השירות הזה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(שטח של 4*3 מטר אם זה משנה) והאם אפשר לעשות לבד או שחייבים בעל מקצוע. והאם יש כאן מישהו שמבין גם בריצוף פרקט (למיניציה)?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שיר שאני שומע ברדיו הרבה, זה שיר ישן ישן באיזור שנת 2000 אולי קצת פחות. יש תמיד בפזמון נעימה כזו שנשמעת אינדיאנית, משהו כמו OHHH AY, OH AY AY AY יש גם קטע אחרי זה שהוא באמצע פזמון פשוט צועק OHH YEAH YEAH הכל מעין נעימות כאלה...עכשיו מחרפן אותי הקטע שאני לא מוצא את זה. נשמע הזוי נכון אבל אם יש למישהו מושג או לינק ליו טוב זה יעשה את העבודה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שפיספס או לאלה שלא ביקרו לאחרונה בפורום משחקים ההזמנה היא לגירסת ה PC וכל הפרטים כאן מועד ההשקה יהיה כנראה בראשון הקרוב 6/11 בערב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי, יש לי 5 חבילות שצריכות להגיע אלי כבר המון זמן (מעל לחודש) ואין שום זכר לאפאחת מהן, רציתי לדעת אם עוד מישהו מרגיש איזה עיקוב, או שזה משהו אצלי שאני צריך לברר. חבילות מארהב הגיעו אלי למשל תוך שבוע בלי בעייה, אבל נראה שלאחרונה יש בעייה עם חבילות מסין.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קבלו את Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne ולמי שלא מכיר: Haddaway - What Is Love
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל אלה שיש איבר מין קטן(פין) מוזמנים לצפות באתר ההבא http://www.penis.co.il
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדי שנה מתקיים טקס יום השואה הבינלאומי במדינות אירופה. תמיד כשאני שומע על זה, אני שואל את עצמי: אם חלק ממדינות אירופה מוכנות לציין את יום השואה, למה אנחנו, בישראל, לא מציינים את יום הניצחון של בעלות הברית על גרמניה הנאצית? יותר מדהים זה, שלפני מספר שנים הועלה הרעיון הזה לחברי הכנסת, אבל הם סירבו כי כנראה שזה לא מעניין כאן אף אחד. מה דעתכם? האם זה בסדר שבחול מציינים את הארוע הנורא שקרה לנו במלחמת העולם השניה, אבל אנחנו מצידנו זוכרים רק את הצרות שלנו מהתקופה ההיא?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנס לפרופילים של חברים. בצד שמאל, מתחת לתמונה, רשום, לדוגמא שיש 100 תמונות, אבל כאשר אני נכנס רואים רק 75. כנ"ל לגבי כולם. אצל מישהו רשום 26, רואים רק 5. מה הקטע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-