כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התעוררתי לפני מס שעות בתחושת קור איימים, כל השרירים תפוסים, כאב ראש מטורף ובחילות, בדקתי טמפ׳ והיא היתה 39.3 מעלות צלזיוס. רצתי לשירותים והפעלתי את המים על חמים מאוד כי הרגשתי שאני עומד לקפוא למוות והייתי שם משהו כמו 20 דקות... הערתי את ההורים והם הפעילו חימום (בבאר שבע, בקיץ?!) והתכסתי בשמיכת פוך..לקחתי 2 דקסמול אבל הקאתי כמה פעמים והם לא נספגו בגוף. אני מרגיש נורא נורא חלש ולא יכול אפילו לקום מהמיטה, את ההודעה כתבתי דרך הפלאפון מחר אני אמור לחזור לבסיס ונשאר לי בקושי 3 שעות שינה שאני בספק שאצליח להרדם, מה עושים במצב כזה? ביקור רופא כבר סגור ותכלס אין מצב שאני יוצא מהמיטה כי אני מאבד שליטה על הרגליים מרוב קור... להודיע למפקד שלי זה ברור, אבל בלי דיעה של גוף צבאי אנ…
-
- 28 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, מקווה שהימרתי נכון. השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני מחפש עבודה בתחום המחשבים הכללי. בין אם בתיכנות פשוט, ניהול רשתות או סתם תמיכה טכנית (כשזו האופציה האחרונה). הבעיה מתחילה עכשיו ופה אני צריך את עזרתם.. הידע המועט שצברתי לפני הצבא (קצת מעבר ל-10 יח"ל שלמדתי בתיכון) די נשכח. לכן אני מחפש עבודה שכוללת הכשרה כלשהי, קורס כלשהו...האם מישהו מכיר עבודות כאלו? הדבר הקרוב ביותר שאני מצאתי הוא תמיכה טכנית בחברות האינטרנט השונות, וכמו שציינתי מעל זו האופציה האחרונה- השכר ממש נמוך. טיפה חפרתי, השורה התחתונה היא שלא בראש שלי למלצר עכשיו בשביל לממן את הטיול... אני רוצה לעשות כסף טוב מישיבה מול המחשב. המלצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה השתחררתי ואין לי ממש נסיון בתחום שאלמד באוניברסיטה באוקטובר (מדעי המחשב) ואני לומד כרגע לפסיכומטרי לכן אני פנוי ל-5 שעות ביום,בלשכת התעסוקה אמרו לי שלא יכולים למצוא לי עבודה כזאת עם שעות מצומצמות,חשבתי לחפש עבודה בתחום המחשבים או אלקטרוניקה,איפה לחפש והאם עליי ללמוד קורס כלשהו ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אנסח את השאלה שלי בצורה ברורה יותר: ביום ה"re-גיוס" שלי, אני מניח שאוכל לדלג על כמה תחנות, כגון צילום שיניים, פתיחת חשבון בנק, הנפקת דיסקית [למרות שלדעתי חבל כשיש אפשרות לאחת נוספת לרזרבה] וכו'. כמובן, שאצטך להשלים את החסר: זוג נעליים נוסף, צ'ימידן במקום קיטבג, וכמה פריטים נוספים. האם זה המצב? מצד שני, אם אפעל אחרת, ואתנהג כאילו אני כשאר המתגייסים הטריים, האם אוכל "לעקוץ" את כל הדברים שקיבלתי ביום הגיוס המקורי שלי [3 זוגות מדים ושאר הפריטים]? אשמח לטיפ איך לפעול, ואם יש מישהו שעבר את זה, במיוחד לשמוע את דעתו על-סמך נסיונו.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום! עברתי צו ראשון בתחילת ספטמבר, שם נעשו לי כל הבדיקות הרפואיות (נישלחתי לשלוש לפחות, את כולן הרופאה שמרכיבה את הפרופיל "אישרה") ועקב בעייה טכנית בבסיס שם לא יכלתי לעבור ריאיון אישי היום מתקשר אלי חייל מהבסיס, בלי להזדהות אומר שאני צריך להגיע ב11.10 לבדיקת ראייה אצל אופטמטריסט ולסיים עם תהליך הצו הראשון אמרתי שאיני יכול, יש לי פסיכומטרי באותו יום ואז התחיל "מחר יכול? מחרתיים יכול?" לעיניין- נאמר לי שאני חייב לסיים עם הליכי הצו הראשון עד לפני סוף סוכות, פשוט חייב. לא ממש פירטו לי מה יהיה אם לא אוכל אני באמת חייב לסיים את כל הליכי הצו עד סוף סוכות?? יש לי ממה לחשוש אם לא? לא ניראה לי שאני צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר אם צה"ל שכח ממני וניזכר בי כשיש לי תקופה עמוסה, לא…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקבל טיפול רפואי? אני בראשל"צ כרגע. אני לא מצליח למצוא
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוא אני אסדר לך אותם. קרדיט: http://dontsmile.info/
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי אחות בת יותר מ20 שנה באנגליה והיא לומדת ביזנס. היא קיבלה פטור על סמך שהיא דתייה, היא לא חרדית אבל גם לא חילונית. בחיים שלה היא לא עבדה בשבת אוכלת כשר עושה צום וכולי ואני בן 13 ואני רוצה ללמוד באוניברסיטת לומה-לינדה בUS משהו כזה, אבל אני לא רוצה להיות משתמט! אי לא בדיוק ספורטיבי (שמנמן) והראש עובד יותר טוב מזוג הפולקע שלי ויש מצב אני אביא יותר תועלת למדינה בתור סטנלי פישר הבא\סטיבן הוקינג אבל אני חייב לדעת האם אני אחשב כמשתמט כי אני רוצה שקט בראש ובלב (טכנית רק במוח :nutty: )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם הייתי מעוניין לדעת את הTOP 5 בחילות אוויר בעולם לדעתם.כמובן שהדירוג צריך להיות מבוסס על ציוד,כמות ציוד ואימון וכמובן שפירוט יהיה מצויין למה דעתם זו או אחרת ! מקווה לדיון איכותי
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! איפה אני יכול למצוא סרטונים, או לפחות רשימה של החיילים - מצטייני הנשיא להשנה? הטקס נערך אתמול, ביום העצמאות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש ממש חשוב!!! מי שמוצא, שישלח לינק! תודה!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בעקבות תארד הוותיקים אני רואה שיש מיספר גדול של מישתמשים שהם בשירות צבאי פעיל.. אז בוא ניראה מי הם. תגיבו פה תנו פירוט קל על תפקידכם .. רק סדירים!! לא כאלה שיתגיסו בקרוב ! לא כאלה שסיימו שירות! לא כאלה שכרגע בשירות מילואים ובאים ליצחוק על צעירותינו שם: עידן תפקיד: לא עקרוני, מישתנה כל שבועים.. בסיס: בא"פ אליקים פז"מ : 13 חודש
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.supersite.co.il/manzur/elmakais.mp3
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
צריך לבצע שינוי בחקיקה ובשביל לעשות את זה צריכים אותנו ! http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=2061 אנשים חתמו על העצומה !... כדי לעצור את כל הגנבים רוצחים וכל הזבל שקורה כאן במדינה הזו !... ( וכל זה כדי שלא נראה לא את חיים הכט או שידור חוקר כל פעם עם סיפורים אחרים שפשוט קשה לראות !...)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
סקר קטן שאני עושה. איך הולך אצלכם העניין של כסף, נגיד לבילויים (מועדון, סרט, אוכל מהיר, יציאות וכו`) ולדברים גדולים (תחביבים למי שיש, משחק, הדיסק החדש של.. , מודינג, הופעה של.. וכו`). אתם מקבלים מההורים תקציב שבועי/חודשי, או הכל מחסכונות שצוברים בימי הולדת וכו`, או אולי מבקשים כל פעם מההורים כשצריך, אולי עובדים (ואני לא מדבר רק על החופש)? בקיצור, איך אתם מממנים את חיי הנוער שלכם?
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה זה חיישן מהירות שמעתי שייש דבר כזה במאורר או במארז לא זוכר.. משהו יכול להסביר לי..?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
רציתי לשאול ברצוני לקנות חיישן תנועה ,שכאשר הוא מזהה תנועה הוא שולח SMS לסלולרי, השאלה שלי איך זה פועל בדיוק מה אני שם כול SIM ואז הוא שולח לי SMS ,במקרה של תנועה או שצריך שיהיה קו פעיל בSIM מה הפרוצדורה? . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היבואן שלח אותה לחו"ל לתיקון (החלפת CCD) והיא חזרה 6 שבועות אחרי באותו מצב ששלחתי - עם נקודה ורודה ענקית (300 פיקסלים) ומעצבנת תקועה בתמונה. מה לדעתכם אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חיכיתי חודש שלם למשלוח של lsdiodes ולא קיבלתי מה עושים? שלחתי להם תלונה לאי מייל והם אמרו שזה נשלח... אבל... לא קיבלתי את זה... אני עוד הוספתי דולר לשדרוג לשליחה היותר מהירה... אם מישהו הזמין אז כמה זמן לקח לזה להגיע?
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
האיכות לא הכי טובה,אבל כיף לראות ולדעת שיש לנו צבא כזה.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי את העדיפות השניה שלי לקורס במערך הטכני של חיל האוויר, 1245 - טכנאי מערכות ראיה, קורס קצר בן 5 שבועות בלבד. אשמח לקבל פרטים נוספים, מאנשים שמכירים את המקצוע או משרתים בחיל האוויר. :givemebeer: (שלא יהיה יבש)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, בין יתר הזימונים לימי מיון ומבחנים ליחידות שונות בצבא כגון מודיעין ויחידות שונות אחרות קיבלתי היום זימון ליום מיון ומבחנים ליחידות חובלים/צוללות בחיל הים, עכשיו אני אשדודי, ויש כאן נמל לא קטן ורוב הסיכויים שאני אקבל יומיות... לא ידוע לי כלום על חיל הים והייתי מאוד שמח לקבל עצות מאנשים עם נסיון ובעצם לשמוע את דעתכם. הפאנצ' פה הוא שכעקרון אני רציתי מלכתחילה להתגייס לחיל האוויר, אני מרחיב 5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה, 4 יח"ל מתמטיקה, 5 אנגלית ושאר הירקות בסגנון "בגרות איכותית"... אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם, ללכת על זה, לא ללכת על זה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
נתחיל בזה שכרגע אני לומד בבית הספר הטכני של חיל האוויר בחיפה במגמת אלקטרוניקה בכיתה י"ב, אח"כ אני כנראה אמשיך להנדסאים (י"ג-י"ד) או שפשוט אתגייס. לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מחיל המודיעין בקשר לפרוייקט סיגמא, עדיין לא ברור לי במה מדובר, אך חבר שקיבל את המכתב אמר שבעצם בפרוייקט סיגמא עושים י"ג-י"ד בחיל המודיעין. בקיצור, אשמח לקבל חוות דעת בקשר לחיל המודיעין (גם יחסית לחיל האוויר) - לא לשכוח להתייחס לקריירה העתידית שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-