עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

http://news.walla.co.il/?w=//449353 ;D אני הכי אהבתי את "משרד החינוך: היא הזהירה אותם."

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלומות חבריה, אני מניח שהיו כמה מכם שנתקלו במקצו"ע הנ"ל, שעה בשבוע שהיא בעצם בול כמו תאוריה, רק שהיא לא עוזרת להשיג רשיון (י"א). אני למדתי השנה חינוך תעבורתי והיו לנו בערך שני בחנים ועוד איזה שני מבחנים, בכולם יש לי בערך 70 - לא באמת אכפת לי, זה לא מופיע בשום מקום בבגרות וגם ככה אני אלמד את זה כאשר אני אגש לתאוריה. הבעיה היא המבחן "האחרון". מועד א' שלו היה בזמן שהייתי בניתוח. מועד ב' שלו היה בזמן שהייתה לי מתכונת במדעי המחשב(קצת יותר חשוב). מועד ג' שלו היה בזמן שהייתה לי בגרות בתנ"ך. ועכשיו היה מועד ק"ז שלו, ולא הייתי, בגלל שפשוט לא זכרתי שיש אותו. אותו מורה לחינוך תעבורתי התקשר היום לביתי, איים עם הדברים הרגילים שאני לא אהיה זכאי לתעודת בגרות בגלל זה ידה ידה ידה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by יונדב,

כל מה שתראו באתר - הכל חינם. החל מתוכנה למחשב, וכלה בבקבוק בושם. יפה, לא? http://www.bechinam.com

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Rammler1983,

מה השיגה ארה"ב בחיסול בן לאדן חוץ מהסמליות שאף אחד לא יכול לברוח מהצדק?... הרי יקומו עוד 100 בן לאדנים

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by darkman,

מחפש הוסט להעלות סרטון על חיסול של מחבל משהו מהמם *הסרטון מיועד לפרסום פה* 900KB

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Alexkmr,

בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by yossi21,

אני כל שנה לקראת החורף מתלבט אם כדאי להתחסן, אז מה דעתכם, זה מומלץ או מיותר? ואני לא בקבוצת סיכון כלשהי.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by iem,

בניגוד לביקורים קודמים שם, נשאלת השאלה: אם אני מתכוון לטייל ללא הגבלה בארה"ב בכל תחומה (ללא חריגה מגבולותיה), ובקנדה (כנ"ל ללא חריגה). האם יש חיסונים מומלצים, נניח בגלל איזורים מסויימים שם הפחות בטוחים שהם כמעט ברמת תברואה של העולם השלישי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. האם החיסיון עליו מחויב פסיכולוג / מטפל כזה או אחר "מנצח" סיווג ביטחוני שיש למטופל? כלומר, האם למטופל מותר להעביר מידע מסווג מסוים למטפל, לצורך הטיפול? או שמידע מסווג - מסווג, בלי קשר לחיסיון המטפל?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by חן מ,

שלום אני מקבל כל שבוע 50 שח,אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3 זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3? ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. כנסו ל KIPKAY.COM ותראו איזה דברים מגניבים יש שם. יש באתר הזה סרט שמראה איך לחסוך בדלק. אומרים שם שאפשר לשים אציטון נקי בדלק וזה ישפר משמעותית את הצריכה שלו. הבחור אומר שזה מה שחברות הדלק והנפט לא רוצים שנדע. אוקי, אז עכשיו שאנחנו יודעים, זה נכון? למה שזה ישפר את צריכת הדלק?? מישהו מוכן להתנדב לניסוי??

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום. אני מחפשת תוכנה שמאפשרת העברת טקסט בעברית מ-PDF ל-WORD. ניסיתי הרבה תוכנות דרך גוגל שלא עבדו בעברית. מישהו מכיר או יודע? תודה!!

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  13. לאחרונה נעלמה לי האפשרות בגוגל לחיפוש "דפים מישראל" \ "דפים בעברית בלבד" בכל הדפדנים (באקספלורר זה עוד היה אפשרי עד לפני כמה ימים, אבל גם נעלם) אפשר להחזיר את האופציה הזו ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר סוללרי לא משנה מאיזו חברה ,העיקר שהיה קטן כמה שניתן ,כמו כן לא חשוב לי אם הוא בעל שיכלולים של המילה האחרונה בענף (דור שלישי או דור 10) העיקר שהיה קטן ! כמובן שניתן לקנות אותו בארץ!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tomz,

hi this is a part of my room: http://www.tomz.us/room1.jpg אז ככה מעל הדגל אני רוצה לצייר לוגו מה שכרגע יש לי בראש זה: http://www.dainese.com/loading.jpg למי שלא מכיר דיינס חברה שמוכרת ציוד לאופנועים וכאלה ולרשום שאיזה כתב יפה Dainese משהו מגניב כזה ורציתי גם לצייר ציור בין הדגל לפינה אז כניראה אני יצייר את השדון של FREEBSD http://www.mark-itt.ru/pics/freebsd.jpg מה אתם חושבים? דרך אגב הלוגו יהיה בצבע או אדום זוהר בחושך, צהוב זוהר בחושך או ירוק זוהר בחושך צריך לבחור והציור יהיה בצבע של הציור.. תגובות הצעות עוד לוגואים משהו אבל לא נגיד נופיר וזה חרושים משהו מקורי

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by ZorD,

שלום, אני מחפש סרט מסויים שאיני יודע את שמו :-[ אבל אני יודע כמה פרטים, אלה הפרטים: הסרט הוא סרט יפני הוא סרט מצוייר וממוחשב באיכות גבוהה! ואני יודע שבתחילת הסרט יש קטע של פירמידה שאיזה יצור עתיק מיתעורר ממנה ויוצא החוצה אל העולם הפתוח (עובר דרך קירות הפירמידה) ורואה עולם שונה מאד ממה שהוא הכיר, עולם עתידי עם מכוניות מעופפות (כמו באלמנט החמישי) ואז שני שוטרים מבחינים בו ורוצים ליסרוק אותו ואז הוא עם הכוחות שלו מרסק את שני המכוניות זה בזו. זה הקטע הראשוני אם מישהו ראה את הסרט..(או יכול ליבדוק אותו לפי תמונות) ואני חושב שהוא דיי חדש *אם מישהו מכיר או ראה את הסרט בבקשה שיגיד לי את השם המלא שלו תודה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by MS-D,

שלום חבר'ה! אני וחברים שלי משחקים בזמן הפנוי ברובי אויר הכוונה לא לרובי אויר אמיתים אלא אלו עם כדורי הפלסטיק. הגיע הזמן לקנות רובים \ אקדחים חדשים וכמה כמויות כדורים. שמתי-לב שבתחנה המרכזית מוכרים אותם, אבל מאוד יקר שם, והרבה סוחרים סתם זורקים מחירים. בשוק הפישפשים המצב עוד יותר גרוע, לכן פניתי אליכם. מכירים מקומות בהם ניתן לרכוש רובי אויר בזול ? תודה מראש חברים.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

זהו חידוש לשיר צרפתי ישן שהולך ככה (בערך) "אז'ה קריא,קריא,אלים...." מישו יודע איך קוראים לחידוש ומי מבצע אותו?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

יש שיר כזה מעצבן שתמיד שמים במסיבות של ילדים ככה זה הולך: סמבה די'גנדה נא נא לה לה. משו כזה. תודה

20. Started by kinggil,

אני מחפש שיר בשם הזה: פיינל קאנוטאן משהו כזה, שיר מאוד מוכר. פליז.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך עזרה מאוהבי הרוק פה. אני מחפש שמות של שירים ששמים במועדונים (במוסד למשל..) פשוט יש שם אחלה שירים אבל אני לא יודע את השמות שלהם. אז מי שיודע שיכתוב כאן את השמות. למשל Rage Aganst The Machine - Killing In The Name Of Puya - Fundamental תודה מראש

22. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש שיר יפה של פעם וזה ככה: אהוב אותי בכפות ידיך..... משהו כזה ....עשיתי חיפוש ולא מצאתי על זה נאדה

23. Started by ביצה קשה,

gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by ktbnus,

ברשותי מכשיר נוקיה 6230 ואני מחפש איקונים צבעוני שהיה לי במכשיר הקודם (6100). האיקון הוא איקון רגיל orange בצבע כתום, אבל אני לא מצליח לאת את האיקוניים הציבעוניים באתר של אורנג. אם מישהו יכול לעזור ב לינק, מספר, אתר או דרך חלופית להורדת האיקון אני אודה לו מאוד. תודה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  25. האם ישנה דרך כזאת?

• 13 תגובות
    • 48.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.