עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. אני מחפשת תוכנה שמאפשרת העברת טקסט בעברית מ-PDF ל-WORD. ניסיתי הרבה תוכנות דרך גוגל שלא עבדו בעברית. מישהו מכיר או יודע? תודה!!

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  2. לאחרונה נעלמה לי האפשרות בגוגל לחיפוש "דפים מישראל" \ "דפים בעברית בלבד" בכל הדפדנים (באקספלורר זה עוד היה אפשרי עד לפני כמה ימים, אבל גם נעלם) אפשר להחזיר את האופציה הזו ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר סוללרי לא משנה מאיזו חברה ,העיקר שהיה קטן כמה שניתן ,כמו כן לא חשוב לי אם הוא בעל שיכלולים של המילה האחרונה בענף (דור שלישי או דור 10) העיקר שהיה קטן ! כמובן שניתן לקנות אותו בארץ!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tomz,

hi this is a part of my room: http://www.tomz.us/room1.jpg אז ככה מעל הדגל אני רוצה לצייר לוגו מה שכרגע יש לי בראש זה: http://www.dainese.com/loading.jpg למי שלא מכיר דיינס חברה שמוכרת ציוד לאופנועים וכאלה ולרשום שאיזה כתב יפה Dainese משהו מגניב כזה ורציתי גם לצייר ציור בין הדגל לפינה אז כניראה אני יצייר את השדון של FREEBSD http://www.mark-itt.ru/pics/freebsd.jpg מה אתם חושבים? דרך אגב הלוגו יהיה בצבע או אדום זוהר בחושך, צהוב זוהר בחושך או ירוק זוהר בחושך צריך לבחור והציור יהיה בצבע של הציור.. תגובות הצעות עוד לוגואים משהו אבל לא נגיד נופיר וזה חרושים משהו מקורי

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by ZorD,

שלום, אני מחפש סרט מסויים שאיני יודע את שמו :-[ אבל אני יודע כמה פרטים, אלה הפרטים: הסרט הוא סרט יפני הוא סרט מצוייר וממוחשב באיכות גבוהה! ואני יודע שבתחילת הסרט יש קטע של פירמידה שאיזה יצור עתיק מיתעורר ממנה ויוצא החוצה אל העולם הפתוח (עובר דרך קירות הפירמידה) ורואה עולם שונה מאד ממה שהוא הכיר, עולם עתידי עם מכוניות מעופפות (כמו באלמנט החמישי) ואז שני שוטרים מבחינים בו ורוצים ליסרוק אותו ואז הוא עם הכוחות שלו מרסק את שני המכוניות זה בזו. זה הקטע הראשוני אם מישהו ראה את הסרט..(או יכול ליבדוק אותו לפי תמונות) ואני חושב שהוא דיי חדש *אם מישהו מכיר או ראה את הסרט בבקשה שיגיד לי את השם המלא שלו תודה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by MS-D,

שלום חבר'ה! אני וחברים שלי משחקים בזמן הפנוי ברובי אויר הכוונה לא לרובי אויר אמיתים אלא אלו עם כדורי הפלסטיק. הגיע הזמן לקנות רובים \ אקדחים חדשים וכמה כמויות כדורים. שמתי-לב שבתחנה המרכזית מוכרים אותם, אבל מאוד יקר שם, והרבה סוחרים סתם זורקים מחירים. בשוק הפישפשים המצב עוד יותר גרוע, לכן פניתי אליכם. מכירים מקומות בהם ניתן לרכוש רובי אויר בזול ? תודה מראש חברים.

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

זהו חידוש לשיר צרפתי ישן שהולך ככה (בערך) "אז'ה קריא,קריא,אלים...." מישו יודע איך קוראים לחידוש ומי מבצע אותו?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  8. Started by אמיר יצחקי,

יש שיר כזה מעצבן שתמיד שמים במסיבות של ילדים ככה זה הולך: סמבה די'גנדה נא נא לה לה. משו כזה. תודה

9. Started by kinggil,

אני מחפש שיר בשם הזה: פיינל קאנוטאן משהו כזה, שיר מאוד מוכר. פליז.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך עזרה מאוהבי הרוק פה. אני מחפש שמות של שירים ששמים במועדונים (במוסד למשל..) פשוט יש שם אחלה שירים אבל אני לא יודע את השמות שלהם. אז מי שיודע שיכתוב כאן את השמות. למשל Rage Aganst The Machine - Killing In The Name Of Puya - Fundamental תודה מראש

11. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש שיר יפה של פעם וזה ככה: אהוב אותי בכפות ידיך..... משהו כזה ....עשיתי חיפוש ולא מצאתי על זה נאדה

12. Started by ביצה קשה,

gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by ktbnus,

ברשותי מכשיר נוקיה 6230 ואני מחפש איקונים צבעוני שהיה לי במכשיר הקודם (6100). האיקון הוא איקון רגיל orange בצבע כתום, אבל אני לא מצליח לאת את האיקוניים הציבעוניים באתר של אורנג. אם מישהו יכול לעזור ב לינק, מספר, אתר או דרך חלופית להורדת האיקון אני אודה לו מאוד. תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. האם ישנה דרך כזאת?

• 13 תגובות
    • 48.3k צפיות
  15. עד לשינוי הפורמט, הפורומים היו פעילים מאד ונכתבו בהם מלא הודעות מועילות. היכן אפשר למצוא את ההודעות האלה? האם אפשר לחפש בתאריכים האלה? היכן כל ההודעות *שלי* שנעלמו לי? תודה

16. Started by +Eliran+,

Gabriel&dresden ו Above&beyond מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות את הדיסקים שלהם בארץ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. סתם אני קם בוקר אחד והתחשק לי להירשם לקרוס צלילה באילת שאורכו כ 4-5 ימים + לינה ומן הסתם בערבים פאבים וכו... חברים שלי לא כל כך מתים על צלילה ולכן חשבתי אולי למצוא כמה חברה מרחביי האיטרנט זה יכול להיות יותר נחמד מאשר להכיר אותם רנדומלי בקורס ראש פתוח בכל מקרה אני מחיפה ובחרתי את אילת בכוונה בגלל המרחק ובכלל זה מקום מדהים! ומה גם בא לי קצת שינוי ולהכיר את אילת בליילה אם מישהו מעוניין שישלח לי הודעה והוא יקבל את הפרטים, ואם אתם מכירים אתר אחד מסוגו שיכול לעזור לי ולהביא לי מיידע אשמח תודה

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by TscR,

שלום לכולם יש לי פרויקט באנגלית שבשבילו אני צריך שאלת חקר. חשבתי אולי על השאלות: 1)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על התפתחות הטכנולוגיה? 2)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על הניצולים? אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא חומר \ שאלה שיש עליה הרבה חומר [רצוי באנגלית]. תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by bluemail,

האם אפשר למצא טלפון על בסיס כתובת ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום! הכתבה התפרסמה מלפני לא הרבה זמן, בידיעות אחרונות. אם אני לא טועה ב - 7 ימים, היא שווקה על ה"שער". בכתבה הציגו חברה שעוזרת לצבא לסכל פיגועים דרך איסוף מודיעין גלוי. אודה מאוד, למי שיש במקרה את הכתבה ויכול להעלות, לקשר או להזכיר

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by MacGyver,

שלום ! אני מעוניין לדעת אם יש איזשהו מקום ברשת או בכלל שבו אני יכול למצוא כתובת בבריטניה על פי שם.... תודה מראש איתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by -Tal-,

יש לי בעיה במנוע חיפוש בפורום. אני מנסה לעשות חיפוש, אפילו עם מילה שאני יודע בוודאות שקיימת בפורום - לדוגמא "מפרט" וזה רושם לי Your search query didn't return any matches. לעוד מישהו זה עושה את הבעיה? מקווה שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. תודה

23. Started by maormark,

שלום וברכה אני באתר הזה כמה שנים עדיין לא הבנתי איך עושים חיפוש לפי משתמש?? אני כותב את השם שלי בחיפוש לפי משתמש והוא לא מוצא לי שום הודעה שלי הוא רק כותב לי Did you forget to put something to search for?

24. Started by DaTHE,

שלום רב, אני מחפש מקור חיפוש\אתר עם הרבה ידע בשפה העברית על אופן העבודה של GPS (לא AGPS), ואנא אל תביאו לי את וויקפדיה (ביקרתי שם, והכל שם מסופר בקטנה - אני צריך יותר לעומק) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Tnufa,

שלום לכולם. חבר רוצה לבוא לבקר בארץ וביקש ממני לעזור לו במציאת מלון טוב במחיר שפוי (רצוי כמובן באיזור גוש דן עם עדיפות לת"א - בכל זאת תייר...) מישהו יכול להמליץ על אתר (או אפליקציה) להשוואת מחירי מלונות? את כל הגדולים והמוכרים בעולם אני מכיר (booking, trip advisor, expedia, trivago וכו'...) השאלה איזה כאלה יש בארץ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.