עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי קטע שכתבתי, אבל נדפק לי הוורד ולא שולח לי להדפסה אני חייב אז דרך הפוטושופ אבל יש שם עברית הפוכה אז אני צריך להפוך את סדר האותיות למישהו יש אתר? או תוכנה? משהו?!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by maxim22,

ניסיתי לבדוק באיזה אתר יש את הדיסק אבל לא מצאתי. צריך אתר שעושה משלוחים לארץ תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. היי חבר שלי עכשיו שם והוא מביא אמור להביא כמה דברים.. logitech g5 sennheiser eh250 Steelpad S&S אני צריך חנות שבטוח יש בהם את שלושת הדברים האלה...(ולא צריך להזמין...כי הוא לא יהיה שם הרבה זמן..) המקומות שהחנות צריכה להיות בהם הם: בניורק | אורלנדו | מיאמי | לאס ווגס | לוס אנגלס זה ממש ממש דחוף!!! תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. לאחרונה כל הזמן שומעים בתקשורת דיבורים על המחיר שמשלמים גם בארץ וגם בעולם בגלל שלא קונים נפט מאיראן עכשיו אני רוצה להבין , כל הנפט של העולם נמצא באיראן ? מה עם : ארה"ב , קנדה , ערב הסעודית , קטאר , עיראק , כוויות , איחוד האמירויות , רוסיה , לוב , סין ועוד כולה איראן , באמת שאני כבר לא מצליח להבין אם זה ספינים או שזה אמיתי הקטע הזה שכולכך חשוב לקנות נפט דווקא מאיראן ובלעדיהם המחירים מרקיעים שחקנים

• 40 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. התחלתי טיפול באברהמסון, ואכן יש תוצאות.. למי שלא מכיר, אסור לצרוך בכלל סוכר וגלוטן, אפילו לא גרם.. בליל פסח חייב לאכול מצות, ולא מצאתי מצה ללא גלוטן שתואמת את המנהג שלנו.. אז אני אוכל מצה רגילה. אני צריך לאכול בערך 250 גרם מצה בליל הסדר. האכילה החד פעמית הזאת תהרוס לי את כל הטיפול? מישהו שעשה גם ויודע איך זה? תודה רבה

7. Started by artyom,

לא על מחשב לא על רשיון לא על דברים משעממים! (וגם לא על AIRZOOKA) תנו לי רעיונות לגימיקים ודברים כאלה! כבר מביאים לי מונוקולר 30X50 של יוקון משהו נחמד... (ב25 דולר!!) יש לכם עוד רעיונות? חשבתי לקנות ראיית לילה אבל זאת קניה לחודש בלבד כי אחרי זה היא תרקב במגירה... חשבתי לקנות אולי גם אולר של victorinox (לפעם בחצי שנה שאני יוצא לטייל) עכשיו אל תביאו לי רעיונות כמו "תקנה משהו שימושי" או "תקנה מחשב חדש" תודה!

• 69 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. אין לי עוד פרטים להוסיף, בבקשה שזה יהיה מהר, אני חייב לדעת מתי המועד ב' מחר (היום)!!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. אנשים אתם לא מבינים מה הולך פה סיימתי עכשיו יג' ויש לי שני מועדי גיוס ה-10 למאי וה-3 לספטמבר וכמובן איך לא הביאו לי את האפשרות השניה שהיא ממש אבל ממש לא מה שרציתי עכשיו אני מת להתגייס כבר ואני לא רוצה להתגייס בספטמבר, נמאס לי לדחות את הגיוס כל הזמן ובבקשה אל תגידו לי תעבודה כי אני לא רוצה את זה אני משתגע לא יודע מה לעשות תעזרו לי!! איך לשגע אותם שיקדימו לי!!?!?! בבקשה!! תודה

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by shai11,

טוב אני מחפש טראנס יפה ששמעתי אצל דוד בתל אביב הוא בצבא עכשיו ואני בצפון אז עדיף כבר למצוא אותו הרימיקס מתחיל ככה can you feel the bit can you feel the bit אני לא מוצא אותו

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  11. Started by Iko89,

אני חייב למצוא מספר של בן אדם שחייג אלי מתישהו ב3 חודשים האחרונים ממס' שמתחיל ב03 לא התקשרו אליי הרבה מאיזור חיוג 03 (אולי אפילו רק הוא) אז יהיה קל למצוא תמספר מתוך רשימת שיחות שהתקבלו השאלה היא איך אני מוציא רשימת שיחות כזאת אני באורנג' אם זה משנה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אז ככה חבר שלי שלי היה צריך לנסוע אם המשפחה לשבוע . אז הוא הלך וקנה ההארד דיסק של 500 GB ויום שלם ישב ופוצץ את האמיול בדברים המון סרטים ומשחקים הוא חשב שאחרי שבוע הוא יחזור ויהיה לו מלא משחקים וסרטים הם נסעו ואחרי שבוע וחצי חזרו (התעכבו כמה ימים ) בדרך חזרה הוא מתקשר אלי ואומר לי איזה כיף לו שיהיה לו המון סרטים ומשחקים כשהוא חזר הוא מתקשר אליי ואמר לי שהייתה לו על הדלת מודעה שהם לא שילמו חשבון חשמל וניתקו לו את החשמל שעתיים אחרי שהם נסעו :lol: :lol: הייתי חייב לשתף אתכם הלקח: לפני שאתם נוסעים לאנשהו כמה ימים ושמים הורדות באמיול תבדקו ששילמת את חשבון החשמל

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by ExTaZi,

*****חבר'ה אני מקווה באמת שמותר לעשות את זה בפורום הזה, אם לא תגידו בבקשה לפני שאתם מוחקים***** האמת לא יודע מי יכול לגרום לי להרגיש יותר טוב במצב הזה.. אז ככה אני אוטוטו בן 22, עובד בהייטק, בצבא הייתי חודשים מועטים, והמצב החברתי שלי על הפנים.. בצבא לא עשיתי שירות מלא מכל מיני סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן לא (אין לי קשיי הסתגלות או משהו כזה..) איך שיצאתי מהצבא ההורים לא היו הכי מרוצים שבעולם..אבל אבא אמר לי שאם אני כבר בחוץ עדיף שאני אעשה משהו מועיל.. נכנסתי לתחום ההיי טק כמה חודשים לאחר מכן, ראיתי במקום שאני נמצא בו פוטנציאל אדיר להתקדם, והתחלתי להשקיע שם את כל כולי.. מבלי לשים לב כל מה שעשיתי היה לעבוד לעבוד ועוד פעם לעבוד..כשהייתי חוזר הביתה הייתי יושב קצת במחשב ו…

• 121 תגובות
    • 10.8k צפיות
  14. Started by Omerole,

האינטרנט שלי כבר הרבה זמן מקרטע בגלל שהראוטר בסלון ואני במרתף.. חיפשתי מדריכים לשיפור האינטרנט ונתקלתי בדבר הבא http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.html בניתי 2 כאלה לאנטנות של הראוטר וקיבלתי עוד 2 ברים של קליטה! האינטרנט משמעותית הרבה יותר מהיר עכשיו.. החלטתי שבשביל הזמן שהשקעתי והמאמץ (חתיכת קרטון ונייר כסף) זה ממש מדהים ואולי עוד אנשים כאן יוכלו להנות מזה.. זה נראה קצת מצחיק אבל זה עושה את העבודה יותר טוב ממגבירי אנטנות שעולים 50 דולר פה מינימום..

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by idofr,

החלטתי שאני חייב לשתף אותכם במה שקרה לי היום בעבודה בעיקר בעקבות ההלם התרבותי שזה כלל שעד עכשיו למען האמת אני בשוק ולא האמנתי שמישהו מסוגל לדבר אלי ככה. אז ככה, אני מלצר בגן אירועים באזור השרון (מקום נחמד מאוד, באמת) והיום הייתה לנו חתונה של זוג מהדרום שבא אלינו בהתראה של הרגע האחרון בגלל המלחמה (הם סגרו על האירוע ממש בתחילת הפסקת האש אז הם כבר היו חייבים לקיים אותו אצלנו). שנגמרה הקבלת פנים וניגשתי לשולחנות שלי (לקראת סוף החופה) ישב שם אדם חובש כיפה בן 25-30 שאיך שהגעתי התחיל לצעוק עלי שהוא חייב סלט רגיל (סלט ערבי - עגבניות, מלפפונים וכל השטויות הרגילות) עכשיו אנחנו מטבח רציני עם מנות איכותיות ואנחנו לא מחזיקים שטויות כאלה שדי מעליבות את השף הפלצן שלנו. הלכתי למארגן …

16. אז ככה חבר'ה, הכל החל בשעה 8 וחצי בחצר הגימנסייה הריאלית בראשון לציון, 489 בוגרים ומשפחותיהם באו לצפות בטקס סיום מחזור נ"ט שקט שעמום השעה 9:10 המנהלת נואמת, כולם מדברים, האוירה כל כך מתוחה ועצבנית משעמום שאפשר לחתוך את האויר הסרוח מזיעה של הורים רוסים שישבו לידי בסיכין .... ואז!!! ההופעה מתחילה, חברה לא ידעתי שלקרן החרשנית היפה מביוטכנולוגית יש קול של מלאך גוף של פנתרה וריקוד מושחת של ... עזבו הייתי המום! 17 חברה על הבמה שרים ורוקדים בכזאת מקצועיות וההפקה הייתה פשוט ענקית תשואות הקהל הדהדו באויר כמו רעם אדיר שנשמע בכל רחבי ראשל"צ בהחלט ניתן לומר שמדובר בבנות האיכותיות ביותר בראשון, יפייפיות נשים צעירות בשמלות ערב נוצצות והאנדרנלין זורם בדם (או שזה היה הקרלסברג לא יודע)…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. <who2> why does everyone hate me because i'm jewish <sinistron> i know how ya feel my grandfather died in a concentration camp <who2> really? <sinistron> yeah he fell off the guard tower. למה אנשים חייבים להזכיר את הגועל נפש הזה? במה יש לו להתגאות כל כך? כמובן שאני לא לוקח ללב דברים כאלה, ומתייחס לעיקר בפורומים אלו - מודינג ומחשבים.. פשוט הדבר הזה הרגיז אותי יותר מן האחרים..

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני לא יודע אם זה מוכר, אבל היום ראיתי את זה בפעם הראשונה ובכיתי מצחוק........

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. קודם כל, למען אלו שלא יודעים מה זה חלום צלול, חלום צלול זהו חלום שבו אתם מודעים לכך שאתם חולמים. ברגע שאתם מודעים באופן וודאי לכך שאתם חולמים אזי הכל נראה צלול ואמיתי לגמרי ממש כמו במציאות. יש הרבה שיטות להבין שאתם חולמים והן נקראות "בדיקות מציאות". באופן עקרוני הן אומרות שצריך לחפש דברים לא הגיוניים שכידוע, נפוצים מאוד בזמן חלום. כמו כן, אתם יכולים "לשלוט" בו באופן מוגבל (תלוי כמה טכניקות אתם יודעים ומשננים ביום יום ע"מ להשתמש בהם בזמן החלום). באופן עקרוני הדבר הכי חשוב בחלום צלול זה לשמור על קרירות (COOL), ופשוט לזרום עם הכיוון שהחלום לוקח אתכם. ידוע גם, שהחלומות בדר"כ קשורים קשר מסויים עם החוויות שעברתם באותו יום וגם חוויות ורגשות כללים שאתם עוברים בחיים. קישור לעוד …

• 105 תגובות
    • 11.8k צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

http://www.metacafe.co.il/watch/336783/mike_the_best/ תהנו

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BoOoM2008,

אני לומד טכאני PC ונחתו עלי עם בוחן, אני צריך לדעת שלושה הבדלים בין ממשק - IDE לממשק SCASI, בגדול אני יודע שממשק - SCASI יכול להכיל 8 התקנים לעומת - IDE, - SCASI יקר מ- IDE וכו', יש מצב לעזרה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by gal1,

יש שיר של nelly שהולך משהו עם ohhh oh oh oh hooo ohhh חחח משהו כזה מישהו אולי מכיר?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  23. יש שיר שמידי פעם מושמע בגלגל"צ שמישהי שרה על מישהו בשם שדומה למשהו כמו: sandri או אולי sandy או sendry או כל דבר שנשמע ככה. זה שיר די ישן ואני פשוט לא מצליח למצוא את השם של השיר הזה. אז בבקשה בבקשה, אני מתחנן, תשקיעו 2 דקות מחשבה ותנסו לעזור לי לזהות את השיר הזה. אני ממש חייב את זה. זה מאד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  24. שלום, אני חייב להשיג זוג כרטיסים למשחק ביום רביעי (ישראל-קרואטיה) ונגמרו כל הכרטיסים למקמות הטובים. אם אתם יכולים בבקשה תעזרו להשיג כרטיסים למשחק. תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  25. Started by Tomerb1,

אני עושה קליפ סוף שנה כזה [שנת הלימודים חח אל תתחכמו ] אני מחפש קול של לב פועם כזה כמו נגיד בפרסומת של המניעת תאונות דרכים זה כזה בום בום [הפסקה קצרה] ואז עוד פעם בום בום... אני חייב את הקול הזה להתחלה אז עם יש למישהו\מישהי \ יודע\ת איך למצוא את זה בבקשה אשמח עם תעזרו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.