כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים שבוע הבא שישי הורוד . לא יצא לי עדיין להזמין מחו"ל שום דבר, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות אמינות ומומלצות שעושות משלוחים לארץ ? עוד שאלה קטנה.. אפשר להעביר כסף מחשבון הבנק שלי לחשבון פאיפל ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חחחחחחחח התמונה הזאת הרגה אותי !
-
-
יש לי את המהדורה השניה מישהו יודע אם זה עדין יכול לעזור ליי??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בנסיעה לחרמון בסדר גודל של משהו כמו סופ"ש באיזה צימר נחמד והחלקה על שלג, על מה תוכלו להמליץ/להעיר? מה המחירים פחות או יותר השנה ובכלל? על אילו אתרים וצימרים הייתם ממליצים לבחור בן 17 שרוצה לפנק את החברה ולראות שלג אחרי 12 שנים, שלא ינגסו לו ביותר מנניח 1000-2000שקלים? תודה רבה-רבה לכל מי שיעזור ויציע, אני מאמין שהדיון הזה יהיה פורה ויעזור לרבים נוספים חוץ ממני! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התגלה באג חדש. אם אתם רושמים na_Áay±maÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá±Çá§±Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá בpersonal msg (הודעת אישית,הכתב האפור ליד הניק אחרי המקף) בMSN live (עד כמה שאני יודע,זה לא פוגע בגירסא 7 ו 7.5) , אתם לא יכולים להיכנס לאותו מייל מהמחשב הנוכחי. יש דרך לתקן את זה,אם נפגעתם: היכנסו ל: C:\Documents and Settings\USER_NAME_HERE\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts ומחקו את התיקיה של המייל הפגוע. שום מידע (כמו הניק שלכם\אנשים ברשימה) לא ימחק,והבאג יתוקן. אתם מוזמנים להפיץ לחברים שלכם\לפורומים אחרים,רק תיתנו לי קרדיט אם אתם מעתיקים את הניסוח המדויק
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שהנושא הזה עלה פעם אבל למה בגופ "מחשבים" יש בידיוק את החדשות וכתבות שלנו בעיצוב שונה של גופ. ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות ;D בעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מקורב אליי הוא אחד המייסדים והמנהלים... מכירים ת'חברה? אם כן אז מה שמעתם עליה? אני יודע עליה כל מיני דברים....
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות למי שיש קלפים של חבורת הזבל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
בתחנת רדיו קנדית הציעו פרס של 5,000 דולר לסיפור אמיתי מביך ביותר. זה הסיפור שזכה בפרס. "היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב... אני מאוד מקפידה על הגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, בסקירה מהירה המצב שלי הוא כזה. איני זכאי לבגרות מלאה, אני זקוק לשיפור במקצועות ספרות, אזרחות, גיאוג' והיסטוריה. את 4 המקצועות האלה אני מחלק למחציות (מועד קיץ וחורף, 2 מקצועות למועד). גם את ציון הפסיכומטרי אני רוצה לשפר (579 לא רע לפעם ראשונה ויש פוטנציאל גבוהה לשיפור). הבעייה היא שלמרות המוטיבציה ולדעתי היכולת שלי לשפר את הציונים באופן ניכר ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה מתבצעת בינואר פברואר! מה שאומר שבמידה ואני נרשם אני נמצא באי ודאות לגבי ההצלחה שלי לעמוד ברף הקבלה, כמובן שהדבר משמעותי עבורי שכן אני בן 23 היום ואם אני ארשם לשנה הבאה אני אתחיל ללמוד בגיל 24 .... איני רוצה להתעכב עוד שנה בשיפור ציונים. רציתי את עצתכם מה עליי לעשות, האם להרשם ולקחת ריזיקה ?…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם החנות חזרה? http://www.skypc.co.il/default.asp האתר עדכני לגמרי,בדקתי זאת על פי החומרה המוצעת שם. קמבק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לנו בעיה רצינית מאוד, כל הזמן מגיעות אלינו למרפסת ציפורים ויונים ( או יונות,איך שכותבים את זה ) מלכלכות ועושות רעש, שמעתי שיש מכשיר שעובד על גלי קול ומבריח אותן,מישהו מכיר ויכול לכוון למוצר/אתר תודה מראש ,אמיר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תדעו לכם שהכל שמועות הייתי שם ב-3 לפנות בוקר לא היה אף אחת לא הלכתי לקבל שירות, סתם רציתי לראות אם השמועה נכונה - והיא לא.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה דייי למה!!!!! שיסדרו את הבעיה מפגרת הזו!!! אין אף אחד פה!! אני חוזר ל Serious Sam 2! נ.ב. בלי קשר! <------ היא ממש חמודה הסקסית הזאת :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב , זה ממש מתאים לפה כי זה ממש Off -topic ;D אז אני מחפש לעשות הלבנת שיניים התחלתי לברר בכמה מקומות, המחירים שונים נעים מ500 ש"ח עד 1800 ש"ח בכל מיני שיטות שונות.מישהו יכול להסביר על השיטות ולהמליץ על מקום טוב שעשה בו/מכיר מישהו קרוב שעשה שם? המטרה שלי מן הסתם היא שיניים שיהיו באמת לבנות ולאורך זמן כמובן. צריך המלצות ממישהו שקרוב לתחום וכמו כן לינקים גם יעזרו.אני גר במרכז אם זה חשוב.כמו כן אני גם חייל. תודה רבה ויום נעים לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר אנחנו מתלבטים בין כמה איים קוס/נאפה/איוס. התלבטות היא איפה יש יותר מסיבות איפה יש פחות ערסים וכדומה. למישו שהיה באחד מהקומות יכול להמליץ או לבקר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה תבדקו את זה בבקשה אך רק מבחינות שגיאות כתיב ו גראמר תודה מראש. In this case, if I was the messenger I would take the money back to the rich man. I think that if I had given him the money it would have hurt my respect and the respect at my sender. I believe that as the rich man would hear about this story he would be satisfied with my decision.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת האם העסקה שעשיתי נחשבת משתלמת או שעבדו עליי..? לקחתי מאורנג אייפון 4, תמורת פלאפון מעפן שהיה לי לפני 5 שנים עוד נוקיה ישן כזה. אני אשלם 187 שקל לחודש, וקיבלתי חבילה של 400 דק, 400 SMS ועד 2.5 גיגה קיבולת גלישה במהירות 7.2. נראה לי שממש אכלתי אותה..האם יש דרך לבטל תוך 14 יום ולהחזיר להם את המכשיר?? החשבון טלפון הממוצע שלי היה איזה 100 שקל לחודש..... והבנתי שאייפון 4 לבד עולה איזה 2600 שקל. והדבר שהכי מפריע לי אני סהכ משתמש בזה יום אחד..אבל אני מרגיש כאבים וחום כזה באוזן אחרי השיחות.. מה בגלל שהוא גדול הוא מפעיל חום וקרינה??? עוד אנשים עם אייפון מרגישים את זה? הוא בכלל בטוח? או בגלל שהוא ענק הוא מחמם לי את האוזן ופולט עליה קרינה? יש לדעתכם דרך לבטל את העיסקה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב. סוף החודש יש את "יריד המותגים", השאלה שלי היא האם באמת שווה לי לשרוף יום שלם על נסיעות ליריד, דמי כניסה, ולהנות מפרי המבצעים או שמדובר על עבודה בעיניים ואין טעם בכלל לפזול לשם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-