כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים שמכירים שירים טובים למסיבות מהסוגים שהזכרתי בכותרת שירים כמו Sexy Cherry או Candy shop וכל מיני רימקסים יפים שאתם מכירים אשמח אם תשתפו אותי תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיוק חזרתי מהבגרות שלי במתמטיקה. נגשתי ל005 כדי לשפר את הציון מתחילת השנה. הלך סביר בהחלט חוץ מהתרגיל בהסתברות(5) שאני לא כל כך בטוח בו. אשמח שתחלקו כאן תשובות של המבחן וחוויות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מידע לגבי משקה אבסנט. ארץ יצור, יבואן רשמי... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לארץ? היי, כשאני נכנס לסל הקניות כדי לשלם אני רואה שכל/רוב המוכרים לא שולחים לישראל- האם יש לי אפשרות כלשהי לתקשר איתם ולבקש לשלוח? והאם בכלל יש טעם? (מדובר בבגדים, אביזרים וכדומה). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המוזיקה שבניש מנגן בטייפ בסוף הפרק עם פצצת האטום: Arturo, Bennish & the Bomb (8/8) כבר שנים אני רוצה למצוא את זה... sound hound לא מזהה (אצלי לפחות) וב-IMDB לא מצאתי מידע. מישהו מכיר במקרה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש איזה פרצוף מצחיק זה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לא מצאתי פורום יותר מתאים.... אני מנסה לעשות שכל הדואר מהחשבון אימייל שלי ב012 יעבור לחשבון חדש שפתחתי בGMAIL ואני לא מצליח הגדרתי את GMAIL שיקבל גם POP וגם IMAP וגם הגדרתי בחשבון 012 שיעביר הודעות אימייל לכתובת אימייל החדשה בGMAIL פיספסתי משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת רגילה של לוג'יטק. אתמול החלטתי לנקות אותה (בפעם האחרונה שעשיתי זאת, שברתי כמה מהמקשים ונאלצתי לקנות חדשה). ניקיתי מבחוץ מה שיכולתי, לאחר מכן הוצאתי בעדינות את המקשים בעזרת מברג, ניקיתי והחזרתי. הפעם הכל הצליח, והכל נכנס וכלום לא נשבר. מה שכן ששמתי לב אליו זה שהממקשים החלו להיות נוקשים יותר כאשר אני לוחץ עליהם, לא כולם ולא בכל לחיצה. אבל מן נוקשות כללית כזאת. האם זה יכול להיות בגלל משהו שעשיתי או שזה כבר פסיכולוגי? חשבתי אולי לפרק שוב את המקלדת ולתת שימון קל אולי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חוקי מרפי! לדעתי חלק מהם נכונים ברוב המקרים... זה פתאום עניין אותי כי נחשפתי אליהם אחרי שהתקנתי את ASTON, תוכנה פצצה! תהנו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתחתן בעוד כחודש ומחפש דרשה מעניינת שאותה יקרא הרב. למישהו יש דרשה מעניינת או מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח קטן של חברה שלי היה ביום שלישי בצו ראשון ,וסיפר שלא היה להם ראיון אישי ,בתור אחד שעבר את זה לפני שנתיים והיה לו ראיון אישי זה נישמע לי מוזר ,ולכן החלטתי לשאול ,מה הישתנה ? למה לא היה ראיון אישי לילד ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי מתחתנת. אני תמיד לובש ג'ינס וטישרט או חולצת פולו, ולא מבין בביגוד. זרקו לי שמות לכמה חנויות עם בגדים מתאימים לגברים בירושלים עם מחירים נוחים. אני לא רוצה להסתובב. אין לי סבלנות לזה. שונא להיכנס לחנויות בגדים חח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכווווולם!!!!! אני רוצה להזמין מחשב מהחברה alienware ורציתי לדעת עם כדי לי לקנות משם עם למישהו יש מחשב שלהם שיכתוב לי איך הוא ולכל מי שעוזר תודה רבה.... :) ;)
-
כל מי שעובד זמן רב ביממה מול מחשב מכיר כמה חשוב שיהיה נוח. מה הקונפיגורציית עבודה שלכם? אצלי: שולחן מחשב בגובה כ-74cm מעל הריצפה, והמקלדת והעכבר על השולחן. יש "פד ארגונומי" לעכבר, אבל עדיין זה מאוד לא נוח. בדרך כלל משתמשים במגש מקלדת נשלף (keyboard pullout tray). יש לכם מגש כזה? איזה אתם ממליצים? יש בארץ מקומות שמוכרים דברים כאלו בניפרד מהשולחן עבודה ?? (כך שנוכל להתקין אחד כזה בשולחן קיים..) סתם שתכירו - כתבה בנושא: http://www.cnet.com/how-to/how-to-set-up-an-ergonomic-workstation/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן פתחתי אתר ולאתר הוספתי צאט הבעיה שהצאט לא מתעדכן אוטומטי אז הוספתי לו קוד html כזה שירענן את הדף כל 3 שניות: script type=text/javascript> function refresh() { document.all.cboxmain.src = document.all.cboxmain.src; } window.setInterval("refresh()",3000); </script> אבל אני רוצה שהרענון האוטומטי לא יהיה על כל הדף אלה רק על הצאט כי הרענון על כל הדף מפריע להמשך הפעילות באתר. אני ניסית לתקן ולא הצלחתי ,אני כבר מיואש :-[ . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי - איך לעשות ריענון אוטומטי על הצאט בלבד בלי לרענן את כל האתר. תודה רבה לעוזרים .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החברה בה עובדת אמי מוזגה לאחרונה לתוך חברה אחרת. במסגרת הסכם המיזוג, נשמרו כל התנאים של העובדים, לרבות תנאי הפנסיה - כך בתאוריה. כפי שהסתבר, סוכן הביטוח המטפל בתיק של אמי ניצל את ההזדמנות הזו בשביל להעביר את הפקדות הפנסיה שלה לקרן אחרת באותה החברה, באופן שלחלוטין לא מיטיב עמה. עד כאן מסריח אבל לכאורה כשר, לצערי (שכן יש לו ייפוי כוח לעשות זאת). העניין הוא שבעסקה היה כלול ביטוח אבדן כושר עבודה, הן בפוליסה הקודמת והן בחדשה - כאשר בחדשה הפרמיה גבוהה בהרבה, אולי כתוצאה מהתקדמות גילה של אמי ביחס לפוליסה הישנה. פרמיה זו אמורה להיות משולמת ע"י המעסיק, כך שהחלפת הפוליסה היתה מעלה את הוצאותיו (השכר נשאר זהה מכוח אותו הסכם, וכפועל יוצא גם הפרשות המעסיק). כאן נכנס ההבט הפלילי לכאורה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום חשבתם שצריך חתול כדי ללכוד עכבר? באנגליה חתול זה לחלשים. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3102460/Invasion-of-the-giant-rats-in-Bradford.html
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמא אומרת שהמכונה עבדה אם צליל שונה מהצליל הרגיל, ובסוף כל הכביסה יצאה רטובה לגמרי כלומר לא היתה סחיטה פירקתי את המכונה. אני מסובב את הגלגל (הרצועה בסדר), התוף לא זז פירקתי את התוף לגמרי. מהצד שהוא מתחבר לציר של הגלגל (שמסובב אותו), אמור להיות סוג של חלק גומי קשיח שמחבר את התוף לציר ומעביר את הסיבוב. החלק הזה התפרק לגמרי, הפך לאבקת גומי בוצית כזאת. החלק הזה הוא אדום בתמונה 1. איפה ניתן לחפש חלק להחלפה ? (מכונה בת 20 שנה) 2. חשבתי ליצוק את החלק בעצמי אם סיליקון / דבק חם / חומר דומה (ניתן להוסיף חתיכה של רשת פלדה דקה, כמו רשת יתושים, לתוך היציקה לחיזוק). יש חומרים מומלצים ליציקה ? (אם הבנתי נכון זה אמור להיות קצת גמיש כי בגלל זה מהתחלה שמו שם חלק כזה) 3. היתי מעדיף ליצוק את…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HELP!! מה לבחור ...תקציב עד 2K ;D אני יודע שזה מפגר,אבל חברה אמרה תבחר אני קונה... הצעות בבקשה?! תחום:מחשבים\גאדג'טים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי וואצ'ר לפסיכומטרי מהצבא (1,200 ש"ח דמי השתתפות עצמית) והחלטתי לממש אותו בלחמן. (הצבא עובד רק עם לחמן ואנקורי) ביום שישי התחיל הקורס. אחרי שהסתיימה חלוקת הספרים, המדריכה חילקה לנו מבחן דיאגנוסטיקה, שמטרתו להראות למדריכה באיזה רמה נמצא כל תלמיד ומה הם הנושאים עליהם היא צריכה לשים דגש. התרגילים במבחן היו במתכונת פסיכומטרי בהיקף מצומצם. (פרק אנגלית, חשיבה כמותית וחשיבה מילולית) אחרי המבחן התחיל השיעור הראשון. כן, אני יודע שעדיין מקודם לשפוט, אבל קיבלתי את הרשום שלא מספרים בקורס שום דבר שלא הייתי מגלה בלמידה עצמית. אתן הסבר על כל פרק: אנגלית - או שאתה יודע או שאתה לא. אם תלמיד מגיע לקורס ללא ידע בסיסי באנגלית מפגש בשבוע במשך שלושה חודשים כמעט ולא ישפר את המצב. חשיבה …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים , ראיתי איזשהי הרצאה באינטרנט על זה שבטוח יותר להיות רשום כחשבון מסוג סטנדרטי מאשר סוג חשבון מנהל כלל(administratoe) שההרשאות כסטנדרט(standart) הן כמעט זהות ושבמקרה שבאמת צריך איזשהי הרשאת מנהל יהיה לי קוד לביצוע הפעולה . אבל כשניסיתי להחליף בpanel control סוג חשבון לא התאפשר. שיחת טלפון עם מיקרוסופט היבהירה לי שהחלפה לחשבון סטנדרטי אינה מומלצת ושיכולה להביא למצב של פירמוט מחשב היה ואחסם לעשות פעולות של מנהלת כללית עם קוד. מישהו יכול להגיב על כך בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אלו הם תוצאות של מיפוי עצמות שעשיתי היום ואני מעוניין שמישהו שמבין את השפה הרפואית (אני מקווה שיש פה) יתרגם לי את זה לעברית פשוטה... דרך-אגב, הבדיקה הייתה בכדי לבדוק סיבה לכאבים בין ירך ימין לאגן אם זה יעזור... ממצאים »עמ"ש לאורכו , גפיים תחתונות וברכיים-עקמת גבית ומותנית קלה. הדגשה קלושה בפמור דיסטאלי מדיאלי מימין, ייתכן NOF או ממצא אחר, לקורלציה קלינית ורנטגנית. קליטה מוגברת בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך שמאל, ייתכן חבלה אן פגיעה מניסקיאלית. הדגשה קלה בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך ימין, ייתכן תגובת מאמץ. הדגשה קלה בקרסוליים, בטרזוסים וב-MPT1 דו"צ שיכולה לנבוע מתגובת מאמץ.« מילה במילה ואני לא מבין עזרו לי אם אתם יכולים בתודה מראש, קובי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חזרתי מהוולנד היה מאוד כיף אנשים מדברים על הדיוטי שיש בשדה תעופה שם - אמסטרדם-רוטרדם שהוא זול יפה ענקי ויש שם הכל אז חסכתי את כל הקניות שרציתי בדיוטי פרי בארץ ובאמסטרדם לדיוטי פרי שם נכנסתי אמרתי וואו איזה ענקי פה חיפשתי חנות נעליים...אין...חיפשתי חנות בגדים...יש חנות רק של מבוגרים...הכל זבל שם אין שם כלום חוץ משוקולידם מתנות וחנויות אלקטרוניקה יקרות! :-\
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-