כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
שלום הבחנתי שאחת מהאפשרויות שלי במנילה היא מודיעין שדה.(לוחם איסוף) שמעתי על היחידה דברים טובים( תפקיד מעניין) ודברים פחות טובים (מערבים ליומיים וכו') שאלתי אליכם האם שרתתם שם?(מכירים חבר ששירת שם) איך התפקיד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
> >People over 35 should be dead. > > > >Here's why > >According to today's regulators > >and bureaucrats, those of us > >who were kids in the 40's, > >50's, 60's, or even maybe > >the early 70's probably > >shouldn't have survived. > >Our baby cribs were covered > >with bright colored lead-based > >paint. > >We had no childproof lids > >on medicine bottles, doors > >or cabinets, .. and when we > >rode our bikes, we had no > >helmets. > >(Not to mention the risks > >we took hitchhiking.) > >As children, we would ride > >in cars with no seatbelts &g…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/dinamo8/flash תגובות
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את המחשב ואני צריך שתמליצו לי על חנות זולה ואמינה בב"ש. תודה מראש לכל העוזרים דרך אגב עם הת'רד הזה לא חוקי אז מצטער :
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי הביא מחו"ל את המוטורולה E398.. (מאניאק עלה לו 300 דולר! ) בכל מקרה משהו יודע איפה הוא יכול לצרוב עברית לפלפון הזה בארץ? או אם זה בכלל אפשרי?? נ.ב. מה זה אומר אם כתוב: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900, Unlocked GSM
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט מספר קלטות וידאו ישנות כדי שהן לא יהפכו לעפר, אבל הכרטיס טלויזיה שלי תומך רק בComponent. אז יש דבר כזה - מכשיר וידאו משולב DVD עם יציאת Component. הבעיה היא שאין איפה להשיג אותו יותר. לפחות לא מתחת ל1,000 ש"ח.. לא בזאפ, לא ביד2, לא בeBay, לא בAmazon, וכו'. מאוד מעצבן..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין להגיע לכפר הירוק בימי שישי (אונ' פתוחה) אך הבנתי שזה קצת בעייתי להגיע לשם בתחבורה ציבורית. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לשם מהתחנה המרכזית של ת"א? או אולי מהרכבת? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש זכאות לקצבה כלשהי (הבטחת הכנסה) לתלמיד אחרי גיל צבא. שמעתי משהו על זכאות במקרה של לימודי ערב, אבל לא קיבלתי פירוט. מישהו יודע מה התנאים, אם זה אפשרי בכלל? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לסניף הקרוב
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפת בטריה בשעון עם עמידות למים איך מחליפים בטריה בשעון ושומרים על עמידות למים האם איטום השעןו הוא סה"כ החלפת הגומיה בשעון שנקרעת לאחר הפתיחה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך עושים מספר חסוי הכוונה שכשאני מתקשר למישהו הוא לא יראה את המספר שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
sierra trading post תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תראו עזה חלק ממצרים והגדה בירדן http://visunetdemos.demos.ibm.com/blogsamples/factbook2/FactBookSE.html על מה מדובר: http://www.downloadsquad.com/2010/07/29/video-tour-world-factbook-dashboard-by-ibm-is-data-visualizatio/#continued
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.funnyordie.com/videos/85bd6f85f7/white-women-s-workout works everytime :lol: :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש
-
קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
קיבלתי היום צו גיוס לתאריך ה 18/11/2007 משהו יכול להסביר לי איזה תאריך אם הוא קרבי או לא??
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש במהירות 2.5 מגה משלם לבזק תשתית 86 (אבל התשתית היא גם על 5 מגה, אני יסביר בהמשך) לבזק בינלאומי אני משלם 69.90 על 2.5 מגה שזה מחיר גבוהה מאוד! עכשיו מין הסתם שאני מחוייב לבזק בינלאומי השאלה אם אני יכול עדיין לחדש את המצבע וההתחייבות עם דיל טוב יותר! אני רואה בזאפ שיש בבזק בינלאומי מהירות כפולה של 5 מגה באותו סכום להיתחייבות לשנה!!! זה בידיוק מה זה אני משלם רק עם מהירות קטנה פי 2! לגבי בזק שם אני משלם 86 וזה גם על 2.5 וגם על 5. לפני חצי שעה בערך היתקשרו אלי מבזק ואמרו לי שמגיע לי שידרוג מ 2.5 ל 5 באותו מחיר בהיתחייבות! אמרו לי שאני צריך לשדרג גם את המהירות אצל הספקית רק ששם דרשו תוספת תשלום גדולה אז וויתרתי ואמרתי לבזק להשאיר את זה ובבוא היום אני ישדרג ל 5 מגה אצל …
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. צילמתי במועדון מישהי, אני מנסה לאתר אותה איכשהו עכשיו. שמתי שעל השרשרת שלה היה כתוב השם שלה. חתכתי את התמונה באיזור השרשרת, תנסו לבצע הגדלה אולי זה יעזור. תנסו לקרוא מה כתוב , אני באמת לא הצלחתי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק סוללות לפני שאני זורק אותן... אני יודע שסוללות AA חדשות מספקות 1.5V מאיזה עוצמה הן כבר לא שימושיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה כנראה רץ הרבה זמן כי היום זה הגיע שוב, אז למי שלא ראה: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 29/10/06 לכבוד: BSA לידי: עו"ד נעמי אסיא. הנדון: מכתבכם מתאריך 20/10/06 שלום, תודה על מכתבך, ברצוני להבהיר את עמדתי בנושא- "במסגרת פעילות הארגון BSA- Business Software Alliance נגד שימוש בתוכנות לא חוקיות, ביקרו בשנה החולפת נציגי הארגון במאות בתי עסק ברחבי הארץ. הרשי לי לברך את BSA ישראל על עשייה בלתי נלאית, זה בהחלט לא קל לעמוד מחוץ למאות דלתות סגורות ללא מענה, אני מקווה שלכל הפחות כיבדו את "נציגי הארגון" בשתיה. "במהלך השבועות הקרובים מתכוון הארגון להמשיך בפעילות זו, בין היתר באזור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-