כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
עכשיו נכנסתי לYNET וראיתי פירסום לMicrosoft Digital City, כבר שמעתם עליה? אם כן אז בנושא ההרשמה, מאיפה אמורים לקבל Digital Ticket? תודה רבה רבה רבה, נראה לי הולכת להיות ממש תערוכה מגניבה... כולם לבוא!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תארו לעצמכם את המצב הבא... אתם עומדים למות(חס וחלילה טפו טפו טפו)ויש לכם רק 5 דקות לחיות(חמסה חמסה חמסה פרסות של סוס שיני שום כבדי אווז ועוגה של סבתאאופס נסחפתי..)לידכם מערכת סטריאו ולרשותכם ספריית דיסקים ענקית שכוללת כול דיסק שיצא אי פעם איזה שיר תרצו לשמוע בפעם האחרונה??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שידרגתי ל2.5 מגה. איך אני בודק שזה עודכן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לטרקים, הרכבים ולהקות שעוסקות בתחום של מוסיקה אלקטרונית - טראנס בעיקר... יש למישהו המלצות אולי? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר עשיתי חיפוש באינטרנט ומרוב חיפוש כבר כואב לי הראש... יש יותר מדי אתרים עם יותר מדי מידע שכבר אני מבולבל אני רוצה לקחת את חברה שלי לסוף שבוע באילת להגיע בחמישי ולחזור בשבת בלילה בתאריכים 14-15-16 לאוגוסט או 21-22-23 לאוגוסט כי ב10 לחודש אני מקבל משכורת וב25 לחודש היא מתגייסת... ככה שזה התאריכים היחידים שבהם אפשר להנות מישהו יכול להמצליץ על משהו לא יקר... אבל נחמד?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313598,00.html ד.א אולי באמת אין לו שיניים, הוא בן 80...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום שישי (האחרון) עשיתי קעקוע של מגן דוד על החזה. (הקעקוע השלישי שלי) בכל אופן, קעקוע שכדי לנקות את המקום לפני ששמים את המשכה, וגם לשתוף אותו כמה פעמים ביום כדי שכל השאריות ירדו ממנו. אז נכנסתי להתקלח והרטבתי את הקעקוע ושמתי לב שהוא מתקלף יותר מבדר"כ ויודות חתיכות גדולות מדי, מישהו יודע אם עשיתי משהו לא בסדר? ואם זה יפגע בקעקוע? (בתוצאה הסופית)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתגייס ב23 לחודש הזה. מצאתי עבודה בשחור...הפסקתי עם השיעורי נהיגה למשך תקופה מסויימת בגלל שהגיוס שלי היה קרב ולא היה בא לי לעשות הכל מלחץ,ככה שבמידה וידחו לי את הגיוס אני גם יוכל לעבוד וגם לעשות שיעורים.. מה אני צריך בידיוק לרשום להם בפקס?,קיבלתי הת'ש 3 והם יודעים שיש לי בעיות כלכליות בבית למרות שלא קיבלתי תש'מש. מה הסיכוי שהם ידחו לי בכלל את הגיוס בהתראה כזאת קצרה?,אני מעוניין לדחו תאותו בחודש אבל אם אפשר חודשיים מה טוב..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היום ב8 וחצי בערוץ הספורט יש את מכבי נגד בני השרון בחצי גמר הגביע ההרגשה שלי שיש סיכוי בכלל לא רע שבני השרון תנצח אולי אני טועה ומכבי תנצח בקלות אבל עדיין אני מקווה לטוב למי שלא עקב בני השרון הצליחה להחתים השנה את לי נילון שחקן NBA לכל דבר ובמשחקים הטובים שלו הוא הוכיח שעדיין יש לו את זה הקבוצה גם יתחברה טוב במהלך השנה וכרגע מקום שני בליגה והרבה ניצחונות מכבי זה מכבי ועל הנייר אין ספק שהם יותר טובים בהרבה אבל זה רק משחק אחד ויחיד ואחרי הרבה שנים יש לי הרגשה שאפשר לנצח אותם במשחק חשוב
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב משהו מהפורום שאני לא אחשוף את שמו סובל זה תקופה ארוכה מתקלות מוזרות והחליט לשים לזה סוף . זה מה שהוא עשה : אני רק אגיד שהוא מסתובב גם לפעמים בפורום דגים (אבל לא בשביל הדגים ) כל זה לאחר ש G4TI4200 נשרף פעמיים והיום נשרף R9700NP
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום..!! אני סוף סוף אזרח סיימתי צבא והגיע הזמן להתחיל את החיים.. והחלטתי לפתוח עסק זעיר לתיקון ומכירת מחשבים.. לעבוד בנתיים מהבית וללמוד במקביל.. ורציתי לשאול.. מה הקריטריונים לפתיחת חשבון דילר אצל ספקים כמו CDLOG או מור לוי...?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה מוכר באיביי זיכה אותי בסכום של 25$ על מוצר שהגיע אלי תקול . ראיתי בפאי פאל שהוא אכן זיכה בסכום המבוקש . אבל עברו שישה ימים ועדיין לא ראיתי את הזכוי בכרטיס האשראי או בחשבון הבנק . הכרטיס האשראי שלי הוא של ישראכרט התקשרתי אליהם והם אמרו שהם רואים את הזכוי שנעשה ויש לחכות לעשרה ימי עסקים בשביל שזה יתעדכן בחשבון . האם זה נורמלי שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ? מישהו יכול להגיד איך זה אצל חברות אשראי אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ובכלל מקום בו אין קליטה טובה או בכלל ,יש דרך להגביר את הקליטה ככה שכן תהיה ? או שזה מקרה אבוד :'(
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של HBO יש מצב סידרה טובה ? אבל אין על הסופרנוס ואוז אלה הסדרות הכי טובות שיש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.funnyordie.com/videos/85bd6f85f7/white-women-s-workout works everytime :lol: :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני טס בדצמבר לתקופה לא מוגבלת בזמן לארה"ב והתחלתי לחפש כרטיסים... בגלל שאני צריך להגיע ל-Dulles Airport הנמצא בוושינגטון לא ממש מצאתי טיסות ישירות (זה גם ככה יקר) אלא בעיקר כל מיני קונקשינים חלקם נוחים יותר וחלקם פחות. מצאתי טיסה של טורקיש אירליינס במחיר טוב לדעתי (950USD) שעושה עצירה של שעה באיסטנבול, אז שאלתי הראשונה היא האם מישהו טס איתם מסלול דומה או זהה ויודע להגיד איך ההרגשה לטוס עם חברת תעופה טורקית והאם יש בעיה כלשהי בהמתנה של שעה בשדה התעופה באיסטנבול? ודבר שני, עד עכשיו חיפשתי ב-skyscanner וב-kayak שמראים פחות או יותר את אותן טיסות, מעולם לא השתמשתי באתרים האלו ורציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום האם זה בטוח לחלוטין להזמין דרכם כרטיס והאם לדע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן פתחתי אתר ולאתר הוספתי צאט הבעיה שהצאט לא מתעדכן אוטומטי אז הוספתי לו קוד html כזה שירענן את הדף כל 3 שניות: script type=text/javascript> function refresh() { document.all.cboxmain.src = document.all.cboxmain.src; } window.setInterval("refresh()",3000); </script> אבל אני רוצה שהרענון האוטומטי לא יהיה על כל הדף אלה רק על הצאט כי הרענון על כל הדף מפריע להמשך הפעילות באתר. אני ניסית לתקן ולא הצלחתי ,אני כבר מיואש :-[ . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי - איך לעשות ריענון אוטומטי על הצאט בלבד בלי לרענן את כל האתר. תודה רבה לעוזרים .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שנים אני שותה מים מינרלים כי מי ברז פשוט דוחים ואני לא רוצה אפילו לדעת מה יש בהם עכשיו מקורות טוענת שהם שיפרו מאוד את המיתקנים ותוך שבועים איכות המים תיהיה מאוד טובה מאמינים להם או לא? אני ישמח מאוד אם זה יהיה נכון אבל יש לי ספקות
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין כמה דברים מאיביי ואפילו שכתוב בדף המוצר שיש משלוח בינלאומי, אני לא מצליח למצוא את מחירי המשלוח לישראל. איפה ניתן למצוא את המחיר החמקמק ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשום בכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-