עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mazumotte,

יש חנויות נוספות מלבד SKYPC בראשון?

2. Started by Nahum2,

האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחכות לכמה שניות לפני סוף המכרז ואז לשלוח הצעת מחיר שתבטיח זכיה תוך כדי התחשבות בסכום מקסימום נקבע מראש?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מישהו יודע איפה יש ואם יש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. נניח הרבה אנשים מתים בבתי חולים, אז אם נבטל את בתי החולים, אנשים לא ימותו!

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  5. פרסום הצעות עבודה - בפורום הצעות עבודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by yotam360,

עבדתי בשבת האחרונה מהשעה 16:00 עד השעה 22:00. האם מגיע לי 150% על כל השש שעות או עד שהשבת יוצאת? :s05:

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  7. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אז ככה : בשעה טובה התיישבתי ברצינות על מערכת קירור מים , ואני צריך איזה מעגל , שיעבוד מסוללה , או מ12 וולט או 5 או כל דבר אחר שספק מחשב מסוגל לספק , ומה שהוא יעשה זה ידליק את המשאבה של המים , ורק אחרי 3 שניות ידליק את המחשב עצמו . אני לא זוכר כלום ממה שלמדתי , אודה מאוד למי שיעזור לי בזה . ואם לא מוגזם , לצרף איזה מעגל , איך , למה , כמה וכאלה .

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בקשר לחנות בזאת מישהו הזמין משם כבר? תוך כמה זמן זה מגיע? וכמה דמי משלוח לחבליה של כמה דברים קטנים? (מאוררים)

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  9. מה זה בדיוק אומר ?

10. Started by etz,

שלום לכולם, קודם כל התוודות קטנה - כבר כמה שנים שלא כתבתי כאן באתר... לאחרונה חזרתי כצופה סמוי וזאת ההודעה הראשנה שלי מאז, מרגיש ממש נוסטלגי. אז ככה: לאחרונה נרשמתי ללימודי הנדסה במוסד שהוא ללא ספק הידידותי ביותר לסטודנט ובעל הרמה הקלה ביותר, הלא הוא הטכניון. ועכשיו ברצינות, אמנם עוד לא התקבלתי באופן רשמי אבל אני צריך להכין את עצמי מראש. עברו הרבה שנים מאז שלמדתי מתמטיקה בבי"ס, וגם שם לא הייתי מהמבריקים ביותר (ציון בינוני+ ב-4 יח"ל), ולכן אני מחשיב את עצמי כבעל חור די רציני בנושא. נכון שעשיתי פסיכומטרי לא מזמן ובהצלחה רבה אבל רובנו יודעים שהחומר המועט הנלמד שם הוא של חטיבת ביניים ולא ברמה גבוהה במיוחד. השאלה שלי בעצם היא האם מישהו מכיר איזשהו קורס ריענון בנושא? אני יודע ש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by VBMaster,

מה האינטגרל של 4/x2 4 חלקי X בריבוע

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by ravid,

אני יודע שהיו מלא דיונים על זה אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות משם. יש לי כרטיס visa אבל רשום עליו שהוא תקף רק בארץ, אז מה זה אומר שאני לא יכול לקנות משם :s05:

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

היי קיבלתי הודעה בPAYPAL שהחשבון שלי נחסם ושעלי להתקשר ל 08707307191 אבל אני לא מצליח כי אני לא יודע איפה המספר הזה ממוקם ניסיתי כמו שהוא כמובן שזה לא עבד ניסיתי להוסיף 1 בהתחלה כי הם ממוקמים בקליפורניה ו1 זה קידומת של ארה"ב ... גם לא עזר חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מספר של מרכז שירות UK אז ניסית עם קידומת 44 ... לא עבד אני מתייאש יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  14. אני רוצה לדעת איך משחקים פוקר, כי יש איזה משחק שאם אתה משחק פוקר ואתה מנצח איזה מישהי עושה לך מופע חשפנות.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  15. סתם התעניינתי לדעת לפי מה מנוע החיפוש פה בפורום קובע את אחוזי הרלוונטיות כשהוא מראה את התוצאות. : למישהו יש מושג? :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני משעות הבוקר מנסה להתחבר לחבילה הזאת. נציגים לא יודעים על מה אני מדבר בכלל, מחברים אותי לכל מיני שירותים לא קשורים לכלום. אני יודע שקיים כזה דבר. כמה אתם משלמים על השירות? אני מתחבר בגלל פינגים בלתי נסבלים ב-World of Warcraft.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אוקיי אז סינג'רו אותי (אפשר להגיד) ואני צריך להכין ליום שישי בבוקר מצגת על הכיתה שלי. מה שאני בעצם רוצה זה להעביר את המצגת, בתור סירטון, לוידאו (יענו להקליט מהמחשב לוידאו ואת זה אני יודע לעשות ככה שאין בעיה...). הבעיה היא שאין לי שום נסיון קודם בהכנת מצגות!! אני לא יוע כמה תמונות יהיו, אני מעריך שבסביבות ה 50. בנוסף אני רוצה שברקע תהיה מוסיקה שאני אבחר. ומדי פעם לפעם לכתוב הערות שלי בתוך המצגת (יענו סיפור קטן על התמונה, או שמות של האנשים שמופיעים וכו'). אז לסיכום: אני צריך תוכנה שאני אכניס לה תמונות וקבצי סאונד והיא תהפוך לי אותה למצגת, שלאחריה אני אקליט את המצגת בתור סירטון לתוך קלטת וידאו. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה מאוד דחוף ואני צריך לסיים את זה מהר! נ.ב ר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ..?

• 8 תגובות
    • 10.1k צפיות
  19. טלויזיה של LG דגם RT-21CA22E ככה היא נראית: http://planet.nana.co.il/jw666/TV.JPG

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gshhar,

היא לא מדהימה?! :spin3:

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  21. מכיוון שאי אפשר לעלו את הקובץ.. (DOC) אני אעלה את זה ידנית זה הולך לעשות לכם צמרמורת! חשבו על אות מסויימת. . . . . . אמרו אותה בקול בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . תמשיכו... אל תעצרו................... . . . . . . . . תחשבו על בעל חיים שמתחיל באות שבחרתם. . . . . . . . . אמרו את שם בעל החיים בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . . חשבו על שם של איש או של אישה שמתחיל באות האחרונה של בעל החיים שבחרתם. . . . . . . . . כמעט סיימנו. . . . . . . . . עכשיו, סיפרו את מספר האותיות של השם או של בעל החיים על האצבעות של היד שלא אוחזת בעכבר. . . . . . . . שימו את היד שספרתם איתה מול עיניכם. . . . . . . . שימו …

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by DAVIDKI19,

אפשר דבר כזה? מה אני צריך בשביל זה? איזה מכשיר צריך לקנות? אני אוכל להתקשר כמו שאני עושה מהמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מתכנן לעשות מודינג למארז. ראיתי פרוייקט של מישהוא שעשה חיתוך מדהים!!! על המארז,של שני דרקונים. לינק לתמונה: http://www.bit-tech.net/modding/2007/05/29/project_logs_update_11/2 אני רוצה לעשות את אותו החיתוך בדיוק,במארז שלי, אבל אני לא מוצא את התמונה, חיפשתי שעות על גבי שעות בגוגל,ולא מצאתי, בבקשה שמישהוא יביא לי לינק של התמונה הזאת!. בתודה, MuTaTiOn.

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by ALE-XtaZi,

היי אני מחפש שירים ברוסית יפים כאלה שמתנגנים במועדונים וסתם שירים יפים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by mostwanted,

בארץ מסוימת כל יום הוא או יום גשם או יום שמש. ההסתברות ליום גשם אחרי יום גשם היא 0.4 ההסתברות ליום גשם לאחר יום שמש היא T חשב את T אם ידוע שאם ביום שני ירד גשם אז ההסתברות לכך שיום רביעי יהיה יום שמש היא 0.66 מישהו יכול לעזור לי ולהראות איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.