כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אתם מכירים את המצבים האלה שאתה קם בבוקר והכל נראה לך מוזר? אתה לא לגמרי בטוח למה זה ככה, מה בדיוק הסיבה ואיך זה שאתה מרגיש ככה, הרי אתה כמעט בטוח שאתמול כשהלכת לישון הכל היה כשורה ואתה מייסר את עצמך בשאלה האם שכחתי משהוא?, לא יכול להיות שזה כל כך חשוב הרי שכחתי! , אבל מה אם זה כן חשוב וסתם שכחתי? , בכל אופן אחרי שבזבזת חצי יום בנסיונות נואשים להזכר אתה פשוט יורד מזה והכל נראה רגיל לגמרי, הכל סבב סביב עניין שיכול להיות שלא קרה כלל או שהיה כל כך שולי שלא היה צורך לעבד אותו עד הסוף, אבל לפעמים יכול להיות שקרו דברים הרי גורל שאתה פשוט לא יכול לזכור. יש למישהו הסבר הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נרשמתי לאיזה אתר ומאז הוא שולח לי הודעות שאני לא מעוניין בהן. יש דרך לחסום את האתר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!! נגמרה לי החודש ההתחייבות למכשיר האורנג' שלי ואני רוצה לשדרג(כבר נמאס מפלאפונים גנובים) אני מתלבט בין כמה מכשירים: הסוני אריקסון החדש נוקיה 6280 או לא משנה מה שתציעו תגידו לי מה הכי עדיף לי!! העיקר שיהיה לו MP3 ובלוטוף ומצלמה כמה שיותר טובה!! אם אתם יכולים לפרט לי על הפלאפון ועל החיסרונות שלו זה יהיה טוב(או שתתנו קישור!!! נ.ב אני מצתרף לאורנג' למסלול חיילים אז אם אתם יודעים על מסלול טוב שיש להם לחיילים אז תגידו לי בבקשה! וסתם שאלה (שלא קשורה לכלום)!! איזה מכשיר יש לאורנג' שהוא יותר טוב מהנוקיה 6630??? תודה מראש!!
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שנים אני שותה מים מינרלים כי מי ברז פשוט דוחים ואני לא רוצה אפילו לדעת מה יש בהם עכשיו מקורות טוענת שהם שיפרו מאוד את המיתקנים ותוך שבועים איכות המים תיהיה מאוד טובה מאמינים להם או לא? אני ישמח מאוד אם זה יהיה נכון אבל יש לי ספקות
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה!!! אני צריך עזרה: אני כרגע עומד ללכת לצו ראשון ואני צריך לדעת איך להוריד פרופיל על מנת להתקבל ליחידות או פרוייקטים טכנולוגיים, והעיקר לא לקרבי!!! אשמח אם משהו יעזור לי בנושא או אפילו יקשר אותי לאתר בתחום. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעניין אותי מה עושות ציפורי שיר בלילה חוץ מלנדוד איפה הן מבלות את הלילה?.. כי נגיד על העצים שהן נמצאות ביום הן לא נמצאות בלילה הכוונה לציפורי שיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לכם מושג מי מייבא את האייפד ?? חוץ מ איידיגיטל .??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סרטים מומלצים. בדרך כלל אני צופה בסרטי פעולה וקומדיה. השמח לסרטים מומלצים שראיתם ואתם ממליצים עליהם. תודה רבה וחג שמח שקד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כל מיני לייקים מאחד החברים שמראה תמונה וקישור יעני לסרטון בגוגל. לא ידוע לו שהוא עשה את הלייקים האלה. זאת אומרת או שמישהו פרץ לחשבון שלו ועשה לייק מבלי שהוא ידע ויראה את זה אצלו... או שמישהו פרץ לחשבון שלי ועשה??? או שזה כמו פירסומת כזו שלקחה את הפרטים שלו והשתמשה בזה בשביל לפתות אותי? אבל בעצם אפשר בכלל לשים משהו על הTIMELINE בפייסבוק מבלי שהוא חבר שלך או סתם ככה מבלי שזה מסומן כפרסומת? מאיפה זה בא?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.mazafaka.ru/lol/ :lol: כל מה שקיים תמצאו כאן!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שביום שלישי (עצמאות) מקבלים 175% השאלה היא עד איזו שעה זה תקף . ואם כבר, אז מאיזו שעה ביום שני מתחילים לקבל את התעריף הזה? מה קורה עם משמרת לילה? תודה, שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר פתרון טבעי טוב לקושי בהירדמות אני מוצא את עצמי הרבה פעמים ער עד 3:00 אם אני ישן באמצע היום אחכ בבוקר אני בקושי קם ובאמצע היום גמור מעייפות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינת מכות מתח או נזק ללוח אם\ספק, מצב שינה שונה ממצב בו המחשב כבוי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD]Security info replacement[/TD] [/TR] [TR] [TD]Someone started a process to replace all of the security info for the Microsoft account ********@hotmail.com.[/TD] [/TR] [TR] [TD]If this was you, click the button below to bypass the waiting period by using your existing security info.[/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #2672ec] This was me [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]If this wasn't you, someone else might be trying to take over ********@hotmail.com. Click here and we'll help you protect this account.[/TD] [/TR] [TR] [TD] If you don't recognize th…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כאן בעייה שמשתמשי FXP מגיעים בהמוניהם לאתר ומספימים את הכתבות בטוקבקים חסרי משמעות. תראו למשל הכתבה הזאת: אני הגבתי בה, ולאחרי ים של אורחים מספימים בתגובות, ומונעים מהמשתמשים להגיב אחד לשני. אני חושב שיש למנוע את האפשרות לאורחים להגיב באתר כדי למנוע את ירידת הרמה שלו (כל זאת העובדה שהכתבה איננה קשורה נושא האתר).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם!!! אחרי פרק זמן דיי ארוך שלא הייתי סגור על מפרט מתאים כי כל אחד אמר לי משהו אחר, בלגן בקיצור. הגעתי למפרט התאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם ASUS P5QL PRO כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 כמות:1 כרטיס גרפי GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 896MB DDR3 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור למעבד OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21F 1200rpm 120mm כמות:1 אני רק רוצה להגיד תודה רבה לאנשים שעזרו לי(:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. איזה מונית שירות מגיע הכי קרוב לשם? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה רק אני, או שהסאונד בבתי הקולנוע בארץ הוא לא משהו בלשון המעטה? לפעמים הוא גם די חלש, שברמקולים 2.1 ב-150 ש'ח שומעים יותר טוב. האם זה בכלל 5.1? כי שמעתי במערכת קולנוע ביתית, והסאונד בקולנוע בכלל לא מתקרב לאיכות הזו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל אתר שלישי שאני נכנס אליו, בחצי שנה האחרונה, יש את ההודעות בסגנון הזה - "אתה המבקר ה-X, זכית! לחץ כאן כדי להיכנס", והן מופיעות בצד, למטה, לפעמים באתרים מסויימים פופאפים נפתחים רק בשביל ההודעה הזאת, בקיצור... היא נמצאת בכל מקום! מה זה הדבר הזה???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הם נהפכו לאוניברסיטה. האם זה משפר את מעמדם בנוגע למעסיקים ביחס למכללות אחרות? מתכנן ללמוד הנדסת תעשייה וניהול.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני בשלבי הקמת סטארטאפ - פרוייקט בין מספר שלבים לחיזוי קוד תוכנה . האם אני יכול לבקש ממשתמשים כאן להשתתף בפרוייקט ולהריץ אפליקציה במחשבם ? או כל מחשב בבעלותם ? אם כן , אודה על כניסה לאתר www.codepredict.com גישה לפורום הינה אוטומטית , מידע נוסף מופיע באתר , עדכון אחרון לגירסא אחרונה וכן PDF כאן : http://www.codepredict.com/forum/index.php?topic=6.0 בתודה מראש קובי .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^^ יש איזה קישור או משהו?