כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אהלן, נפתחה קהילה לישראלים שנמאס להם לסבול! טוב לא בדיוק, בכל מקרה - אם אתם חולמים על אי ביי ישראלי מקורי, אם אתם מחפשים לקנות ולמכור מוצרים באי ביי דרך ישראלים (בגלל יתרונות ברורים) ואם אתם סתם קונים הרבה באי ביי - תירשמו! זה רק יכול לתרום כמו כן, אנא עזרו ופרסמו את הלינק שלהם בכמה שיותר פורומים אפשריים http://groups.ebay.com/index.jspa?categoryID=100001600 (ההודעה נלקחה מפורום מקס טיונינג)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר אנחנו מתלבטים בין כמה איים קוס/נאפה/איוס. התלבטות היא איפה יש יותר מסיבות איפה יש פחות ערסים וכדומה. למישו שהיה באחד מהקומות יכול להמליץ או לבקר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייל ומיתכוון לעשות רישיון לקטנוע בשבועיים הקרובים כסף יש כניראה הלוואה בנקאית ואני ממש רוצה להתחיל להסדיר עיניינים אז כך: אני גר ביוקנעם (ליד חיפה) מישהו יודע על בתי ספר ללימוד נהיגה בקטנוע שהוא יכול להמליץ עליו? מניסיון אישי כמה קשה לתחזק קטנוע חדש כאשר אתה חסר ידע כימעט לחלוטין?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו פרטים נוספים חוץ מתאריך? אולי מישהו שמתכוון להשתתף? כי אני אישית 90% בא אם אני מוצא עוד פרטים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא יודע מה לעזעזל מצחיק בזה אבל זה גרם לי ממש לצחוק http://www.youtube.com/watch?v=x3mwZo6bVqA&feature=related
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר שנים אני שותה מים מינרלים כי מי ברז פשוט דוחים ואני לא רוצה אפילו לדעת מה יש בהם עכשיו מקורות טוענת שהם שיפרו מאוד את המיתקנים ותוך שבועים איכות המים תיהיה מאוד טובה מאמינים להם או לא? אני ישמח מאוד אם זה יהיה נכון אבל יש לי ספקות
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב בעקבות הפרסומים ב"אחד נגד מאה" נכנסתי לאתר www.noobo.co.il וגיליתי שממש כיף לשחק שם במשחקים(במיוחד 1 נגד מאה) על נקודות כל משחק מוריד לכם נקודה ויש אפשרות לזכות עד 10 נקודות כבר ניצחתי משהו כמו 5 או 6 פעמים וזה עדיין כיף, עם מגוון די רחב של שאלות. תכנסו ותהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
? ואו ביכלל איזשהוא קשר עם קוקה קולה מייל או משהוא.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום לכולם! בזמן האחרון (שנה למעשה) מאוד התעניינתי במשבר הכלכלי,בבורסה..כל הירידות\עליות שערים כו . אין לי ממש מושג למה אבל אני פשוט אוהב לעקוב אחרי זה בחדשות.. דיברתי על זה לא מזמן עם אבא לי והוא אמר לי שאם אני רוצה נברר את העיניין של מניות ואולי אפילו נקנה . אין לנו ממש מושג בדברים האלו ובחיים לא קנינו מנייה .. אז כמה שאלות : 1)איך זה בדיוק עובד? כלומר איך אני יודע איזה מנייה יש לקנייה וכמה היא עולה? 2)דרך איפה אני קונה מנייה? 3)האם יש אתרים מומלצים בהם כדאי להתחיל לחקור את הנושא? אני מבקש להתייחס ברצינות לנושא.. אני לא ילד בן 2 עם דמי כיס אלא יש לי המון כסף בצד ואני מוכן להשקיע אותו .. וכן גם יש התעניינות עצומה מצד אבא .. תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנו שירות מסויים וחתמנו על חוזה, השרות כולל הלוואת ציוד והתקנתו. הציוד נכון להיום עדיין לא בידינו ולא הותקן דבר. על פי החוק תוך כמה זמן אני יכול לבטל את ההסכם מבלי לשאת בהוצאות או לשאת בהוצאות מינימאליות? בחוזה כתוב רק על ביטול אחרי הספקת הציוד והתקנתו ולא כתוב דבר לגבי ביטול לפני כן. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם אפשר מה הם הסדריי הקניה תודה ...... אפשר תשובה זה אפשרי להזמין לישראל או לא ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וקצת SSD INTEL 80GIGA G2 ורציתי למכור אותו למישהו פתאום אני רואה שאחריות רק שנה ולפי מה שאני זוכר זה היה שנתיים או שלושה שנים אחריות מה עושים ? אני לא מוצא את החשבונית של הקנייה באתר [לודע אם זה היה עוזר] תודה עריכה :בסדר בדקתי איתם יש שלושה שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להוכיח שזה מתקיים כל אלפא: התרגיל הוא מינוס אחד חלקי סינוס אלפא שזה שווה לסינוס 90 מינוס אלפא חלקיי טנגטס אלפא יכול להיות שהמינוס לא צריך להיות ? אגב אשמח לפיתרון גם אם המינוס לא צריך להיות, אני אמור לקבל תשובה של זהות ידועה נראה לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי התחלתי לעבוד בשעה טובה ומוצלחת כטכנאי PC בבי"ח קפלן ברחובות לפני כשלושה שבועות. אני כמעט ללא נסיון, אבל הבוס שם ראה שיש לי כח רצון ללמוד ובזכות לחץ של אחד העובדים שבזכותו בכלל הקורות חיים שלי הגיעו לשם התקבלתי לעבודה! הבעיה בבי"ח היא שצריך לרוץ ממקום למקום ואין זמן לנשום..ולאחד בלי נסיון כמוני זה נהפך לגהנום. כמובן שאני לומד דברים חדשים אבל בקצב הזה בואו נגיד...או שיטיסו אותי משם עוד כמה חודשים..או שבגלל חוסר הנסיון שלי אני אסבול הרבה מאוד זמן עד שהנסיון שלי באמת יהיה שווה משהו. הגעתי למסקנה שצריך להתקדם לבד בבית..הדברים העיקריים שצריך לדעת שם [ובעצם בכל מקום שדרוש בו טכנאי] הם הגדרת מדפסות, אופיס, Win Server 2003, Win XP, exchange ועוד כמה דברים שבטח שכחתי. יש לי מחש…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קורא עיתונים באינטרנט ומגיב דרך פיסבוק לכתבות 1. שמתי לב שזה תגובות שאני רואה רק בדפדפן שאני משתמש ולא אקספלורר או מוזילה , למה ? 2. אני חייב להיות מחובר בפייסבוק לראות תגובות שכתבתי בדפדפן 3. אני לא יודע אם אחרים רואים את התגובות ויש לי הרגשה שאני עונה לכתבות ורק אני רואה אותם ואף אחד לא רואה . האם יתכן שתגובות ב- YNET ,גלובס לא נראות לאנשים אחרים ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הספר הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו האם הוא עדכני האם הוא מובן...האם הוא יוכל לתת לי יסודות טובים בחומרה.. האם אני יוכל סוף סוף לגלוש באתר ולהתחיל להבין דברים שלא הייתי מבין לפני..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יכול למצוא את הכתובת של האתר של תחזית מזג האויר באיטליה?(או מכיר אתר אחר שיספק את הידע הזה?) אני רוצה לסוע לאיטליה(בעיקר לצפון איטליה), ואני יודע שהמזג אויר ברומה אחלה, אבל הצפון קר יותר - מישהו יודע עד כמה ההבדלים ניכרים בטמפרטורה, למשל בערים כמו: ונציה, פירנצה, בולוניה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מקורב אליי הוא אחד המייסדים והמנהלים... מכירים ת'חברה? אם כן אז מה שמעתם עליה? אני יודע עליה כל מיני דברים....
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה פרטים ידועים כרגע? ולגבי הטריילר של פרק 3: scorpion טוען שיש לו אותו. אז כמה דברים: א. מאיפה משיגים? ;D עוד מישהו נתקל בזה? ב. הוא מסרב לשחרר פרטים, אז יאללה - לחץ חברתי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות ;D בעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיף שיהיה ישראלי ובעברית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אללה שוב פעם חבר שלי פתח את הרדיו כנסו כולם Winamp: http://hot.gillex.net/listen.pls Media Player: http://hot.gillex.net/listen.m3u אין מזרחית! חחח כנסו יש שירים טובים!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-