כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
שיהיה ברור שאני לא מנסה לרמוז בדיון הזה על ווארז או דברים אחרים לא חוקיים!!! אני גולש לי בסאבסנטר ורואה בסרטים את הסרט "קיוב 2: היפרקיוב" בקולנוע בעוד שכבר ראיתי את הסרט הזה לפני חצי שנה! (חצי שנה!!) כנ"ל לגבי "The Hulk" אני רוצה להבין איך זה ייתכן שסרטים מסויימים יוצאים בDVD לארצות בחו"ל בעוד שפה נזכרו להקרין אותו בקולנוע אחרי חצי שנה??? מה עם הסרט "יעד סופי 2"?? גם אותו שכחו או שהוא פשוט לא אושר לשידור? (???)
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
סוף כול סוף הצלחתי לסיים את החוזה בחברת פלאפון נשארו לי עוד כשבועיים,חברה פשוט תת רמה..אבל זה לא אשכול בכי . בכול אופן,אני מניח שאני אלך על אורנג,הרבה מאוד המליצו לי..מה אתם אומרים? אני בתור אחד שלא כזה אוהב לדבר הרבה בפלאפון,וגם לא מחפש את המכשיר הכי אחרון בשוק,רק רוצה לשלם נטו על השיחות שלי ומכשיר אמין עם איכות שמיעה טובה זה העיקר בשבילי.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חוצפה! תקראו את התגובות>> "הילדון הזה מקומו בhwzone, שם הוא יוכל לאונן כמה שהוא ירצה עם בני גילו הטיפשים (שימו לב, אני אומר שהוא יוכל עם בני גילו הטיפשים ולא שכל בני גילו טיפשים) העדיף לא ללמוד ולא לשנות את התנהגותו." http://forum.mac-it.co.il/single_view.php?id=25797&gid=25786 גועל נפש
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי יש אתר לצפיה באיכות HD און ליין בערוציי הטלויזיה הישראלית? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מעוניין להזמין בימים הקרובים את הנקסוס המדובר של גוגל. אני מתכנן להביא אותו לארץ עם ההורים שלי. בכדי שהפלאפון לא יתעכב בכניסה לארץ ואצטרך לשלם עליו מכס ומע''מ ולחכות לאישור ממשרד התקשורת,אנערף מה הדרישות (?!) חשבתי על כך שההורים שלי יגידו בכניסה חזרה שזה המכשיר הפרטי שלהם - ועכשיו לכו ותבדקו אם הוא באמת נקנה בארץ. השאלה שלי האם צפויה להיות בעיה כלשהי בדרך הזאת ואם ההורים צריכים להצהיר על פלאפון סלולרי בעת היציאה מהארץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מזל נאחס רצח :'( , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... ??? לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש :'( [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לא יודע מה אתכם, אבל אני די מתעב דפים עם פרסומות (פלאש..) מרצדות ומרקדות. היום נראה לי שבפעם הראשונה נתקלתי בקונספט הזה: http://digg.com/tech_news/Firefox_and_Chro..._stability_bugs למקרה שזה יעלם מתישהו בקרוב הנה גם סקרינשוט הפרסומת סטטית (תמונה) טמועה ברקע של הדף מאחורי האתר... לא מציק לעין, מושך תשומת לב ואפקטיבי לפחות לדעתי - מאוד. אם יש צורך בלינק, אז אני בטוח שיש דרך לגרום רק לחלק קטן מהרקע (ה"כפתור") להיות לחיץ ואין צורך ברקע שכולו לחיץ ב 100%. (אפשר לדחוף בצד שם גם טפסים שלמים, ולהפוך את רקע האתר כולו להיות טופס "מלא פרטים ונחזור אליך" -רק שלא יהיה בצבעים צעקניים מדי עד כדי הצקה לעין) ה down side היחיד שאני רואה הוא ה % הקטנטן של האנשים שבבעלותם מסך רחב, אבל …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
כל משתמש רשאי לרשום עד ל-4 "כינויי" הומואים! 1. מקיא ווזלין 2. רץ אחורה בשדות תירס 3. אוחז כיורים (כמובן) 4. שפופרת משחת שיניים אנושית. בהצלחה!
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איזה סוג הכלב הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בניתי לי מפרט לתומי ב LOGIC... וכאשר לחצתי על כפתור המידע של MICROSOFT OEM OPTICAL MOUSE תראו מה קפץ.... הם... למה אי אפשר להזמין דרך החלון הזה... המחיר ממש .. אבל ממש משתלם :yelclap: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אתר HWzone, אתר המחשבים הישראלי, יחגוג בחודש הבא 16 שנים לקיימו, מאז נפתח אי שם בשנת 2001 כאתר חומרה ישראלי פורץ דרך, עד שהפך במרוצת השנים למותג ושם דבר בקהילת אנשי המחשבים בישראל, ולמעשה – בעולם כולו. אז מה הולך להיות פה החל מהיום? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בלי להפוך את הדיון הזה לעוד טלנובלה......אבל אני בן 26 ונמאס לי סופית לגור עם ההורים שלי שעושים לי את המוות ומשגעים אותי בצורה שבא לי כבר לישון ברכב ולא לישון איתם. אני לא משלם שכר דירה ואוכל וכדומה אבל זה בא על חשבון נזק נפשי ועצבים. עכשיו אף פעם לא גרתי לבד...... המצב שלי: אני עובד בעבודה שאני מקבל ממנה בערך 5200 נטו בחודש ועוד אני מחזיק רכב שעליו זה איזה 700 דלק בחודש. ואני עובד בראשון לציון ולא לומד. האם זה אפשרי למצוא דירת חדר בראשון לציון שלא תגמור לי את כל המשכורת בלי אופציה לחסוך 1000 שקל בצד כל חודש?? או לחפש דירה עם שותפים משהו? נגיד שכתוב באתר יד 2 - דירה עם 3 שותפים או 2 שותפים וסכום 1800 שקל על השכרה - זה אומר שרוצים ממני 1800 או שזה יתחלק בין כל השוכרים? נגי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סדרה פצצתית ביותר.. ואם כן איפה ניתן להשיג פרקים או לראות את הסדרה? ד"א אני חדש כאן ..
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב ב7200 שקל! התכנאי אמר 14 תשלומים זה יעלה 8500 שקל רבית זה נכון??? :'( משהו אמר לי 7 תשלומים זה בלי רבית זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
[אני מקווה שזה מתאים לפה] אמא שלי מזכירה והמקום שהיא עובדת בו רוצה לקנות ברקו. אל מה צריך לשים לב כשקונים? איזה חברות "לא ג'נריות" יש בתחום? [אני לא כותב מחיר כי זה מסוג המקומות שלא יגידו כמה אפשר להוציא אלא רק כן\לא] יש למישהו חנות מומלצת באזור המרכז? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המחיר הכי סביר לחדר כושר? מה אתם חושבים על "דרך הגוף" ביבנה? מישהו מכיר עוד חדרי כושר ביבנה???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשך להודעה קודמת שלי בנוגע לשיפור ממוצע בגרויות. התגובות בהודעה הקודמת עזרו מאוד, אבל עכשיו נתקלתי בהתלבטות חדשה בנוגע לשיפור ממוצע הבגרויות שעומד על 86. יש לי אפשרות לעשות כל את המקצועות מחדש בקיץ הנוכחי, ברמת יחידות רגילה: ספרות, לשון (בלי חיבור), אנגלית F, היסטוריה א' ו-ב', אזרחות, תנ"ך, סוציולוגיה ופסיכולוגיה. בתיכון היו לי ארבעה חודשים ללמוד לכל הבגרויות האלה, בקושי למדתי להן ועדיין קיבלתי 70+. אז הפעם בשלושה חודשים שיש לי, אני מתכוון לשבת 8 שעות כל יום ואני בטוח שהציונים יהיו מינימום 85. אפשרות אחרת היא פשוט להפוך את שלושת מקצועות החובה שבכותרת למוגברים, וכך אני משיג את אותה התוצאה. אני לא מכיר את רמת הקושי של היסטוריה, ספרות ותנ"ך ברמת 5 יח', אז אני צריך לשמוע ממי…
-
- 8 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין בחוות דעת על האונברסיטה , המקום , האנשים ( חיי החברה הטובים שם , פיקציה או אמת ? ) , כל חוות דעת ( עדיף מפורטת ,חח ) תתקבל .
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-