עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PhP dUdE,

עבד עלי :lol: http://www.travellady.biz/coolstuff/idiot.htm

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  2. כותרת... תודה Aviko

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by קובי המלך,

אני מתעניין ברכישת מזגן פמילי אינוורטר דגם 12 wifi מי קנה או מכיר את המוצר ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית? תודה אנשים!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by m83b4,

Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by NiTRo37,

שלום רב , הייתי רוצה לעצב את החדר שלי ולשים בו אורות ניאון (כמו השלטים האלו , כמו הניאונים שמתחת למכוניות) עכשיו , יש לי כמה שאלות: א- האם זה אפשרי? ב- האם זה יצרוך המון חשמל? ג-עלות גבוהה? כמו כן , הבנתי שצריך להתייעץ עם חשמלאי מוסמך לגבי זה , האם זה נכון? תודה ויום טוב .

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by pixelsight,

היי לכולם מה נשמע זוכרים אותי ?.. רק עכשיו שמתי לב שהיוזר שלי עדין חיי ופעיל אז מה ספרו חויות ;D שיהיה יום שקט יזכור ! מנהלים בבקשה אתם יכולים להסיר לי מהיוזר את הכיתוב שאני בבאן כי אני כבר לא ! ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חבריי פורום יקרים לפני שנה הלכתי לצו ראשון וההורים שלי פחדו שיקבלו אותי לקרבי וביקשו שאני אגיד דברים שיקחו אותי לתפקיד אחר באלקטרוניקה או מחשבים , במשרד משהו אז כדי לעשות שלא יקבלו אותי לקרבי סיפרתי שטויות שאני לא יוצא מהחדר הרבה זמן , יש לי חבר אחד כו' עד היום נשלחתי לבדיקות בבריאות הנפש ולאט לאט התחלתי לתקן את עצמי כי הבנתי שאמרתי שטויות והיה סיכון שבכלל לא יגייסו אותי היום הוועדה האחרונה ורצו לשחרר אותי מהצבא בפרופיל 21, אחרי הרבה שכנועים שלי ושל אימי הם קיבלו אותי לצבא עם פרופיל 45 עכשיו אני רוצה לתקן טוטלית את המצב שיעלו לי פרופיל כי אין לי בעיות גופניות (למעט ראייה עם משקפיים לרחוק) מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את המצב? אני אספר להם שההורים שלי הסיטו …

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש מקום לקנות Seedbox (חו"ל כמובן). מישהו מכיר אתרים אמינים וטובים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מחקתי..כי אמרו לי שאסור..תודה=] כנסו ללינק משו חשוב תקראו ויפההה=] יומטובבב.. אגב אני חדש=]..מקווה שאני אהנה...

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by NuKe007,

לא רוצה להתלונן יותר מדי, אבל כנראה מאז המעבר לשרת החדש השימוש אומנם מספיק מהיר, אבל כמות הפרסומות והPOPUPS עלו בהרבה... היש סיבה?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  11. שלום, יש לי חבר שגר בארצות הברית ... ביקשתי ממנו שישלח לי את ה Nexus S החדש ( מכשיר טלפון למי שלא יודע )... עכשיו מה היא הדרך הטובה ביותר שהוא יכול לשלוח לי את המכשיר ... המטרה היא כמובן להמנע מתשלומים מיותרים (מכס מיסים וכו') במידת האפשר. כמובן שהוא ישלח לי את זה כ'מתנה' .... יש למשהו הצעות ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Merrymoon,

בהשראת הת'רד של hellyeahmofo על האייס קפה, החלטתי לפתוח בת'רד רשמי על מתכוני קיץ כייפיים ופשוטים (כדי שלא תתאמצו יותר מדיי). כולם מוזמנים להוסיף ולהגיב אחלה פיצוץ לאלו מכם שאוהבים אבטיחים, מסיבות ולא סולדים מאלכוהול - יש לי משהו מיוחד בשבילכם: קחו אבטיח גדול אדום ומתוק (הכי טוב, "על הסכין"), חיתכו ממנו "פירמידה" כמו שחותכים לכם טעימה בשוק (מה"זנב") ומיזגו לשם וודקה (אפשר גם שנאפס או רום), כמה כוסות, כמה שהוא יכול לספוג, שימו במקרר לכמה שעות והמשיכו למזוג כל כמה שעות כוס. השאירו אותו במקרר איזה לילה ככה, ויש לכם אבטיח פיצוץ. פלח אחד ואתם מסטולים ;D אייס קפה ממיסים בכוס גבוהה קפה נמס עם סוכר (הכי טוב סוכר וניל או תוכן של תרמיל וניל עם סוכר) במעט מים חמים, מוסיפים ח…

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  13. תושבת האקסטרים של אינטל לא תקבל התעלמות היום בצל הכרזת Core i9 9900K ואנו מקבלים פירוט על כל מעבדי הליבות המרובות שיושקו עד סוף השנה לכתבה

14. יש לי משחקים אבל אני לא יודע איך להכניס אותם יש לי כבל USB הפאלפון : SONY ERICSSON K610I התיקיות שיש לי עם: Music Picture Theme Webpage Webpage DCIM Other System Video

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by Necessary_Evil,

:jester: :jump1:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by no_angel,

שלום לכולם נחשפתי לפורום הזה היום לראשונה והאמת שאני צריך עזרה קצת בנושא RFID. אני מחפש לדעת אם אני מעוניין מחר בבוקר לקנות RFID TAGS ולכתוב אליהם , מה הדרך לבצע זאת? דבר שני כמובן זה איך קוראים את זה עם הRFID Reader? באיזה שפות תכנות כותבים לדבר הזה . איפה ניתן לקנות בארץ RFID Tags וRFID Readers ? אני מדבר על הRFID Tags בכלל גם הפשוטים ביותר וגם המתקדמים ביותר אם אפשר הרחבה בנושא של מה מומלץ נגיד לRFID TAGS לטווח של נגיד עד 2 מטר וגם טווח של כמה ס"מ. תודה רבה מראש לכם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, קניתי (יותר נכון קנו לי ) ראפיד שר (COM) ואני פשוט לא מצליח להוריד על יותר מ-60 שיש לי חבילה של 3 מגה אינטרנט. משהו פה ממש מסריח. על Free אני מוריד על המהירות הזאת. מה לעזעזל קורה פה?! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום : ;D יש לי קרוב משפחה שבקרוב (יוני בעע) מגיע ארצה, ואני צריך לנצל את זה אני חשבתי משו בסביבות האוזניות האיכותיות או דברים שקשורים למחשב ויהיה לי כאן אחריות עליהם... (אני מניח שחלקי מחשב לא יהיו במקום, אני לא יודע להרכיב שום חלק במחשב, אלא אם יש חברות שמוכנות לעשות את זה בשביל הלקוח) המחיר די גמיש, יכול לעלות מעט. אז תמליצו!

19. קרוב משפחה שלי רכש מחשב LG T380 מחשב עם זמן סוללה של עד 10 שעות עבודה לפי האתר של LG (בארץ, בחו"ל) ולפי ביקורת באתר הזה. המחשב מיום הרכישה בחיים לא עבד יותר מ-4 שעות (על סוללה בלבד). המחשב נמסר לתיקון זמן קצר לאחר הרכישה (הסתבר ששלחו למעבדה לא נכונה) ואז בגלל לחץ בלימודים (המחשב משמש ללימודים בעיקר) לא היה אפשר לשלוח אותו לתיקון פעם שנייה. כעבור כמעט שנה המחשב התקלקל ונשלח לתיקון. ח.י (מי שנותן אחריות על המחשב - לא פרללי) אומרים שהסוללה בסדר (-7%) והמחשב מהתחלה אמור לעבוד רק עד 4 שעות. היתי תובע אותם כי זה ממש מרגיז, אבל קראתי את התעודת אחריות ויש אחריות רק חצי שנה לסוללה (עברה יותר מחצי שנה מקניית המחשב). אז אני צריך לבוא בטענות לאופיס דיפו שמכרו לי מחשב מקולקל, או ל-ח.י…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by doker,

אני צריך בוקריפורט דחוף על הספר האלים עצמם של אסימוב או באנגלית the gods themselves asimov תודה

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by slim_shady,

סתם עכשיו חשבתי על זה, יש לי נסיעה מחר בלילה לנתב"ג לאסוף משפחה ורציתי לחשב מתי אני צריך לצאת... פשוט לא יוצא לי לנהוג שם הרבה והכמה פעמים שיצא לי לא נתקלתי בשום בעיות אבל לכו תדעו, היום כבר אסור לחיילים לקנות בירה אז אני כבר לא יודע מה קורה עם העולם... בקיצור אם למישהו יש תשובה ודאית זה יעזור לי מאוד!

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע מה קרה לו?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מה המשמעות של HW בשם HWZone ?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  24. איך אני יכול לשים אווטר? או שואלי אני צריך להגיע לדרגה מסוימת בשביל לשים אווטר?

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by Dark Respect,

מישהו יכול?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.