עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yehudaa,

אני לא יודע מי צודק בסיפור הזה אני או חברת הביטוח אבל אני צריך את הכסף הזה . פוטרתי ממפעל שעבדתי בו 4 שנים לפני כחצי שנה . פניתי לביטוח מנהלים שלי רק לפני חודשיים בדרישה לקבל את הפיצויים . המעסיק כבר העביר כל סכום הפיצויים לחברת הביטוח . אחרי שפניתי אליהם אמרו שיטפלו בזה וכולי ויקח קצת זמן ...אחרי חודש אני מתקשר ושואל מה קורה הם אומרים לי תשלח לי אישור שהחשבון רשום על שמך שלחתי מיד והתקשרתי לוודא שהגיע להם האישור אמרו לי תמתין 30 יום . שבוע הבא מסתיים ה 30 יום אז התקשרתי כדי לוודא שאכן יכנס הכסף הם אומרים לי רק בסוף החודש כלומר צריך לחכות עוד 20 יום נוספים אני ממש לא בקי בדינים האלה ....אז מי צודק בספור הזה ? העיכוב הנוסף הזה מקובל ? אני לא מבי…

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

מצורף למייל קובץ Microsoftlottery.doc מי שמקבל את המייל הזה למחוק אותו מיידית. מידע מMicrosoft על התרמית http://www.microsoft.com/protect/yourself/phishing/lottery.mspx ראו הוזהרתם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

אם אני מוכר משהו בEBAY, ואני רוצה לשלוח אותו. נניח ומדובר באחת ממדינות אירופה. באיזה שירות דואר כדאי להשתמש? בדקתי בדואר ישראל ומשלוח חבילה עולה 90 שקל ל250 עד 500 גרם!! דא פאק? אני לא מבין אז איך DX שולחים לארץ בחינם כאשר משלוח עולה 90 שקל\: -- באתר של הדואר מופיעה אפשרות משלוח "צרור קטן" מה זה?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח. בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן). משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר. מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE ש…

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by tgen,

הכנסתי לחשבון שלי ב- paypal כרטיס אשראי חדש וגם אחרי שאישרתי אותו באמצעות הקוד עם החיוב עדיין רשום שאין לי כסף בחשבון למרות שיש לי כסף באשראי... כבר כמעט יומיים שזה לא מתעדכן ולא זכור לי שהייתי צריך לחכות כל כך הרבה בפעם האחרונה שעשיתי את זה...

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by nahum8,

כדאי למכור את ה260GTX ב500 ש''ח? הציעו לי סכום כסף כזה, האם זה משתלם?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by aviram20,

ובכן.. ראיתם סרט טוב לאחרונה .? שתפו ... מה שם הסרט ועם מי.....

8. Started by ibo,

שלום. כשאני רוצה למשל לגלוש בפורום מסוים, זה מראה לי הודעה "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט"! הנה תמונה: ניסיתי לגלוש גם דרך פיירפוקס וזה מראה לי גם שגיאה. אני שואל אחרים אם זה נכנס להם לאותו פורום והם אומרים שכן! אז מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  9. מישהו שמע האם יש\אין פרסאידים ? תמיד אני מפספס .. מקווה שלא פיספסתי כבר

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

התלכלכו לי משקפי השמש רייבאן, אתם יודעים כתמיי זעה כאלה. התחלתי לנקות את המשקפים, ועכשיו פשוט כל המשקפים מלוכלות ברמה מטורפת. ואני פאקינג לא יודע איך לנקות אותם כבר. ניסיתי גם עם הספריי לניקוי משקפיים של אופטיקנה גם לא עוזר\: :bash: :s07:

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה DSLR. כיוון שהמחירים בארץ בשמיים לעומת המחירים בארה"ב, חשבתי לקנות את המצלמה דרך AMazon. אם אני יקנה דרך AMazon אני יחסוך קרוב ל 1000 שקל. רציתי לשאול אם מישהו פה בפורום הזמין משהו ב AMazon, האם הוא אמין? הבנתי שיש משלוח חינם, זה כולל לישראל? וכמה זמן המשלוח? האם מומלץ לקנות מוצר יקר דרך AMazon? ושאלה חשובה, האם האתר מחזיק סחורות חדשות בלבד? כלומר זה לא יד שנייה כמו ב ebay נכון? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

אני רוצה להוציא רישיון לטוסטוס 125 סמק. כבר התחלתי בתהליך, חתימת הרופא, ואופטומטריסט, ושבוע הבא אני יעשה תאוריה. כמה יעלה לי שיעור עם מורה באזור המרכז, וכמה שיעורים אני יצתרך לקחת? דבר נוסף, כמה כסף יעלה ביטוח :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eliil1,

^ כותרת תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by מנחם,

אני צריך לעשות מדרסים (גמישות יתר בכף הרגל), אבל לגמרי לא בטוח לגבי המחירים / מקומות אמינים. "המרכז הבריאותי לרגב ולגב" בפתח תקווה מציע מדרס מגומי ב400- שקל, ומדרס קשיח מסיבי פחמן ב 1500 שקל. המחיר סביר? מכירים את המקום? יש לכם המלצות על מקומות אחרים?

15. Started by yotam360,

עבדתי בשבת האחרונה מהשעה 16:00 עד השעה 22:00. האם מגיע לי 150% על כל השש שעות או עד שהשבת יוצאת? :s05:

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by Morphine,

יש אנשים שמתמחים במדעי המחשב, הנדסת תוכנה, האקינג, אבטחת מידע וכמעט כל תחום שקשור למחשבים...הם יכולים לפתח תוכנות ואלגוריתמים מהבית ולמכור אותם לחברות הייטק?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

מס הכנסה יקח ממני מס כלשהו? אני צריך לתאם משהו. אפשר קצת פרטים על זה...?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428200.msg3689806#msg3689806

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אחרי כמה זמן שאני מתעסק בבית עם 3 גרוטאות ישנות (P4) שאני מנסה לתקן וכבר נגמרו לי האנרגיות להתעסק בזה אני רוצה למסור את המחשבים למשהו שיגיד לי מה אפשר לעשות איתם ואם אפשר להרכיב מהם מחשב - 2 עובדים, שיהיו לי לצורך ניסויים/שרת הורדות מהסיבה הזאת אני גם מעוניין להשקיע כמה שפחות במחשבים האלה משהו יכול להמליץ לי על משהו שיבדוק אותם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש כסא למחשב. אני לא מבין בזה הרבה ובגלל שהמבחר בחנויות כמו אופיס דיפו הוא נמוך חשבתי להתייעץ עם בעלי נסיון. הכי חשוב לי זה תמיכת גב טובה. ובכללי שיהיה נוח כמובן עם משענת גב גבוהה. מישהו יכול להמליץ לי על איזה כסא בתחום? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי אני מחפש תוכנה שמראה כמה שווה הדולר ביחס לשקל,ואם אפשר שהיה גם את האירו שם. התוכנה שאני מחפש דומה מאוד למה שיש בויסטה בצד[ראיתי אצל חבר דבר כזה - בא עם הויסטה]- חיפשתי בגוגל מילים ולא מצאתי תוכנה כזאת. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by TNT2009,

שלום,לאחרונה התחלתי להגיב הרבה בפורומים,למרות שאני קורא הדוק של הכתבות,לרוב אני לא מגיב בפורום.בכול אופן יש תופעה משונה למשתמש שלי,ההודעות שלי כול הזמן על אפס-למה? כמו כן לגבי הדרגות בפורום,יש למישהוא link להסבר על הדרגות בפורום HWzone. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by eliil1,

מנתניה לאונ' בר-אילן ברמת גן , יש רכבת ישירה או קו אוטובוס/מונית? משהו? מישהו יודע במקרה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by WiseOne,

מישהו יודע מה המכירים ההמוצעים למכונות שתיה קלה וקפה? מחיר קניה / השכרה / הפעלה, ומחירי מילוי ותוכלה של המכונה? :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני לא ידוע אם זה רק אצלי, אבל לאתר לוקח פי5-6 יותר זמן לעלות מאשר האתר הקודם. למה?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.