עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pringles,

איךהנעליים האלה ליום יום עם הרבה הליכות במידרונים ומדרגות ושטח http://www.catfootwear.com/US/en-US/ViewProduct.mvc.aspx/14431M/0/Mens/Corax-Mens-Hiker?galleryId=M

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by חן מ,

מישהו מכאן היה?אולי יש מישהו שמתעסק בנושא טיסנאות כאן בפורום? אני הייתי היום,אחרי שאני אדע אם בכלל היום אנשים נוכל לדבר על זה קצת שבת שלום

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Fighter,

הי יש לי קטע שאני יכול לשמוע מתי שטלוויזית CRT עובדת וזה נשמע כמו רעש בטווח גבוה משהו כמו: טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה ברמה כזאת שישימו לי כיסוי עיניים ואני אמצא את הטלוויזיה לעומת זאת ההורים שלי לא שומעים את הרעש הזה וגם לא האחיות הקטנות שלי ככה שיש פה שלילה של גיל צעיר מה הולך פה?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. מישהו יכול לתת לינק לאתר ספורט 5 איפה שמראים את המשחקים בליגת האלופות?

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by R0ck,

חיוך מקסים, בחורה מקסימה ויפה בתפיסה מצויינת.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by ZorD,

שלום לכולם. הלכתי ללישכה ליפני כחודש ולא עשיתי הרבה.. כמה בדיקות כמה שטויות ובסוף אמרו לי להיבדק אצל רופא מוסמך. הדבר היחידי שהתחלתי שם וסיימתי אותו (חוץ מהארוחה שלי) היה הראיון האישי, ושם הסברתי באופן ברור לחלוטין שאני מעוניין לעזור וליתרום לצבא ישראל, אך בדרך שלי, בדרך שאני יודע שאני אוכל ליתרום בה הכי הרבה (והיא לא דרך קרבית). והדרך הזאת היא בנושא כלשהו שקשור לטכנולוגיה, התחום המועדף עלי כרגע הוא מחשבים, בייחוד תיכנות, אני בקרוב יסיים ספר לימוד של ++C וחוץ מהעובדה שזה כאב ראש אחד גדול, זה מאד מעניין אותי, תמיד אהבתי לעשות דברים ליצור דברים וכו' אני גם מאד מתעניין בתגליות על החלל וכל מיני דברים כמו חורים שחורים נסיעה בזמן וכאלה דברים (קראתי הרבה ספרים בנוסח של ג'ול וו…

• 55 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by wrecker,

יש כל מיני דגמים ואין לי ממש מושג בהם, אני מכיר יותר את היקרים.. צריך משהו נוח ואמין שאפשר לקנות באנטרנט או בחנות, לא בחברות התקשורת תודה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  8. תודה מראש^

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום ביום שבת הקרוב יבואו אלי כמה דודים שכבר די ממזמן לא התראנו.. העיניין הוא שאני יהיה לבד.. רק אני והם.. אז החלטנו לעשות משהו שכבר לא עשינו כמה שנים טובות.. לעשות ערב סרטים איכותיים ומטורפים ! עם הפופקורן וכל הג'נקפוד שאנחנו יכולים לדחוף לפה.. אז אני מבקש ממכם את המלצותיכם לגבי סרטים איכותיים בקטגוריות הבאות: אקשן , מלחמה , פנטזיה-מלחמה-אקשן. כמו שאתם רואים הם בעיקר חובבים אקשן ומלחמה : אבל הם גמישים.. הם גם אוהבים קצת פנטזיה.. לדוגמה סרט כמו האלמנט החמישי שיש בו גם הרבה אקשן גם קצת מלחמה~ וגם הרבה פנטזיה יכול להתאים להם יופי.. אבל אשמח אם קודם תוכלו להעמיס אותי בסרטי אקשן וסרטי מלחמה איכותיים.. זה יותר בראש שלהם, מה גם ש-4 מתוכם (סה"כ 5) עובדים בצבא אז.. תודה מרא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כרגע אני בן שירות בחינוך מיוחד, אני מסיים בקרוב מאד. אני מחפש עבודה בתחום שלי בשביל לצבור ניסיון. התחום שאני רוצה ללמוד באוניברסיטה/מכללה זה פסיכולוגיה, מקצוע בעדיפות שנייה זה עובד סוציאלי. אבל נתמקד בפסיכולוגיה. אני תלמיד ממוצע מינוס. אף פעם לא הייתי טוב בלימודים. תמיד היה לי קושי ללמוד את החומר, להתרכז. בתוקף תפקידי, אני מקבל שיחות עם פסיכולוגית. באחת השיחות דברנו על לימודים, ומה אני חושב לעשות אחרי שאני יסיים שירות לאומי. לאחר שהיא שמע את הקושי שלי בללמוד, והסיבות - היא המליצה לי להבחן בתור לקוי למידה. האיבחונים האלה תופסים בכל אוניברסיטה/מכללה? בנוסף לזה, אני לא ממש יודע מה להתחיל לעשות עכשיו: פסיכומטרי, לשפר בגרויות. אם זה לא המקום המתאים, אשמח אם תפנו אותי למקום המת…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by slavazisman1990,

שלום לכלום אני חדש בפורום קוראים לי סלבה אני בן 22 מחולון . חייל משוחרר מצה"ל אני חולה על גאג'טים כול מיני אביזרים פלאפונים מדליקים כמובן מחשבים אני מתעסק יותר במוזיקה וסאונד אני בעל עסק אני כמובן גם מתעסק בהוסטינג ( אחסון אתרים ) מי שמועניין להכיר אותי תמיד מוזמן לפנות אליי בפרטי אני ישמח ושהיה המון בהצלחה לפורום !

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אני צריך שתקראו את העצומה ותחתמו עלייה ! אחי הגדול נמצא במעון זה ! אני מאוד מודה לכם ! http://www.atzuma.co.il/petition/hilaohayon/1/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, החלטתי שאני רוצה ללמוד ערבית. מה התוכנה הטובה ביותר ללימוד ערבית? או שמא יש דרך טובה יותר (חינמית, או כמעט חינמית) ללמוד ערבית במינון לימוד של כמה שעות בשבוע. (קורס למשל, לא מתאים לי בגלל חוסר הגמישות בשעות ובמחיר). התקנתי את התוכנה Rosetta Stone, שהמליצו לי עליה. האם מישהו התנסה בתוכנה? האם יש למישהו משהו טוב יותר? רק להדגיש, אני מעוניין לדעת ערבית ברמה שאני יודע לקרוא ולכתוב (לא ספרות ערבית או משהו כזה, אלא ברמה של לקרוא ולהבין טקסט פשוט), לדבר עם אנשים ברחוב, ושאם אני אשמע שיחה בין 2 דוברי ערבית, שאני אבין אותה בצורה טובה. אני מוכן להשקיע זמן, אך הלימוד יתבצע כמה שעות בשבוע. תודה מראש, MODY

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. או אפילו למועד המקורי??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. פרטו. אל תתקמצנו.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  16. זה הקישור לסרטון... ואשמח לדעת איך התהליך תרגום עובד. תרגמתי לפני כמה ימים.

17. מהן ההשלכות של זה אם בכלל? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374440,00.html עריכה: לא רלוונטי יש דיון פעיל בפורום רשתות ואינטרנט מהיר.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  18. שנה שעברה (י"א) לצערי פשוט לא היה לי כוח להשקיע בפיזיקה והתוצאה לא הייתה מפתיעה מאוד. חוץ מזה אולי זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל הייתי מקבל ציונים נמוכים (הגשה 55 :-\) שוב, בעיקר בגלל שלא היה לי כוח להשקיע ת'אמת שבחינות בגרות הייתי פותר בסדר, הקטע שגם שנה שעברה הבגרות של מכניקה הייתה הכי קשה שראיתי המחנכת שלי אמרה לי שכדאי לשקול פרישה, אבל אני יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גם בי"ב אם אני רוצה בכך. הבנתי שהחומר של י"ב נחשב הרבה יותר קשה מזה של י"א אבל אם זה באמת שווה את זה אני ישב וילמד מעבר לזה רציתי לדעת כמה השפעה תהיה לזה אם אני אלמד פיזיקה או לא על מסלולים כמו גאמ"א וממר"מ בצבא (כמה זה קריטי מבחינתם בעצם), ומעבר לזה גם בטכ"מ. עד כמה שאני יודע טכ"מ זה בעצם מדעי המחשב, פרוי…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני רכשתי מחשב דרך האינטרנט לפני כשנה וחצי. אך לפני מספר חודשים לוח האם שלי הושבט ,לוח אם של חברת גיגה ביט ,ידוע לי שגיגה ביט נותנת 3 שנים אחריות על הלוח אם, שלחתי את הלוח אם לחנות שרכשתי את המחשב בתל אביב ,ללוח אם לא היה שבור ולא היה חלקאחד שרוף הוא רק היה מלוכלך באבק ,החנות אמרה לי שהם לא מוכנים לקבל את הלוח מכוון שהוא מלוכלך באבק, בעל החנות אמר לי לשלם 75 ש"ח עבור נקיון הלוח, אמרתי לו שאני מוכן לשלם 75 ש"ח בנתאי שיחליפו לי את הלוח, אחרי שהם ניקו את הלוח הם לא היום מוכנים לקבל אותו, אני שמעתי משני מקורות בכירים בבאר שבע שהיבואן הזה לא נותן אחריות לחלקים שוא מוכר, יש לו אומנם 99% חלקים במלאי איך הוא לא נותן אחריות, לאחר שבועיים התקשרתי שוב לחנות בת"א הם אמרו לי שלאחר צע…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by The_overclocker,

http://y.wimp.com/v/invading.wmv Tsk tsk tsk..NOW you see what eating fast food does to your brain ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. לא אזור שורץ מהגרי עבודה מצד אחד ולא שכונה של עשירים מצד שני. מעמד ביניים.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by integral,

יש כרגע הופעה בערוץ 10. מומלץ

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by SheZiF,

סתם משהו שמצאתי ברחבי הרשת http://modblog.bmezine.com/2007/07/26/best-windows-tattoo-ever/

• 12 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים