עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Overclocker,

אני חייב להגיד לכם שהיה פיצו... לא, סליחה, אדיר! ;D (צריך להיזהר בימינו) , בכל אופן, מציגים מכונית CONCEPT של פיז'ו פשוט מדהימה - "FELINE" (אני מקווה שבצרפתית זה נשמע יותר טוב). סרקתי תמונה, שווה ללכת לראות בתערוכה, טיפ קטן, מחלקים מספר מאוד מוגבל של פוסטרים שלה, אז תלכו ישר לקחת, (אני לקחתי בשיניים) חוץ מזה יש כמובן את ה Z8, אופל SPEEDER, מאזדה RX8 , ועוד המון ספורטיביות. כמובן ששווה להציץ גם על הביתן והרכב המדהים של ROKFORD FOSGATE.. לכל אלו שדואגים שמא אני מייחצן את אוטומוטור, אז תרגעו, אני לא, וכהוכחה אני מוכן להגיד שפעם שעברה היה יותר טוב... אבל עדיין שווה.

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by kinggil,

שלום, חזרתי אתמול מאיטליה ואני יכול להגיד רק דבר אחד איכס!!!!. הדרום מלוכלך מלא גנבים הכול מקושקש ומוזנח. מקומות יפים הייתי אבל לא שווה ללכת לשם, ההתנהגות שלהם מגעילה ולא נחמדה בכלל. מכוניות הכי נמכרות שם זה: פיאט,לנצ'יה,אלפה רומיאו,מרצדס,במו,פרארי,טויוטה,מאזדה זהו. עכשיו חזרתי ויש לי קבלת פנים לא נעימה כל הזמן נופלות פה פצצות

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. לפני כמה שעות חזרתי מאילת, היה סבבה אעש!! איימקס היה מסריח, סתם סרטים לילדים, אבל המסיבות, החוף והקניות היו כיף חבל רק שלא יצא ללכת למקום הזה שמתחת למים, עם הדגים... (חוף האלמוגים משו כזה?) מה שכן, המלון היה ממש חרא. מלון דליה - הכי עלוב שהייתי בחיים. זו פעם ראשונה שאני נוסע לחופשה על חשבוני, אז מחיר היווה פקטור חשוב, והמלון הזה זול, מכל הבחינות. אוכל מסריח, צריך לצאת מהמלון ולעשות סיבוב כדי להגיע בכלל למסעדה, ועוד אין שם מקום וצריך לחכות לאנשים שייצאו. בריכה מטר על מטר עם כסאות מאובקים. חדרים עם אמבטיה מתפרקת, אין מעלית, צריך לחכות בלובי שעות לשירות. אבל זה עוד כלום בהשווה לצעקות שהיו שם בגלל שכולה השארתי את הכרטיסים של המגבות של הבריכה אצל המציל בטעות. רצו לחייב אות…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by pringles,

אך אך איזה הרגשה טובה לחזור לפה!! וואלה תאמינו לי התגעגעתי לפורום לא ידעתי לאן ללכת חחח אבל עכשיו אני שוב פה !!!! שאלה עם קיבלתי באן זה אומר שמתאפס לי החשבון אזהרות עד הבאן הבא?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by desert,

זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית. היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן. לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אז כך שלום לכולם. חזרתי היום בערב לפני כמה שעות, מגרמניה מקום מדהים, מדינה כלכך עשירה!!, מסודרת,תרבותית ,יפה, האנשים מסודרים לבושים מדהים, הנשים חתיכות, המקום כולו נקי כלכך, כל המכונית שם מבריקות, בלי שום דפיקה, אין מכונית אחד שם שגנבו לה ג'אנט או משהו, כמו בארץ, כל המכוניות בברלין הם מרצדס ,אודי,פלוצפגן,במו, ואפילו מאזדה ראיתי שם המון, ממש התפלאתי, מהיפנים זה האוטו שראיתי הכי הרבה , ראיתי אפילו פרארי , ו ה פורש 911 רץ שם כמו מאזדה לנטיס אצלנו. ראיתי גם RX8 , אבל לא הצלחתי לצלם, כי היא טסה באוטוסרדה באיזה 160 קמ'ש, כל מקרה אוטו מדהים, הרבה יותר יפה אפילו מהתמונות. ראיתי גם TVR , במו 5 ו 6 יש שם פשוט מיליונים!!!!, כל פינה. ועכשיו לעיר, מקום מדהים, שפע של כיף, אני מאו…

• 114 תגובות
    • 10.1k צפיות
  7. הסולו בסוף מטורף אין מילים והעוגיה של פורטנוי: "We promise to come back"

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Chymes,

אז ככה, אני עושה טירונות בזיקים, גיוס של חיל האוויר. אין לי מושג למה לא שלחו אותי להיות נהג, אבל תודה לצה"ל. נתקעתי בבקו"ם מיום חמישי ועוד יום שני. ביום שני בצהריים צירפו אותי לפלוגה שהולכת לחיל האוויר. (הם הגיעו לזיקים ביום חמישי) בסוף הטירונות (עוד שבוע וחצי) אני הולך לטכני ללמוד אלקטרוניקה. הטירונות עצמה ממש בית זונות. לא עושים כלום. כלום. כל היום יושבים (נרדמים) בהרצאות, מסתדרים בשלשות ופעם בשבוע עושים מטווחים. בכל אופן, מישהו למד בטכני?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ראשית, כן היה לי אינטרנט. אבל 56K שזחל כמו צב גוסס, השתמשתי בו מיום רביעי שעבר. הסיפור לא מתחיל מלפני יומיים, גם לא משבוע שעבר, הסיפור מתחיל ב30 במאי. את ההזמנה לאינטרנט המהיר בכבלים ביצעתי דרך ספקית האינטרנט שלי, אקטקום, ההזמנה עברה ללא שום בעיות משום צד ונקבעה לי התקנה ליום שישי בין 9 ל11 בבוקר, שמח וטוב לב אני מתעורר בבוקר ומצפה לטכנאי הכחול. שעה 11 עוברת, הטכנאי לא מגיע. מתקשר לתבל והם אומרים שהודיעו לנו שהוא יאחר, נו...שויין, חזרתי לשחק סוליטייר. הטכנאי הכחול מגיע אל ביתי הקט ומחליט שצריך להחליף את כל התשתית ועלי לשלם לו 75 ש"ח מזומן. נו שווין, גם זה לא הודיעו. שולם. אץ רץ הטכנאי בכל הבית ומחליף את התשתית, מגיע לחדרי ומחבר את המודם. אבל אבוי, הטכנאי לא יודע להסת…

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by Vega,

הייתה מסיבה איכותית ביותר, זכיתי לפגוש את SpiritKnight ו-mafisto (לצערי לא הייתי נוכח במפגש בפורום). כאשר יעלו את כל התמונות - תחפשו נער עם סטיקר של ברק.013 "בא לך מהיר?" מודבק על המכנסיים (תנחשו איפה)... עוד לא הרכבתי חזרה את המחשב (כותב על הלפטופ), אבל החלטתי שלמסיבה הבאה אני מביא לפטופ - ולא את הסיבוך הזה שנקרא מחשב שולחני. :-/ Vega.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by X-_PLOSIVE,

לצערי נאלצתי לעזוב עקב סיבות..... אבל נראה לי שלפחות צילמו אותי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by urich,

אתמול חזרתי מטיול שנתי של כיתה י"ב לאזור הרי אילת של חמישה ימים . מה אני יגיד לכם זה היה מדהים נוף יפיפה חברה טובה סטלבט וחוויות פשוט מושלם ובסוף גם הלכנו לחוף האלמוגים לשנרקל. לא יודע מה אתכם בבתי הספר בגוש דן אבל אצלנו בגמנסיה העיברית בירושליים מבשלים לבד ישנים באוהלים ולא אכסניות ובקיצו טיול כמו שרק טיול אמיתי יכול להיות. בקיצור אני ממליץ כחו את האוטו וסעו עם כמה חברים לטיול באזור ותהנו.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by אוריפ,

היי! חזרתי מלונדון! אז היה ממ שכיף, אם תרצו תמונות (יש לי כמה ממש יפות) תגידו. נסעתי ככה ליומיים... בטיסה חזרה הקפיצו אותי למחלקת עסקים. היה נחמד... העיר עצמה ממש יפה (הכי אהובה עלי). וכרגיל המכוניות.... יותר מרשים מניו-יורק! כמובן יש תמונות.... רק תגידו!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mrraz,

חם חם כמו בארץ ובלי מיזוג קבלו תמונה מהבית של היטלר שהפך להיות מסעדה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by mrraz,

אני לא כזה אבל הולך לי לצאת משהו כזה. יוצא לי להיות שם הרבה מאחר ויש לי משפחה בבית שאן זה לא שהיה ריק, היה מפוצץ. פעם ראשונה שאני שוחה שם בלי שינסו להטביע אותי עם ילדים שקופצים עליך ושחיינים שמכניסים לך זפטות. פעם ראשונה שיוצא לי לראות את המקום מתנהל בצורה מסודרת בלי הבלאגן שחוגג שם בשישי שבת אחרי שהתאוששתי מהתדהמה התברר לי שפשוט נפלתי על הרמאדן.

• 15 תגובות
    • 8.2k צפיות
  16. אד קוטה קלי מקארתי עוד איזה אחד רוסי מסנט פטרסבורג אין לי מושג איך קוראים לו ו את מקנטס הרכז של הפועל תל אביב אמרנו לאד קוטה שהיה לו משחק טוב ... הוא אמר תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה ו וקצת חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ???? תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by ScreaMan,

טוב אחרי זמן רב שלא הייתי באתר חזרתי ואני שוב פעם פה!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

לפני כמה ימים הייתה קפיצת מתח,ביחד עם המתח קפץ לי ההארד-דיסק. את ההמשך אתם יכולים לנחש.. כרגע חזרתי ומקווה להשלים את החסר,דרך אגב לכול מי שהיה את המספר שלי בICQ אז שכחתי את הסיסמא ואני אפתח מספר חדש עוד מעט

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. Started by fire15,

שלום לכולם חזרתי.... אני לא בטוח שהרבה אנשים מכירים אותי אבל הייתי חבר פעיל מאוד בפורום ולפני כחצי שנה הייתי צריך לעזוב את הפורום עקב עומס של הבית ספר ועבודה ובחופש הגדול הלכתי לעבוד בארצות הברית כדי לחסוך למכונית ולכל ההוצעות שלה .... ולאחר חצי שנה יותר נכון 7 חודשיים סוף סוף קניתי את המכונית החלומית שלי GOLF VR6 לאחר הקניה המנוע שופר משמעותית! הוחלף כל הצנרת מהדאון פייפ ועד הדוד(כל הצנרת בנויה מנירוסטה),נוסף גם ציפ ופילטר פתוח, הוגדלו המזרקים, קפיצי הנמכה 40 מ"מ, הריפוד הוחלף לריפוד עור, הוחלפו הבלמים וכמובן גלגלי מגנזיום 16 אניטצ' של BBS מנוע 2.8 VR6 אשר מפיק 170 כ"ס במקור אך לאחר כל השיפורים המנוע מפיק קצת יותר מ 215 כ"ס(נימדד במוסך) בתכלס לאחר כל השיפורים מה …

• 135 תגובות
    • 10.4k צפיות
  21. חח אתם רואים אני ניכנס לחנות מחשבים לקבל הצעת מחיר הוא מביא לי הצעת מחיר מוסיף עוד 1000 שקל לא יודא מאיפה הוא הוציא אותם ואז אני שואל למה כזה יקר אז הוא אומר ועים מה אני אשלם ארנונה וחשמל חחחח....... בחנות אחרת התחילו להביא לי דברים שלא מהעולם אומרים לי שעל כרטיס מסך PALIT ישנו מאוורר של ZALMAN ב 200 שקל...התחילו לחרטט לי לא יודע מה חח התחיל להציע לי דברים שאני לא צריך ביכלל...הוא התחיל להגיד לי ש9600GT הופסק פס היצור שלו והציאו לי בימקום את ה 8800GT של PALIT עים הקירור הזה חחחח...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. פריט זה צריך להכנס למלאי ביום שלישי 10 אוגוסט, 2004 אם העיצומים במכס ימשיכו צפו לפריט זה לא לפני 2007 חח מצחיקים אלה.. תשחירו את המילים כדי לראות סתם ככה זה לא מושחר https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=124&products_id=2295

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  23. אני עושה משהו ב3ds ואני צריך את הגודל בפסנטימטרים מישהו יודע כמה זה 4X10 בפיקסלים? תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  24. http://funzone.co.il/320.html

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Ran B,

חח מי שמכיר את הדומגנית/שחקנית.. אגם רודברג..או מי שלא מכיר אז אולי הוא ראה פעם אהבה מעבר לפינה..היא משחקת שם כשירלי הילדה הזאתי.. נתחיל מזה שהיא הילדה הכי כוסית שראיתי בחיים שלי, חחח.. היא דגמנה גם בפרסומת של פוקס..עם הילד הזה והילדה שזורקת מים על הילדה השניה אז היא זאתי שזרקה את המים.. אז הינה תמונה חביבה... וכדאי לך להכנס גם לפה..שיש עוד כמה תמונות נחמדות.. http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=1&topic_id=520583 חחח, תהנו.., אפשר גם להגיב D:

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.