עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NOSTREDAMUS,

אני הולך לישון וקם לי מחר ליום של 4.5 שעות רצופות של מבחני מגן במתמטיקה (4 יח"ל) ומאחל לכולכם לילה טוב ואיכותי (קרדיטט לשגיא) וסופ"ש מהנה, לילה טוב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by WarMachine,

Here is my little one

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RGod,

דגם:KFR-51 .......GRAETZ קיצר חברה צריך עזרה הבעיה עדיין לא נפתרה .... קיצר אני שם אותו על חום על 24 25 מעלות יש סימו כזה של שמש והוא לא מחמם ,דבר ששמתי לב זה שהחלק האחורי כלומר המנוע שנמצא בחוץ לא עובד כאשר המזגן מופעל ....בקיץ המזגן עבד על קור וחורף שעבר על חום אחשב אני לא מצליח להפעיל אותו עזרה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Tharbad,

בין כפר סבא לרחובות. אפשר המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by RayZ,

http://www.freewebs.com/idozana/magazin/article2.html O_O

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מצאתי - בבני ברק ב140 שקל משכולם לוקחים 200 מי שצריך גם : שיגיד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Hipno,

שלום =] למי שמעוניין, עשיתי שיר על המשחק Age Of Empires 2! קצת הסבר: אני וחבר שיחקנו המון Age Of Empires 2, ומכיוון ששנינו חובבי ראפ החלטנו שכל אחד יקליט שיר בו הוא מקניט את היריב שלו! אני בחרתי בכינויים היפנו ולורד בולטון(ממשחקי הכס =] ) והוא בחר את הכינויים MightGod ו-Spartacus. אשמח לשמוע מה דעתכם\הערות בונות\פחות בונות\עלבונות\עגבניות שיזרקו עליי! תהנו =] בקרוב אפרסם את השיר שנכתב עליי נ.ב השיר הנורמלי הראשון שלי אז תהיו עדינים =]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by com,

http://news.walla.co.il/?w=//415801

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by maphisto,

טוב משהו מהפורום שאני לא אחשוף את שמו סובל זה תקופה ארוכה מתקלות מוזרות והחליט לשים לזה סוף . זה מה שהוא עשה : אני רק אגיד שהוא מסתובב גם לפעמים בפורום דגים (אבל לא בשביל הדגים ) כל זה לאחר ש G4TI4200 נשרף פעמיים והיום נשרף R9700NP

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אחריי שאתם עצבניים כולם כעסו והיו מגעילים והיה לכם יום חרא החברה לא מדברת איתכם בבית ספר אתם עייפים מלהקשיב אז אתם הולכים למחשב ושוכחים מהכול? אני עושה לפעמים ככה ופשוט שוכח הכול

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Shay0600,

:yelclap:מלך :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by aldema,

אני צריך לבחור לאבא שלי פלאפון מרשת סלקום וממה שראיתי בחוברת רשמתי לעצמי התלבטות בין הדגמים הבאים: נוקיה 6630 סמסונג S410i סוני אריקסון W800 אולי גם V3... זהו זה הדגמים וגם אחרים באים בחשבון ,אבל העיקר הוא שיהיה פלאפון טוב,שישמעו בו טוב,שיראו טוב,עדיפות גם אם יש אאוטלוק בפלאפון ושיהיה בו הרבה אפשרויות. בעיקרון מה שנראה לי הכי טוב מביניהם זה ה6630... אבל נראה לי שאתם מבינים קצת יותר ממני... ד"א למי יש את המצלמה הכי איכותית ואולי גם שאפשר לשמוע בו מוסיקה..???

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מישהו נתקל בסופגניה בלי אקמול עם סוכר מומס וצבע מאכל ? נא לדווח. נ.ב למי שלא יודע, ריבה עושים מפירות.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בחנות ,או ברשת בקובץ ממוחשב ,אבל כמובן לא אמזון ,למה לפי מה ששמעתי שעם את קונה את הספר הזה מאמזון את מסומן על ידי ה fbi \cia לרשימת מעקב . תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Yuron,

שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

שלום, בזמן האחרון יש באפשרותי להביא לארץ לדים שונים במחירים זולים בהרבה מבארץ. למשל 100 לדי אולטרה ברייט בצבע כחול ב12 דולר כולל משלוח. אז חשבתי לפתוח חנות וירטואלית(אבל חוקית כמובן,זאת אומרת רשומה במס הכנסה וכו...) רציתי לשאול מה דעתכם על הרעיון,והאם אתם אישית תקנו מחנות כזאתי? ומה לדעתכם המחיר שאתם הייתם קונים בו לד אחד? (מחיר שאני גם מרויח בו משהו..) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by approx,

מה אתם עושים בעצמאות ? אני הולך אם החברה לאכול איזה משהו :] ואתם ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי פורום יקרים! במסגרת הקורס שלי במתמטיקה אני לומד כרגע התמרת לפלס(והתמרת לפלס הפוכה) אני ממש לא מבין את המורה! ולצערי המבחנים קרבים... אז אנשים מי שממכם שיודע על מה אני מדבר אולי יוכל להפנות אותי לספרים(עדיף בעברית) על הנושא שיוכלים להסביר לי את החומר. או אפילו אתרים(אפשר גם באנגלית) שמסבירים על הנושא. - כל כיוון יכול לעזור. - והמורה טוען שאין שום ספר שיסביר את זה(כן... בטח...) ולכן לא אמר לי שום שם של ספר! תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by weissby,

אני משוטט לי הרבה בוואלה!שופס ואוהב להסתכל על מצלמות שמה וכאלה, ובין היבואנים/ספקים שמה זה 4H ומנסה למצוא בגוגל אתר של זה ולא מוצא כלום..כאילו אנלא מוצא אתר אנטרנט ממשי שלהם.. מה זה לעזאזל צריך להיות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by KF,

אהלן, לכל הרוכבים שבניכם רציתי לשאול אם יש איזשהו מנעול מומלץ לקשור איתו את האופניים. חשבתי על המנעול הבא,מה אתם אומרים ? במה אתם משתמשים ? תודה. http://www.sasimple.co.il/product-p-7/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Mini-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. http://members.lycos.co.uk/dinamo8/flash תגובות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש למישהו מושג אם יש קורס כזה בדימונה / ב"ש? משיטוט ברשת אני רואה שרוב הקורסים באיזור המרכז ואין בשני הערים שציינתי, אבל מצאתי.. בב"ש http://d.beersheva.biz/index.php?m=text&t=7149 ו http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=231178 מורה מדימונה. אני לא רשום בפורום הזה לכן אני לא יכול ליצור עימו קשר (מישהו יכול לעזור כאן?). ואופציה אחרונה זה להתקשר להיא מכאן http://www.oshforum.org.il/read.php?8,377855,377855 . אני לא יודע איך הולכת הפרוצדורה, שני הלינקים האחרונים מתייחסים לקורסים שכבר הוצאו על הפועל. האתר הראשון כנראה מיועד לתושבי ב"ש שכונה ד'. לכן פתחתי את הנושא, כדי שתעזרו לי למצוא תשובה האם קיים קורס כזה ואיפה. עדיפות לדימונה אם לא הבהרתי זאת קודם. הבחור רוצה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח athlon

אין לי מילים להוסיף על יצירת האמנות שלי:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי כבר כמה מתנות בראש אבל אמרתי נראה אולי אפשר להוסיף עוד קצת... דברים שתדעו שיעזרו, היא בצבא, מדריכה. יוצאת חמשושים. היא בת 20 הקרייה שלה זה לשיר יש לה כבר כמה שירים (לא באיכות של אולפן) אבל היא ממש טובה בזה, הייתה פעם בכוכב נולד (עד לאודשינים האחרונים). יש לה חבר. עכשיו אני והיא ממש קרובים.. ואני רוצה להשקיע.. יש לכם רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Doctor Robert,

היי , ההורים שלי החליטו להזמין HOT MAGIC וממה שידוע לי הוט גובים על זה 2500 שקלים, ובדקתי על המכשיר TiVo וראיתי שהמחיר שלו פחות מ-1000 שקלים, השאלה שלי היא למה אנשים קונים את מה שהכבלים מציעים להם ולא TiVo? במחירים אין בכלל מה להשוות, אז למה בעצם? ??? יש כאן מישהו שיש לו TiVo? מה החסרונות של TiVo לעומת המכשירים שמציעים HOT ו-YES? האם המכשירים שהם מציעים יותר איכותיים? האם אפשר לסנכרן את ה-tivo עם לוח השידורים? כך לדוגמא שאני אבקש ממנו להקליט תוכנית מסויימת הוא פשוט יעשה את זה לפי התוכנית? או שחייבים לתת לו את השעות של התוכניות ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים