כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
חוקי מרפי! לדעתי חלק מהם נכונים ברוב המקרים... זה פתאום עניין אותי כי נחשפתי אליהם אחרי שהתקנתי את ASTON, תוכנה פצצה! תהנו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתקן מחשבים בזמן הפנוי והגעתי למצב שפשוט אין לי ברגים כבר, יש מקום ( עדיפות לבארץ ) שאפשר לקנות ברגים בכמות ? ברגי HDD / CD...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקע לי משחק במכס כנראה, אין עליו מידע בדואר ישראל ובדואר בחו"ל כתוב שהוא הגיע לארץ. התקשרתי לדואר ואמרו שכנראה נתקע במכס והביאו לי מספר אבל כבר חצי שעה שאני מנסה להתקשר ואין תשובה, מצלצל ללא הפסקה. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון בעניין ומה עושים(אם יש מספר של נציג של המכס שעונה זה טוב : )? החבילה היא בשווי 23.35 פאונד כולל משלוח, זה לא אמור להיתקע, כבר הזמנתי עשרות משחקים משופטו ופעם ראשונה שזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים מתי מחר משרד הפנים פתוח?באיזה שעה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום יש פה דרייבר למחשב שאני צריך בקישור הזה http://rapidshare.com/files/194465059/LG_110_Fan_control.zip אני צריך שמישהו יעלה את הדרייבר ^ לשרת הזה בלבד http://pyramidfiles.com/ ואני יסביר : אני לא יכול להיכנס לאתר ראפידשר בגלל שייש לי אינטרנט רימון
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון יש שאלה שמציקה לי הרבה זמן לא קיבלתי הסבר שמסבר את האוזן מה יוצא לפייסבוק מפריימוורק ריאקט ולגוגל מפריימוורק אנגולר? מה הם מרוויחים זה? איך הם עושים מזה כסף? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור ישנם אתרים זולים וטובים כמו newegg שמוכרים חומרה במחירים לא רעים בכלל השאלה שלי היא... במקרה ואני ארצה להזמין מאיזשהו אתר (newegg לא תומכים במשלוחים מחוץ לארה"ב וחבל) עם כרטיס אשראי ישנן סכנות מסויימות? מישהו ניסה להזמין מחו"ל חומרה? אני כבר בטוח שאחריות לא תבוא בחשבון... אבל זה בסדר לקחתי את זה בחשבון, שווה לבצע קנייה מחו"ל? אחרי הכל המחירים שם הרבה יותר זולים חוץ מבעיית האחריות ומציאת אתר עם מחירים טובים שתומך בייצוא לארץ. תודה מראש נ.ב אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר חומרה שמייצא לארץ וניתן לארגן הזמנה משם זה יהיה נהדר.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון אם יש איזה אתר עזר שבו אני מכניס כתובת מסויימת של אתר והוא אומר לי באיזה טכנולוגיה האתר המסויים הזה משתמש ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום בקשר לשירות ברמה נמוכה ביותר מרשת באג לפני כחודש אמא שלי יצאה לחו"ל וביקשתי ממנה שתקנה לי עמדת עגינה שמתאימה לאייפון 4 שקניתי לא מזמן. בגלל שהיא לא כל כך מתמצאת במכשירים אפילו ציידתי אותה עם פתק שיסביר למוכר שיש לי אייפון 4 ואני צריך עמדת עגינה מתאימה למכשיר -ורשמתי מספר עמדות עגינה שיתאימו למכשיר כשאמא שלי חזרה מחול היא הביאה מכשיר מסויים שלא מיועד לאייפון אלא לאייפוד שהומלץ לה ע"י מוכר במקום למרות שהוא ראה את הפתק שהיה אצלה. לאחר התכתבויות חוזרות עם רשת באג במייל של שירות הלקוחות שלהם הם אישרו לי החזר של המכשיר תמורת זיכוי של 85% מערכו המלא. אתמול בערב אח שלי היה בחנות של באג לצורך החזרת המכשיר וקניית מוצר אחר שמשתתף במבצע של back frid…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחי נתן לי את האתר הזה: http://www.johnsadowski.com/big_spanish_castle.php בטענה שאם אביט בנקודה האמצעים במשך 25 שניות-30 שניות בעוד התמונה צבועה בצבעים לא ריאליים,ללא מיצמוץ, ולאחר מכן ללחוץ עליה למצב שחור לבן, אראה את כל הטירה בצבע. זה פועל! אני לא מאמין, זה היה מדליק ומפחיד באותה המידה! התמונה אט אט הפכה לשחור לבן לאחר מכן. הזוי לגמרה! תנסו וספרו!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חחח טוב אני מסובך... לא יודע מה יותר משתלם לקנות 6 בקבוקים של 2 ליטר שעולים 12 שקל או לקנות 8 בקבוקים של 1.5 ליטר שעולים 17.9 שקל? מה יותר משתלם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היום בבוקר במקרה שמעתי את הסיפור של איך אבא שלי ניצל בשואה והחלטתי שבטח יש פה מלא אנשים שיש להם סיפורים מדהימים במשפחה אבל המשפחה לא מדברת על זה יותר מדיי וכו'. בכל מקרה הנה יש לכם תירוץ לשאול או סתם לספר לאחרים מה קרה במשפחה שלכם, אני אתחיל: אבא שלי בתור ילד קטן גר בליטא והיה לו יום הולדת באותו יום כמו לדוד שלו. אמא שלו התכוונה לנסוע לדודים לכבוד היום הולדת של הדוד ולהשאיר אותו אצל סבא וסבתא, הדודים התווכחו איתה שהיא לא יכולה להשאיר את הילד ככה ביום הולדת שלו ושהם כבר קנו מתנה והיא חייבת להביא אותו איתה. אחרי הרבה ויכוחים היא בסוף לקחה אותו איתה, ביום אחרי זה סבא וסבתא שלו כבר נרצחו. ת'רד זה מוקדש לזכר כל היהודים שנרצחו ע"י בני עוולה על לא עוול בכפם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,מישהו אולי יודע להעריך מהו השכר לשעה של טכנאי מחשבים (כשהוא נותן שירות בבית הלקוח) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בעוד אנחנו מתעסקים במפוחים כן או לא, ושאר "העניינים", בא הפנטגון האמריקאי ומטיל את הפצצה הזו - https://news.walla.co.il/item/3237630 ולי יש אי אילו השערות בנדון .....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אנחנו עכשיו לקראת עיצוב מחדש של הסלון ואנחנו רוצים להסתיר את הטלוויזיה וכל הנספחים שלה (ממיר, ראוטר, כבלים) ככה שהטלוויזיה תהיה חשופה רק כשצופים בה. הרעיון שיש לי עכשיו שלקחתי ממדריך שקראתי (תראו פה http://www.kolhazman.co.il/454996 ) זה להזמין לסלון ארון קיר גדול לאחסון שזה משהו שאנחנו צריכים בלי קשר, אבל כזה שלא נראה כמו ארון אלא יותר כמו קיר מעוצב (בלי ידיות בולטות), שזה עניין עיצובי סה"כ. אבל האתגר מבחינתי זה איך לתכנן מראש בצורה נכונה את השילוב של הטלוויזיה בארון הזה - מישהו עשה את כזה דבר פעם ויש לו טיפים בשבילי? צריך לעשות הכנה של החשמל והחיבורים בקיר ולהתאים לזה את המיקומים בארון, נכון? ואיך יוצרים גישה לכל הכבלים ככה שיהיה אפשר לטפל בהם אם צריך? ואיך מוודאים…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם משהו מכם משתמש בתוסף NoSquint על FF ללא בעיות בצפיית תמונות ב FaceBook? בכל אופן, התוסף מאפשר בין היתר שינוי צבע גלובלי לכל האתרים על פני ברירת המחדל שהיא רקע לבן. האופציה הזאת מאוד יעילה כי היא פחות מאמצת את העין מול המסך בזמן גלישה, אם בוחרים בצבע רקע כהה. מי מכם המתכנתים יודע זאת בזמן תכנות בסביבת עבודה "לבנה", כך שהיא מאוד חיונית לי. הבעיה היא שבזמן צפייה בתמונות מתויגות בFB, אופצית הצבע הזו חלה גם על התיוגים בתמונה כך שכל התמונות המתויגות באנשים נראים כאוסף ריבועים המסתירים פרצופים. קצת קשה להסביר במה מדובר, ומטעמי פרטיות לא אעלה תמונות המקורבים אלי.... אך אשמח אם משהו שמכיר את הבעיה יתייחס, אשמח מאוד אם משהו מכם יוכל להוריד את התוסף, לשנות את צבע רקע הדפים ולהבי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היום הוא חוגג יום הולדת 18 ומגיע לו מזל טוב :-* שתצליח בכל מה שאתה רוצה לעשות ותביא להורים שלך רק נחת וכל שאר הבבלט הזה אוהבים אותך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מילים http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=100725&sid=49
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את המצבים האלה שאתה קם בבוקר והכל נראה לך מוזר? אתה לא לגמרי בטוח למה זה ככה, מה בדיוק הסיבה ואיך זה שאתה מרגיש ככה, הרי אתה כמעט בטוח שאתמול כשהלכת לישון הכל היה כשורה ואתה מייסר את עצמך בשאלה האם שכחתי משהוא?, לא יכול להיות שזה כל כך חשוב הרי שכחתי! , אבל מה אם זה כן חשוב וסתם שכחתי? , בכל אופן אחרי שבזבזת חצי יום בנסיונות נואשים להזכר אתה פשוט יורד מזה והכל נראה רגיל לגמרי, הכל סבב סביב עניין שיכול להיות שלא קרה כלל או שהיה כל כך שולי שלא היה צורך לעבד אותו עד הסוף, אבל לפעמים יכול להיות שקרו דברים הרי גורל שאתה פשוט לא יכול לזכור. יש למישהו הסבר הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://users.skynet.be/bk325635/mzk/februari/2002feb0047.swf
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-