עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ה-U3818DW מצטרף אל קטגוריה שהולכת ומתפתחת, מצויידת ביחס גובה-רוחב בלתי רגיל של 24:10 ותג מחיר מאסיבי לכתבה

2. Started by Sfree,

מישהו יכול בבקשה להביא לי אתר/הורדה של מבחני ההסמכה של מיקרוסופט (רק בשביל להתאמן) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iyehuda,

עשיתי לי מחשב חדש ונראה לי שהלוח עולה ממש מהר יש לי לוח אינפיניטי NF4 ULTRA SEMPRON 3000 מהרגע שאני מדליק את המחשב לוקח לו 17 שניות לעלות זה נראה לי ממש מהר לעומת הגיגה בייט הישן שלי שלוקח לו אולי 3 דקות לעלות GA-7VRXP-XP2400 אחרי שהתחברתי לאינטרנט דרך מודם של ECI 270 לוקח למחשב 30 שניות לעלות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המהירות המותרת בכסיש 6 היא 110, עם נוסעים קבוע בואו נגיד... 50-60 מעל המותר, ואין שוטרים, המצלמות תופסות? ויש שם בכלל מצלמות של המשטרה? והיתקשרתי גם למוקד שלהם, לבדוק כמה אני חייב, אין להם חשבון על האוטו שלי, יכול להיות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ahhh1111,

יש לי שאלה אשמח אם תענו:) אני בת 16 ופתחתי חשבון בנק בבנק אוצר החייל ועם זה גם הוצאתי כרטיס ישראכארט דיירקט צעיר ואמרו לי שההגבלה שלי ביום זה להוציא עד 400₪, השאלה שלי היא האם אני יכולה להוציא מהכספומט 400 שקל ואז לגהץ באיזה חנות עוד 400 שקל שזה יוצא בסך הכל 800₪ אבל זה 400 בניפרד ו400 בניפרד ... אשמח שתענו לי תשובות בטוחות כי זה חשוב לי..תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כמה צבעים יש בסיבית אחת שאני בוחר ב-32 בהגדרות?? איפה שההגדרות של המסך..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roma,

http://www.geocities.co.jp/Milano-Cat/7098/abc.html ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז ככה,אתמול אח שלי מקבל דואר רשום,הוא פותח ולהפתעתו הוא מוצא כתב תביעה על זה שהוא גרם לתאונה מלפני איזה שנתיים...עכשיו ככה: דבר ראשון השם והת"ז הם של אח שלי,מספר רשיון הרכב הפוגע הוא לא! אח שלי לא היה אף פעם מעורב בתאונה כלשהי,לפי כתב התביעה הוא נסע אחורה ופגע ברכב שהיה מאחוריו,החלון הקדמי שבור,הפרונט דיי קבצ'ה...הרכב הפוגע הוא על שם איזו גלידריה בהרצליה (לא הבנתי אם הוא כביכול שכר משם רכב או עבד שמה אני צריך לשאול עוד פעם)...הקטע שבחיים הוא לא עבד בשום מקום כזה...והקטע שהכי קורע זה שאין לו בגלל רשיון על רכב!!! רק על אופנוע!!! הוא דיבר עם עורכת הדין שמבצעת את התביעה והוא מסביר לה שזה פעם ראשונה שהוא שומע על זה ושאין לו שום קשר לתאונה..היא הייתה דיי סימפטית והסבירה שט…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני רוצה לצפות בסרט דרך נגן זה כי יש לי כרטיס קול שתומך ב Dolby Hedphone והנגן הזה תומך במקודד אבל הנגן הזה לא מפעיל כתוביות לא מובנות יש דרך להפעיל כתוביות דרך נגן זה ? חיפשתי הרבה זמן מידע על זה באינטרנט לא מצאתי כלום האפשרות היחידה שאין מצב שאני יעשה אותה היא להדביק כתוביות לסרט דרך תוכנה אבל זה לוקח הרבה זמן במיוחד לסרטים BluRay x264 720p-1080p יש דרך אחרת אולי תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כיוון שהתארד ההוא איבד כיוון לגמרי והבנתי שאין מצב שאני קונה חוקי אני פונה לאפשרות השניה אני יכול לבנות קארט מבחינת מיכור יש לי הכל מבחינת חומרים יש לי הכל אבא שלי מבין עניין ויש גם מי שיבצע חסר רק מנוע.. לבנתיים מישהו יכול לנסות לחפש לי תוכנית מפורטת או לפחות ברורה עם מידות והכל לבניית קארט אם יש מישהו שהוא חושב שהוא יוכל לתכנן עוד יותר טוב.. אני מודה לכל מי שיכול לעזור!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by abr328,

שלום רב, בעת ניסיון פריצה לדירתו של בני פרקו הפורצים את פס המתכת שבתחתית הדלת וכנראה זרקו אתו. האם ניתן ללא הזמנת מומחה להשיג את הפס שחסר ולהתקין אותו? בתודה ראש אברהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

תצא גרסה שהיא ל3D? לא בא לי ללכת לראות את זה בקולנע נראה לי ביזבוז כסף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מצאתי אותה ואין לי מושג של מי זה אולי הנדסה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by omri_ro,

לאחרונה הם עידכנו את שרות הניווט שלהם שיפעל בארץ ואת המפות לא, יש למי להודיע או שפשוט לא סופרים אותנו? התמונה השנייה היא מה שצריך להיות ואני מאמין שיש עוד מקומות כאלה בארץ. האם יש EMAIL שאפשר להתלונן?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://www.ynettours.co.il/HomePages/CdaDepartment/0,1272,487,FF.html למישהו יש מושג על איזה רמת מלונות מדובר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RoyPeleg,

אתר חומרה חדש ושונה עומד לצאת לאוויר העולם. האתר נמצא בתהליכי בנייה מואצים והוא יושק בקרוב... ממש בקרוב... אני מחפש אנשים נוספים לצוות. מי שמאמין שהוא יכול לתרום לאתר ורוצה לקחת בו חלק, יכול לפנות אלי לקבלת פרטים נוספים. רועי. ICQ #: 23073297

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הראיון איתו http://www.youtube.com/watch?v=FJdD82x8ftU אחד הדברים המפחידים!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבן אדם הלך לעשן סיגריה ,ורצה לחזור למשרד ואז הוא נתקע במעלית ללא שעון או סלולרי!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם זה לא במקום תעבירו שנית יש לי במחשב הרבה אבק ואני רוצה לדעת איך הכי טוב לנקות את זה וגם אבק מהמאוררים והקירור רק לא משהו שיכול להסיר את הביטוח על החלק\מחשב תודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

שלום, בזמן האחרון יש באפשרותי להביא לארץ לדים שונים במחירים זולים בהרבה מבארץ. למשל 100 לדי אולטרה ברייט בצבע כחול ב12 דולר כולל משלוח. אז חשבתי לפתוח חנות וירטואלית(אבל חוקית כמובן,זאת אומרת רשומה במס הכנסה וכו...) רציתי לשאול מה דעתכם על הרעיון,והאם אתם אישית תקנו מחנות כזאתי? ומה לדעתכם המחיר שאתם הייתם קונים בו לד אחד? (מחיר שאני גם מרויח בו משהו..) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by QQQ,

רכשתי מוצר דרך eBay ב14 לחודש. המוכר שלח אותו ב17 לחודש. בעמוד המכירה היה רשום שהמשלוח לישראל הוא Standard Int'l Shipping ומחירו הוא X דולרים. כדי לדעת באיזה משלוח מדובר שלחתי הודעה למוכר דרך מערכת ההודעות בeBay והוא אמר שמדובר בUSPS PRIORITY. לאחר שהשתמשתי בקוד מעקב שהוא שלח, גיליתי שמדובר בUSPS FIRST CLASS (זול יותר, פחות טוב). לכן יצרתי איתו קשר דרך eBay, עם תיאור הבעיה. שאלתי מה ניתן לעשות בעניין. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו. קצת לאחר מכן קיבלתי הודעה אוטומטית מeBay שאמרה שיצרתי קשר לאחרונה עם אותו משתמש, ושנמצא שמישהו נכנס לאותו משתמש ("accessed") ע"י צד שלישי שאינו מורשה, ושאולי השתמש במשתמש למטרות הונאה/רמאות. אז כנראה שזה קרה לאחר שהוא כבר שלח לי את זה, כי ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by UNDERDOG,

http://www.hadash-hot.co.il/story/8617

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג אותם או ליבא אותם מחו"ל http://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=2197885&shopGroup=R&cp=2039765.2019615&parentPage=family&colorId= אני מת להביא אותם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nice-1,

כי אני מנסה ליצור איתו קשר ע"מ שיחליף לי את הלוח אם, ואין שום דרך להשיג. הקווים (גם הפקס) מנותקים, הפלאפון לא זמין והאימיילים נשלחים והשד יודע מה קורה איתם.. מישהו שמע ממנו משהו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום! הציעו לי עבודה בתור אחראי בסיסי נתונים.. רצו מישהו עם רקע קל בתכנות... הבעיה שאין לי מושג מה זה אומר "אחראי בסיס נתונים". השאלה שלי מה זה התפקיד הזה? האם זה DBA? ומה השכר הממוצע ?(כדי שאדע כמה לדרוש)... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים