עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום בבוקר נסעתי לעבודה באוטובוס. בדרך גילית שהתעודת זהות שלי לא עלי, חשבתי לעצמי שהשארתי אותה בבית. כשהגעתי לבית לא מצאתי אותה, אני משער שהיא נפלה לי מהכיס כשישבתי בתחנה או בכיסא באוטובוס (החלפתי מקומות). בדיוק יום לפני שמתי לב שהתעודת זהות שלי מכילה הרבה דברים יקרי ערך ופתחתי לעצמי עין הרע... החלק העצוב זה שבתעודה היה הרבה דברים יקרים, דבר ראשון רישיון נהיגה (הפלסטיק והנייר), אח"כ שני צקים על סך 1000 שקל כל אחד ויזה וכמובן תעודת זהות... הלקח שאני רוצה שתלמדו הוא: דבר ראשון תהיו בני אדם, אם אתם מוצאים כזה דבר, תיצרו קשר עם הבן אדם. תמיד תעמידו את עצמכם בצד השני... דבר שני אל תסתובבו עם כל כך הרבה כסף עליכם (תכננתי להפקיד אותו היום) דבר שלישי, תפרידו בין הרישיון פלסטיק ל…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by maverick,

ללא מילים:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by waizman,

שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by watch out,

שלום אני סיימתי קורס mcitp ב 2011 400 שעות שלחתי יחסית המון קורות חיים למשרות טכנאי helpdesk pc . הבעיה שבקושי חוזרים אליי, ממש בקושי אני שולח קובץ doc באתרים jobmaster, alljobs,jobnet מספר אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהם שלחו קורות חיים וחזרו אליהם די הרבה אני בסימן שאלה למה לא חוזרים אליי? נראה לי מאוד מוזר שלקורות חיים הרבים שאני שולח ולא חוזרים האם הדרך למצוא עבודה זה לשלוח קורות חיים? הסטטוס הנוכחי שאני תקוע בעבודות מסריחות האם מישהו יכול לסייע ?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

אהלן אנשים...יש לי בעיה רצינית של חוסר שינה... אני המון פעמים יוצא עם חברים עד שעות מאוחרות אבל אני בניגוד אליהם מתעורר מוקדם...לדוגמה היום חזרתי הביתה ב 4 לפנות בוקר והלכתי לישון התעוררתי בשעה תשע בבוקר ורובם התעוררו בשעות של 12 עד סביבות 2 זה תמיד ככה אצלי...זאת בעיה רצינית בשבילי איך אפשר לסדר את זה ?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by Meir787,

שלום חברים, אני צריך את המלצתכם על חוף ים מומלץ בתל אביב או אשקלון. עדיף שלא יהיה בתשלום (למרות שתשלום סמלי לא כל כך מפריע), לא מפוצץ, ועדיף שיהיו גם שולחנות במקום.. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by smdsjd,

תדעו לכם שהכל שמועות הייתי שם ב-3 לפנות בוקר לא היה אף אחת לא הלכתי לקבל שירות, סתם רציתי לראות אם השמועה נכונה - והיא לא.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by urdead,

מחר אני וחברה שלי תכננו לנסוע לחוף אבל אין לנו מכונית ואנחנו צריכים להגיע לשם באוטובוס .. איך אני מגיע לחוף כשלהו חינמי(כמו חוף דדו) באוטובוס ממרכזית המפרץ או ככר פאלמר ?? אנחנו מתכננים ללכת לקריון גם אולי אז אולי חוף בקריות שניתן לבגיע אליו ממרכזית המפרץ וממנו לקריון יהיה יותר נוח .. או שאולי נלך לחוף דדו ומשם לקניון חיפה .. זה קרוב ?? זה למחר אז בבקשה תענו מהר זה דחוף ! או בכללי אני צריך דרך להגיע לחוף ואחרי זה קניון טוב בחיפה ממגדל העמק וחזרה כמובן

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by חן מ,

שלום רציתי לשאול:האם בחוף גיא איפה שנמצא הלונגל בכינרת בטבריה,אפשר לשלב גם לינה של לילה אחד בסוף שבוע וגם כניסה לפארק באותו מחיר?או שעל הכניסה לפארק משלמים בכל מקרה בנפרד? תודה

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום חבר'ה, אני צריך עזרה, אני לא מכיר כל כך את אזור הכנרת ועוד פחות את החופים שיש שם. אני רוצה לצאת מת"א לכינרת עם חברה שלי, באוטובוס. השאלה שלי היא, באיזה חופים אפשר לישון עם אוהל, ואיזה אוטובוסים מגיעים לחופים האלו? כמו כן, אם אפשר להציע חופים "נורמלים". ללא כל המסטולים\ערסים\בלאגניסטים למיניהם. אתם יודעים, להעביר יום-יומיים עם החברה בשקט, בלי יותר כאב ראש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ran B,

אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*

• 86 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. דיקטטורה בעולם ה WEB 2.0 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476140,00.html זהו תקדים מאוד עצוב, החששות שלי על גוגל גדלות מיום ליום

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by INFERNO,

תהנו בחופש תנצלו אותו עד הסוף, ולא לשבת מול מסך מרובע כל החופש !!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by joniar,

אז...יצאתי לחופש.. מה אתם חושבים שכדאי לעשות.. לא רוצה לשרוף תזמן

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shay33,

חופש גדול...ואין לי כבר מה לראות :\... למישהו יש רעיון לסרט טוב? אם אפשר, תביאו 2-3 לא רשימה ארוכה.. יש עדיפות לפנטזייות למיניהם.. סרטים שאהבתי... 300 שר הטבעות שר המלחמה אפקט הפרפר הארי פוטר אני רובוט טרויה לב אמיץ ;D

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by huber,

שלום אנשים. "נפלה" עליי חופשה באילת ממחר עד יום חמישי (די בהפתעה) ולמרות שאילת זה לא המקום הראשון שהיה בוחר לחופשה מכיוון שזה כמעט חינם הלכתי על זה. הבעייה שלא הייתי באילת כ 15 שנה ולכן אשמח לקבל כל המלצה שהיא לבילויים במהלך החופשה, החל מאטרקציות מעניינות שחוויתם וכלה במסעדות איכותיות ושאר טיפים. רק כד"א - את האטרקציות ה"מרכזיות" (כגון המצפה התת ימי, ה IMAX וכו') אני כבר מכיר/מודע להם, אשמח להמלצות לדברים אחרים כגון טיול במדבר ואירוח במאהל בדואי (סתם כדגומא ראשונה שקפצה לי לראש). כמובן שההמלצות צריכות להיות ממקור ראשון/חוויה אישית ולא מ"קראתי ש X נורא נחמד"... מישהו יכול להמליץ על אירוח בדואי איכותי? אני מגיע עם "תיירים" ואני רוצה להראות להם קצת אוטנטיות. בנוסף אשמח להמ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by AnTiSh0ck,

השבוע אני ועוד כמה חברים וידידות טסים לשבוע לאמסטרדם... לחופשה ככה "לנקות את הראש" אחרי הצבא. כן יהיה קר לקחנו את זה בחשבון... מה אתם ממליצים לעשות שם? איפה חייבים להיות?.. מה אפשר לעשות עכשיו בחורף.. שאי אפשר לעשות בקיץ? סתם המלצות? ד"א האפטלינג פתוח בחורף? תודה

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. שלום, חברים שלי ואני היינו היום אצל סוכנת נסיעות ולאחר דיון ממושך החלטנו שאנחנו נוסעים לקוס. ההחלטה נבעה מכמה סיבות: 1. לפי הסוכנת הקלאבים בטורקיה הרבה יותר רגועים מיוון והם בעיקר מאוכלסים ע"י משפחות ולא ע"י חברה צעירים כמונו. 2. הקלאבים בטורקיה יקרים יותר מהאופציה היוונית - 700$ ומעלה. עשינו חשבון ואף על פי שהקלאבים כוללים ארוחות יוון יוצא יותר זול. 3. נאפה בקפריסין נשמעת אופציה מאוד יקרה. המליצו לנו על מלון בשם Thalassa שיעלה לנו 585$ לשבוע כולל טיסות והסעות למלון. המלון הוא מלון שלושה כוכבים והוא כולל מזגן. הוא נמצא כשלושה ק"מ מהעיר, אך הוא נמצא על החוף שלפי מיטב הבנתי הוא מקום הבילוי העיקרי. בנוסף למלון הנ"ל עלו אופציות נוספות כמו Oceanis ו- Paritsa. לא חתמנו עוד כלום…

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by Guy King,

שלום, אני נוסע לירושלים ביום ראשון ושני הבא. רציתי לדעת אם יש חופשי-יומי באוטובוסים בירושלים, האם האוטובוסים מקיפים את כל ירושלים וכמה זה עולה. ראיתי באתר של אגד שיש "אוטובוס תיירים" כזה, אבל חופשי חודשי עולה 45 שקל . אז אני מחפש את הפשוט אם יש

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by nir767676,

אצלנו בבי"ס השנה החליטו שלפני בגרות התלמידים מקבלים יום חופש ואני כמעט בטוח שתמיד זה היה יומיים חופש לפני בגרות אז אני רוצה לדעת ימי חופש אנשים מקבלים פה בבי"ס שלהם לפני בגרות...

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by bluemail,

אני יודע שזו שאלה אינפנטילת . מתי מתחילה חופשת פסח ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, רציתי לדעת ממתי עד מתי חופשת פסח {אני מתכוון בתאריכים}. בתודה מראש, יאיר

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. שיהיה לכם קיץ נעים ומהנה!!! :yelclap:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני רואה שלא ממש היו ירידות מחירים המהלך אפריל ועד היום...למשל בתחום של כרטיסי מסך.... אני טועה?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.