כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לנקות את הלפטופ שלי מסימני ידים שעליו.. איך קוראים לתרסיס הלבן הזה שקונים (היקר) שמרססים איתו את אזור המקלדת מנגבים וזה יוצא מבריק ומריח כמו חדש ? תודה מראש על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , בחודש הבא אני מתחיל קורס MCSA במכללה והבנתי שאני מקבל בתחילת כל שלב בקורס את הספרות הרלוונטית מבית מיקרוסופט ... השאלה שלי היא האם מישהו ידע היכן אפשר להשיג את החומר הכתוב בפורמט של doc או Html . אני פשוט מעדיף להשתמש בתוכנה להקראת הטקטס !!!
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש אתר או מכיר מידע בנושא אורטופדיה? איזה כיסא, תמיכה גובה וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה? ישבתי חצי שעה עכשיו על גוגל, וואלה ותפוז ולא מצאתי שום דבר חוץ מחצי עמוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבנתי את ההבדל בין בינהם. חומרה זה משהו מוחשי, מופשט, פיזי. ואילו תוכנה זה משהו ''רוחני'', שאינו נראה לעין והוא שוכן בגוף החומרה. דהיינו, תוכנה היא נשמה וחומרה היא גוף. האם אני צודק?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
אז, בא לי להכין מעגל מודפס. ראיתי שאפשר להכין בבית - צריך איזה משהו שאפשר להדפיס עליו ואז להעביר אותו למשטח נחושת ופלסטיק. צריך כמובן את המשטח נחושת ופלסטיק, וצריך סודה קאוסטית. עכשיו השאלה - מאיפה לעזאזל אני משיג את אלה? דבר נוסף - הידע שלי בחשמל לא משהו, ולכן לא הצלחתי להבין משהו - משום מה נכנס לי לראש שאפשר ליצור מקור זרם בעזרת נגדים NPN Bipolar Junction Transistor אחד. חיפשתי בתמונות בגוגל, ונראה לי שרוב השרטוטים דרשו Zener diode או לפחות 2 BJT-ים... אז, אפשר עם BJT אחד ובלי Zener Diode? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברה, ההורים בקרוב נוסעים לסין. עכשיו חשבתי לעצמי שאפשר להוציא מהם ככה איזה X2900HD או אפילו רק 8800GTS חדש דנד'ש השאלה היא האם המחירים שם יהיו יותר זולים בצורה משמעותית שיהיה שווה לקנות, ומה בערך הבדל המחירים בארץ. האם יש אתר בישראל או סיקור מסויים שהוכן באתר מסויים שמסביר על הכל? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436
-
שמתם לב שבפורום הזה יש חוסר מוחלט של בנות (או שמא?)? 100% (או לפחות 99%) מהמשתמשים הם דווקא בנים. מסתבר שכשאמרו שבנות לא מתעניינות במחשבים - צדקו!
-
היום בבוקר נסעתי לעבודה באוטובוס. בדרך גילית שהתעודת זהות שלי לא עלי, חשבתי לעצמי שהשארתי אותה בבית. כשהגעתי לבית לא מצאתי אותה, אני משער שהיא נפלה לי מהכיס כשישבתי בתחנה או בכיסא באוטובוס (החלפתי מקומות). בדיוק יום לפני שמתי לב שהתעודת זהות שלי מכילה הרבה דברים יקרי ערך ופתחתי לעצמי עין הרע... החלק העצוב זה שבתעודה היה הרבה דברים יקרים, דבר ראשון רישיון נהיגה (הפלסטיק והנייר), אח"כ שני צקים על סך 1000 שקל כל אחד ויזה וכמובן תעודת זהות... הלקח שאני רוצה שתלמדו הוא: דבר ראשון תהיו בני אדם, אם אתם מוצאים כזה דבר, תיצרו קשר עם הבן אדם. תמיד תעמידו את עצמכם בצד השני... דבר שני אל תסתובבו עם כל כך הרבה כסף עליכם (תכננתי להפקיד אותו היום) דבר שלישי, תפרידו בין הרישיון פלסטיק ל…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני סיימתי קורס mcitp ב 2011 400 שעות שלחתי יחסית המון קורות חיים למשרות טכנאי helpdesk pc . הבעיה שבקושי חוזרים אליי, ממש בקושי אני שולח קובץ doc באתרים jobmaster, alljobs,jobnet מספר אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהם שלחו קורות חיים וחזרו אליהם די הרבה אני בסימן שאלה למה לא חוזרים אליי? נראה לי מאוד מוזר שלקורות חיים הרבים שאני שולח ולא חוזרים האם הדרך למצוא עבודה זה לשלוח קורות חיים? הסטטוס הנוכחי שאני תקוע בעבודות מסריחות האם מישהו יכול לסייע ?
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים...יש לי בעיה רצינית של חוסר שינה... אני המון פעמים יוצא עם חברים עד שעות מאוחרות אבל אני בניגוד אליהם מתעורר מוקדם...לדוגמה היום חזרתי הביתה ב 4 לפנות בוקר והלכתי לישון התעוררתי בשעה תשע בבוקר ורובם התעוררו בשעות של 12 עד סביבות 2 זה תמיד ככה אצלי...זאת בעיה רצינית בשבילי איך אפשר לסדר את זה ?! תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
תדעו לכם שהכל שמועות הייתי שם ב-3 לפנות בוקר לא היה אף אחת לא הלכתי לקבל שירות, סתם רציתי לראות אם השמועה נכונה - והיא לא.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני וחברה שלי תכננו לנסוע לחוף אבל אין לנו מכונית ואנחנו צריכים להגיע לשם באוטובוס .. איך אני מגיע לחוף כשלהו חינמי(כמו חוף דדו) באוטובוס ממרכזית המפרץ או ככר פאלמר ?? אנחנו מתכננים ללכת לקריון גם אולי אז אולי חוף בקריות שניתן לבגיע אליו ממרכזית המפרץ וממנו לקריון יהיה יותר נוח .. או שאולי נלך לחוף דדו ומשם לקניון חיפה .. זה קרוב ?? זה למחר אז בבקשה תענו מהר זה דחוף ! או בכללי אני צריך דרך להגיע לחוף ואחרי זה קניון טוב בחיפה ממגדל העמק וחזרה כמובן
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול:האם בחוף גיא איפה שנמצא הלונגל בכינרת בטבריה,אפשר לשלב גם לינה של לילה אחד בסוף שבוע וגם כניסה לפארק באותו מחיר?או שעל הכניסה לפארק משלמים בכל מקרה בנפרד? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך עזרה, אני לא מכיר כל כך את אזור הכנרת ועוד פחות את החופים שיש שם. אני רוצה לצאת מת"א לכינרת עם חברה שלי, באוטובוס. השאלה שלי היא, באיזה חופים אפשר לישון עם אוהל, ואיזה אוטובוסים מגיעים לחופים האלו? כמו כן, אם אפשר להציע חופים "נורמלים". ללא כל המסטולים\ערסים\בלאגניסטים למיניהם. אתם יודעים, להעביר יום-יומיים עם החברה בשקט, בלי יותר כאב ראש. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*
-
- 86 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
דיקטטורה בעולם ה WEB 2.0 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476140,00.html זהו תקדים מאוד עצוב, החששות שלי על גוגל גדלות מיום ליום
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תהנו בחופש תנצלו אותו עד הסוף, ולא לשבת מול מסך מרובע כל החופש !!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-