כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי טיליון כסף,המוכר נמצא בבולגריה, לעיין המוצר ניראה באמת מכסף. אך איך אפשר לבדוק אם הוא באמת מכסף? - הוא לא מתמגנת, יש התחמצנות, יש מספר איכות-PROBA... http://myworld.ebay.com/beldiamo.jewelry.shop/?_trksid=p4340.l2559
-
- 8 תגובות
- 14k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים לקנות שק איגרוף של 100KG לחצר, הוא יתלה על פרגולה(מבטון), ומידי פעם נצטרך להוריד אותו. חשבתי לתלות כננת ידנית בין שק האגרוף לפרגולה, וכשאר אני אצטרך להוריד את השק אני פשוט יוריד אותו לרצפה ואשחרר אותו מהכננת/גלגלת. מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות כזה דבר, וכמה הוא עולה? בנוסף, מישהו יכול להמליף על שק איגרוף איכותי? אריאל
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הקדמה כללית: אחותי עובדת משמרות. כל פעם אחרי שעובדת משמרת לילה, היא חוזרת וישנה כחצי יום. כל רחש ומן הסתם כל צלצול טלפון מעיר אותה והיא מתקשה מאד לחזור לישון. הקדמה לבעיה: סבתא וסבא שלי עברו את גיל 80, הזיכרון כבר לא משהו, והם רואים באמא שלי את השליח שלהם לענייני כל. בנוסף, הם מתקשרים כל הזמן לידע אותה על כל שטות, קטנה אשר תהיה. זה מגיע לרמה שסבתא שלי מסוגלת להתקשר לפה 6-11 פעמים בין השעות 7 בבוקר ל13:00 בצהריים, וזה רק החלק הראשון של היום, כדי להגיד לה דברים כמו "יצאנו לקניות" / "אכלנו צהריים" / "סבא קם, אני ישבתי" / "חזרנו מקניות" / "אם את בקניות, תקני לנו חלב" / "עכשיו אנחנו אכלנו ארוחת בוקר" ... אני מניח שהבנתם. מאחר והצלצולים הללו מעירים את אחותי, אמא שלי חיפשה פתרון…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS הספק: http://www.si…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על הבטריות אצבע, למה יש לזה 4 גדלים שונים ? הרי הם כולם אותה רמת וואט לא? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, אני משתמש כרגע ב Akg kp412 שהן פתוחות. לא כל כך אוהב את זה, מעדיף אוזניות סגורות. יש משהו נחמד שכדאי להזמין מאיביי? או שכבר עדיף להזמין פה וזהו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאחסן כל מיני שם משתמש וסיסמאות במקום בטוח ביותר, איפה אני יכול לאחסן? כי יכול לקרות מצב שאני שוכח סיסמה לחשבון מסויים ואז אני ניגש למקום שאפשר לאחסן בו פרטי חשבונות ולראות מה היא הסיסמה... לכן אני מבקש על מקום בטוח לשמירה על פרטי חשבון.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יכל לתת לי הצעה לממיר בלי הרבה כאב ראש: הכי זול שיש, שלט, שיקלוט לי את ה 5 ערוצים וכמובן שייתחבר דרך ה USB... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן מה לקנות משקפי אוקלי (לא מתפשר ) , ושמתי עין על דגם ספציפי שלא נראה לי שאני אוכל למצוא בארץ, Ducati polarized square whisker (באתר של אוקלי- http://www.oakley.com/products/6441/23834) אני הולך להזמין אותם מחו"ל בדרך לא דרך, אבל אני רוצה למדוד קודם את הדגם הכי קרוב אליהם, אני לא הולך להוציא כמות כזאת של כסף בלי לדעת בדיוק איך המשקפיים ישבו לי על הראש, אז אני מחפש עכשיו את הדגם שלא קשור לducati, הדגם ה"פשוט", http://www.oakley.com/products/6213/22482 כדי שאני אוכל למדוד אותו. עכשיו, מישהו יודע באיזו חנות אני יכול למצוא את הדגם? (אזור המרכז) או לצורך הדיון- חנויות אוקלי גדולות (אם יש חנות יבואן זה מאוד יועיל) באזור שאני אוכל להרים אליהם טלפון ולבר…
-
- 8 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי אוסף שירים נכבד. כדי לאתר שירים במהירות וביעילות אני מחפש תוכנה שתקלטג את השירים בצורה כזו שיהיה קל לאתר אותם בחיפוש קצר. זמן רב השתמשתי ב- Advanced Mp3 Catalog Pro שעושה את העבודה מצוין, מהירה מאוד וסורקת נפלא, אך החיסרון הבולט הוא שאינה סורקת קבצי flac וכד'. ניסיתי לעבור ל- Mp3 Collector של חברת Collectorz.com, שאין לה את החיסרון של האחרונה, אך היא לא יעילה כמוה. באיזו תוכנת קטלוג אתם משתמשים לאוסף השירים והמוסיקה שלכם? תודה רבה, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה לא מזמן קיבלתי מיני מקרן שנראה די חמוד והחלטתי להשתמש בו לראות בו מדי סרטים וכו'.. לפי מה שאומרים באתרי מכירה זה שיש לו חיבור למחשב נייד אך אני לא יודע ממש איזה כבל צריך (האם זה VGA TO VIDEO?) ובמידה ואני כן מחבר אותו למחשב איך אני מפעיל אותו במחשב שאני אוכל לראות דרכו? מדובר במקרן כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720739 אשמח לשמוע מאנשים שכבר יש\היה להם את זה גם עצות שלהם על איך להשתמש בזה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מגנט חזק, מאיפה לדעתכם אני יכול להשיג כזה במחיר מינימיאלי? או מה הטווח עלויות של הדבר הזה או אולי לפרק מאיפשהו, חשבתי לפרק מסאבוופר (רק שאין לי מאיפה לפרק). ניסיתי אלמנט מרמקול של 5" וזה חלש מידי, אבל מתקרב לעוצמה שאני צריך
-
התחדשתי לאחרונה בנגן mp4 Cowon D2+ 16GB בBlack Friday ב560 ש"ח בלבד. (אגב, מה אומר הפלוס?) עדיין לא פתחתי אותו ולא שמעתי את איכותו, היה לי עד כה SanDisk Sansa Clip 1GB, ואני לא שומע FLAC כך שאני לא יודע עד כמה הנגן החדש עדיף. אני מעוניין לקנות נרתיק איכותי לנגן. היה בבאג נרתיק אחד כזה ב99 ש"ח, אך כעת אני לא רואה שיש עמוד למוצר. באיביי אני לא רואה שמישהו מוכר נרתיק לנגן. איפה אוכל למצוא נרתיק שכזה? ביג בוקס אולי? אופיס דיפו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לכם עוד דברים מעניינים לשתף? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, מקווה שהימרתי נכון. השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני מחפש עבודה בתחום המחשבים הכללי. בין אם בתיכנות פשוט, ניהול רשתות או סתם תמיכה טכנית (כשזו האופציה האחרונה). הבעיה מתחילה עכשיו ופה אני צריך את עזרתם.. הידע המועט שצברתי לפני הצבא (קצת מעבר ל-10 יח"ל שלמדתי בתיכון) די נשכח. לכן אני מחפש עבודה שכוללת הכשרה כלשהי, קורס כלשהו...האם מישהו מכיר עבודות כאלו? הדבר הקרוב ביותר שאני מצאתי הוא תמיכה טכנית בחברות האינטרנט השונות, וכמו שציינתי מעל זו האופציה האחרונה- השכר ממש נמוך. טיפה חפרתי, השורה התחתונה היא שלא בראש שלי למלצר עכשיו בשביל לממן את הטיול... אני רוצה לעשות כסף טוב מישיבה מול המחשב. המלצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם מישהו בנושא. אני טוען שדאגלס אדמס עדיף על טרי פראצ'ט והוא טוען ההפך. לאחרונה הוחלפו ביננו מיילים בנושא: השבת קראתי (שוב) את "תרועת מוות" של טרי פראצ'ט. קודם כל, אציין שאני מעריך מאוד את טרי פראצ'ט וחושב שהוא סופר קומי מוצלח ביותר. אך עם זאת, ברצוני להגיב לטענתך שטרי פראצ'ט גאון יותר מדאגלס אדמס. אני חייב להודות-צחקתי יותר פעמים במהלך קריאת הספר משצחקתי בפעם האחרונה שקראתי ספר מ"המדריך לטרמפיסט", אבל לדעתי הסיבה לכך היא שאני פשוט קראתי את "המדריך לטרמפיסט" (להלן- "המדריך") הרבה יותר פעמים ואני כמעט זוכר אותו בע"פ (בעברית, באנגלית קראתי אותו רק פעם אחת. יותר מוצלח באנגלית, הרבה משחקי מילים שלא מתבטאים בעברית, לדוגמא- "הבה נפגוש את האומצה" שבאנגלית יוצא כ-"Le…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שניהם בערך באותו המחיר.... PS3 או XBOX עדיין לא הוחלט אבל זה לא משנה..... הם עולים סביב ה350 דולר.... כרטיס מסך GTX 570 400 דולר..... עכשיו אני חושב מה הקטע שהכרטיס מסך עולה כ"כ הרבה? הרי לא עדיף לקנות קונסולה בשביל משחקים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש איזו סדרה טובה שהיתה בערוץ AXN פעם, מדובר על סדרת הרפתקאות שדומה קצת לאדון החיות (BEASTMASTER) ולהרקולס שהיה שם פעם... משהו עם מכשפים וקוסמים, אני לא בטוח אבל אני חושב שהשחקן שגילם את ג'ימי בלויס וקלארק שיחק שם... יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עברתי כבר על האתרים של אגד ומטרופולין, ללא מזל. אני צריך קו אוטובוס שייקח אותי מתחנה מרכזית של האוטובוסים בבאר שבע, למרכז ה"ביג" בעיר, עד תשע וחצי בבוקר. מישהו יודע על קו כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך זולה ויעילה להתקשר לסלולרי לארה"ב (או לקבל שיחה מסלולרי). התעריפים של אורנג' הם ממש יקרים בין 11 ל- 22 שח לדקה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה המצב ?? תראו יש משהו שממש מעצבן אותי ואני לא מוצא את ההגיון שבדבר וזה קשור לחברות הסלולר ( כאילו שיש משהו הגיוני שם ) . למה אני חייב לשנות חבילה אם אני רוצה לשדרג מכשיר ?? מה זה קשור אחד לשני ?? נגיד שהחבילה שיש לי מתאימה לי ואני מרוצה ממנה ואני רק רוצה לשדרג מכשיר למה אין לי את האפשרות הזאת ?? יש חוק חדש מהחוקים שנכנסים לפועל מינואר שמשנה משהו בקשר לעניין הזה ?? לפי דעתי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולהוציא חוק שיבטל את העניין הזה , תנו לשדרג בראש שקט למה ההתעוללות הזאת . מה דעתכם ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-