עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שזה עצוב, לכן אני לא אכתוב "יום פאי שמח" כאילו אני באמת מתכוון לזה : תהנו. אתם מוזמנים לפרסם תוצאות של סופר פאי ולגחך על לשמוח בשימחת החוגגים

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הפרסומות עושות "עקוב אחרי" ??? ,אתרים עלומים שאני נכנס אליהם במקרה. וגם כאלה שבדרך-כלל אני נכנס אליהם.ופורומים שונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by KKK,

שלום כולם!! ;D אני מחפש שם של סרט ישן. אז ככה מה שאני זוכר שהסרט הוא עם ואן דאם,ויש את גיבור הסרט שאם אני זוכר נכון קוראים לו ג'ייסון,אבא של ג'ייסון מאמן קראטה או משהו כזה וואן דאם שבר לו תרגל. ג'ייסון בנו רוצה לנקום בואן דם ומקבל השראה מברוס לי שבא לו בחלום ,ברוס לי מאמן אותו וכל זה ובסוף יש את הקרב הסופי של גייסון נגד ואן דם. זה כל מה שאני זוכר אז בבקשה חבר'ה אם מישהו זוכר את שם הסרט שיגיד. תודה רבה דרך אגב בהצלחה מחר לכולם בבגרות!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. צריך המלצות למזגן לחדר קטן... 1 כוח סוס יספיק... מה אתם אומרים? הוא צריך להיות קטן ושקט... בחדר קטן מאוד (9 מטר מרובע)...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Unavoidable Encounter,

מסתבר שיש אנשים שהתחביב שלהם זה לעשות קצת צדק בעולם: לרמות רמאים באינטרנט - כאלה שמנסים לעבוד על אנשים במטרה שישלחו להם כסף בתירוצים של תשלום "עמלה" עבור קבלת סכום כסף גדול (עוקץ ניגרי ודומיו), תשלום עבור "טיסה" של בחורה צעירה כדי שתבוא להתחתן ולעשות ילדים לאדם המרומה, ושאר ירקות. נתקלתי במקרה "הונאה" ששווה קריאה לדעתי : http://www.419eater.com/html/bigman.htm

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ag43,

אני מחפש סוללות נטענות AA לVX REVOLUTION ולבקר הXBOX האלחוטי שלי. אני כמעט לא נמצא בבית כך שחשוב לי סוללות שנפרקות לאט. אשמח להמלצות לסוללות איכותיות מתאימות (עדיף מEBAY) ומטען תואם (אם צריך, יש לי מטען ישן בבית).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Mr.Pepo,

היום הוא חוגג יום הולדת 18 ומגיע לו מזל טוב :-* שתצליח בכל מה שאתה רוצה לעשות ותביא להורים שלך רק נחת וכל שאר הבבלט הזה אוהבים אותך

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן לא מצאתי פורום יותר מתאים.... אני מנסה לעשות שכל הדואר מהחשבון אימייל שלי ב012 יעבור לחשבון חדש שפתחתי בGMAIL ואני לא מצליח הגדרתי את GMAIL שיקבל גם POP וגם IMAP וגם הגדרתי בחשבון 012 שיעביר הודעות אימייל לכתובת אימייל החדשה בGMAIL פיספסתי משהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by M.G.,

אהלן, קבלו קטע חזק ביותר, בו משתתפים חבריי ליחידה. הקטע הוא חלק מסרט שהפקנו אצלנו ביחידה לפני מספר חודשים. תיהנו!!! http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=969547

11. מכירים את השטויות האלה שאתה יכול לבצע "כריזה" בטלפונים חכמים? אתה יושב לך, פתאום מישהו מדבר דרך ה-Speaker של הטלפון שלך בלי שבכלל הרמת את השפופרת איך מבצעים את זה בDKT-1110 הנפוץ ? תמונה: http://www.tel-ar.co.il/Images/1023-s.jpg

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ה-U3818DW מצטרף אל קטגוריה שהולכת ומתפתחת, מצויידת ביחס גובה-רוחב בלתי רגיל של 24:10 ותג מחיר מאסיבי לכתבה

13. Started by DimaX,

זוכרים את ההתקפה הגדולה של המרוקאים על אתרים ישראלים? אז בטח אתם גם זוכרים את הטוקבקים הזועמים של הגולשים הישראליים שביקשו לנקום בהתקפת נגד של האקרים ישראלים. תראו את הבחור הזה,מצרי אמנם אבל לא נראה לי שמול כזה דבר יש לנו סיכוי בכלל,אפילו אפסי. קרדיט לlycans שהפנה אותי לסירטון בפורום אחר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לקוחות רבים מדווחים על נתק כמעט מוחלט משרתי האינטרנט, אך נראה כי קיים פתרון טכני פשוט שיכול להחזיר אתכם לעניינים עוד לפני שהחברה תסיים את התיקוניםלכתבה

15. שמעו אני לא רוצה להרחיב פה יותר מדי אבל הגעתי למצב קצת בעייתי בחיים יש לי שתי אפשרויות: האחת לברוח ממישהו (וזה ממש מתיש) השנייה ללכת למשטרה הבעיה שאם אני הולך למשטרה נגד מישהו הוא ילך נגדי, ולא שאני עבריין אלה תחשבו מה היה קורה אם הייתם צריכים ללכת נגד מישהו קרוב אליכם למשטרה.. שחיים ביחד הרבה זמן אז כל אחד עושה את הקיצורים שלו, גם אם אלה דברים קטנים (אני כמובן לא מדבר על שודים/דקירות, גג השגת גבול/עבירות מחשב) רק שהוא דאג לתעד מה שקרה ואני לא לכלא אני בטוח לא יגיע על עבירות כאלה, רק אני מפחד שזה יפגע לי בסיכויים להתקבל לחברת היי טק (אני לומד מדעי המחשב שנה ראשונה) היתי כבר במשטרה וביטלתי את התלונה מהחשש הזה, אולי עדיף לי לברוח קצת ולהבטיח לעצמי עבודה בתחום שאני אוהב ב-50…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שאלה זאת פונה אל המבוגרים יותר שבפורום, מתי התחלתם ללמוד ומה? האם אתם מתחרטים שלא הלכתם ללמוד מוקדם יותר ? מאוחר יותר ? האם לא הרגשתם פער עצום ביניכם לבין בני ה-21 בשאר העולם שכבר מחזיקים בתואר ? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני בטוח שכולם ניתקלו בתופעה ששים לנו פרסומות שונות על הדלתות בן אם בצורת מגנט או בן אם משהו שתולים על ידית הדלת ללא הסכמה שלנו. היום זה כר הגיע למצב מוגזם לפחות אצלי , כאשר הגעתי הביתה גילית 2 מגנטים + מדבקה (שקשה להוריד אותה וצריך לקלף אותה + פרסומת על ידית הבית+2 טפסי פרסומת זרוקים על מפתן הבית שלי. אני מבין שאנשים צריכים להתפרנס אבל למה הם לא שמים פשוט פרסומת בתא הדואר כמו אנשים נורמאליים?! בכל מקרה הנושא הזה לא נישמע לי הגיוני - והייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא: (1) האם אני מגזים? והאם מפתן הדירה שלי + החלק החיצוני של הדלת בבעלותי? (2) איך ניתן למגר את התופעה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 1immortal,

ראיתם בטח מחמם קפה USB ... מנורת USB ... מאוורר USB ... אבל לא כזה ... http://www.webpark.ru/comments.php?id=15792

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by masterblaster,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DAVIDKI19,

אפשר דבר כזה? מה אני צריך בשביל זה? איזה מכשיר צריך לקנות? אני אוכל להתקשר כמו שאני עושה מהמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טוב אז ככה..בעקבות המלחמה דחו לי את הצו ויש לי אותו ב28 לחודש.. בן דוד שלי שסיים קומנדו לפני כמה שנים אמר לי שממש לא מומלץ להגיע ללשכה ולא לדעת לאן רוצים ללכת... בקיצור..אין לי מושג מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע מאיפה לקחת "מידע" על החיילות ועוד יותר על המקצועות השונים מתוכן.. אפשר קצת כיוון ועזרה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ezx,

יש לי מארז טרנפורמר אני יושב מול המחשב ופתאום אני מריח ריח שרוף המחשב נכבה אני מדליק אותו הוא נידלק בלי בעייה הכול תקין חוץ מהמנורה בחזית שלו הגיוני שקתודה קרה תישרף ככה סתם ללא סיבה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by roma,

http://www.geocities.co.jp/Milano-Cat/7098/abc.html ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בוקר טוב, כרגע אני נמצא בתוכנית חיילים בסלקום והחשבון שלי עומד על כ250 שקלים בחודש. מה שאני מקבל מהתוכנית: - 810 דק' לכל היעדים - SMS ב18 אג' - 300 מגה גלישה משולבת - 150 מגה גלישה סלולרית - E72 - סלקום נוויגטור (הגי'פיס של סלקום) מבחינת התוכנית אין לי מה להגיד זה בדיוק מה שאני צריך, אבל המחיר בשבילי גבוהה מידי. מה שחשבתי לעשות הוא להתנתק מכל זה (850 ש"ח בערך) להתקין רק תוכנית אינטרנט סלולרי ללא הגבלה ולשתמש בפרינג (http://www.fring.com/) התעריפים של השיחות מאוד נמוכים, וגם אוכל להתקשר לכל מקום בעולם ביותר זול מדקת שיחה בארץ (שימושי בשבילי) לדוג': מחיר לטלפון קווי בארץ : 0.04 אג' מחיר למספר סלולרי : 0.25 אג' וכמובן אוכל להשתמש גם בגי'פיס של המפעילה (הטבה לתוכניות אינטרנ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by p-o-i,

מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים