עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זמרת עם קול של פקצה מלהקת בנות או משהו... הפרסומת הזאת מופיעה כמעט בכל הפסקת פרסומות, זה כבר עשה לי שטיפת מוח :<

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. זה אפשרי "להשתיל" תוכניות/שידורים בטלויזיה דרך גישה ללווין על הגג/הכבל שנכנס לממיר בלבד?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הוא ישרף/יתכבה? או שלא יקרה כלום וכל הכח ילקח מהמערכת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 1immortal,

ראיתם בטח מחמם קפה USB ... מנורת USB ... מאוורר USB ... אבל לא כזה ... http://www.webpark.ru/comments.php?id=15792

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by oba3k,

כן, זה מסך http://www.tgdaily.com/2006/03/28/pimpstar_led_wheels/

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by p-o-i,

מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by hedva,

http://video.google.com/videoplay?docid=1366169512260932940&hl=en

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bennash,

https://m.youtube.com/channel/UCIsvxGiZwlx3f4hQMiu8zkA

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Access Denied,

יש כזה דבר? אפשרות לשלוח משהו בדואר (חבילה) ושמשהו ישלם על זה? כאילו למכור משהו דרך הדואר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלןם! אני מחפשת חידות מגניבות על מחשבים בכללי אם זה על מערכות הפעלה, חומרה או כל מיני דברים מגניבים עם חרוזים או בלי מי שיוכל לעזור לי אני אשמח מאוד:] תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, יש לי רשיון נהיגה לדרגה B כלומר רכב פרטי. עכשיו אני עובר ליישוב קהילתי ושמתי עין על הקטנועים החשמליים שהביאו לארץ וממש קורץ לי. השאלה שלי היא מכיוון שיש צורך בתוספת של דרגה A2 נדמה לי לרשיון מה בעצם הפרוצדורה של תוספת הדרגה הנ"ל לרישיון? אין לי צורך לעבור שוב את הטרור של תיאוריה + 200 שיעורי נהיגה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

יש לי טלויזיה מסוג Hyundai וניסיתי להתאים את השלט של HOT לטלויזיה אך ללא הצלחה, ניסיתי בכמה שיטות 1.לפי הקוד שהוא 238 2.סריקה ידנית אם למישהו יש רעיון אחר או קודים שירשום אותם. תודה

13. לעזאזל MS והכסף שלהם קבלו סרטון http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24053 אולי צריך לשלוח מכתבים לביל ולהגיד לו שאם הוא יאחד את GUNS כולנו ניקנה 360 :lol:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, אבי נפל היום להונאה בטלפון מנציגה כיבכול של 014.. כותב כאן כדי שלא תפלו בפח. התקשרו אליו אחרי שעות העבודה, אמרו שיש מבצע חדש שמציעים לו לשלם פחות כסף בלי שום התחייבות. התחילו לבקש ממנו פרטים שהחברה תאכלס אמורה לדעת. הוא קצת הלך לאיבוד, אז אמרו לו שישלחו לו מייל עם הפרטים שימו לב מאיזה כתובת המייל נשלח: :014liran@gmail.com בנוסף הנה ההצעה שהם צירפו. מחקתי את הפרטים האישיים, אבל שימו לב שבתעודת הזהות הם אלה שכתבו את הכוכבים כי הם לא יודעים אותה. וגם כתוב מריה, שבטלפון זאת הייתה לירן עוד אמרו לו שנציג טכני יתקשר אליו תוך שעה ובסוף התקשר אחרי שתי דקות בלחץ. הוא מסר שם משתמש וסיסמה חדשים כאלה: שם משתמש: a# ש ה # זה מספר הטללפון שלנו. סיסמה: גנרית 1234 משה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לאחרונה שמתי לב שמידי פעם בפורום "מפרטים" מציעים מערכות מחשב מהחנות CobraPC ומאחר ואני ממוקם בחולון וזוהי החנות היחידה שראיתי שבנו איתה מפרט בפורום והיא ממוקמת בחולון - הייתי רוצה לדעת מאנשים כאן שקנו או שמעו מנשים אחרים על קנייה בחנות הזו התרשמויות וחוות דעת. ד"א אני מעוניין לבצע קנייה "גדולה ולקנות מערכת מחשב מלאה כולל מסך. תודה לכל העוזר.

16. Started by Ameralis Zaiir,

אני מדי פעם מקבל קטלוגים שונים, ועכשיו במיוחד, שנכנסתי לעסקי המחשבים, אני מזדזע מההצעות שלהם. הנה דוגמא: המחשב המושלם לוח אם Biostar with Via Chipset (כמה שניסיתי לא מצאתי כזה לוח באף חנות, ורק יבואן אחד מיבא את החברה הלא מוכרת הזו לארץ) מעבד P4 1.6GHZ (אינטל מקורי P4) זיכרון 128MB כרטיס מסך + מאיץ גרפי: 3D 32MB AGP (במיוחד למשחקים חזקים ולתוכנות עריכה) (LOL) מודם: 56K PCI כרטיס רשת: 100\10 (הכנה לאינטרנט מהיר, ADSL וכבלים) דיסק קשיח: 40GB (שטח דיסק רחב במיוחד) (ממתי שטח דיסק הוא "רחב") CDROM: כפול 56 של BTC (בתמונה יש בכלל X52) כונן: 1.44 TEAC מארז במיוחד לPentium4 מאושר ע"י אינטל בצבע ניקל בעיצוב מדהים!!! (ולפי הפתיח עשוי מנירוסטה...) דמי התקנה, הרכבה ומשלוח 220 ש"ח. כל…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הי חברים, שאלה מתוך סקרנות כמה עולה להשאיר את המחשב פתוח בלילה? נגיד שיש לי ספק של 650W מה העלות המוערכת לשעת עבודה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריך להגיע לתחנה המרכזית שנמצאת ליד אולם הכדורסל "בית מכבי", אני לא בטוח אם זאת הישנה או החדשה. איזה קווים מגיעים לשם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי מתכוונים לעשות לנו שני מבחנים ביום, ואני מחפש את זכות התלמיד שאסור לעשות שתני מבחנים ביום אם מישהו מכיר את האתר של זה אז בקשה בקשה בקשה אני חייב דחוף!!! תודה מראש Install

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by משתמש כבד,

אל תחשבו מה המטרה פשוט תצביעו

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omer_ico,

יש לי כמה שאלות אני יודע שזה נשמע דבילי אבל אני רציני בקשר לזה ואני מבקש שמי שיודע שיענה ולא סתם אנשים שחושבים או שמעו.... 1. האם צריך רישיון לכדור פורח? ואם כן איפה מוציאים? 2. כמה אנשים יכולים לעוף בכדור פורח? 3. מאיפה קונים כדור פורח ומה העלויות? תודה....עומר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Jinjis Han,

כאמור ישנם אתרים זולים וטובים כמו newegg שמוכרים חומרה במחירים לא רעים בכלל השאלה שלי היא... במקרה ואני ארצה להזמין מאיזשהו אתר (newegg לא תומכים במשלוחים מחוץ לארה"ב וחבל) עם כרטיס אשראי ישנן סכנות מסויימות? מישהו ניסה להזמין מחו"ל חומרה? אני כבר בטוח שאחריות לא תבוא בחשבון... אבל זה בסדר לקחתי את זה בחשבון, שווה לבצע קנייה מחו"ל? אחרי הכל המחירים שם הרבה יותר זולים חוץ מבעיית האחריות ומציאת אתר עם מחירים טובים שתומך בייצוא לארץ. תודה מראש נ.ב אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר חומרה שמייצא לארץ וניתן לארגן הזמנה משם זה יהיה נהדר.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yogev_23,

מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אנשים, אני שוקל לרכוש מחשב מחברת TMS. התרשמתי מהמבחר באתרם ומהמחירים. אני מתגורר באיזור המרכז, ואני מתלבט האם לרכוש מחשב מחנות שנמצאת בצפון. אני מודע לכך שיש להם מעבדה בת"א (איני תל אביבי, אך זה קרוב יחסית). - האם השירות, החלפות רכיבים והתיקונים, במקרה הצורך, יהיו נוחים למרות שהחנות בצפון (המרכז עם כל הרכיבים)? - כמה זמן לוקח להחליף / לתקן רכיבים? - מה בנוגע לאחריות, האם עדיף לרכוש רכיבים מהיבואן המורשה? אודה עבור משובים על החנות ממי שכבר רכש אצלם. אם יש לכם המלצות אחרות - גם אלה יתקבלו בברכה. תודה רבה! 8)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by onn_the_vy,

מי בא מלחמת סמיילים??? :asthanos: :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים