עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ofir123,

אז באתי לשאול כאן אני רוצה לקנות את הארטיק סילבר 3 ואני לא מבין אם יש להם באתר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא ואם כן לתת קישור. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה, התחלתי את דרכי בצבא ביחידה מובחרת, נפלתי לאחר חצי שנה בערך על רפואי, וכרגע אני משרת בגדוד במחלקת מודיעין ונחשב עובד כללי בשלישות.. (קצת פרטים נוספים, נוב'05, קב"א 54 אם זה משנה..) ממש רע לי שם, ואני לא רוצה לעשות שום דבר אחר בגדוד המסריח הזה יותר. הדבר שאני כן רוצה לעשות זה להיות מש"ק חינוך, ורציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל? האם אפשר לעבור לתפקיד שנחשב קד"צ, במהלך השירות? ואיזה תפקידים מעניינים יש בחיל חינוך שלא נחשבים קד"צ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by M.G.,

כדי להראות עד כמה הפורום הזה שופע באינטיליגנציה, (האמת, זה באמת ככה...) לפניכם מבחן קטן. כנסו אליו, תפתרו אותו, ותפרסמו את הציונים שלכם אם אתם רוצים... http://www.tomersc.com/HowSmartAreYou.htm

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש אתר כמו YOUTUBE, פופולארי שאפשר לעלות שם סרטים שעשיתי ממש כמו בYOUTUBE.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות יום הולדת בים יש שישי... עשיתי אתזה שנה שעברה והיה ממש נחמד (חות מהסוף.... ) בכל מקרה אני רוצה לשים שמה מוזיקה. איך אני יכל לעשות אתזה? יש לחבר שלי את ה מקולים הקטנים שמתחברים לMP3 אבל הם חלשים מידי... מה אני יכל לחבר אליהם? ד"א אם יש לכם איזה פעלויות מגניבות ושאפשר לעשות עם החברים (גיל 15-16) תציעו תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by neogod,

מה התוכנה שאיתה אתה רואים סרטים בHD - קבצי MKV ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. HELP!! מה לבחור ...תקציב עד 2K ;D אני יודע שזה מפגר,אבל חברה אמרה תבחר אני קונה... הצעות בבקשה?! תחום:מחשבים\גאדג'טים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Hipno,

שלום =] למי שמעוניין, עשיתי שיר על המשחק Age Of Empires 2! קצת הסבר: אני וחבר שיחקנו המון Age Of Empires 2, ומכיוון ששנינו חובבי ראפ החלטנו שכל אחד יקליט שיר בו הוא מקניט את היריב שלו! אני בחרתי בכינויים היפנו ולורד בולטון(ממשחקי הכס =] ) והוא בחר את הכינויים MightGod ו-Spartacus. אשמח לשמוע מה דעתכם\הערות בונות\פחות בונות\עלבונות\עגבניות שיזרקו עליי! תהנו =] בקרוב אפרסם את השיר שנכתב עליי נ.ב השיר הנורמלי הראשון שלי אז תהיו עדינים =]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ידוע כי QA הוא אמנם החלק הכי פחות זוהר של כל סטארט אפ, אבל בלעדיו שום סטארט אפ אינו מורשה להמריא והוא זה שיקבע אם יצליח או ייפול. אין דבר יותר בעייתי מאשר השקת אפליקציה שלא נבדקה כראוי ועברה את כל האישורים של בודקי האיכות שלה כהלכה, שורה אחר שורה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by napoleon45,

אני לא מבין. מיטב הפרשנים שוברים את הראש למה ומדוע ?! למה שיהיה ירי מרצועת עזה ?! ולו אני אומר - מה נסגר ? אין כאן בכלל תעלומה ! זה בגלל ברקים שהפעילו את הטיימרים ! בדיוק כמו עם הירי לבאר שבע. באמת !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zik125,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר שמקשר בין המחשב לטלויזיה בצורה אלחוטית אשמח לדעת איזה מכשירים טובים ומה צריך לדעת בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן לא מצאתי פורום יותר מתאים.... אני מנסה לעשות שכל הדואר מהחשבון אימייל שלי ב012 יעבור לחשבון חדש שפתחתי בGMAIL ואני לא מצליח הגדרתי את GMAIL שיקבל גם POP וגם IMAP וגם הגדרתי בחשבון 012 שיעביר הודעות אימייל לכתובת אימייל החדשה בGMAIL פיספסתי משהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. רציתי לשאול איזה שנת ייצור הכי מוצלחת במזדה לאנטיס 323 מבחינה מכנית , צריכת דלק . כמה אנשים אמרו לי ששנת 97 נפח מנוע 1800 סמ"ק דגם מאוד מוצלח , אז רציתי לשאול פה ולשמוע את דעתכם , תודה מראש לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by XDarkDave,

יש לי שאלה ... איך מגיעים מ בת ים( סביבת הקניון) ל דיזינגוף לא משנה לי דן או אגד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם. הסקר הוא סקר פשוט. תמלאו את הרשימה הבאה ותשלחו אותו כתגובה לנושא. חברת מעבד ודגם : חברת כרטיס מסך ודגם : יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : כרטיס מסך : למה בחרתי בחברת המעבד : למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אני אתחיל ראשון. חברת מעבד ודגם : Intel Core 2 Duo E 6300 @ 1.86 חברת כרטיס מסך ודגם :ATI Radeon HD 5770 יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : מעבדי INTEL לדעתי האישית, הרבה יותר טובים ממעבדי AMD בכל מה שקשור ל-OC, ובמהירות. כרטיס מסך : מחיר נמוך ממחירי NVIDIA. למה בחרתי בחברת המעבד : אני בדקתי את ה-BENCHMARKS של מעבדים שונים, ומצאתי כי ברוב המקרים INTEL נותנת ציון גבוה משל AMD. למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אך ורק כי הלוח שלי תומך ב-CF. בבקשה, אני לא מבקש …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ash Binary,

אמא אומרת שהמכונה עבדה אם צליל שונה מהצליל הרגיל, ובסוף כל הכביסה יצאה רטובה לגמרי כלומר לא היתה סחיטה פירקתי את המכונה. אני מסובב את הגלגל (הרצועה בסדר), התוף לא זז פירקתי את התוף לגמרי. מהצד שהוא מתחבר לציר של הגלגל (שמסובב אותו), אמור להיות סוג של חלק גומי קשיח שמחבר את התוף לציר ומעביר את הסיבוב. החלק הזה התפרק לגמרי, הפך לאבקת גומי בוצית כזאת. החלק הזה הוא אדום בתמונה 1. איפה ניתן לחפש חלק להחלפה ? (מכונה בת 20 שנה) 2. חשבתי ליצוק את החלק בעצמי אם סיליקון / דבק חם / חומר דומה (ניתן להוסיף חתיכה של רשת פלדה דקה, כמו רשת יתושים, לתוך היציקה לחיזוק). יש חומרים מומלצים ליציקה ? (אם הבנתי נכון זה אמור להיות קצת גמיש כי בגלל זה מהתחלה שמו שם חלק כזה) 3. היתי מעדיף ליצוק את…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=NAOSdHFXdU8 באמת תהיתי לעצמי מי בוחר את הבלוקים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Yuron,

שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. dude...? הייתה גם בשאת שהייתה בתל אביב ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avi2014,

האם מומלץ לשלב את כלל המערכות של סיסקו ומיקרוסופט בחצי שנה לימודים בטכניון או לעשות חצי שנה במכללה כמו צ'ק פוינט?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחובר לאינטרנט דרך ספקית תקשורת מסויימת ונתתי לאותה ספקית תקשורת את פרטי כרטיס האשראי שלי לצורך הפעלת המנוי . יותר מאוחר הסתבר לי שהם גובים ממני כספים שלא קשורים להסכם התקשרות האינטרנט שלי איתם . הם חייבו את כרטיס האשראי שלי על שיחות לחו"ל שהתבצעו מאותו קו הטלפון (הקו רשום בבזק על שם אימא שלי) . אף פעם לא נתתי להם אישור לגבות מהכרטיס האשראי שלי כסף מלבד הסכום שהוסכם על ידי לגבי האינטרנט . התקשרתי לברר את העניין וטענו מפני שבאמת אין להם שום תיעוד לכך שאני מאשר עיסקה או מבצע או כל דבר שקשור לשיחות לחו"ל , כלומר שהאישור לגביית הכסף מהאשראי שלי לא ברשותם . אבל טענו שאימא שלי היא זאת שנתנה אישור . אני עשיתי בירור עם אימא שלי והיא טוענת נחרצות שלא נתנה אישור לגבות כסף …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הבעיה היא למצוא את כל השורשים של מטריצת האפס, כלומר בהינתן מטריצה ריבועית מסדר כלשהו שכל איברה אפסים, מהם כל המטריצות שאם נכפיל אותן בעצמן נקבל את מטריצת האפס הנ"ל. במבט ראשון אפשר לחשוב שרק מטריצת האפס עצמה מתאימה אך בקלות ניתן לראות שקיימות מטריצות אחרות שמקיימות זאת. נסיתי לפעול 'בדרך הפורמלית' למציאת שורש של מרטיצה - למצוא לה בסיס עצמי ולקבל את המטריצה האלכסונית הדומה לה להוציא ממנה שורש ולהכפיל מימין ומשמאל במטריצת המעבר ובהופכית שלה... הבעיה כאן היא שהמטריצה היא כבר אלכסונית!!! ולכן אם נוציא שורש נקבל רק את מטריצת האפס... אבל יש בפירוש עוד מטריצות כאלה לדוגמא: בסדר 3X3 : 0 0 0 0 1 1 0 -1 -1 יש דרך אנליטית למציאת קבוצת כל המטריצות הללו? תודה מראש...

24. Started by mikko,

טוב אני עוזב לחו"ל לתקופה די ארוכה ואני חושב לקחת את המחשב הנייח איתי גם כי השקעתי בו די המון וחבל להשאיר אותו אין מצב שיתנו לי לקחת אותו איתי למטוס כ'חפץ אישי'? או יגבו ממני תוספת תשלום ואם כן אז כמה גם לפרק את המחשב לחלקים לא ממש יעזור לי פה. מישהו פה היה המצב דומה? או שהבררה היחידה שלי זה חברה חיצונית ? ואם כן אז איזה יש במחיר שפוי תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מה דעתכם על זה: http://www.dmii.co.il/products/7626 זיכרון 1G SDRAM ב 1,753.00 ¤ ... מי צריך את זה....? או מעבד AMD Opteronl 8220 SE, במחיר של 9,899 ¤.... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=4170 לוח אם לסוקט 478 במחיר של 2158 ש"ח http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=G4G100-N אני יודע שאלו רכיבים מיוחדים , אבל מי צריך אותם לעזאזל ? למה לא מורידים אותם מהמדפים... ??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.