כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
הבקשה בכותרת תודה מראש איזה פרצוף מצחיק זה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז טרנפורמר אני יושב מול המחשב ופתאום אני מריח ריח שרוף המחשב נכבה אני מדליק אותו הוא נידלק בלי בעייה הכול תקין חוץ מהמנורה בחזית שלו הגיוני שקתודה קרה תישרף ככה סתם ללא סיבה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רציתי ליקנות מחשב ואבא שלי אמר לי שASUS לא טובה אני רוצה לדעת אם זה נכון ד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה אומר? זה אומר שסוף סוף יש לי עבודה שוב, ולא סתם, עכשיו אני טכנאית וטרינר רשמית ועובדת במקצוע הזה. טוב, אז תעודה עוד לא קיבלתי אבל לעבוד אני מתחילה מחר במרפאה במרכז הוד-השרון. פיפיקקי, לא אכפת לי. טוב להיות שוב עובדת. מה זה אומר? זה אומר שאני אזניח טיפה את הפורום ואדבר יותר שטויות כשכבר אדבר, אבל למי אכפת, זה אומר שאני יכולה לשלם את חשבון האינטרנט שלי ו... חברס', במרפאה שלי המחירים נמוכים מהמחיר המומלץ לצרכן ויש לנו המון מבצעים. המרפאה חדשה דנדשה ומאד משוכללת ומאובזרת והפתיחה הראשמית, ב-1 באפריל (נדמה לי), לא אהיה שם כי אני אלמד ואח"כ אסתלק לירושלים אבל... אתם מוזמנים לבקר (אם אתם גרים קרוב). אני שם מ-4 עד 8, 5 ימים בשבוע, בשבילכם ובשביל היצורים שאתם מחזיקים בבית. …
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מקום (ליסינג פרטי \ ביטוח \ שירות מוסכים) כזה שדואג לרכב פרטי בדומה לליסינג מחברה, כלומר אם יש תקלה/טיפול/טסט אז לוקחים בבוקר את הרכב למוסך ומחזירים בצהריים. אני מתכוון לשירות כזה בו משלמים עליו כל חודש סכום קבוע ולא עבור כל שירות בנפרד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות נסיעה לסין (בייג'ין) הייתי רוצה לקבל את ההמלצות שלכם מה בנוגע לאוכל? להביא מהארץ או שאפשר להסתדר שם ממה להיזהר שקונים? איפה לקנות? מה לקנות? עד כמה אפשר להתווכח על המחיר? כדאי לקנות שם סמארטפון/טאבלט ואם כן איפה? ואם יש לכם עוד טיפים ועצות בנושאים אחרים או כלליים אני ישמח לשמוע הטיסה בעוד כחודש, אבל אני מאמין שכדאי להגיע מוכן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש יוזר שאני רוצה להמשיך להיות FRIENDS שלו רק שאני לא רוצה לראות שום דבר שהוא עושה לו לייק בדף הראשי שלי. הבעיה זה שהוא(היא בעצם) עושה לייק לפוסט של אחד החברים שלה שאומר משהוא פוליטי ואז אני סתם מתעצבן. הכי גרוע זה שאני אגיב וילחם עם השמאלנים מול מאות החברים שלה. חחח. אז אני פשוט לא רוצה לראות את הלייקס שלה, אלא אם כן אני ספציפית נכנס לWALL שלה. אבל אני לא רוצה לראות את זה על הTIMELINE\WALL שלי. אגב אני לא סגור מה ההבדל בין WALL לTIMELINE? יש כאילו שני מבטים. מה שרק אני רואה ומה שאחרים רואים על הWALL שלי? לא סגור על זה. בקיצור מקווה שהבנתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי תאריך גיוס ל 16 למרץ 2008, אפילו לא קיבלתי מנילה, מה זה? אופס פורום לא נכון, תעבירו!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 to change the light bulb and to post that the light bulb has been changed 14 to share similar experiences of changing light bulbs and how the light bulb could have been changed differently 7 to caution about the dangers of changing light bulbs 1 to move it to the Lighting section 2 to argue then move it to the Electricals section 7 to point out spelling/grammar errors in posts about changing light bulbs 5 to flame the spell checkers 3 to correct spelling/grammar flames 6 to argue over whether it's "lightbulb" or "light bulb" ... another 6 to condemn those 6 as stupid 2 industry professionals to inform the group that the proper term is "lamp" 15 know-it-alls who claim th…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתחתן בעוד כחודש ומחפש דרשה מעניינת שאותה יקרא הרב. למישהו יש דרשה מעניינת או מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קנו לי אוזניות אלחוטיות של סוני לפני איזה שנה + -. קיבלתי פתחתי השתמשתי ו"שיחקתי" איתן - כשאני אומר שיחקתי זאת אומרת שפתחתי את המשדר בדקתי את בצועיהן - מרחק, איכות...... אני פותח את המשדר ולהפתעתי אני רואה בטריה של סוני ואפילו כתוב עליה שיש באפשרותה להיטען. אז כמובן שמתי אותה ל24 שעות טעינה ובדקתי עם המשדר פועל רק בעזרת הבטריה בלי שאני מחבר אותו לחשמל. בטח שהמשדר לא עבד אין לי מושג למה. יש לכם מושג? בבקשה תגידו לימה הבעיה. מה שהכי מצחיק הוא שכשאני מכבה את המשדר (יש לו כפתור כיבוי אבל הוא עדיין מחובר לחשמל) נדלקת נורית שמתחתיה כתוב באנגלית - נטען - האוזניות עובדות אותו הדבר בלי הבטרי ועם הבטריה! אין לי מושג מה הולך פה בבקשה תנו דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שערוץ 1 משדר את התוכנית של דיוויד ליטרמן אז רציתי לשאול מתי זה בדיוק?!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . היום ראיתי את התוכנית "הילוך חמישי " באגו ולקחו שם מרצדס עם מנוע דיזל ובמקום דיזל שמו שם שמן . איך המנוע עובד על שמן ? אני לא כל כך מבין במנועי דיזל אבל הדיזל ניצת מעצמו במנוע (לא כמו במנועי בינזין) אז איך השמן ניצת במנוע ? עוד שאלה . חבר שלי אמר שאפשר להניע מכונית אוטומט בדחיפה זה נכון ? איך זה הגיוני ? שמעתי זה תלוי בסוג הקלאץ שיש במכונית . תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות היא קיבלה הודעה שיש לה סרטן בכתה מיררה בבכי "או כמה מסכנה אני " ועכשיו היא ממשיכה לעשן ולאכול מה שבא לה אפילו לא רזתה קילו כמו מטומטמת אני אומר לכם הטירוף שולט בעולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את הצעתכם לתימחור מחשב נייד הבא: http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U35Jc/#specifications מדובר בגירסה החזקה ביותר לדגם: מעבד Intel Core i5 זכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי מתקדם GeForce מסך "13.3 HD LED עד 10 שעות סוללה! וינדוס 7 חוקי ומקורי כמובן. נקנה מלפני שנה מאופיס דיפו בסכום יקר (מעל 4500 שקל)- עדיין באחריות יבואן המחשב חדש לגמרי לא היה בשימוש בכלל עקב קניית האיפד 2., אין שריטות או לכלוכים, באריזה המקורית +תיק ועכבר. הסוללה כמובן תקינה והוטענה בזמנים הדרושים. באיזה מחיר מומלץ והוגן למכור?- ראיתי שדגמי ההמשך עולים מעל 4000 שקל גם היום. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את המפרט מחשב שלי בצד בצורה יפה, עם כל קטגורייה (מעבד לוח אם וכו') מובלט והשאר לא, כמו כן בצבעים.. איך שיהיה מיושר לצד שמאל, וגם איך אני יכול להוסיף תמונה למפרט. כי אני רואה שלחלק מהמשתמשים פה זה ערוך בצורה כזאת וזה מאוד יפה ומסודר. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נדיר ביותר אה?? עדיין לא הבנתי איך הם שולטים על כ"כ הרבה מחשבים בו זמנית אבל שיהיה....
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת על איזה אתרי חומרה אתם ממליצים מחו"ל. אני רוצה לקנות 3 מאוררים 120mm של nexus (שכמובן לא מוכרים בארץ), וספק כוח של tagan easycon (כנ"ל) יש אתרים מחו"ל שהתנסתם בהם שמוכרים את החברות הנ"ל? אם לא על איזה אתרים כללים של חומרת מחשבים אתם ממליצים. ד.א אני חדש פה ולא ידעתי בדיוק תחת איזה פורום לפרסם את המודעה,מקווה שאני במקום הנכון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי החורף הגיע והביאו לי תנור הלוגן, עם הספק של 1200W והשאלה שלי היא האם צריכת החשמל בתנור מהסוג הזה היא גבוהה\נמוכה מתנור ספירלות רגיל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטעות נכנסתי לאתר של הספקית שלי (iServ) בשביל לבדוק מה הpop3 והsmtp למייל ואז אני נכנס לsupport ואני רואה שהספקית שלי מאפשרת לכל הלקוחות איכסון :cool2: :cool2: :smile1: :smile1: אני הולך לחגוג עם ה"שירות" הזה קיצר קשה לי להאמין איזה שירות, לא להאמין.... הנה ה"אתר" שלי www.iserv.net/~ashdod בנתיים יש שם רק קובץ אחד מוצפן מ25 מגה שעשיתי נ.ב מצטער על הדבאל-טופיק, לא יודע מה קרה אבל הטופיק השני לא מציג את התוכן :\
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על הסדרה הזאת? תודה..!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע סיימתי לצפות בסרט הגאוני הזה!!! ענק! מומלץ בטירוף! (לכל אוהבי השגעון והצופים המתמידים..יש הרבה הפתעות בסרט )
-
http://www.mazafaka.ru/lol/ :lol: כל מה שקיים תמצאו כאן!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שאני כבר שנה + בעסקי האופני הרים , החלטתי שהאופניים שלי לא מספיקות לי . אז החלטתי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולהחליט מה הכי עדיף לי . אני מחפש פורומים ולא מוצא . אז אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי קישור . תודה .
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק של IBM והוא לא פועל , החנות שקניתי משם סגרה ואין לי מדבקה של יבואן על הדיסק. מישהו מכיר חנויות שאני יכול לנסות ולבדוק אם הארד דיסק מהם? תודה גדולה לעוזרים!!!!!! אני משתגע עם ארד דיסק זמני שבקושי זז!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-