כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
למה יותר קשה לנגן בגיטרה חשמלית מאשר לנגן בגיטרה קלאסית? או שלא נסיכתי טוב : כי אני יודע שבגיטרה קלאסית צריך ללחוץ מאוד חזק על המיטרים ובחמלית לא מה קשה בגיטרה חשמלית? האצבעות צריכות לזזות מאוד מהר? / קשה יותר לפרוט על המיטרים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אבא שלי נוסע לגרמניה עוד חודש וחצי בערך והשאלה שלי היא אם שווה לי לקנות שמה חלקים למחשב מבחינה כלכלית וטכנית ובנוסף אם אתם מכירים אז אני ישמח לכל מני אתרים גרמנים שמוכרים חלקים כמו אייבורי וקיי אס פי פה תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתכן שהעיבוד הקולנועי עבור סדרת משחקי המובייל הנודעת יהיה הפתעה איכותית? לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בטריילר-הראשון-של-הגירסה-הקולנועי/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הבגרות במתמטיקה ,אני ממש מצטער אם זה לא המקום, אבל חיפשתי בכל האתרים לראות אם אפשר לשאול שאלה כזאת ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לי. אז ככה, אני עשיתי השנה 4 יחידות מתמטיקה(כיתה י'). קיבלתי במגן 77 ציון טוב ביחס לשאר הכיתה שלי(אני לומד בהקבצת "4,5 יחידות יש הקבצה גם גבוהה יותר של ילדי 5 יחידות באמת) בכל מקרה אחרי שכל השנה היה לי רע במתמטיקה קיבלתי ציונים לא טובים כמו השאר, לקראת הסוף עליתי וקיבלתי כמו שציינתי מקודם מגן שהייתי יחסית מרוצה ממנו. בכל מקרה לבגרות הגעתי יחסית עם בטחון אבל לא הלך לי טוב, לא לקחתי את זה כל כך קשה כי היה לי את מועד ב. בסופו של דבר גם במועד ב לא הלך לי טוב(סיכוי טוב שאני נכשל בשניהם) עכשיו אני מצוברח מאז די הרבה, זאת אומרת אני לא חושב על …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמור להיות לי ראיון אצלהם בת"א מחר. האם הראיונות אישיים או שיש גם אספקט של דינמיקה קבוצתית? מהו השכר הממוצע שמקבלים שם (ולא השקרים שמבטיחות נציגות חברות כ"א)? האם מדובר באותה אווירה כמו במוקדי השירות של ספקיות האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי קורא כרטיסים RDIF, מסוג NFC ACR122 אני מחפש תוכנה איתה אני יכול לקרוא כרטיסים ולכתוב עליהם בצורה נוחה ופשוטה. הSDK שהגיע עם המכשיר לא מספק. אשמח לעזרה אם מישהו יודע.. (כמובן אני אחרי המון חיפושים בגוגל, הורדות שונות והמון בלגן) תודה, רן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לא מזמן הוצאתי רישיון וקצת "התפרעתי" בכבישי ירושלים (לא בבגין) ליתר דיוק בשד' הרצוג עובר דרך צומת ניות.. הבחנתי בכמה מצלמות בדרך של הכביש המיקום האסטרטגי שלהן העיד שהן מצלמות שתופסות נהגים שעוברים באדום.. רציתי לדעת אם אפשרי שהן יהיו גם של מהירות כי עברתי שם את המהירות המותרת
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בעוד כל חברי הקבוצה עסוקים בלצבור נקודות, החלטתי להיות מקורי ולצמצם את בעיות החניה בבסיסי "ערמד" השונים. 8) הרי לפניכם תצוגת החניה (מקורה באמצעות עצי דקלים פסטורליים)... [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הוא חוגג יום הולדת 18 ומגיע לו מזל טוב :-* שתצליח בכל מה שאתה רוצה לעשות ותביא להורים שלך רק נחת וכל שאר הבבלט הזה אוהבים אותך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאתי אם למשל קיבלתי במועד הראשון 500 ולאחר מכן אני חורש ומוציא 680+- , האם המשרד הארצי חושד? מזמין לחקירה? חשד להעתקה, בחינה חוזרת וכו' ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בטוח שכולם ניתקלו בתופעה ששים לנו פרסומות שונות על הדלתות בן אם בצורת מגנט או בן אם משהו שתולים על ידית הדלת ללא הסכמה שלנו. היום זה כר הגיע למצב מוגזם לפחות אצלי , כאשר הגעתי הביתה גילית 2 מגנטים + מדבקה (שקשה להוריד אותה וצריך לקלף אותה + פרסומת על ידית הבית+2 טפסי פרסומת זרוקים על מפתן הבית שלי. אני מבין שאנשים צריכים להתפרנס אבל למה הם לא שמים פשוט פרסומת בתא הדואר כמו אנשים נורמאליים?! בכל מקרה הנושא הזה לא נישמע לי הגיוני - והייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא: (1) האם אני מגזים? והאם מפתן הדירה שלי + החלק החיצוני של הדלת בבעלותי? (2) איך ניתן למגר את התופעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה ... נעזרתי ביוטיוב [יש שם אחלה הסברה]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקורת על Foxpc יש אבל מעולם לא ראיתי על סניף מגדל העמק באופן ספציפי. אשמח לביקורת רעות/טובות אבל בבקשה - לספר את כלל הסיפור בין אם זה טוב או רע ולהיות רציניים ואמיתיים. מעבר לזה,מיבחינתי הם צצו משום מקום כי מעולם לא שמעתי עליהם עד לפני שנה או משהו כזה. כמה זמן הם קיימים מישהו יודע?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, זה לא הולך להיות קל.. בשלהי 2004, כל יום חמישי בלילה בתחנה 100fm ברדיו, הייתה תוכנית עם יוסי טרבלוס ושחר חסון, שהם היו מארחים סטנדאפיסטים, מעלים בחורות לשידור, והיו צחוקים של החיים! במקביל, היה להם אתר באינטרנט עם כל הקטעים להשמעה ולהורדה. חיפשתי ונברתי ברחבי הרשת ואיכשהו הצלחתי להגיע לעותק שמור מהאתר הישן הזה, שנראה ככה: זה הדומיין של האתר: manzur.ilt.co.il אין גישה אליו, הצלחתי דרך waybackmachine לגשת לעותק שמור. קיצר היו שם מלא קטעים מצחיקים ואני מבואס שלא הורדתי הכול כשזה היה זמין. פה אני צריך את עזרתכם, יש אפשרות לגשת איכשהו לשרת שלהם שהיה אז ולחפש אם נשארו שם קבצים להורדה? …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לישון וקם לי מחר ליום של 4.5 שעות רצופות של מבחני מגן במתמטיקה (4 יח"ל) ומאחל לכולכם לילה טוב ואיכותי (קרדיטט לשגיא) וסופ"ש מהנה, לילה טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי כבר כמה מתנות בראש אבל אמרתי נראה אולי אפשר להוסיף עוד קצת... דברים שתדעו שיעזרו, היא בצבא, מדריכה. יוצאת חמשושים. היא בת 20 הקרייה שלה זה לשיר יש לה כבר כמה שירים (לא באיכות של אולפן) אבל היא ממש טובה בזה, הייתה פעם בכוכב נולד (עד לאודשינים האחרונים). יש לה חבר. עכשיו אני והיא ממש קרובים.. ואני רוצה להשקיע.. יש לכם רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יום בהיר אחד החלטתי להגשים לי תחלום וליבנות מערכת סאונד באופניים שלי. הרכבתי שני רמקולים ושני טווטרים והכל תוצרת בית הרכבה עצמית וכל הרמקולים(4 סך הכל) יושבים על ההגה. בקיצור הכל מיתחבר לנגן IAUDIO U3 החזק והאמת שומעים מצויין וכיאלו זה משהו מיוחד ליראות שיש לך על האופניים מערכת זה פשוט תענוג! עכשיו יש קול בינוני לא חזק חזק עכשיו אני רוצה לישמוע בווליום גבוהה ובשביל זה צריך לחזק תרמקולים בכך שניתן לו כח ממקור חשמלי כל שהוא אבל הבעיה אין משהו שעולה בדעתי איך להגביר. אז מה שרציתי לעשות זה להכין מין מגבר כזה שיוכל להעלות תעוצמה למקסימום. בבקשה מימכם עם אתם מבינים בנושא הזה איך להכין דבר כזה נידמה לי אפשר להכין דבר כזה מחוטים וסלילים וכל מיני דברים שקשורים לאלקטר…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי - בבני ברק ב140 שקל משכולם לוקחים 200 מי שצריך גם : שיגיד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש מידע קונקרטי האןם יס תשדר את הסופרבול השנה בHD? אני יודע ששנה שעברה שודר בלי פירסומים מקדמים. האם גם השנה זה יהיה ככה..?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא חוגג יום הולדת עוד מעט ואני רוצה להרשים אותו בזה שפתחתי פורום לכבודו. כמובן שרק הודעות מזל טוב (וגם אפשר לשבח אותו על יופיו) יתקבלו בפורום. תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקדמה כללית: אחותי עובדת משמרות. כל פעם אחרי שעובדת משמרת לילה, היא חוזרת וישנה כחצי יום. כל רחש ומן הסתם כל צלצול טלפון מעיר אותה והיא מתקשה מאד לחזור לישון. הקדמה לבעיה: סבתא וסבא שלי עברו את גיל 80, הזיכרון כבר לא משהו, והם רואים באמא שלי את השליח שלהם לענייני כל. בנוסף, הם מתקשרים כל הזמן לידע אותה על כל שטות, קטנה אשר תהיה. זה מגיע לרמה שסבתא שלי מסוגלת להתקשר לפה 6-11 פעמים בין השעות 7 בבוקר ל13:00 בצהריים, וזה רק החלק הראשון של היום, כדי להגיד לה דברים כמו "יצאנו לקניות" / "אכלנו צהריים" / "סבא קם, אני ישבתי" / "חזרנו מקניות" / "אם את בקניות, תקני לנו חלב" / "עכשיו אנחנו אכלנו ארוחת בוקר" ... אני מניח שהבנתם. מאחר והצלצולים הללו מעירים את אחותי, אמא שלי חיפשה פתרון…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-