כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, שאלה מתוך סקרנות כמה עולה להשאיר את המחשב פתוח בלילה? נגיד שיש לי ספק של 650W מה העלות המוערכת לשעת עבודה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני צריך להגיע לתחנת משטרה היום (לא משנה איזה) אני גר באיזור כצנלסון בגבעתיים ואני לא תלוי באוטובוסים אבל מומלץ שזה יהיה כמה שיותר קרוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על זה: http://www.dmii.co.il/products/7626 זיכרון 1G SDRAM ב 1,753.00 ¤ ... מי צריך את זה....? או מעבד AMD Opteronl 8220 SE, במחיר של 9,899 ¤.... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=4170 לוח אם לסוקט 478 במחיר של 2158 ש"ח http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=G4G100-N אני יודע שאלו רכיבים מיוחדים , אבל מי צריך אותם לעזאזל ? למה לא מורידים אותם מהמדפים... ??
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ספקית תקשורת מסויימת ונתתי לאותה ספקית תקשורת את פרטי כרטיס האשראי שלי לצורך הפעלת המנוי . יותר מאוחר הסתבר לי שהם גובים ממני כספים שלא קשורים להסכם התקשרות האינטרנט שלי איתם . הם חייבו את כרטיס האשראי שלי על שיחות לחו"ל שהתבצעו מאותו קו הטלפון (הקו רשום בבזק על שם אימא שלי) . אף פעם לא נתתי להם אישור לגבות מהכרטיס האשראי שלי כסף מלבד הסכום שהוסכם על ידי לגבי האינטרנט . התקשרתי לברר את העניין וטענו מפני שבאמת אין להם שום תיעוד לכך שאני מאשר עיסקה או מבצע או כל דבר שקשור לשיחות לחו"ל , כלומר שהאישור לגביית הכסף מהאשראי שלי לא ברשותם . אבל טענו שאימא שלי היא זאת שנתנה אישור . אני עשיתי בירור עם אימא שלי והיא טוענת נחרצות שלא נתנה אישור לגבות כסף …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת שמישהו יסביר לי את הסיום כי הקטע היחיד שהבנתי זה שההיא מהמסור אחד, היא הממשיכה של המסור המקורי... אז מה הלך שם?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק של IBM והוא לא פועל , החנות שקניתי משם סגרה ואין לי מדבקה של יבואן על הדיסק. מישהו מכיר חנויות שאני יכול לנסות ולבדוק אם הארד דיסק מהם? תודה גדולה לעוזרים!!!!!! אני משתגע עם ארד דיסק זמני שבקושי זז!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשני הסרטונים הראשונים הוא עובד על מישהו שהמתנה שהוא קנה לו ליום-הולדת זה מה שהוא רצה שיקנו לו מלכתחילה (החלק השני זה הסבר נוסף וטיפה יותר מפורט לחלק הראשון למי שרוצה). למטה זה מיני סידרה על סיאנס. למי זוכר את הסידרה 'לחשוף את הקוסמים' זה על אותו העיקרון. הוא עושה סיאנס 'מוצלח', ואז הוא מסביר איך הוא עבד עליהם. מומלץ! Derren Brown NLP - Subliminal Message: part 1 part 2 Derren Brown - Seance: part 1 part 2 part 3 part 4 part 5 part 6
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו אני יודע שתמיד אפשר לשאוף למחשב יותר טוב אבל הקטע כאן הוא האם המחשב שלכם מספק אתכם אפילו אם לא הכי חדש בשוק. אז התשובה שלי היא "מספק דיי טוב" (אתם יכולים לראות את המרט בצד) למרות שהוא טיפונת טיפונת מקרטע במשחקים.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(השתדלתי שהקובץ יהיה קטן ככל האפשר ) האם עושקי קברים ? או סתם רמאים קטנים ? לקוח מתוך מוסף ממון של ידיעות אחרונות. :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה אומר? זה אומר שסוף סוף יש לי עבודה שוב, ולא סתם, עכשיו אני טכנאית וטרינר רשמית ועובדת במקצוע הזה. טוב, אז תעודה עוד לא קיבלתי אבל לעבוד אני מתחילה מחר במרפאה במרכז הוד-השרון. פיפיקקי, לא אכפת לי. טוב להיות שוב עובדת. מה זה אומר? זה אומר שאני אזניח טיפה את הפורום ואדבר יותר שטויות כשכבר אדבר, אבל למי אכפת, זה אומר שאני יכולה לשלם את חשבון האינטרנט שלי ו... חברס', במרפאה שלי המחירים נמוכים מהמחיר המומלץ לצרכן ויש לנו המון מבצעים. המרפאה חדשה דנדשה ומאד משוכללת ומאובזרת והפתיחה הראשמית, ב-1 באפריל (נדמה לי), לא אהיה שם כי אני אלמד ואח"כ אסתלק לירושלים אבל... אתם מוזמנים לבקר (אם אתם גרים קרוב). אני שם מ-4 עד 8, 5 ימים בשבוע, בשבילכם ובשביל היצורים שאתם מחזיקים בבית. …
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נעלי הסקוני שלי עומדות לצאת לפנסיה ואני צריך המלצה לחנויות נעלי ספורט אונליין מחול עם משלוח לארץ, במחירים טובים. איביי כבר נלקח בחשבון, צריך המלצות נוספות. אני כנראה אמשיך עם נעלי סקוני, אז אשמח להמלצות על חנויות שמחזיקות את המותג. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות לי סדר בראש לגבי שעות נוספות? ככה הבעיה שלי היא כזאת, כמו שהבנתי בחוקים, שעתיים ראשונות מעל המכסה היומית לשעות עבודה (8), זאת אומרת מ8-10 שעות השכר הוא 125% לשעה. מעבר לשעתיים האלו, זאת אומרת 10+ שעות השכר לשעה הוא על פי 150%. עד פה לא טעיתי נכון? אצלנו בעבודה זה עובד ככה אבל כשדיברתי עם האחראית על הכספים בעבודה היא אמרה לי שהשעות הנוספות תקפות רק כאשר קורים 2 דברים, 1. אתה עובד מעל 8 שעות. 2. השעה היא מעבר לחצות. כלומר אם עברת את ה8 שעות אבל לא עבר חצות אז אתה לא מקבל שכר של שעות נוספות. (לא בטוח ב100% שזה בדיוק מה שהיא אמרה, אבל או שזה ככה או שהיא אמרה שזה תקף רק לגבי 150%, שוב לא סגור על הנושא הזה ב100%) באתרים שחיפשתי לא מצאתי משהו שמעיד על כך שהשעה ג…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטעות נכנסתי לאתר של הספקית שלי (iServ) בשביל לבדוק מה הpop3 והsmtp למייל ואז אני נכנס לsupport ואני רואה שהספקית שלי מאפשרת לכל הלקוחות איכסון :cool2: :cool2: :smile1: :smile1: אני הולך לחגוג עם ה"שירות" הזה קיצר קשה לי להאמין איזה שירות, לא להאמין.... הנה ה"אתר" שלי www.iserv.net/~ashdod בנתיים יש שם רק קובץ אחד מוצפן מ25 מגה שעשיתי נ.ב מצטער על הדבאל-טופיק, לא יודע מה קרה אבל הטופיק השני לא מציג את התוכן :\
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נדיר ביותר אה?? עדיין לא הבנתי איך הם שולטים על כ"כ הרבה מחשבים בו זמנית אבל שיהיה....
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sZgp3k_ObO4
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צום קל לכולם, וגמר חתימה טובה שתיהיה שנה טובה וכל מה שתרצו יהיה לך בחיים בעזרת השם... :hi:
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך סירטון דוגמא באיכות 1080P להורדה תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלך - היא אחותי, אמא שלי - היא אחותך. מה אנחנו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-