כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני יודע שדירוג הקב"א אמורה להישאר מסווגת, אך לפי מה שהבנתי אפשר לנחש בערך איזו קב"א יש לך לפי המנילה והזימונים הטרום-צבאיים. אפרט מה היו האפשרויות שלי, ותגידו לי מה לדעתכם יכולה להיות הקב"א שלי בערך. פרופיל: 82-97 (לא בטוח, ישנם 3 סעיפים - ללא שום הפרעות), בנוסף לכך אני בן יחיד, כך שבמנילה לא פירטו לאילו יחידות קרביות באפשרותי להגיע - לעומת זאת פשוט שאלו אם אני מעוניין, והורי מסכימים שאשרת כחייל קרבי. במנילה, ניתנו לי האפשרויות הבאות: 1. מדריך כושר קרבי 2. מדריך נוער מרחב \ מדריך נוער בסיס 3. חובש 4. מחשבים - תכניתן \ מנהל תשתיות מערכות מחשוב 5. מערך הנהיגה הכבד 6. שירות בחיל האוויר והחלל 7. המערך הטכני בחיל האוויר והחלל 8. המערך הטכני בחיל החימוש 9. מפקד כיתת טירו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק לעצות מה לקחת איתי לנשנש למבחן פסיכמטרי, כדי להזריק קצת אנדרנלין למוח, על מנת שהמוח לא יכנס לקומה במבחן
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היה מופע ענק.. אין לי מילים. מיומנה נתנו שואו מהסרטים, סקאזי עם I wish (למרות שאני לא מת עליו הוא מצחיק), והסוף אחח bust a move remix אין דברים כאלה! פעם שנייה שאני שומע את זה ואני יכול למות עכשיו בשקט.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום..אני בכיתה ז'..אני תלמיד טוב ואני מעולה באנגלית..אבל ליתר ביטחון אני בטוח שאתם יודעים אנגלית יותר טוב..כי אתם יותר גדולים.. אשמח אם תגידו לי אם רשמתי הכל כשורה: My favourite holiday is Rosh Hashana. We celebrate Rosh Hashana,because according to the Jewish religion it marks the beginning of the new year. Jews from all over the world go to the synagogue and pray. We also listen to the blowing of the Shofar(the ram's horn). Before Rosh Hashana we send greeting cards to our freinds and family,and with then a happy new year. At Rosh Hashana we eat the head of the fish,to be the first and not the last. We dip an apple in honey-for a sweet year. We also eat pomegranates. ת…
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. וואלה רציתי לישאול (תאלו שיש להם מושג או עברו ניתוח אף) אם אני עובר ניתוח אף, האם ידוע לכם שיש איזה שהם בעיות בנשימה בעקבות הניתוח? אם זה בטווח הקרוב או הרחוק.. או כל בעיה אחרת..? אלו מכם שעברו תניתוך תנו תהערות שלכם, עצות, איפה הכי כדאי לדעתכם לבצע תניתוח, כמה זה עלה לכם, ומה שעולה לכם בראש.. תודה..
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום הלכתי לחנות גיבור מחשבים שנמצאת ברמת גן כדי לקנות את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 8800GTS 512MB במחיר 1500 ש"ח אני נכנס לחנות מדבר איתו קודם כל אני בודק תקופסא והכל הכל נראה משומש כאילו מישהו החזיר לו את זה עכשיו אני אמרתי לו שאני רוצה לשלם בצ'קים צ'ק אחד מזומן וצ'ק אחד דחוי הוא רצה לקחת לי תשימו לב רצה לקחת לי 10% ריבית הוא מזיין תשכל שהוא עובד עם ERN ובכלל ERN חברה שבודקת תצ'קים או משהו כזה ולפי ERN אסור לו לקחת יותר מ2-3% ריבית בקיצור הגעתי למסכנה שגיבור מחשבים = חבורה של רוסים נוכלים הוא חשב הוא נפל על תייר אני עוד שניה רבתי איתו מכות בחנות אני לא ממליץ לכם לקנות ממנו היה שם אחד קנה מסך LG דק 19 אינץ' פתח אותו הכל שריטות הכל דפוק בקיצ…
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היה אתר כזה pandora, אתר מעולה, אתה בוחר את המוזיקה שאתה רוצה, ושומע אותה, ואז הוא עוד מציע לך כל מיני מוזיקות מאותו סגנון.. PANDORA סגר את עצמו בפני ישראל, מישו מכיר אתר דומה? אחר?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חשבתי לעשות מחשב HTPC שינגן סרטי AVI בקידוד DIVX וישמש גם כנגן שירים, ככל הנראה יעבוד עם לינוקס יש למחשב 256MB זיכרון, לא זוכר את מהירות המעבד (יכול להיות 400MHZ? ) אז מה אתה אומרים ? * כרגע הוא מריץ (בקושי רב) XP ויש לו כרטיס מסך ג'יפורס 2 עם TV-OUT
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://movies.yahoo.com/movie/1809914565/video/5432337
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כל המפרט כבר מוכן קבענו שמחר נזמין את המחשב מחר מאיפה שאני רוצה, החלטתי להזמין מTMS ובגלל שזה רחוק לקחת משלוח ולהזמין טלפונית, אבא שלי לא הבנאדם שהכי מבין בעולם ובטח בגלל זה הוא לא סומך על הזמנה טלפונית ולא סומך על הזמנים שרשומים באתר של TMS. מה אני יכול לעשות כדי לשכנע אותו סופית אבל באמת סופית ושהמחשב יוזמן מחר אפילו שיש לו יום לחוץ? גיא זה יהיה נחמד אם תיהיה בין המגיבים פה. זה באמת מצב חירום אז אני מקווה מאוד שתענו. תודה לכל המגיבים! עריכה : מישהו יודע איך מתבצע אופן התשלום באשראי בחנות TMS כאשר מזמינים טלפונית? אשמח שאנשים עם ניסיון יענו לי על השאלה הזאת ספציפית.
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אתם צכירים דרכים טובות ללימוד פסנתר\אורגנית ללא מורה? (אתר\ספר מומלצים??) הכוונה שלי זה לא ללמוד רציני מדי אבל עדיין לדעת לנגן סביר (החלום שלי זה לנגן את clubbed to death [שיר הנושא של המטריקס] ואפשר גם בדרך את ההתחלה של Teenage wasteland ) יש עצות?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ניתנה לנו שאלה בתרגיל להוכיח את אי-שיוויון ברנולי באמצעות הבינום של ניוטון. הוכחה רגילה של אי-השיוויון באינדוקציה אינה מסובכת כלל אבל כאשר ניסיתי לשלב את הבינום לתוך משוואת אי-השיוויון ואז להשתמש באינדוקציה הגעתי למבוי-סתום. בעקרון ההוכחה לא חייבת להיות באינדוקציה אבל זו השיטה היחידה שנראית לי הגיונית, כמו כן לא חייבים לשלב את הבינום בצורה שאני שילבתי אותו אבל אני לא ראיתי דרך אחרת להשתמש בו כאן, יכול להיות שהגישה כולה שגויה. בכל מקרה, אשמח לקבל עצות. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הסרטון הזה פסול בכל כך הרבה מובנים, אבל זה מה שעושה אותו מצחיק
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אתמול הייתי במיון לחובלים\צוללות. העדפתי ללכת לצוללות ולא לחובלים (עד כמה שזה נשמע טיפשי) ובקרוב יהיה לי גיבוש צוללן. במקביל היום קיבלתי הזמנה מחיל המודיעין להגיע ליום פתוח של מסלול המרום הטכנולוגי של חיל המודיעין (עברתי את כל הבדיקות) וגם קיבלתי טופס להחתמה. אני אוהב גם את המרום הטכנולוגי (אלקטרוניקה) כי יש לי חוש בדברים הללו, אבל רק יוצא לי מזה דיפלומה של הנדסאי (שניתן להרחיב לתואר מהנדס תוך שנתיים) וזה ללמוד י"ג י"ד מה שאני לא כלכך אוהב, ואני אוהב גם את הצוללות, כל העניין הזה של להתנתק מהעולם, במסגרת חדשה, להיות בתוך צוללת, מהמעטים שמגיעים לשם. אני יודע שהמרום הטכנולוגי יעזור לי יותר בחיים (במידה ואבחר להרחיב אותו למהנדס) מאשר צוללות, אבל אצטרך …
-
- 8 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים הזמנתי חבילה מארה"ב, מספר המעקב שלה היה כזה : LJxxxxxxxxUS . החבילה הגיעה אלי אתמול. מה שמוזר הוא שבאתר USPS הסטטוס של החבילה עדיין "התקבל למשלוח בסניף הדואר בניו יורק" ובדואר ישראל אין לה זכר. האם זה קשור למספר המעקב? כי הזמנתי עוד חבילה והפעם המספר שלה הוא CQxxxxxxxxUS . האם זו חבילה מסוג שונה שיהיה אפשר לעקוב אחריה? והאם מישהו נתקל בבעיה כזו שהמספר מעקב לא עבד בארץ?
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצגה בפניי שאלה בהסתברות ומסתבר שאני לא זוכר כל כך את הגישה לפתרון. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרסום הצעות עבודה - בפורום הצעות עבודה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו מושג על מה אני מדבר? סרט אקשן אומנויות לחימה ממש טוב, שעם הרבה מתמודדים שיש איזו סצנה שהם מנסים להגיע לאיזה פרס שיש על ערימה ענקית של ברזלים כמו שעושים פרקור וכו'...עם שחקן שדיי מזכיר את הסיני/יפני הזה מהסרט טקן. אם יש למישהו מושג יש לסרט הזה איזה 5-8 שנים. אה ולא זה לא מורטל קומבט או סטריט פייטר
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתעניין לגבי רכישה של ממיר דיגיטאלי ואני מתקשה לבחור דגם בתוך כל הבאלגן של המכשירים האלה. מישהו אולי התנסה עם ממיר שכזה ויכול להמליץ/ להזהיר על/מ דגם כלשהו? תודה, יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל דיון שהגבתי בו אי-פעם פתאום מופיע כ"תגובה חדשה", ואי אפשר למחוק את כולם ביחד ע"י "סמן כנקרא" אלא עמוד-עמוד, ויש לי 129 כאלה... מה זה אמור להביע?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ניסיתי להתקבל לפני כמה זמן לגמ"א. עברתי בהצלחה את המבחנים הראשונים, אבל לצערי את המבחנים מול המחשב לא עברתי למרות שלפי מה שראיתי הלך לי ממש טוב ביחס לשאר האנשים שם. שמעתי על ממר"מ, אבל לפני מה שהבנתי, לומדים שם הכל מ0 בקורס ואפשר להתקבל לשם בלי שום ידע בתכנות. אז רציתי לדעת אילו עוד יחידות העוסקות בתכנות יש בצבא? (אני לא מעוניין בעתודה)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב לא מצאתי אשכול כזה .. בכל מקרה אני בטוח שכולכם שמעתם על הצמידים שמאזנים את הצ'אקרות, את הדם, את היציבות פותחו ע"י נאסא מכילים מגנטים מהחלל ועוד כל מיני שטויות וחירטוטים אחרים .. בכל מקרה החלטתי לבדוק מה דעתכם .. האם זה אמיתי או שמא פסיכולוגי או פשוט כל פריט באותו גודל שתחזיק בתוך האגרוף יעשה אתך יציב יותר ? בקיצור - מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי באחד הפורומים באינטרנט שנמכר עכשיו במחסני חשמל ממיר של 5 ערוצים FULL HD במחיר של 199 אפשר לדעת האם זה נכון? כנראה שזה פורסם בעיתון ולא קניתי בימים האחרונים עיתון,אז מישהו אולי נתקל במודעה כזו? אני חייב תשובה מהירה על מנת שלא אפספס את המועד ולא אוכל לקנות את הממיר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-