כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
האם זה אמיתי? שאחתי אותם אם ישרף לי הזיכרון עוד 5 שנים, האם הם יחליפו? הם אמרו שכן. יש למישהו נסייון עם אחריות כזו? האם מישהו מימש אחריות כזו? תודה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום אישרה וועדת הכספים את העלאת משכורתם של שרי הממשלה והעומד בראשה בסכום שבכותרת. כל אחד ואיך שמרגיש לו .... לא יודע מה איתכם, אבל השרים נהנים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154490.0 החלטתי לפתוח נושא שבו יקובצו כל התגים שנוצרו בשביל האתר/שאנשים יצרו. למשל יש את: hwzone 2005 ו-r.i.p tech tv . את התגים שישימו, אני אעביר להודעה המקורית וכל מי שיחפוץ ב"תג" יכנס לת'רד זה ויבחר אחד (או כמה). הערה: כמובן שיהיו קרדיטים, אז אם אינכם היוצר המקורי אנא כתבו של מי התג. תהנו והנה הם: 1. (נוצר ע"י overload) 2. (נוצר ע"י CeleRay) 3. (נוצר ע"י overload) 4. (נוצר ע"י Headrush)
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איזו אפליקציה יותר טובה? צבע אדום או פיקוד העורף שמדורגת נמוך? מה ההבדל בניהן? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני אישית פירקתי את המחשב לחלקיקים (אטומיים) ??? לפני כמה ימים.. היה נחמד...המחשב שכב כולו "ערום " על המיטה ואני ניקיתי אותו מאבק שהצטבר ב4 שנים שהוא אצלי ולא ניקיתי אותו.. היה צחוקים.. מה איתכם?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מה לעזזזל קורה פה!?!? זה הלילה האחרון שיש בו חופש (כן בטח.......) ואתם ישנים?!?!?! צאו לבלות, להנות!!, פשוט בושה!! 5 אנשים מחוברים!! תיבשו לכם!!! :dazzler1: :dazzler1: :ylsuper:
-
hhttp://youtube.com/watch?v=1u6jy_Qfw9I&mode=user&search=
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259484,00.html עדיין יש להם להשתפר מבחינה וויזואלית...אבל דיי אחלה של מאמץ!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מבין אני לא מדבר על התוכנית בערוץ 2 שדי נחמדה אלה על התוכנית היומית בHOT שמשעממת ברמות אז תזרקו בדיחות מפגרות ואני יתחיל תראשונות התוכנית של מה קשור כל כך משעממת שאודטה ניראת מעניינת אחרי שצופים בתוכנית מה קשור כל כך משעממת ש-"לא אשה" (מנשואים פלוס) הזמינו כמה תוכניות לטקס קבלה
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד תקשורת, איך לחבר בין סוויצים, איך ליצור VLAN'S, ודברים בסגנון הזה. אני צריך אתר כלשהוא עם סרטונים מובנים + תוכנה שאיתה אני יכול לדמות רשת עם רכיבי תקשורת. מבקש את המלצתכם לגבי אלו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום חמישי התקשרו מהביטחון של הדואר כדי לבדוק מה יש בחבילה ולאשר, כלומר המוצר הגיע לארץ. עד היום לא הגיע אליי שום פתק אדום הבייתה, התקשרתי לפקיד הדואר והוא אמר שעוד לא הגיע חבילה. המוצר הגיע יותר מהר מארה"ב לארץ מאשר הוא יגיע בארץ אליי. ההשערה היא שזה אולי תקוע במכס, זו גם ההשערה של פקיד הדואר שזעף על ההתנהלות שלהם רוב השיחה. מישהו יודע מה המספר של מכס ישראל ובאיזה שעות הם פועלים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
שלום, אני איש תקשורת ומתעסק בתחום כבר שנתיים ומעוניין להתחיל לימודים אקדמיים. אני מתלבט איזה תואר ללמוד כי כל תואר שאני מסתכל, לא בדיוק מתאים למקצוע ולא יתרום לי קיים מקום אחד ויחיד עם תואר מתאים באוניברסיטת בן גוריון תואר בהנדסת תקשורת אך זה רחוק ואני לא יכול ללמוד שם לכן מקומות שהם מחוץ למרכז לא כל כך מתאימים. בדקתי גם מדעי המחשב אבל הוא יותר מתרכז בתכנות. תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מורה דתיה בבית ספר, ואני חושד היא חובשת פאה, מישהו יודע איך אני יכול להיות בטוח?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הכוונה לאזור תל אביב והכוונה למכירה רגילה ולא קבוצתית או משהו כזה ואם תוכלו לתת לי חנות בהולנד או צרפת שמוכרת את זה אני אשמח מאוד תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.gaymap.co.il/Item.asp?CMId=5169 תקראו ותנו טוקבק לטובת הבחור!! אני מקווה שהבחור יתליח במאבק ושיצליח להביא להפסקת העישון בברים של הומואים ושזה יתפשט לכל הברים ומקומות הבילוי (כדי שגם אנחנו נרוויח מזה...). אחרי הכל - זה המאבק של כולנו, וטוב שיש מישהו שנלחם למעננו.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בוקר טוב. כחלק מעבודת הגשה בהיסטוריה (המהווה יחידה אחת לבגרות), אני כותב על הסיבות להטלת הפצצה הגרעינית על יפן וכיוצ"ב. בכל מקרה, נשאר לי נושא אחד לכתוב עליו, שכרגע אין לי עליו חומר כמעט בכלל. אני יודע כעובדה כמעט שטרומן רצה לנצח את המלחמה 'לבד' ולא לתת לסטלין להשתתף בנצחון, ובטח שלא רצה לחכות עד שסטלין יכנס ליפן (דבר שהוא הבטיח שיעשה ושהיה צפוי כדרך נוספת לסיום המלחמה) ויזכה ביתרונות טריטוריאלים במלחמה, ולכן אחת הסיבות שבחר הממשל האמריקאי להטיל את הפצצה בגללן היא הפחדת הסובייטים והרחקתם מיתרונות טריטוריאלים. כל זה טוב ויפה, אבל כרגע אין לי חומר על זה - כל הספרים/מאמרים שיש לי מציעים, במקרה הטוב ביותר, שורה אחת שטוענת שטרומן רצה לייצור אפקט פסיכולוגי על הסובייטים - זה לא …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בנסיעה לחרמון בסדר גודל של משהו כמו סופ"ש באיזה צימר נחמד והחלקה על שלג, על מה תוכלו להמליץ/להעיר? מה המחירים פחות או יותר השנה ובכלל? על אילו אתרים וצימרים הייתם ממליצים לבחור בן 17 שרוצה לפנק את החברה ולראות שלג אחרי 12 שנים, שלא ינגסו לו ביותר מנניח 1000-2000שקלים? תודה רבה-רבה לכל מי שיעזור ויציע, אני מאמין שהדיון הזה יהיה פורה ויעזור לרבים נוספים חוץ ממני! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה הכי משתלם לקנות מוזיקה באינטרנט? מדובר במוזיקה לועזית, עברית אני יודע איפה לקנות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב דלתות חדשות לבית עכשיו יש את שתי החברות האלה רב בריח ושריונית חסם . מישהו יש לו נסיון אאו מידע ??? הם משתמשים באותם חומרים ?? כל תגובה תתקבל בברכה תודהה
-
- 8 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
-
ראיתי שיש פה נושא כזה כבר, אבל אם זה בכל זאת לא קשור אז תעבירו =\ אני רוצה ללמוד הנדסת תוכנה. אבל כרגע אני מתלבטת כי אני לא מצליחה להבין מה ההבדל בין הנדסת תוכנה למדעי המחשב. אני יודעת שאני רוצה ללמוד את השפת תכנות נטו ובלי כל מיני שטויות של מטימתיקה וכל זה. השאלה אם זה באמת מה שלומדים בהדסת תוכנה? אני גם חושבת לעשות אפיק מעבר לטכניון, כי ממוצע הבגרויות שלי זה 91.3 ואני לא רוצה להשקיע עכשיו על שיפור בגרויות ועל פסיכו (במיוחד שאני לא אוהבת את המבחן הפסיכו עצמו כי כבר יש לי ניסיון איתו והוא לא בידיוק הצליח), זה הרבה זמן והרבה בזבוז כסף =\ אם יש פה אנשים שכבר עושים את האפיק מעבר לטכניון בנושא התכנות, שיפרטו איך הלימודים עצמם, על השיטת לימוד, וכל זה.. גם בשביל להיות בטוחה, א…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בבקשה תשובה! אני לא יודע מה אני יעשה אם למי שיביא לי תשובה כולל טענה נימוק! אני פשוט ישתעבד בשבילכם! בבקשה! HELP!! זה דחוף בבקשה? :'( גם עם תענה רק על אחד זה טוב... אבל בבקשה למהר! תודה ענקית מראש! התרגילים שלי יקבעו מאד איך תיראה התעודה שלי! אז PLZ
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-