עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום ראיתי את Judgment Day 2006 שדרך אגב היה מסריח מאוד ואחד הקרבות היה הקברן נגד קלי הכניסה של הקברן היתה מסריחה וכל הקרב ניראה כמו הכנה של קלי להיות היורש של הקברן בתור הדמות המפחידה מוזרה לא מיזמן היה דמות אחרת -הבוגי מן שאולי ניסו להכניס אותו בתור סוג של יורש לפי דעתי בכל מיקרה הקברן לא מופיע הרבה כבר די הרבה זמן ומגיע פעם בתקופה ושאני ניזכר בSTONE COLD וברוק ובהרבה מיתאבקים לפני פרישה המצב מאוד מזכיר לי את זה לצערי בלי הקברן אין כרגע מספיק דמויות מענינות :'( הרוק וכריס גריקו לא מופעים אז אין בידור הבחורות שמופיעות לא כוסיות (איך אני מיתגעגע לזמנים שסיבל היתה צעירה והופיע) אין דברים כמו הNWO או דיגנרטון X (אין לי מושג איך ליכתוב) ממממ שסקוט וקווין הקימ…

• 17 תגובות
    • 7.5k צפיות
  2. אני בזמן האחרון הפסקתי ליראות פרקים של האבקות היתי רואה תתוכניות של WWE אבל אחרי שכניראה הקברן פרש או החליף אירגון או משהו ולפני הקברן עזבו מיתאבקים שיודעים מה זה בידור בהאבקות בידורית כמו STONE COLD\הרוק\YTJ \ועוד ועוד NWO מישהו? הפסקתי ליראות ואני מיסתפק בסירטונים באתר של WWE בזמן האחרון דיברו על ECW ואני אף פעם לא צפיתי בפרק מלא של ECW אני חושב שראיתי קרב של RVD פעם בECW באיזה ערוץ ערבי או משהו אבל חוץ מיזה כלום אבל לפני כמה ימים היה ECW-ONS ורציתי ליראות על מה היתלהבות אז הביקורת שלי על ONS הקהל מצוין מאוד אהבתי תברבריות של הקהל ואיך הם זרקו לסינה תחולצה בחזרה קראו לאורטון פוסי וכו וכו ממש מרענן ליראות קהל כזה מגניב וסך הכל היה נחמד אבל לא יותר מיזה פשוט חסר גם ל…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. כבר תקופה ארוכה אני מאוכזב מWWE הסידרה פשוט אפכה לממוסחרת באופן מציק הכניסו יותר מידי בחורות סיליקון שלרובן יש פנים מכוערות ועוד נותנים להן יותר זמן מסך למיתאבקים חדשים שמתאימים לילדים כמו סינה \בטיסטה וכו נותנים יותר מידי קרדיט כאילו אני אמור ליקנות סיפור שסינה מנצח את אומגה שסינה פצועה קדימה זה מבוים והצגה אבל יש גבול :screwy: עכשיו יש גם תפיוד המרדים בין וינס לדונלד טרמפ וגם אז הם נותנים לאחרים לעשות תקרב אפילו דברים מגניבים כמו שהיו פעם לדוגמה STONE COLD מגיעה אם משאית לזירה\הקברן זורק את מיק פולי מהגג של הזירה וכו אין בקיצור חירבוש אז החלטתי ליצפות באירוע מיוחד של הTNA תTNA התחלתי ליראות בערוץ 18 (בHOT אנלוגי ) עד היום ראיתי אם הפסקות…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH1.jpg http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH2.jpg הבחור ניסה לעשות מארז מעץ, אבל נתפסה לו האצבע במנסרה או משהו והלכה לו רבע מהאגודל: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם תכנתתי לעשות מארז מעץ, אבל עכשיו אין סיכוי שאני אעשה אחד. אני מת מפחד שיקרה לי מה שקרה לו. האצבע שלו תישאר כך דרך אגב, זאת אומרת רבע ממנה ישאר תמיד חצוי. אני גם תכננתי מחר לעשות חלון עם ג'קסו לדלת המארז שלי, אבל עכשיו אני יכול לשכוח מזה, אפילו לדרמל אני לא מתקרב. אני פשוט אקנה דלת שלמה מספרספקס שתתאים בדיוק למארז (מידות אני אקח לפי דלת המארז עצמה). אין יותר מודינג בשבילי :'( :'( :'( למה הסתכלתי על ההודעה עם המודינג והאצבע ה…

• 70 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. חבר שלי מהמחלקה הביא ליחידה דיסק שנקרא "דיסק מצחיק" או בהעדפה לועזית "Amha's greatest hits" (מיד תבינו למה)... הדיסק הזה נשבר כשאמא של אייזק התיישבה עליו. הדיסק הכיל מלא שירי מזרחית כבדים, שהם תאווה לאוזניים, הומור טהור, אשכרה לשמוע ולהינות... מופעי סטנד-אפ של ההרכבים הטובים בארץ מתגמדים לעומת תכולת הדיסק הזה. בין ההברקות (אישה שטן, לשיר מאחורי סורגים, המכתב, סוהר ועוד...) היה שיר, שאין לי מושג מי המבצע שלו והוא הולך כך : מתחילים בפזמון... "יש לי אישה מטומטמת, יש לי אישה מפגרת. יש לי אישה... רק צרות עושה". בית ראשון : היא לא יודעת לבשל, היא לא יודעת לכבס... היא לא יודעת לנקות... לטאטא ת'רצפות. ושוב הפזמון (מדי פעם מושמע עם אפקט Dual Voice). קיצר, מדובר באחת ההברקות העמחאי…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by scorpion,

אני חושב שזה די ממצה את עצמו...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. לאלה שאוהבים לשרוף את הלשון מידי פעם (או כל הזמן), יש המלצות לרטבים טובים ? סחוג למיניהם (כולל ביתי), נחמד אבל לא חריף, וכן גם הטבסקו למיניהם (כולל החריף שלהם על בסיס פלפל הבנרו) -

• 91 תגובות
    • 14.3k צפיות
  8. Started by Koss,

בחצי שנה האחרונה גיליתי את התחביב היקר הזה. כבר חצי שנה שאני מחכה למשכורת הראשונה כדי לקנות את הפצצה הזאת - Certina DS Podium דגם 536.7129.42.69 מה אתכם ? יש פה אנשים שיש להם פאק במוח שגורם להם לקנות שעונים במחיר של חצי משכורת ומעלה ?

• 102 תגובות
    • 17k צפיות
  9. Started by אודי רומנו,

כל חובבי השעונים למיניהם. בתור מישהו שנפל לתחביב היקר והנפלא הזה לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקדם אותו ואת קהילת חובבי השעונים ושעוני היוקרה בארץ התחלתי ביצירת קבוצה בפייסבוק שהיא ממש מקצועית עניינית ומוצלחת ולאחרונה אף הקמתי פורום ייעודי לנושא. הכל לא מסחרי וללא מטרת רווח, נטו רצון לקדם את הקהילה בארץ. אשמח אם תרשמו תצטרפו, תספרו לנו איזה שעונים יש לכם ואילו הייתם רוצים שיהיה לכם, תשתתפו בדיונים ותעזרו לקהילה לצמוח. אנחנו עושים גם מפגשים מידי חודש או חודשיים כך שזה בכלל נחמד ויש הזדמנות להכיר אנשים כמוכם. היום העלתי סקירה על שעון סייקו קינטי חדש שיצא ב 2014 מקווה שתהנו.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. הנה כמה תמונות מלוות בסיפור קצר על אוכל מעולה שיש במקדונלדס אך ורק לבעלי תאבון ולב חזק כי אמר שזורקים הכול. הנה דרך טובה לניצול מקסימלי של האוכל

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by NETANELKOREN,

1.בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם/לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד 2.לפני כחצי שנה בפריס שבצרפת אישה הלכה לקולנוע כדי לראות סרט היא ישבה ופתאום הרגישה מין דקירה בישבן היא קמה המקום וראתה פתק אשר רשום בו ברוכה הבאה לעולם האיידיס היא הלכה כעבור מספר ימים לבדיקות דם והתברר שהיא נשאית את המחלה הזאת(איידיס) הרופאים אמרו לה שיש לה סיכויי לחיות בין חודש ל6 חודשיים כעבור 4 חודשיים היא נפטרה מהמחלה הזאת אז אנשים,ילדים,זקנים ועוד נכבדים תמיד תבדקו את המושב הוא כל דבר אחר ציבורי לפני שאתם יושביים. נא להפיץ הודעות אל…

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. סוף סוף אפשר להבין את ההודעות שגיאה צפו להודעות הללו במערכת הפעלה הבאה... [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ;D http://www.dumpalink.com/media/1124442863 :lol:

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by Pika007,

ערב טוב כולם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד ממנו חוברות להתחיל ללמוד נגינה על גיטרה? לפני שכולם קופצים שצריך מורה וכו'- אני לא מתכוון להתמקצע בזה, יש לי המון זמן פנוי, אני עושה את זה בשביל הכיף, והכי חשוב- אני גם יודע שזה אפשרי. בן דוד שלי למד תוך שנה וחצי לנגן יפה מאוד בלי אף שיעור, רק עם האינטרנט וכמה חוברות שהוא קיבל מחברים הפעם הבאה שיצא לי לראות אותו זה רק ביוני, והייתי שמח להתחיל לפני זה........ אז, מישהו מכיר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by hichkock,

אפשר לקבל מידע על הקורס? תנאים יציאות מה לומדים איך זה הולך מבחינת כושר גופני כל מה שאפשר! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Ido.G,

היי, לאחרונה קניתי שעון (Casio MDV-700-1av). לשעון יש חוגה מסתובבת כזאת (אין לי שם יותר טוב לזה). על החוגה ישנן שנתות שמחלקות אותה ל 60 (כמו שעה כמובן).. אף פעם לא הבנתי למה החוגות האלה טובות. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. HWZONE, חוק העישון החדש עדיין בסכנה - אנו עדיין זקוקים לעזרתך! נדחתה ליום רביעי הזה ההצבעה על הצעתו הגרועה של חה"כ צבי הנדל (איחוד לאומי-מפד"ל). יש לקרוא לחברי הכנסת ולסיעות הבית להתנגד להצעה של חה"כ הנדל! כבר שלחת לחברי הכנסת בשבוע שעבר? - תודה ויש לנו בקשה נוספת - פרטים בסעיפים 3 + 4 להלן. לא יצא לך לשלוח? - יש לך כעת הזדמנות נוספת. שיא החוצפה: אף סיעה בכנסת (לבד מחד"ש) לא דאגה לחייב את חברי הכנסת שלה להצביע נגד החוק - כולל המפלגה לה הצבעת! טענותינו בראשי-תיבות נגד הצעתו של חה"כ הנדל: ההצעה הנה פשטנית, תמימה ומזיקה ההצעה גורמת להפליה ההצעה פוגעת בזכויות העובדים ההצעה מפירה אמנה בין לאומית ההצעה תמנע צמצום כמות המעשנים בישראל בעלי אינטרסים כלכליים צרים הם המניע של ההצע…

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by SamurAchzar,

שקט, ופריקת עול וירטואלית. זה רק אני, והDVD של BF2 שמונח לי על השולחן. התפטרתי מהעבודה ביום ראשון, עכשיו רק נשאר לי להנות מ30 יום עם רכב חברה ומשכורת (בלי לעבוד אפילו יום אחד, כמובן). לא יודע אם אני מקבל את ה30 יום האלו בתנאים הנוכחיים כי הם אהבו אותי או שפשוט ככה זה (פעם ראשונה שאני מתפטר.. טוב, עבודה מסודרת ראשונה שלי). אבל תארו לעצמכם, חלום של כל ילד (גם כאלו בני 21, כן כן...). חודש עם מימון נכבד ואוטו צמוד, בלי אף אחד שיגיד לך מה לעשות, ולמעשה, שום דבר מהותי לדאוג לו מלבד לעבוד על הפרוייקטים הפרטיים שלך ולשחק... וכך עד שאין לך כוח יותר ואתה הולך לנמנם. שימו לב, לא לישון כי אם לנמנם. שינה היא דבר הכרחי; נמנום הוא מותרות, שיטה להתנתק מהמציאות בשטף נעים של עייפות. הפועל…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by ma4351,

1. אני רוצה לדעת רק אם יש תאימות מלאה בין הרכיבים 2. והאם הלוח טוב לזכרונות והם ינוצלו 3. והאם זה שהמעבד הוא 1333mhz זה יגביל את הזכרונות שלא ינצלו את כל ה1600mhz שלהם.. מעבד: q9550 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro לוח אם: ga ep45t ds3 זכרונות: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 מארז: p182 se ספק: corsair 650tx כרטיס מסך: Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB EXO OC Premium Core 216 PCIe דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB המחיר לא משנה אני מקבל את זה במחירים מוזלים מאוד..

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by TicTacToe,

מתכוון להזמין משם אוזניות.. מה דעתכם? מקום אמין?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by hedva,

http://video.google.com/videoplay?docid=1366169512260932940&hl=en

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by iyehuda,

הגעתי היום לKSP במטרה לקנות כמה רכיבי מחשב נתחיל עם זה שהמוצר שרציתי היו מסומנים בצבע ירוק ( קיימים בת"א ), אבל משום מה הם לא היו בכל אופן לקחתי מוצרים אחרים , לאחר חצי שעה בתור למחסן ביקשתי לבטל את ההזמנה , כי אני ממהר המחסנאי סירב בתוקף , אמר לי לחכות בתור לאחר כ 20 דקות נוספות הגיע התור שלי , ביקשתי לבטל הכל ככה זה אצלי פרנציפ ביטלתי ועוד החזירו לי פחות ממה ששילמתי ( אין מה לעשות ככה עובד המחשב של KSP ) בתור אחד שעובד שנים במחשבים לא מתקרב יותר ל KSP

• 109 תגובות
    • 11k צפיות
  23. Started by hedva,

למבוגרים/ות בלבד

• 4 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.