עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

"It is ridiculous claiming that video games influence children. For instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. איזה מונית שירות מגיע הכי קרוב לשם? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ברור שאני לא אוכל ללמוד את כל אבן שושן, אז איפה אפשר למצוא מילון שיש סיכוי גדול שרוב המילים שם יהיו בפסיכומטרי? אם יש מילון כזה... האם ספר המילון שמקבלים בלחמן הוא טוב? כי יש לי אותו...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roma,

http://www.geocities.co.jp/Milano-Cat/7098/abc.html ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני כבר בעל חברה ( חוקית ורשמית כמובן ) שעיקר הפעילות כרגע הוא באינטרנט ( אכסון אתרים ורישום דומיינים ). אני מחפש מקור ( מספר ספקים וייבואנים ) שמהם אוכל לרכוש חומרה וציוד. אין לי צורך במלאי, ואני לא רוצה שתהיה הגבלה על הכמות שאני רוכש ( בלי מינימום ככה וככה יח' ). כמובן שרצוי שזמן ההספקה יהיה כמה שיותר מהיר, אך זה לא הכי חשוב עבורי. אני אשמח לקבל פרטי קשר, כתובות אתרים, טלפונים או כל דבר אחר שיעזור לי. תודה, מישה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אורח athlon

אין לי מילים להוסיף על יצירת האמנות שלי:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש שירים/טראקים בסגנון: Love in Brazil של אנדריאה באניקה On the Floor של ג'ניפר לופז Poker Face של ליידי גאגא שטויות מהסוג הזה, משהו מקפיץ ולא חייב להיות חדש... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ewingum,

אני רוצה להנפיק כרטיס עובד, איפה אני אמור להוציא אותו? בסניף הקרוב אלי של משרד הפנים? באגף כלשהו בעיריה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הבנתי שביום שלישי (עצמאות) מקבלים 175% השאלה היא עד איזו שעה זה תקף . ואם כבר, אז מאיזו שעה ביום שני מתחילים לקבל את התעריף הזה? מה קורה עם משמרת לילה? תודה, שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן,דבר ראשון למי שלא מכיר: http://homokaasu.org/rasterbator תוכנה מצויינת ליצירת פוסטרים ענקיים (אני אוהב דווקא את החילוק לריבועים נפרדים). בכל מקרה, אני מחפש תמונה טובה שתלך על הקיר. חשוב שתהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה! אני חשבתי על התמונה הזאת: לקוח מתוך הסרט the third man. לצערי לא מצאתי את התמונה הזאת ברזולוציה גבוהה, אבל אם תמצאו אז סבבה. גם תמונות אחרות באותו סגנון של אור בקצה המנהרה יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי בעוד אנחנו מתעסקים במפוחים כן או לא, ושאר "העניינים", בא הפנטגון האמריקאי ומטיל את הפצצה הזו - https://news.walla.co.il/item/3237630 ולי יש אי אילו השערות בנדון .....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by J0n1,

עקב עודף זמן פנוי ושעמום קל ביום קריר וסגרירי, ביצעתי את המוד הבא - הכנסתי מחשב למארז של רמקול, ושמתי אותו בחדר, ויצרתי פינת מחשב נוספת בחדר. כמו שאפשר לראות בתמונות, את המקלדת תליתי על הקיר באמצעות מגנטים (יצא נחמד מאוד) והיא נשלפת בקלות, לעכבר עוד לא מצאתי פיתרון, והמסך השמן פונה כרגע למיטה שלי. ובקרוב אתלה את הרמקול (/מחשב) על הקיר, שיהיה יותר נגיש ואסטתי (גם הגומי ירד, והכבלים יוסתרו) ישנה רק בעיה אחת: מה לעשות עם המחשב? זה מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, וגם אין הרבה מקום אכסון (זאת לא בעיה, אפשר תמיד להוסיף) יותקן עליו XP והוא גם יחובר לרשת. פתחו את ראשכם ועזרו לי למצוא לו יעוד, כי זה לא נעים לראות מחשב בצד. בין הזוכים יוגרל פרס מפתיע

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה (ממש ממש ממש חח) לקנות תאוזניות האלה של מטליקה מאמאזון אבל לפני שאני שם כרטיס אשראי אני לא יכול לדעת מה עלות המשלוח והבנתי שהוא יכול להיות מאוד ממופקע מישהו יכול בבקשה לברר לי ? באמת תודה למי שעוזר :-) http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001CN0KWW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new יש שם את כל החברות שאפשר לקנות מהם אני רוצה רק מאלה שעולה אצלם 14 דולר תודה על העזרה..

14. כרגע התחלתי תיכון ואני בכתה י', שיבצו אותי במגמת עיוני ב' וחברים שלי בת"חם (ט או ת?) בקיצור מחשבים. עכשיו הם תמיד אומרים שזה יותר טוב ועיוני ב' זה כמו מב"ר ושאותם יקבלו למחשבים ויש להם יותר ידע, הם צוחקים שאומרים לי (נו מזה הפקודה הזאת? הה? אתה לא יודע) ויש לי המון ידע במחשבים כמו דוס וחומרה וכאלה מה לעשות לא תיכנות עדיין אני רוצה להיות איש מחשבים או משהו שקשור למחשבים בעתיד והם אומרים שאותם יקבלו ואותי לא וכל מיני דברים (אתם מכירים את זה) השאלה שלי אם זה נכון ומי שיכול להרחיב בנושא שיעזור. ד"א אני בהקבצה א1 באנגלית וא2 במתמטיקה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by יערית בשארי,

היי ברצוני להחליף מורה נהיגה איך עושים את זה: המורה לא משרה עלי ביטחון מרגישה זילזול מצידה היא היתקשרה לישאול לגביי טסט ובסוף לאחר בדיקה מצידה אמרה לי (בעובה מצחקקת) שעוד רק עשיתי ולפי חוק צריך לחכות 3 חודשים כדיי לעשות שוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. משהו בסגנון Xdrive... אבל בחינם. קיים כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ahhh1111,

יש לי שאלה אשמח אם תענו:) אני בת 16 ופתחתי חשבון בנק בבנק אוצר החייל ועם זה גם הוצאתי כרטיס ישראכארט דיירקט צעיר ואמרו לי שההגבלה שלי ביום זה להוציא עד 400₪, השאלה שלי היא האם אני יכולה להוציא מהכספומט 400 שקל ואז לגהץ באיזה חנות עוד 400 שקל שזה יוצא בסך הכל 800₪ אבל זה 400 בניפרד ו400 בניפרד ... אשמח שתענו לי תשובות בטוחות כי זה חשוב לי..תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן, יש לי רשיון נהיגה לדרגה B כלומר רכב פרטי. עכשיו אני עובר ליישוב קהילתי ושמתי עין על הקטנועים החשמליים שהביאו לארץ וממש קורץ לי. השאלה שלי היא מכיוון שיש צורך בתוספת של דרגה A2 נדמה לי לרשיון מה בעצם הפרוצדורה של תוספת הדרגה הנ"ל לרישיון? אין לי צורך לעבור שוב את הטרור של תיאוריה + 200 שיעורי נהיגה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by liran2003,

זה רק אני, או שהסאונד בבתי הקולנוע בארץ הוא לא משהו בלשון המעטה? לפעמים הוא גם די חלש, שברמקולים 2.1 ב-150 ש'ח שומעים יותר טוב. האם זה בכלל 5.1? כי שמעתי במערכת קולנוע ביתית, והסאונד בקולנוע בכלל לא מתקרב לאיכות הזו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, לא מצאתי איפה מתאים לפרסם את זה אז ננסה פה. מאתמול שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד בג'ימייל. כל פעם שאני נכנס למייל, המייל עצמו לא מופיע ומופיע רק תיבת טקסט של reply. אם אני לוחץ על תיבת הטקסט אז נפתחת לי הודעה חדשה כשבתוכה גם המייל המקורי. דוגמא: http://awesomescreenshot.com/00ao8lv79 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? יש לציין שהיא לא הופיעה כששידרגתי למראה החדש של ג'ימייל, אלא ביומיים האחרונים בלי קשר לכלום..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

מי בא מלחמת סמיילים??? :asthanos: :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי NOKIA 6730 תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם מתארגנת קבוצה לתביעה משותפת לכל נפגעי השירות של KSP כרגע אנחנו מונים כ 50 איש וזו רק ההתחלה מקווה לשמוע באשכול זה חוויות לא נעימיות שבטוח ש90 אחוז ממי שקנה שם חווה שיהיה שבוע מצוין בינתיים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שנה 1-> 289 ש"ח שנה 2-> 297 ש"ח זה כולל טלפון 3 ממרים של הוט עם 70 ערוצים אינטרנט 2.5 מגה עם upload של 250KBS וראווטר+ התקנה 99 יש אולי אפשרות לקנות ראווטר ולהתקין לבד וזה יצא יותר משתלם? בגדול כל ההצעה הזאת זה מחיר נורמלי או מוגזם? נראה לכם שאני יכול לסחוט מהם איזה ממיר Megic או HD?או אוליי מהירות אינטרנט יותר גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by pringles,

מעניין אותי מה עושות ציפורי שיר בלילה חוץ מלנדוד איפה הן מבלות את הלילה?.. כי נגיד על העצים שהן נמצאות ביום הן לא נמצאות בלילה הכוונה לציפורי שיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.