כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום השנה התחלתי את כיתה י' בבית ספר שלי (אנייודע אולי קצת מצחיק), ותמיד רציתי להיות במגמה של מדעי המחשב. עכשיו בכיתה יש אצלנו בבית ספר כל מי שמתמטיקה מוגבר 4-5 יח"ל מקבל אפשרות להגיע ל-3 שעות שבועיות במדעי המחשב. הבית ספר שלי בחר ללמד בכיתה י' את התוכנה פרולוג (דיי תוכנה ישנה לפי הבנתי) וממש אבל ממש לא מעניינת. ואני לא כל כך מבין מה חשוב בה. בנוסף לזה השעות של השיעורים נורא מאוחרות כאילו שעה 8 עד שעה 10 שזה מ14:00 עד 16:35.. לפעמים נוצר מצב של שעה-שעתיים חופשיות (חלון) באמצע ואין מה לעשות אז הרבה מתאיישים והולכים הביתה (מודה אני אחד מהם), כן יש הרבה ילדים שקשה להם ואין להם כל כך מה לעשות בשעה-שעתיים חלון האלה ופשוט הולכים. אני ועוד כמה חברים נגשנו למחנכת של הכיתה שלנו וד…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם מקדחה רוטטת בקיר טרומי תעשה את העבודה. משתמש ביתי . לא מבצע קדיחות רצופות .פעם גרמה זמן . חשבתי על המקדחה כזאת . http://www.workimhi.co.il/items/1288204?num_of_cart_items=2#_ga=2.168213217.199060867.1504426653-1584947297.1501836285. הקניה לא בהכרח שם. יש המלצות אשמח!. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעלות סרטון לYOU TUBE במשקל של 35 מגה או יותר, האם יש אתר חינמי שמאפשר עלאת קבצים בגדלים כאלה ? חיפוש בגוגל לא עזר (בתשלום) ו בYOUTUBE מאפשר העלאה של דקה אחת בלבד. הודה לעוזרים, אריאל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לעשות עבודת גמר בספורט מאחר ויש לי פטור מספורט בסדר גודל של 20 עמודים בערך... הבעיה היא שאין לי מודש על מה לעשות ואין לי הרבה כוח גם כי יש לי מלא בגרויות עכשיו אז מישהו יש איזה שהם רעיונות מעניינים או מקורות טובים שהוא יכול לתת לי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני פשוט אחרי 2 החלפות של מזרונים (קפיצים) בחנות החלטיתי ללכת על הכי טוב .. יכול להיות שטעיתי שוב ..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תעזרו לי מישהו בבקשה אני לא מבין את תנאי ההסכם של ואלה. כתוב שם ביטול עקב פגם מה לעזעזל זה "עקב פגם"? אני הצעתי הצעה במכירה קבוצתית ואחרי חצי שעה רציתי לבטל שלחתי להם מייל שאני רוצה לבטל אני לא מבין מה כתוב שם והעם ההצעה שלי היא עקב פגם או לא הנה הקישור לתנאי ההסכם שלהם ועם מישהו יכול להסביר לי זה יהיה ממש טוב תודה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/mall_help.asp?mode=1&questiobId=67
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם וגמר חתימה טובה,וצום קל (כמובן למי שצם). רציתי לבקש ממכם המלצות לשירים שקטים כאלה כמו: oasis -stop crying your heart out Poets of the Fall-last goodbye = בהמלצה של הפורום. radiohead-karma police וגם שירים עיבריים. לכל מי שיש המלצה לשיר מסוג כזה שיעלה אותו פה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדיוק חזרתי מהבגרות שלי במתמטיקה. נגשתי ל005 כדי לשפר את הציון מתחילת השנה. הלך סביר בהחלט חוץ מהתרגיל בהסתברות(5) שאני לא כל כך בטוח בו. אשמח שתחלקו כאן תשובות של המבחן וחוויות.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בוגר תואר ראשון בכלכלה בבן גוריון כרגע התחלתי MBA בפתוחה. בעל ניסיון בתחום. מחפש עבודה בתחום כספים/בקרה תקציבית/ תמחור באזור מרכז/ דרום אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהמוצרים שם אמורים להיות הכי זולים, חוץ מלנסוע לשם, יש דרך אמינה לקנות משם במחיר מוזל? כמה לדוגמא יעלה HTC HD7?[br]פורסם בתאריך: 17.10.2010 בשעה 07:08:55 מצאתי לדוגמא את האתר הזהhttp://www.chinabuye.com/computer-accessories/netbook הוא מוכר שם מחשבים חדשים ב-400 ש"ח השאלה מה אפשר בכלל לעשות עם מחשב של 300 מגה הרץ..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בעוד כל חברי הקבוצה עסוקים בלצבור נקודות, החלטתי להיות מקורי ולצמצם את בעיות החניה בבסיסי "ערמד" השונים. 8) הרי לפניכם תצוגת החניה (מקורה באמצעות עצי דקלים פסטורליים)... [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hizbala.da.ru/ תקראו טוב טוב את מה שכתוב שם .... בהתחלה זה נשמע כמו איזה משהו של מתנחלים אבל קראת הסוף כתוב משהו מאוד מאוד מוזר... ציטוט : " !ולמי שלא יהודי !!!!למי שלא איתנו! שימות! אינשאללה היום! אמן" אינשאללה? אללה? יהודים טהורים מה אני יגיד! אללה וואקבר... אם יש לכם תמונות של איזה חייל חיזבלה בבקשה להעלות יש איזה משהו קטן שאני רוצה לעשות . מין קריקטורה, אז אני ישמח לתמונות של חייל חיזבלה
-
אווטר נוכחי: שוקל: 20.7K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: מכונית בימבה גבוהה במיוחד... אווטר חדש (מצורף): שוקל: 2.6K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! מקווה שתאהב. יום טוב, אריה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו הנסדאי תוכנה ואם אני מסיים את היד' (השנה) אז אני מקבל מימון של 8 אלף לשנה לתואר במדעי המחשב מתוך 10 אלף לשנה (בן גוריון) -> למסלול הזה קוראים :מסלול "ביטק" והוא רק להנסאים. ככה שאני משלם על תואר במדעי המחשב 4 אלף שקל שזה כלום! עכשיו חבר דיבר איתי ואמר לי שמע אני יכול להכניס אותך ללש"מ. אין לי מושג מה להגיד לו. שום מושג. האם מסלול ביטק הוא עדיין אפשרי? מה עושים בלש"מ? אני סתם כותב קוד כמו מפגר מאלגוריתם שמביאים לי או שאני באמת חושב ומתכנן קלאסים ואלגוריתמים ופרוייקט שלם ואז רק כותב? עם מי אני מדבר? מה עושים?! יהיה לי קשה? צריך קורס לפני זה? מה הולך פה ואין לי הרבה זמן להחליט! בעצם כלום זמן! *נא לא להכליל קבע בצבא כחלק מהתשובה שלכם. פשוט להתעלם מזה כי זה הדבר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש להם 2 מספרי טלפון שירות / תמיכה טכנית 1599-59-2000/1 ובשניהם יש מזכירה " שלום הגעתם לבזק הקו איננו מחובר אתכם הסליחה " השאלה אם החברה לפני סגירה או שזה תקלה של בזק ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי לי מחשב חדש ונראה לי שהלוח עולה ממש מהר יש לי לוח אינפיניטי NF4 ULTRA SEMPRON 3000 מהרגע שאני מדליק את המחשב לוקח לו 17 שניות לעלות זה נראה לי ממש מהר לעומת הגיגה בייט הישן שלי שלוקח לו אולי 3 דקות לעלות GA-7VRXP-XP2400 אחרי שהתחברתי לאינטרנט דרך מודם של ECI 270 לוקח למחשב 30 שניות לעלות
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שבנים יחידים יכולים להתמיין למקצועות המחשב בחיל תקשוב כמו בעלי פרופיל עורפי. האם בן אדם עם קה"ס שמונע ממנו להתגייס לקרבי (למשל 40) יוכל להתמיין למקצועות המחשב כמו בנים יחידים/בעלי פרופיל עורפי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שתי שאלות: 1. מהי איכות האימונים של צה"ל ביחס לצבאות מערביים אחרים? 2. האם המשמעת ה'סחבקית' (לפנות לקצינים בשמם הפרטי, להצדיע, אם בכלל, לסא"ל ומעלה) היא משהו חיובי? עצם זה שזה צבא וערך המשמעת הוא בראש, האם יש לזה ערך בשדה הקרב ובמבחני-אמת? ברור לי שביחס לצבאות ערב איכות האימונים של צה"ל הנה גבוהה ובנויה לדמות בצורה הטובה ביותר האפשרית תנאי קרב אמיתיים. אך צבאות ערב (אפילו צבא מצרים, שמקבל ציוד מודרני ואימונים מצבא ארה"ב, לא בדיוק נחשב לצבא מערבי) אינן בדיוק פאקטור להשוואה של צבא מודרני. מהי איכות האימונים והציוד בשירות המבצעי של צה"ל ביחס לצבאות מקצועיים כגון צבא ארה"ב (עם התקציב האדיר), צבא בריטניה, צבא צרפת וגרמניה, למשל. למרות הכינוי המעניין שלי, שירתי כלוח…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם מפרסמים פרטים בסניפים מישהו בדק?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה! אז ככה הגעתי למצב בלמידה שלי לנגן על חשמלית שאני זקוק לתווים וטיפים ואין לי מקום אמין לקבל אותם (בחינם כמובן, רוב התקציב שלי הולך על לימוד גיטרה קלאסית).... אשמח לשמוע על איזה פורום טוב, רצוי בעיברית.... אגב אם למישהו יש להציע לי איזה קטע סולו לחשמלית אשמח לקבל (רצוי תווים+טאבים... אבל גם תווים/טאבים לחוד יתקבלו בשמחה)..... הרמה שלי בחשמלית היא בינונית אבל מכיוון שיש לי רקע נגינה רחב עם גיטרה אני קולט מהר.... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אומר הכל לשוטר אפילו אין טווח ראיה, ועוד בסוף הסרטון השוטר שעצר אומר שה"שוטר ברכב אמר שגם הוא ראה שלא עצרת בעצור". משטרת בושה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תצא גרסה שהיא ל3D? לא בא לי ללכת לראות את זה בקולנע נראה לי ביזבוז כסף
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(השתדלתי שהקובץ יהיה קטן ככל האפשר ) האם עושקי קברים ? או סתם רמאים קטנים ? לקוח מתוך מוסף ממון של ידיעות אחרונות. :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מכל הפעלולים של הוליווד... אני רוצה סרט נורמלי עם עלילה!!! וגם מה זה כל הדברים הלא נורמלים והלא מציאותיים שעשו שם?!? F35 שמטייל מעל ומתחת לכבישים ורודף אחרי משאית?? הקטע הדפוק הזה שהוא מקפיץ את המכונית ופוגע במסוק??? וגם כל הדברים הקטנים שקשורים למחשבים שהיו מטומטים, כמו להתחבר לקשר של המטוס קרב ולהגיד לו פקודות לא נכונות.... נו באמת??? קיצר פעלולים ויריות סבבה יפה,אבל 0 עלילה 0 מציאותי ציון 7.3 .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-