עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נגיד ויש לי מודל בתוכנת תלת מימד כמו מאיה 7\3DSMAX 8, לדוגמה. ואני רוצה להעביר אותו למודל מוצק מחומר גלם כל שהוא (לא מתכת). איזה מכשיר עושה את זה. שמעתי פעם על מדפסות תלת מימד אבל בחיים לא ראיתי דבר כזה. איפה בארץ הקודש יש גישה למכשיר כזה? אם יש. זה לא בגרפיקה כי זה לא קשור לגרפיקה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום. הזמנתי לפני כשבוע כרטיס טלוויזיה, הכרטיס הגיע אלי והחלטתי להחזירו לחנות מכיוון שאיכותו נמוכה וגם מכיוון שכרגע סודר לי פתרון אחר מלבד כרטיס הטלוויזיה. פתחתי את האריזה כבר וחיברתי את הכרטיס למחשב. עכשיו בחנות לא מוכנים לקבל אותו חזרה מכיוון שהוא כבר נפתח. האם החוק של ההחזרה תוך 14 יום כולל מצב שהמוצר נפתח ונמצא לא לשביעות רצונו של הלקוח(למרות שלא הייתה שום הטעייה באתר או משהו כזה, פשוט האיכות לא מספיק טובה לדעתי)?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by xtract1,

הבנתי מגוגל שזה מבחן שהוא מעין מבחן "שליטה" כדי לראות עד כמה אתה שולט במחשב, במושגים ובפונצקיות השונות. אני צריך לעשות מבחן כזה כדי שאוכל "להרצות" ולהדריך כמה זקנים... כעיקרון עברתי על הסיליבוס ואת רוב הדברים אני יודע, השאלה עד כמה עמוק שואלים ואיך זה מתבצע הלכה למעשה - שאלות אמריקאיות? צריכים להראות להם את מה שהם מבקשים על מחשב שנמצא שם? שואלים בע"פ? ומה הרמה המדוברת של הדברים שם? בטלפון היא אמרה לי שיכול להיות שיש access גם וכל מיני פונקציות ב-Excel שצריך לעשות (זה החלק החלש שלי, לא מתעסק עם התכונות הללו). בקיצור, כל מי שיכול לשפוך אור על העניין - מוזמן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by o07,

תראו מה מוכרים באיביי ויש אנשים שמציעים מחיר: http://www.ebay.com/itm/PALESTINE-CURRENCY-BOARD-ONE-POUND-1939-VF-DURTY-RARE-/230785496654?pt=Paper_Money&hash=item35bbe3364e http://www.ebay.com/itm/THE-ANGLO-PALESTINE-BANK-LIMITED-10-POUNDS-1948-VF-/330726818082?pt=Paper_Money&hash=item4d00dac122 http://www.ebay.com/itm/PALESTINE-20-MILS-1941-KEY-DATE-VERY-RARE-1941-/110873999839?pt=UK_Coins_World_RL&hash=item19d09af9df

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Symbore,

היי יש לי מקלדת רגילה של לוג'יטק. אתמול החלטתי לנקות אותה (בפעם האחרונה שעשיתי זאת, שברתי כמה מהמקשים ונאלצתי לקנות חדשה). ניקיתי מבחוץ מה שיכולתי, לאחר מכן הוצאתי בעדינות את המקשים בעזרת מברג, ניקיתי והחזרתי. הפעם הכל הצליח, והכל נכנס וכלום לא נשבר. מה שכן ששמתי לב אליו זה שהממקשים החלו להיות נוקשים יותר כאשר אני לוחץ עליהם, לא כולם ולא בכל לחיצה. אבל מן נוקשות כללית כזאת. האם זה יכול להיות בגלל משהו שעשיתי או שזה כבר פסיכולוגי? חשבתי אולי לפרק שוב את המקלדת ולתת שימון קל אולי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. במשך כבר 3 ימים אני מצלצל לזגגים ומפעלי זכוכית, חלקם לא מוכרים פרספק ככה סתם, רק בבלוקים של 3 מטר על 6 מטר WTF ? וחלקם מוכרים אבל בעובי לא מתאים, אני חייב עובי של 2MM אולי 3MM כולם מוכרים 4-5 ואפילו 7.... אז כל מי שקונה באזור המרכז, חולון, בת-ים, ראשון לציון ות"א, איפה אתם קונים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם מתארגנת קבוצה לתביעה משותפת לכל נפגעי השירות של KSP כרגע אנחנו מונים כ 50 איש וזו רק ההתחלה מקווה לשמוע באשכול זה חוויות לא נעימיות שבטוח ש90 אחוז ממי שקנה שם חווה שיהיה שבוע מצוין בינתיים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי איזה שאלות לדוגמא שהיו לכם בחלק המעשי, לא משנה איזה שפה הייתה לכם..(אם זה כן משנה אז או C/C++ או JAVA). כאילו לא צריך שאלות מדוייקות משהו בערך. כי לא נראה לי ששאלות סגנון בגרות יהיו שם(קל מידי..) ועוד משהו האם ההמבחן האמריקאי(ידע) הוא במחשב או בכתב, כנ"ל גם לתכנות המעשי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני שונא את שזה בא בעיתוי הלא מתאים http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1022868 תגיבו על זה....

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by The Dom,

אני יודע שזה ספאם טהור אבל הייתי חייב להראות את זה. :lol:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יכול להיות שהוט מפרסמים על עונה חמישית של אבודים או שזה סתם שידור חוזר של הרביעית?? כי לפי הפרסום חוזרים לאי אני לא מוצא שום דבר על עונה חמישית של אבודים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום השנה התחלתי את כיתה י' בבית ספר שלי (אנייודע אולי קצת מצחיק), ותמיד רציתי להיות במגמה של מדעי המחשב. עכשיו בכיתה יש אצלנו בבית ספר כל מי שמתמטיקה מוגבר 4-5 יח"ל מקבל אפשרות להגיע ל-3 שעות שבועיות במדעי המחשב. הבית ספר שלי בחר ללמד בכיתה י' את התוכנה פרולוג (דיי תוכנה ישנה לפי הבנתי) וממש אבל ממש לא מעניינת. ואני לא כל כך מבין מה חשוב בה. בנוסף לזה השעות של השיעורים נורא מאוחרות כאילו שעה 8 עד שעה 10 שזה מ14:00 עד 16:35.. לפעמים נוצר מצב של שעה-שעתיים חופשיות (חלון) באמצע ואין מה לעשות אז הרבה מתאיישים והולכים הביתה (מודה אני אחד מהם), כן יש הרבה ילדים שקשה להם ואין להם כל כך מה לעשות בשעה-שעתיים חלון האלה ופשוט הולכים. אני ועוד כמה חברים נגשנו למחנכת של הכיתה שלנו וד…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קיבלתי היום בדואר מכתב מהצבא עם זימון ל''מקצועות טכניים'' הבנתי כבר שזה קדצ' וכל זה.. על מה מדובר בידיוק? כדאי לי לברוח מזה כמו מאש או ללכת ולראות מה בידיוק הם מציעים? אשמח לחוות דעת.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יצא לי לבדוק תמונות באתר Getty Images אבל בניגוד לאתרי תמונות אחרים אין שם מחירון. מי שרוצה נדרש ליצור איתם קשר והם קובעים את המחיר לאחר "בדיקה". זכותם לדרוש מה שהם רוצים. הבעיה שלי שאין שום איזכור בגוגל לגבי המחיר בפועל, או לפחות דוגמא מספרית של לקוח כלשהו. לא יכול להיות שאין ברשת במקום כלשהו בין אם בפורום או בבלוג או בכל מקום אחר שמישהו לא כתב כמה דרשו ממנו. ניסיתי לחפש כל מיני צירופי מילים ובאף אחד לא קיבלתי תוצאה עם מחיר או אפילו חו"ד של לקוח. זה לחלוטין לא הגיוני!!!!!! האם לדעתכם יש לאתר הסכם עם גוגל שלא יציגו תוצאות כאלה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אקורדים/טאבים לשיר "דג" של רמי פורטיס? חיפשתי בגוגל... לא מוצא משהו... אני יודע שזה לא בדיוק הפורום לשאול אבל זה בפורום כללי אחרי הכל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Einklienermench,

אני צריך מידע לגבי משקה אבסנט. ארץ יצור, יבואן רשמי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DAN,

ערפאת ברמאללה:ח אני מוכן להקריב 70 שאהידים כדי להשיג הרוג ישראלי אחד.ח הקמת מדינת היהודים, הייתה מזימה.ח ראש אמ"ן אלוף עמוס מלכא:ח התראות מפיגועים בהיקף ללא תקדים.ח כל הארגונים הפלסטינים במאמץ עליון לבצע פיגועים כולל פיגועי התאבדות.ח החוליה שביצעה את הפיגוע בעמנואל,ח נמצאת בדרך לבצע פיגוע נוסף.ח ארצות הברית ובריטניה: ההתראות החמורות על פיגועים כימיים, ביולוגים וגרעיניים, נמשכות. נילקח מ WWW.DEBKA.COM דן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כרגע התחלתי תיכון ואני בכתה י', שיבצו אותי במגמת עיוני ב' וחברים שלי בת"חם (ט או ת?) בקיצור מחשבים. עכשיו הם תמיד אומרים שזה יותר טוב ועיוני ב' זה כמו מב"ר ושאותם יקבלו למחשבים ויש להם יותר ידע, הם צוחקים שאומרים לי (נו מזה הפקודה הזאת? הה? אתה לא יודע) ויש לי המון ידע במחשבים כמו דוס וחומרה וכאלה מה לעשות לא תיכנות עדיין אני רוצה להיות איש מחשבים או משהו שקשור למחשבים בעתיד והם אומרים שאותם יקבלו ואותי לא וכל מיני דברים (אתם מכירים את זה) השאלה שלי אם זה נכון ומי שיכול להרחיב בנושא שיעזור. ד"א אני בהקבצה א1 באנגלית וא2 במתמטיקה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by felixb,

שלום, אודה לעזרתכם, אם תוכל להקדיש מס' דקות למילוי השאלון: https://docs.google.com/forms/d/19aWh_3BQOimXkXCw9jM2y8305kmzqhoml0eUv1ofT1M/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי לחלוטין ונועד למטרות אקדמיות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם. ביום שישי, שילשום, שמעתי בשעה 1 בלילה בערך ברדיו (באוטו) שיר שאהבתי מאד מאד אך לא קלטתי את שמו. קרה לכם פעם ששמעתם שיר מסויים איפשהו ונורא אהבתם אותו אך לא הצלחתם לזיכור את שמו וחיפשתם אחריו נואשות? (או שזה רק אני..) ובכן לי זה קרה! השיר בהחלט איך נאמר.. ריגש אותי.. אני יפרט את כל הפרטית המעטים שאני זוכר: זה היה ביום שישי, שילשום, בתחנה 99 בסביבות השעה 1 בלילה (אם זה עוזר למישהו) השיר היה צעקני כזה הוא לא היה שקט! ואם איני טועה רק בנות שרו בו עכשיו אם זיכרוני אינו מטעה בי היה בשיר מעין פיזמון שכזה.. מילים מילים מילים -היי היי היי- ואחר כך זה הישתנה ל פעמיים -היי היי- ה- *היי* הוא לא ההיי שאנחנו אומרים אחד לשני, אם הייתי יודע איך לנקד (אין לי WORD או משה…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by iPsych,

האמת שהתלבטתי הרבה איפה לשים את ההודעה הזו, בסופו של דבר החלטתי לשים בכללי. אז ככה, יש לי אייפוד מהדור החדש (רביעי), וסיטרואן C5. ניסיתי כל מיני משדרי FM למיניהם, והם לא באיכות מי יודע כמה. הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור יציאת האוזניות באייפוד, לכניסת הצ'יינג'ר באוטו (שהיא קיימת איפשהו). עכשיו, מישהו מבין בזה? יודע איזה קבל\שנאי צריך בשביל הדבר הזה, או לפחות לאן אני יכול לפנות (פורום אחר, או משהו)? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Pink Floyd, The Beatles, The Doors ועוד כל מיני אגדות רוק ... אני יודע שלפעמים בתקליטים המקוריים יש פוסטרים, אבל לא יצא לי לקנות תקליט עם פוסטר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות פוסטרים כאלו ? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by compman112,

חזרתי מהוולנד היה מאוד כיף אנשים מדברים על הדיוטי שיש בשדה תעופה שם - אמסטרדם-רוטרדם שהוא זול יפה ענקי ויש שם הכל אז חסכתי את כל הקניות שרציתי בדיוטי פרי בארץ ובאמסטרדם לדיוטי פרי שם נכנסתי אמרתי וואו איזה ענקי פה חיפשתי חנות נעליים...אין...חיפשתי חנות בגדים...יש חנות רק של מבוגרים...הכל זבל שם אין שם כלום חוץ משוקולידם מתנות וחנויות אלקטרוניקה יקרות! :-\

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני יודע שזה עצוב, לכן אני לא אכתוב "יום פאי שמח" כאילו אני באמת מתכוון לזה : תהנו. אתם מוזמנים לפרסם תוצאות של סופר פאי ולגחך על לשמוח בשימחת החוגגים

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אמי מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לסלון שתחליף את הGOLDSTAR הישנה 29". האמת הטלוייזיה הנוכחית שלנו מציגה איכות צבע ותמונה מאוד טובה, בזמנו היא עלתה 5,500 אלף ש"ח אך בעקבות שינויים בסלון וחוסר במקום (כמובן שאפשר להסתדר אבל...) ורצון בצג גדול יותר עם טכנולוגיה חדשה היא החליטה לרכוש LCD ולא פלסמה מסיבות ברורות. התקציב שלנו היום הוא 15 אלף ש"ח, עדיפות כמה שפחות אבל עדיין מכיוון שטלויזיה זה להרבה שנים התקציב גמיש קצת והמטרה היא להביא את המסך הכי משתלם מבחינת תקציב וכמה שיותר איכותי. בשוק קיימים המון חברות זולות ושמעתי שהרבה חברות קטנות מוכרות בעצם מסכים שחברות גדולות כמו LG וטושיבה ייצרו והשוני הוא הפלסטיק החיצוני והשם של החברה ולכן הוא זול בכמה מאות שקלים. בכל מקרה …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.