כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, הפעם יש לי סוגיה בעניין צרכנות. רכשתי בקבוק Johnnie Walker - White Label (לאלו שלא יודעים מדובר בוויסקי לא ממש איכותי) במכולת השכונתית, במחיר שלהפתעתי היה יקר מן הרגיל - 400 ש"ח לעומת 300 או אפילו 200 במקומות אחרים. הייתי מאוד לא מרוצה מן העסקה, והורדתי לפני כמה זמן את הבקבוק מהמדף בחדר כדי להתבונן עליו, ואז ראיתי- הבקבוק אטום וסגור הרמטית לחלוטין. האם הדבר הזה עלול להשפיע על איכותו, וטיבו של המשקה, בהנחה והוא נסגר (בזמן לא ידוע) ועמד הרבה זמן על המדף של המכולת? אני חושש שמישהו לא ניסה להחדיר לי משהו למשקה, אז אם זה הסיכון היחיד אני מוכן לוותר. הלכתי למכולת והיה שם מוכר שאומר שהוא זוכר אותי, וניסה להתווכח האם הבקבוק היה פתוח או לא. לאחר מכן הוא הציע לי לחזור ל…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 to change the light bulb and to post that the light bulb has been changed 14 to share similar experiences of changing light bulbs and how the light bulb could have been changed differently 7 to caution about the dangers of changing light bulbs 1 to move it to the Lighting section 2 to argue then move it to the Electricals section 7 to point out spelling/grammar errors in posts about changing light bulbs 5 to flame the spell checkers 3 to correct spelling/grammar flames 6 to argue over whether it's "lightbulb" or "light bulb" ... another 6 to condemn those 6 as stupid 2 industry professionals to inform the group that the proper term is "lamp" 15 know-it-alls who claim th…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תצא גרסה שהיא ל3D? לא בא לי ללכת לראות את זה בקולנע נראה לי ביזבוז כסף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מכל הפעלולים של הוליווד... אני רוצה סרט נורמלי עם עלילה!!! וגם מה זה כל הדברים הלא נורמלים והלא מציאותיים שעשו שם?!? F35 שמטייל מעל ומתחת לכבישים ורודף אחרי משאית?? הקטע הדפוק הזה שהוא מקפיץ את המכונית ופוגע במסוק??? וגם כל הדברים הקטנים שקשורים למחשבים שהיו מטומטים, כמו להתחבר לקשר של המטוס קרב ולהגיד לו פקודות לא נכונות.... נו באמת??? קיצר פעלולים ויריות סבבה יפה,אבל 0 עלילה 0 מציאותי ציון 7.3 .
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... אני בתהליכי רכישת מחשב ואני עדיין מתלבט באיזה חנות לקנות אותו... אני מאוד מאוד נזהר כי לפני כמה שנים עבדו עליי עם מחשב ונתנו לי רכיבים פחות טובים ממה שביקשתי, בלי ידיעתי. כמובן, שהם אמרו שזה מה שביקשתי. כמובן - כי אני רוצה להשיג במחירים זולים- רציתי לשאול את דעתכם על KSP? הם זולים בצורה מעוררת חשד...? או שאני סתם פרנואיד...? אפשר לסמוך עליהם? אתם יכולים להמליץ על עוד חנויות מחשבים (בפ"ת בבקשה)..?? תודה רבה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפסיכוטכני. שבת שלום לכולם. יום שני יש לי צו התייצבות ראשון ללשכת הגיוס, בין היתר אני אצטרך לעשות שם מבחנים פסיכוטכניים. מה שרציתי לבקש מכם זה אם תוכלו להביא לי דרכים שונות לעשות פעולות עם אחוזים או טיפים לזה, לשברים ודברים מהסוג הזה במתמטיקה, כמו חישובים מהירים - יש איזשהי דרך או טריק לעשות חישובים שונים. אם אפשר גם שתראו לי איך לעשות פעולות חילוק בסיסיות. * אני יודע שזה שאלות מוזרות, ואיני אחד שלא מבין במתמטיקה, אני 5 י"ח לימוד, אך בדברים האלה איני ממש טוב, אז פשוט אני מבקש מכם מספר טיפים. שאלה להמחשה: יעל פותרת כל שאלה במתמטיקה בדיוק ב 35 שניות, לעומתה, יאיר האיטי פותר כל שאלה ב 83 שניות. אם לכל אחד מהם יינתנו 7 שאלות לפתרון, כמה זמן תצטרך יעל לחכות עד שיאיר יסיים לענו…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי אתר/הורדה של מבחני ההסמכה של מיקרוסופט (רק בשביל להתאמן) ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הראיון איתו http://www.youtube.com/watch?v=FJdD82x8ftU אחד הדברים המפחידים!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבן אדם הלך לעשן סיגריה ,ורצה לחזור למשרד ואז הוא נתקע במעלית ללא שעון או סלולרי!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הדום לרגליים- ולמי שלא יודע, הדום זה פשוט מעמד בשפה נורמאלית (כנראה) אני מחפש הדום כזה שמיועד לשים עליו את ה"סוליה" של הרגל (לא את השוק...), בלי מסז'ים וכל מיני חרטא, וכמה שיותר גבוה. מחיר עד 300 ש"ח, נגיד... אם יש משהו טוב ב-400 גם אפשר... מצאתי כמה דברים אבל אני צריך פרטים עליהם- אני מתכוון להתקשר מחר לחנויות ולברר, אבל אשמח להתיעץ עם מישהו עם ניסיון... 1. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=787 כנראה זה מתאים מבחינת הגובה, אבל אני לא בטוח לגבי זה שהוא רק ממתכת... אני חושב שאם אני ארצה להשעין את הקרסוליים על זה זה יכאב... 2. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=778 נראה איכותי, אבל אני לא בטוח בגלל הגובה... נראה נמוך…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/6827/howtonotfailatlifepn3he9.png עריכה: תוקן טעות שלי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי תאריך גיוס ל 16 למרץ 2008, אפילו לא קיבלתי מנילה, מה זה? אופס פורום לא נכון, תעבירו!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמי מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לסלון שתחליף את הGOLDSTAR הישנה 29". האמת הטלוייזיה הנוכחית שלנו מציגה איכות צבע ותמונה מאוד טובה, בזמנו היא עלתה 5,500 אלף ש"ח אך בעקבות שינויים בסלון וחוסר במקום (כמובן שאפשר להסתדר אבל...) ורצון בצג גדול יותר עם טכנולוגיה חדשה היא החליטה לרכוש LCD ולא פלסמה מסיבות ברורות. התקציב שלנו היום הוא 15 אלף ש"ח, עדיפות כמה שפחות אבל עדיין מכיוון שטלויזיה זה להרבה שנים התקציב גמיש קצת והמטרה היא להביא את המסך הכי משתלם מבחינת תקציב וכמה שיותר איכותי. בשוק קיימים המון חברות זולות ושמעתי שהרבה חברות קטנות מוכרות בעצם מסכים שחברות גדולות כמו LG וטושיבה ייצרו והשוני הוא הפלסטיק החיצוני והשם של החברה ולכן הוא זול בכמה מאות שקלים. בכל מקרה …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני קורא טקסטים, מאמרים וכתבות לאחר שעה בערך אני חש עייפות וצורך לעשות הפסקה מקריאה. הרבה פעמים אני נרדם לאחר קריאה שורה תחתונה קריאה משפיעה עליי לא טוב בכך שהיא גורמת לי למאמץ ועייפות האם מישהו מכיר איך למנוע תחושה זו ? לפעמים אני קורא שעה עושה הפסקה ואז שוב קורא שעתיים עושה הפסקה ונרדם תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר בן 16 וחצי
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרגיש כאילו אני בתוכנית "תאמינו או לו" של רפליס, אז ככה: לחבר שלי (רחמים- או בשמו המקוצר רמי) יש תכונה מיוחדת הוא פשוט יכול להתעטש מתי שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה (אפצ'י אמיתי!). אז החלטנו להקליט כמה סוגים של אפצ'י שהוא יודע להתעטש אז בעזרתו האדיבה של מיני (מייזר) שהעלה את הקבצים אני גאה להציג לכם באופן בלעדי (אנא אל תפיצו את זה- כל המפיץ יועמד לדין!) אך ורק ל HWZ, אלו ה- 5 הראשונים מבטיחים שיהיו עוד בקרוב...: אפצ'י מרוקאי אפצ'י סקוואל אפצ'י ערבי אפצ'י רוסי אפצ'י בהמה אפצ'י בהמה (תוכנית מגירה) נ.ב שתבינו הבנאדם התעטש איזה 25-30 פעמים וירדו לו כבר דמעות וגם דם לפעמים, אני עדיין בהלם מזה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייל חובה. המפקד שלי (סרן) מתחתן בשלישי. כמה מקובל להביא? המפקד הכי טוב שיכולתי לבקש, אני חייב לו בגדול בהרבה מישורים. אבל ממש לוחץ לי על הכיס.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים. אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו? ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחת השאלות שיש לי לפתור בתור שיעורי בית באלגוריתמים היא כזאת: נתונה מטריצה M בגודל n על n של מספרים שלמים ושונים אחד מהשני צריך למצוא איבר שהאיברים שמעליו, מתחתיו ומצדדיו קטנים ממנו במילים אחרות, צריך למצוא m[i, j] כך ש: m[i,j] > m[i+1, j], m[i-1,j], m[i,j+1], m[i,j-1] זה קל, הבעייה היא שאני צריך לפתור את זה בסיבוכיות O(n) שימו לב - אני לא מבקש פתרון, רק שתגידו לי אם זה אפשרי ואני אשמח אם יענו על השאלה אנשים שלמדו יותר משיעור או 2 במחשבים בבית הספר על אלגוריתמים... אל תשכחו שזו מטריצה - יש n² איברים בכל מקרה, יש לי 2 הוכחות שזה בלתי אפשרי, אבל יכול להיות שאני טועה בהוכחות האלה, למרות שזה לא נראה לי, אני אחכה ואראה אם יש צורך בכלל לתת את ההוכחות שלי תודה איל
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה משחק מדהים כמו שציפיתי השופט האיטלקי הזה הרס מעט אבל סוף טוב הכל טוב העונש הטכני על שארפ\באטיסטה לדעתי לא הוגן, הם קמו להפריד בשביל למנוע מכות, אלא אם כן השופטים מעדיפים זירת אגרוף [תאילנדי במקרה של בזילה ] קיצר יאללה מכבי!!! :xyxthumbs:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך הערכת שווי למחשב הבא: E8400 EP43-DS3L 4GIGA A-DATA VIETESTA EXTREME 800mhz cl4 זכרונות מעולים! בקלי קלות מגיעים ל1100MHZ!! צורב DVD LG-GH22NS HDD: 250GB WESTERN DIGITAL 500GB SEAGATE 32MB THERMALTAKE V1 2*KAMA FLEX ספק: SPIRE JEWEL 550 (ספק מעולה, לא יודע למה אתם לא אוהבים אותו) מסך: SAMSUNG 226BW מארז TRITON של GIGABYTE כרטיס מסך ZOTAC 260GTX זהו פחות או יותר, אם צריך להוסיף משהו..תגידו. אבקש חוות דעת והערכת שווי למחשב הזה. -תודה!, נחום. נ.ב. עריכה: מחשב חדש יעלה סביב ה5000 ש''ח אני מניח.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! הציעו לי עבודה בתור אחראי בסיסי נתונים.. רצו מישהו עם רקע קל בתכנות... הבעיה שאין לי מושג מה זה אומר "אחראי בסיס נתונים". השאלה שלי מה זה התפקיד הזה? האם זה DBA? ומה השכר הממוצע ?(כדי שאדע כמה לדרוש)... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בינתיים תקוע עם התחייבות ל-012, שלמזלי היא עוד מעט תגמר. רציתי בינתיים ולברר מה הפינג הממוצע של בזק. אז אני מבקש עזרה מכם. מי שבעל אינטרנט של בזק שיכנס בבקשה לאתר הזה http://www.speedtest.net/ ויבדוק מה הפינג שלו/שלה מול שרת כלשהו באירופה, ויציין מה המהירות אינטרנט שלו. תודה למי שיתרום לי קצת מהזמן הפנוי שלו ויעזור לי. D=
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-