עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Thant,

לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Jonnyboy,

נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by eido300,

מישהו מכיר וניסה את החומר? טוב/לא טוב? עדיף סנדוויץ'? או שבכלל רק עץ מלא?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום! אנחנו עוברים לחולון בעוד זמן מה לאזור משה שרת (רחוב אלופי צה"ל) הייתי שמח לשמוע אילו חדרי כושר יש שם באזור (ומה לשם שינוי יש בהם). חיפשתי כבר בגוגל, עקב אי הכרת האזור אני לא יכול לדעת מה קרוב למה. נ.ב. חוץ מימית 2000 תודה מראש ושבת שלום

5. Started by -Anonymous-,

הייתי פעם ב-FXP, אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא לרמה שלי ושאני עלול להפוך לילד FXP מושפע , אז עזבתי. עד עכשיו הייתי בפורומים באנגלית, אבל ראיתי שזה פורום נחמד אז נרשמתי.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  6. http://www.maccabi-health.co.il/SIP_STORAGE/files/3/3423.pdf דף 41, סעיף 40. בברכה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Or_m,

שלום לכם ... זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אני חושב . יש לי שאלה איפה אני יכול לשאול שאלות על הטורנטים, שאלות על הרטיו וכל זה ? ואם זה בכלל מותר לשאול ... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה יכתוב כאן את המסנג'ר /איי סי קיו ויוכל לעזור לי בזה כי ממש לפני חצי שעה רק נירשמתי לאתר טורנטים כלשהו ובינתיים אני לא מבין הרבה בקטע של הרטיו וכו' אז TNx לעוזרים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by IRIVERMAN,

היום בבוקר להפתעתי נכנסתי לחשבון דואר שלי ופתאם דף הכניסה שלי הופיע בעברית. נכנסתי להגדרות החשבון ונוספה אפשרות לבחור את שפת הממשק כעברית. לי אישית האופציה לא חשובה, אך אני מכיר אנשים רבים שלא משתמשים ב Gmail רק בגלל זה. אז בבקשה, אין ספק שגוגל מפתיעים כל פעם מחדש. עריכה: שיטוט קל ב YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3257148,00.html

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עזבו את זה שמיתון, עזבו את זה שלרוב האנשים היום אין כסף לקנות מכונית חדשה, עזבו את זה שזה אחד הדברים הכי לא כדאיים מבחינה כלכלית... אבל לקנות מכונית סינית חדשה בלי שם, בלי מוניטין, בלי וותק, בלי אמינות ב 140,000 ש"ח? מזל שאין גג, אחרת היו צריכים לעשות 2 חורים לאוזניים של החמור שיקנה אותה! http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/867/692.html

• 65 תגובות
    • 8.3k צפיות
  10. Started by alex.turovsky,

חדש בחנויות. קינדר צ'אק נוריס

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by IlanF,

ממש מגניב. תפתחו את הוידאו בכרום או במכשיר אנדרואיד

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ברוס לי,

יצא לכם כבר לראות את התקליט החדש שכולם מדברים עליו?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by stone cold,

http://news.walla.co.il/?w=//1024139 אני לא מבין תאמריקאים הם עושים חוקים נגד סיגריות אבל לא עושים חוקים נגד מזון מהיר והשמנה זה אחת הבעיות הגדולות ביותר שמה ולצערי זה מתחיל לחלחל יותר ויותר גם לישראל

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by gil_y7,

שלום אני חדש בפורום אשמח להכיר עוד חבר'ה פה. אני גיל יצחק.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by system_x,

כרגע נרשמתי (אני מכיר את האתר דיי מזמן...) יש לי ידע לא רע בחומרה ובכללי ואני אנסה להשתלב פה... קוראים לי: רמי גיל: 16 עם למישהו יש שאלות אז בכיף... רמי

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by slavazisman1990,

שלום לכלום אני חדש בפורום קוראים לי סלבה אני בן 22 מחולון . חייל משוחרר מצה"ל אני חולה על גאג'טים כול מיני אביזרים פלאפונים מדליקים כמובן מחשבים אני מתעסק יותר במוזיקה וסאונד אני בעל עסק אני כמובן גם מתעסק בהוסטינג ( אחסון אתרים ) מי שמועניין להכיר אותי תמיד מוזמן לפנות אליי בפרטי אני ישמח ושהיה המון בהצלחה לפורום !

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by Cprogramming,

היי לכולם! טוב אני אישית מתעסק הרבה בתחום ואני גם דיי משועמם אז אני מחפש הרבה שטויות בתחום בגוגל ותמיד מוצא תפורום הזה .. אז אמרתי שאני חייב להרשם מתישהוא. אז .. הי! D:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by DannyArctic,

שלום לכולם!, נראה אחלה פורום, מקווה להשתלב! :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Mr. Fridge,

היי, קוראים לי שי ואני חדש בפורום, מה נשמע? אני לומד CCNA ושיעור אחרון למדנו על IP, ואמרו לנו לדוגמא, "זה טווח כתובות של Class B, מה זה טווח כתובות? אני לא מצליח להבין את זה לדוגמא יש לי את טווח הבא (של Class B): 172.31.255.255-172.16.0.0 מה זה אומר? אני חושב על זה ככה: נגיד אומרים לי טווח כתובות מסוים הוא 1-10, אז אני מבין שאני יכול להשתמש בכול המספקים מ 1 עד 10.. אז מה זה אומר? 172.31.255.255-172.16.0.0 אחרי 172.31.255.255 אני יכול להתשתמש ב 172.32.255.255 ואסור לי להשתמש ב 172.17.0.0, ככה זה הולך? אני לא מבין,מישהו שיעזור לי בזה, מלך!! תודה

20. Started by alex.turovsky,

פרסמתי את העדכון השבועי של הסרטים החדשים בקולנוע. הפוסטרים, התקציר, הסרטונים, זמני ההקרנה וההמלצה השבועית, כל זאת ועוד נמצא מרחק קליק אחד ממך. אם אתם חובבי קולנוע (אני אישית רואה סרט בערך כל שבוע), זה מוקדש לכם. http://www.turovsky.co.il/2012/04/2642012.html

21. Started by geniaXP,

היי כולם רואים לי ג'ניה בן 16 התרשמתי מאוד מהאתר מקווה להינות בפורומים

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  22. היכן אני יכול להתיעץ בנושא של מצלמות וידיאו HD בנושא קבצים ודברים נוספים בנושא ספציפית אני מדבר על ה SONY NX30 תודה מראש למי שיוכל לכוון אותי.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by maccabita78,

מה זה לעזעזל אוברלוק ? מה זה ה-K3 או K10 ומה ההבדלים בינהם?

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  24. Started by KISSTHIS,

חדש כאן תביאו ברכות ואיזה מחשב יש לכם ?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by Keyboard_Criminal,

שלום רב, קוראים לי חגי אבישר ואני מתכנת ומאבטח אתרים ואפיליקציות. אני מקווה שהרוב כאן מכירים אותי. בעת בעיה אתם מוזמנים לפנות אלי,אני גם מבין המון במחשבים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.