כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
יצא לכם כבר לראות את התקליט החדש שכולם מדברים עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1024139 אני לא מבין תאמריקאים הם עושים חוקים נגד סיגריות אבל לא עושים חוקים נגד מזון מהיר והשמנה זה אחת הבעיות הגדולות ביותר שמה ולצערי זה מתחיל לחלחל יותר ויותר גם לישראל
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כרגע נרשמתי (אני מכיר את האתר דיי מזמן...) יש לי ידע לא רע בחומרה ובכללי ואני אנסה להשתלב פה... קוראים לי: רמי גיל: 16 עם למישהו יש שאלות אז בכיף... רמי
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכלום אני חדש בפורום קוראים לי סלבה אני בן 22 מחולון . חייל משוחרר מצה"ל אני חולה על גאג'טים כול מיני אביזרים פלאפונים מדליקים כמובן מחשבים אני מתעסק יותר במוזיקה וסאונד אני בעל עסק אני כמובן גם מתעסק בהוסטינג ( אחסון אתרים ) מי שמועניין להכיר אותי תמיד מוזמן לפנות אליי בפרטי אני ישמח ושהיה המון בהצלחה לפורום !
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי לכולם! טוב אני אישית מתעסק הרבה בתחום ואני גם דיי משועמם אז אני מחפש הרבה שטויות בתחום בגוגל ותמיד מוצא תפורום הזה .. אז אמרתי שאני חייב להרשם מתישהוא. אז .. הי! D:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, קוראים לי שי ואני חדש בפורום, מה נשמע? אני לומד CCNA ושיעור אחרון למדנו על IP, ואמרו לנו לדוגמא, "זה טווח כתובות של Class B, מה זה טווח כתובות? אני לא מצליח להבין את זה לדוגמא יש לי את טווח הבא (של Class B): 172.31.255.255-172.16.0.0 מה זה אומר? אני חושב על זה ככה: נגיד אומרים לי טווח כתובות מסוים הוא 1-10, אז אני מבין שאני יכול להשתמש בכול המספקים מ 1 עד 10.. אז מה זה אומר? 172.31.255.255-172.16.0.0 אחרי 172.31.255.255 אני יכול להתשתמש ב 172.32.255.255 ואסור לי להשתמש ב 172.17.0.0, ככה זה הולך? אני לא מבין,מישהו שיעזור לי בזה, מלך!! תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
פרסמתי את העדכון השבועי של הסרטים החדשים בקולנוע. הפוסטרים, התקציר, הסרטונים, זמני ההקרנה וההמלצה השבועית, כל זאת ועוד נמצא מרחק קליק אחד ממך. אם אתם חובבי קולנוע (אני אישית רואה סרט בערך כל שבוע), זה מוקדש לכם. http://www.turovsky.co.il/2012/04/2642012.html
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
היכן אני יכול להתיעץ בנושא של מצלמות וידיאו HD בנושא קבצים ודברים נוספים בנושא ספציפית אני מדבר על ה SONY NX30 תודה מראש למי שיוכל לכוון אותי.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה זה לעזעזל אוברלוק ? מה זה ה-K3 או K10 ומה ההבדלים בינהם?
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש כאן ניראה פורום משהו *צונזר* :] חחחח אחלה פורום שווה להשקיע בו D: יאללה נדבר חבובים
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, קוראים לי חגי אבישר ואני מתכנת ומאבטח אתרים ואפיליקציות. אני מקווה שהרוב כאן מכירים אותי. בעת בעיה אתם מוזמנים לפנות אלי,אני גם מבין המון במחשבים.
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן =] יש לי ניסיון במחשבים כבר כמה שנים טובות אני בן 19 ושלושה חודשים. אני נציג חברת TMS למי שמכיר . . ידע ענקי במירק [ MIRC ] אני במירק מגיל 12 וחצי בערך . . אז מה נותר לי להגיד ? בהצלחה אנסה לעזור ולתמוך מתי שאוכל D: אגב, מנהלים ראשיים \ בעלים צרו איתי קשר בפרטי יש לי הצעה לפרוייקט חדש שיצליח לפי דעתי
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, אני עושה היום את צעדיי הראשונים באיביי בתור קונה. ישנו פריט מסוים שאני רוצה. מחירו כ 60$. רכשתי היום ויזה נטענת ואני מעוניין לפתוח חשבון פייפאל. רק מה? עכשיו קראתי שמעבר לעמלות שאני אשלם רק להעביר את הכסף מהכרטיס לפייפאל, אני גם לא יכול לשלם למוכר את 60 הדולרים בשער של 60X3.55. ושבעצם המחיר יותר גבוהה, ושפייפאל לוקחים עמלה גבוהה על המרה. האם בכל זאת יש דרך לשלם כמה שפחות שקלים? מה אתם עושים? אין אולי איזו אופציה אחרת (בטוחה) לקניה, חוץ מפייפאל? אולי יש אפשרות להעביר כסף מהכרטיס לצד שלישי, שהוא ימיר את השקל לדולר ואז להעביר את זה לפייפאל? אולי יש אפשרות לשלם למוכר בשקלים והוא ימיר את זה אצלו בזול? תודה רבה! נ.ב יחד עם העמלה להמיר מזומן לכרטיס, וכרטיס לפייפאל…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1652 אתם יודעים כבר מה לעשות אני מניח.................תסמנו אם העכבר את הדף.....(שיהייה שחור כאילו)
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
חדש פה. שמי עדן אני בן 15 מהישוב בני ע"יש והנה המחשב שלי: Intel C2D E6750 Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC System Memory 1GB NVIDIA GEFORCE 8500GT Disk Drive 250GB WD LED 12CMF 400 W REAL EZCOOL אני בימים הקרובים משדרג את הכרטיס מסך + זיכרון ויש לי עדיין כמה התלבטויות וזהו...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-