כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
http://t2.technion.ac.il/~sgaller/promo.swf אומנם קצת ישן אבל עדיין מצחיק (ונכון) עד דמעות (של פחד ואימה).
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=7.0
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
רציתי לקנות פוקט פיסי אבל ראיתי שיש דגמים יש שלושה דגמיםם של מעבדים והם: 1.intel X-Scale 2.MIPS 3.arm/strongARM רציתי מבחנת תמיכה בישומים(בעיקר משחקים ) איזה דגם עדיף (כלומר שיהיה לו את אחד המעבדים הנ"ל) ואם למישהו יש עצות לדגפ בסביבות ה 1500 כי מצאתי שתים mio 336 ipaq 1930 שנהים בסביבות 1500 אחד במעבד arm של samsung במהירות של mhz200 ואחד של x-scale במהירות של mhz300 אז מי מיבנהם עדיף ואיזה סוג של מעבד עדיף ומה היחס(כי אני יודע שמעד של mips בכפול מהירות ממעבד arm עובד באותו מהירות כלומר 1:2 לטובת הarm) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש פה כמה דלוקים כמוני על B5,מישהו כבר הזמין את העונה החמישית? אמאזון כבר שלחו לי,כל מה שנותר הוא לחכות (סעמאק אני שונא את הקטע הזה ) יש לי את כל העונות ב DVD,באמת סדרה מדע בדיוני טלויזיונית הכי טובה שנוצרה אי פעם. חבל שחלק מהעונות (במיוחד השנייה),לא ישבו על איכות ההעברה ל DVD,הרבה התלוננו על הקטע הזה,אבל עדיין שווה. הדבר הבא שיש לחכות לו הוא קופסת בבילון 5 עם הסרטים הבאים: Thirdspace River of Souls A Call to Arms לא בטוח לגבי In the Begining ו The Gathering מאחר שהם כבר ישנם בDVD,אבל JMS (יוצר בבילון 5) הבטיח לשחרר אותם מחדש עם תוספות וכו'... Crusade למרות הפסקת הסדרה רק לאחר 13 פרקים,אומרים שגם הוא ישוחרר לDVD ואולי (ממש לא נראה לי) זה ייתן איזה בעיטה קטנה להח…
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שיהיה באתר קניות של מודינג מאוורירים ותאורה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
זמר של פעם..עם קול עבה..זמר מפורסם כהה עור
-
- 14 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בוא נתחיל מהסיפור המיוחד שלי: נרשמתי בהתחלה לעתודה ולעתידים, וביקשתי ללמוד הנדסת מערכות מידע בבן גוריון, הימים התגלגלו, השבועות חלפו וחודשים עברו וראיתי שהמון אנשים מקבלים כבר תשובות לעתודה רבים מהם מהפורום הזה, לאחר התלבטויות החלטתי להתקשר לברר עם מדור קד"צ, הודיעו לי שלא התקבלתי אבל האוניברסיטה הייתה מוכנה לאשר אותי, אבל, בגלל שאני הייתי מקום 12 אך לצבא הייתה מכסה של 10 אנשים למקצוע הזה הצבא היה חייב לסרב לי, דיברתי עם עתידים והם היו מוכנים לעזור לי וניסו קצת והציעו לי ללמוד מקצוע אחר לבחירתי ולכן בחרתי הנדסת תוכנה ואמרו לי שהתשובות יגיעו אחרי סוכות, ולבסוף עכשיו ב-17:20 סוף כל סוף הודיעו לי שהתקבלתי אבל לא להנדסת תוכנה אלא להנדסת מערכות מידע. עכשיו בגלל ש…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות של מחשבים באנגליה(בעיקר עם מוצרים למודינג)?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
היצרנית הקוריאנית מכריזה על דור חדש של שבבי DRAM שנוצרו בליטוגרפיה המתקדמת ביותר שיש לה להציע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
היום קיבלתי את ה10MB. עכשיו דרך השרת של נטוויז'ן אני מוריד ב1.2MB לשניה. אני יודע זה בסדר. אבל דרך SPEEDTEST.NET אני מקבל רק 7MB DOWNLOAD. זה תקין? דרך איזה שרתים אפשר לבדוק מה המהירות המקס' שאפשר להוריד ולא דרך נטוויז'ן? אריאל
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי נשמע הזוי נכון ? אובכן, מסתבר שלא כ"כ - https://www.google.co.il/search?q=moon+is+hollow&oq=is+moon+is+h&aqs=chrome.1.69i57j0l3.20290j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המפרט בצד... רק דבר אחד מבאס...שכחתי להביא משחה תרמית ולכן רק יום ראשון אני אוכל להרכיב אותו ולסגור עניין..[=
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כך נטען בכותרת של אחד האתרים ( בארץ ). תובנותיכם בעניין ? ( לא לגלוש לפוליטיקות, בבקשה )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגלית רפואית מודחקת מצאתי באינטרנט אדם שטוען שמאז שנת 91 קיים טיפול המרפא את רוב המחלות הזיהומיות שביניהן איידס, סרטן ועוד רבות אחרות. בתור הוכחות מראה המרצה פטנטים אמריקאיים רשומים שמראים שגרסאות של טיפול זה פועלות ואפילו מומלצות. בנוסף הוא מראה מחקרים ודוחות רפואיים של אנשים שנרפו ממחלות חשוכות מרפא. מצורף קישור להרצאה: http://video.google.com/videoplay?docid=-3383948315844437935 אני מודע לזה שזה נשמע סתם כמו עוד תאורית קונספירציה אבל ישבתי שעתיים וניסיתי למצוא חורים בסיפור של האיש הזה ולא הצלחתי. לשיפוטכם
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס לפייסבוק זה מעביר אותי למייספיס. כנירא מישהו פרץ אותו
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום פורום HWzone אני משתמש חדש כאן ורוצה שעם ישראל ישמע את מה שיש לי להגיד כששמעתי שהסרט המדובר יגיע לאקרנים אני התרגשתי במיוחד-הסרט החדש על זומבים בכל העולם זה נשמע משגע(-: אני מעריץ של הספר ומעריץ גדול של בראד פיטט ובכלל כששמעתי שיש שחקנית ישראלית שם עוד יותר שמחתי שמה דניאלה קרטס האומנם,כשקראתי קצת על השחקנית הישראלית הבנתי שהיא משחקת בסרט חיילת בדרגת סגן ואפילו בסרט קוראים לה סגן(-: ואז כשחיפשתי בגוגל עליה,גיליתי לחרדתי שהיא בכלל 'פסחה' על הצבא וכנראה ביקשה מפסיכיאטר פטור על נפשי מהצבא,אתם יכולים לחפש את הכתבה באתר עכבר העיר בשם 'יונה וולך החדשה' בנוסף אם תסתכלו על הקורות חיים שלה באתר imdb תגלו שאסור לה לעבוד בארה"ב וכל העולם רואה את זה... אני לא מבין מה קורה פה,א…
-
- 139 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
לפני החתונה גבר : סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה : אתה רוצה שאני אעזוב? גבר : מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה : אתה אוהב אותי? גבר : ברור! תמיד! אישה : האם אי פעם בגדת בי? גבר : איכס! ברור שלא! אישה : תעשה סקס רק איתי? גבר : בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה : האם תכה אותי? גבר : השתגעת? אישה : אני יכולה לסמוך עליך? גבר : כן. אישה : אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון הזה ורציתי לשאול אותו אחרים איך הוא מבחינת הכול אם יש לו בעיות משהו לא נוח כי לי אותו רק יום אחד אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אליו??
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
השיר מתחיל בדקות 11:20 מתי שהם נכנסים לממלכה איך לעזאזל קוראים לשיר אני חייב לדעת זה משגע אותי!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת סרטונים של פרוטכניקה http://www.infernolabs.co.uk/videos/ *מי שמכיר מדריכים יכול לתת לנו עריכה: מי אתן ואני אדע לעשות פיצוצים כאלו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת קצת מידע על התואר. מה בדיוק לומדים, מה הוא נותן, מה רמת הקושי, איפה כדאי ללמוד ואיזה אפשרויות תעסוקה הוא נותן תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.imdb.com/title/tt0944947/ דירוג: 9.5/10 הפקת יוקרה של HBO. הפקה באיכות מדהימה, שחקנים מהשורה הראשונה ועלילה נאמנה לחלוטין לספר. (מילה במילה!) העונה השנייה כבר הוזמנה! ראיתי בלילה את הפרק הראשון וזו הייתה חוויה מדהימה. בינתיים הסדרה הכי טובה שראיתי.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי כולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן אני ואחי התגייסנו ביחד ושובצנו באותו הקורס,לאחר מכן החליטו להפריד אותנו בגלל היותנו אחים. אותי העבירו לבסיס אחר,בסיס שאינני מעוניין לשרת בו. ברצוני לדעת האם ניתן להשיג אישור המאפשר לי ולאחי לשרת באותה היחידה ואם כן מה אני צריך לעשות כדי להשיג אותו. ניסיתי לחפש בגוגל פקודות מטכ"ל בנושא אך לא מצאתי. תודה רבה ;D
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-