עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעתי שיש בחו"ל (אולי גם בארץ?) זרועות שמתחברות לשולחן ומאפשרות עבודה בעמידה. רציתי לדעת אם כדאי להזמין משהו כזה מחו"ל ומאיפה להזמין? תודה.. נ.ב. האם אפשר להזמין מאמזון מוצרים שהם לא ספרים או דיסקים? כי תמיד זה רושם לי שאי אפשר - - - תגובה אוחדה: - - - גיליתי את האתר הזה שמאפשר לקבל משלוחים לישראל מאמזון אשמח למענה בקשר לזרוע עמידה לא יקרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by alex.turovsky,

רשמו מה אמר שר האוצר לביבי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

סוף סוף קבוצה של ישראלים (לא קבוצה ישראלית - קבוצה של ישראלים)!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by THE_COMMANDER,

יש לי נוקיה 6120 מישהו יודע איך אני מגדיר אותו לרכב אני מתכוון דרך הפינים (למשל מי שרוצה לנסות דיבורית אישית- לוקחים חוט חשמל ומחברים את הפין השמאלי לזה שלידו מימין) אז הבנתם אני מחפש את האפשרות של הרכב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ewingum,

"It is ridiculous claiming that video games influence children. For instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by R0ck,

והפעם תורו של הלבן. מצאו מהלך שלא מכריז מט לשחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני ועוד כמה חברה מסיימים יב' .... עוד עחודשיים מיתגייסים!!! לכן החלטנו שאנחנו טסים לחול לטיול קצר של 7 ימים!!!... בפנינו עומדות כמה אפשרויות מענינות... 1) רודוס 2) קוס 3) אנטליה מי שיהיה או מכיר שיגיד לאן יותר כדי.... ושלא היה משעמן לציעירים משועממים!!!....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shalomelbe,

נדמה לי היה פעם באחד מערוצי החדשות כיתוב בתחילת השידור "שידור חי" לא רואה את זה בזמן האחרון..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nadavshalom12,

בארץ יש אוניברסיטה פתוחה בעברית שיש בה אופצייה של אפיק מעבר לאוניברסיטת תל אביב למשל יש כזה דבר בחו"ל, באנגלית, שמאפשר להתקבל לאוניברסטאות בחו"ל? או לחלופין, לאוניברסטאות יוקרתיות יש אופצייה של מכינה במקום בגרות והמבחן המקביל לפסיכומטרי?

10. אז ככה.... יום רביעי הקרוב אני מתגייס. בגדול בשביל לקצר עניינים - מיליתי שתיי מנילות, וקרה ששיבצו אותי למג"ב. עכשיו ליהיות איזה סייר במג"ב לא נראה לי שמתאים לי. אין לי בעיה עם קרבי, פשוט הרמה של האנשים שם לרוב הבנתי שלא משהו, והרבה אמרו לי שלא כדאי לי ללכת לשם. בכל מקרה, יש לי קומבינה דיי חזקה שם שאני יכול ליהיות כמעט בכל תפקיד שם אולי חוץ מימ"ס והיחידות האלו. האם יש תפקיד במג"ב יותר מעניין מלעשות שמירות כל היום וליהיות סייר? משהו בבילוש או משהו שאתם יכולים להמליץ לי? עוד אופציה זה לא להתפנות בבק"ום ולבקש חי"ר, אבל הבנתי שבדרך כלל מה שמציעים לך משהו כמו מודיעין/הנדסה שאין לי בעיה ללכת לזה, רק שאני לא יודע אם זה עדיף. רציתי גם לעשות משהו במחשבים אבל על זה אין כל-כך מה לדבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by IG,

לכול חברי הפורום המכובדים שלום, וגם לשמאלנים. שאלתי להיום: יש לי פלאפון סמסונג 770, עם אוזניות עינאיר של סמסונג, ואני משתמש בו בתור אמפישלוש בזמן אימונים בחדר כושר וכאלה, ואני מעביר את האוזניות בתוך החולצה כדי שהחוט לא יפריע- לא יתפס במשקולות (יכול להיות לא נעים...) עכשו, רציתי לדעת אם הזיעה יכולה איכשהו לפגוע בכבל של האוזניות או שזה בסדר להמשיך לעשות את מה שאני עושה, כי החיבור של האוזניות האלה קטן יותר מהחיבור הסטנדארטי, ולא באלי להסתובב עם מתאם במקרה ואני אצתרך להחליף את האוזניות. תודה מראש, בברכה IG.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. השביתה בבתי הספר התיכוניים ובמוסדות להשכלה גבוהה ממשיכה יום נוסף. ארגון המורים העל-יסודיים ישבית את הלימודים גם הבוקר (יום ה') ו-650 אלף תלמידי כיתות ז'-י"ב ימשיכו את חופשת הפסח הארוכה. עם זאת מיום שישי יתחדשו הלימודים עד שני, לקראת טקסי יום הזכרון לשואה ולגבורה. במקביל, הודיעו נציגי ארגוני הסטודנטים כי השביתה במוסדות להשכלה גבוהה תימשך. איזה באסה צריכים לחזור מחר לפחות היו עושים גשר ליום ראשון :'( מקור:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386910,00.html

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

דוד שלי חוזר עוד כמה ימים מארה"ב ורוצה להביא משהו, עד 100$ ככה. מה אפשר לבקש? לא חומרה בהכרח(יכול להיות דברים אחרים שקשורים למחשב), כל האופציות פתוחות חוץ מנעליים שזה בעייתי(מה המחיר של נעליים בארה"ב בערך אגב?) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SHAKED286,

שלום לכולם אני מחפש סרטים מומלצים. בדרך כלל אני צופה בסרטי פעולה וקומדיה. השמח לסרטים מומלצים שראיתם ואתם ממליצים עליהם. תודה רבה וחג שמח שקד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Bose,

אני מאחורי ההגה (אלוואי). http://video.google.com/videoplay?docid=7829341333908711207&q=bmw+m5&pl=true פשוט מ-ד-ה-י-ם :-*

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bastard007,

http://www.youtube.com/watch?v=QAnhtbfXuIc קטע של חיילים שמשעמם להם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

נועם שלנו הגיע לגיל 17! הבא נסקור את הדברים שהוא יוכל לעשות בקרוב עוד שנה הוא יוכל לשתות אלכוהול (Yeah right) עוד שנה הוא יוכל להיות לוחם סיירת (Yeah right) וכבר השנה הוא יוכל לעשות רשיון, בתקווה למעט שיעורים וטסטים (Yeah right) ;D בהצלחה בחיים, עושר אושר ויושר, עד 120 ובהצלחה במבחן בפיזיקה מחר בגלל המחסור בסמיילים מקפצים ושאר תוספות גיגלתי לנו כמה תמונות כדי להרים את האווירה הנה תמונה של porsche הנה תמונה של porch (ThePorcher, יצירתיות של הצוות שלנו) הנה תמונה של ניגה שמן הוא קפץ מפורום Windows ונשאר רק על רשתות, כנראה היה לו מזל לשאר השמנים זה לא קורה ולבסוף עוגה ובלונים HAPPY BIRTHDAY DUDE!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אבא שלי קנה לי דרמל בחו"ל ושכח לקנות ראשי חיתוך. אחרי זה הוא הראה לי קופסא עם ראשים ואנחנו עדיין מתווכחים אם אלה ראשים לחיתוך (פח/ברזל כמובן) או להשחזה, אני חושב שהם להשחזה כי הם עבים מדי בשביל חיתוך. אני אודה לכם אם תתנו לי מקום/ות בארץ שאני יכול בוודאות לקנות ראשים לחיתוך פח/ברזל ואם אפשרי אז אני גם צריך תמונה של ראש לחיתוך כדי לוודא שמה שיש לי בבית עכשיו זה לחיתוך/להשחזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קנינו לפני שבוע מדיח כלים חדש של באוכנט ב4000 ש"ח, מדיח מצויין, החברה שקנינו מהם "האחים סט כרמיאל" אמרו שכדי לקבל את ה1 שנה אחריות מלאה ו7 שנים לחלקים, אסור לפתוח את המדיח אחרי שהוא הגיע, חייב להתקשר לטכנאי שירות שהם נותנים את האחריות, והם חייבים לפתוח אותו בעצמם, אז סבבה, התקשרנו ל"מעוז הקור" והם שלחו טכנאי, הוא היה אמור להגיע בן 1 ל4, והוא הגיע אחרי 4, היה ערבי, הוא היה ממש עצבני ולחוץ, עשה הכל מהר ומגעיל, ואז כשהוא חיבר את הצינור המאורך לכניסת מים, לצינור כניסת מים של המדיח עם החלק המחבר שאנחנו הבאנו, אז הייתה נזילה, החלק הזה עלה 3 שקל. הוא הוציא חלק דומה מהקופסא שלו חיבר ולא הייתה נזילה, ואז הוא אומר לנו שזה עולה 45 שקל!!!! למרות שהחלק גם מפלסטיק ועולה בחנות 3 שקל!!!!…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי פורום יקרים! במסגרת הקורס שלי במתמטיקה אני לומד כרגע התמרת לפלס(והתמרת לפלס הפוכה) אני ממש לא מבין את המורה! ולצערי המבחנים קרבים... אז אנשים מי שממכם שיודע על מה אני מדבר אולי יוכל להפנות אותי לספרים(עדיף בעברית) על הנושא שיוכלים להסביר לי את החומר. או אפילו אתרים(אפשר גם באנגלית) שמסבירים על הנושא. - כל כיוון יכול לעזור. - והמורה טוען שאין שום ספר שיסביר את זה(כן... בטח...) ולכן לא אמר לי שום שם של ספר! תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ot,

כבר זמן רב אני מתלבט בבחירת שם חדש לאתר שלי, "ננעלתי" על השם SPECTRUM אך מתברר שהדומיין תפוס. מה שנשאר לי הוא לבחור שמות דומיין חלופיים, וכאן אני זקוק לעזרתכם. איזה מבין השמות החלופיים שמוצעים כאן נראה מתאים? ואני מתכוון לשם דומיין שיהיה קל לזכור וגם לכתוב אותו.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pixelsight,

היי לכולם מה נשמע זוכרים אותי ?.. רק עכשיו שמתי לב שהיוזר שלי עדין חיי ופעיל אז מה ספרו חויות ;D שיהיה יום שקט יזכור ! מנהלים בבקשה אתם יכולים להסיר לי מהיוזר את הכיתוב שאני בבאן כי אני כבר לא ! ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nahum8,

אני צריך הערכת שווי למחשב הבא: E8400 EP43-DS3L 4GIGA A-DATA VIETESTA EXTREME 800mhz cl4 זכרונות מעולים! בקלי קלות מגיעים ל1100MHZ!! צורב DVD LG-GH22NS HDD: 250GB WESTERN DIGITAL 500GB SEAGATE 32MB THERMALTAKE V1 2*KAMA FLEX ספק: SPIRE JEWEL 550 (ספק מעולה, לא יודע למה אתם לא אוהבים אותו) מסך: SAMSUNG 226BW מארז TRITON של GIGABYTE כרטיס מסך ZOTAC 260GTX זהו פחות או יותר, אם צריך להוסיף משהו..תגידו. אבקש חוות דעת והערכת שווי למחשב הזה. -תודה!, נחום. נ.ב. עריכה: מחשב חדש יעלה סביב ה5000 ש''ח אני מניח.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.