כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
ליפני בערך חודש היתעסקתי אם המחשב שלי (פתחתי אותו היסתכלתי נגעתי) ואז המעבד נישרף, טוב אחרי חודש (שזה היום) הלכנו אם הלוח אם למעבדה,והGHZ שלי זה 950 טוב החליפו לנו תלוח ל 1200 GHZ איזה קטע לא צריך ביכלל לשדרג החליפו לנו לממש חדש. מעניין אם אני ישרוף אותו יחליפו לנו ל 2000 ;D. עריכה:בדואר שלי היה 750 מיכתבים שהיתי צריך למחוק אחד אחד
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שעושה את כל 4 היחידות במבחן אחד, ביחידה ה4, יש חלק פסיכולוגיה מ"הפסיכולוגיה של הספורט, בר אלי, חלק ב' " אני כנבחן אקסטרני לא מצליח להשיג את הספר הזה בשום מקום, וגם לא בספריות 2 בתי ספר שמלמדות חנ"ג ב5 יח"ל. אם למישהו יש את החומר על המחשב סרוק, ויכול לשלוח לי את זה, אני אודה לו מאוד ! אפילו אתן צ'יפור קטן בPAYPAL. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6120 מישהו יודע איך אני מגדיר אותו לרכב אני מתכוון דרך הפינים (למשל מי שרוצה לנסות דיבורית אישית- לוקחים חוט חשמל ומחברים את הפין השמאלי לזה שלידו מימין) אז הבנתם אני מחפש את האפשרות של הרכב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי...אז ככה, לאור הכוסון שלנו בעל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני [בקיצור, אשכנזי יפה ] שפע ברכות ואיחולים, או בקיצור: מזל טוב ענקי אחי!! ;D שיהיה לך עד 130 שנה [ממתי 120 מספיקים?!] של אושר, עושר, אהבה ובריאות! מי יתן ותעבור טסט ראשון (ובדרך תדרוס כמה זקנות ) תהיה לך מכונית שתוכל לסגור 180 קמ"ש (סתם פיג'ו 206CC של כוסיות ) תכיר איזה אשכנזיה חמודה ובעלת חזה שופע, ותקים איתה משפחה אשכנזית מסורתית ;D בקיצור, אני לא טוב בברכות, כל זה החל מזה שרציתי לאחל לך מזל טוב, וכתבתי לך כאן חיבור בע"פ בהבעה, לא משנה, כוונתי עדיין קיימת, ויומולדתך עדיין לא נגמרת אז תחגוג אותו בצורה הטובה ביותר ורק תהנה, כי יום כזה, קיים רק פעם בשנה, אז בנימה אופטימית זאת אסיים, …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש את הנעל הזו http://www.saucony.com/store/SiteController/saucony/productdetails?catId=cat10004&productId=prod250013&skuId=***4*******25039-10*M115&stockNumber=25039-10&showDefaultOption=true במחיר שפוי שאינו נושק ל600 ואפילו 700 שקל. חיפשתי גם ב amazon.co.uk וגם בebay.co.uk ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Exams/ChomerMikud2009/MikudSum2010Int.htm חלק מהמיקודים נראים טוב, חלק ממש לא
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתאמן רק עם משקולות,כפיפות,חזה,בלי חיזוק הרגליים.אני יכול לגרום נזק לרגליים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראית באיזה פורום שבמהלך השנים כמו שקרה להרבה פורומים , שהשעו אנשים לא מעט פעמים . באיזה שלב אותו פורום החליט לתת מחילה לכולם ולאפשר את חזרתם . היה נחמד לראות חוזרים לפעילות איזה אנשים וותיקים . מה אתם אומרים אולי תעשו את זה גם פה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
כדי להראות עד כמה הפורום הזה שופע באינטיליגנציה, (האמת, זה באמת ככה...) לפניכם מבחן קטן. כנסו אליו, תפתרו אותו, ותפרסמו את הציונים שלכם אם אתם רוצים... http://www.tomersc.com/HowSmartAreYou.htm
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאחורי ההגה (אלוואי). http://video.google.com/videoplay?docid=7829341333908711207&q=bmw+m5&pl=true פשוט מ-ד-ה-י-ם :-*
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=19252
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם לא פעם, כאן באתר, מדגישים את חשיבות ביצוע גיבוי לחומר היקר שלנו. זה לא המקום להיכנס לצורות הגיבוי , חסרונות ויתרונות של כל שיטה וכו' וכו'. הפואנטה היא - העיקר שיהיה גיבוי. בידיעה הבאה שבקישור למטה, חברת המדיה Universal לא ממש הקפידה בעניין, והתוצאה - לא פחות מעצובה, אפילו מאוד. https://m.ynet.co.il/Articles/5523957
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתר חומרה חדש ושונה עומד לצאת לאוויר העולם. האתר נמצא בתהליכי בנייה מואצים והוא יושק בקרוב... ממש בקרוב... אני מחפש אנשים נוספים לצוות. מי שמאמין שהוא יכול לתרום לאתר ורוצה לקחת בו חלק, יכול לפנות אלי לקבלת פרטים נוספים. רועי. ICQ #: 23073297
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני עונה על הסעיף הראשון? בסעיף ב' אני יודע למצוא את נק' העבודה, ואת ההגבר לאות קטן, אבל מעבר לכך ? מה הם רוצים ? איך עושים את ג' בלי לבצע נורטון בכניסה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצפות בסרט דרך נגן זה כי יש לי כרטיס קול שתומך ב Dolby Hedphone והנגן הזה תומך במקודד אבל הנגן הזה לא מפעיל כתוביות לא מובנות יש דרך להפעיל כתוביות דרך נגן זה ? חיפשתי הרבה זמן מידע על זה באינטרנט לא מצאתי כלום האפשרות היחידה שאין מצב שאני יעשה אותה היא להדביק כתוביות לסרט דרך תוכנה אבל זה לוקח הרבה זמן במיוחד לסרטים BluRay x264 720p-1080p יש דרך אחרת אולי תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה ספאם טהור אבל הייתי חייב להראות את זה. :lol:
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך חתול מגרגר יש לי שתי חתולים בבית ועכשיו שאני מלטף אותם הם מגרגים כזה ואני רוצה לדעת איך יש להם איזה איבר מיוחד ? אני מבקש שרק אנשים רצינים יגיבו !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום השנה התחלתי את כיתה י' בבית ספר שלי (אנייודע אולי קצת מצחיק), ותמיד רציתי להיות במגמה של מדעי המחשב. עכשיו בכיתה יש אצלנו בבית ספר כל מי שמתמטיקה מוגבר 4-5 יח"ל מקבל אפשרות להגיע ל-3 שעות שבועיות במדעי המחשב. הבית ספר שלי בחר ללמד בכיתה י' את התוכנה פרולוג (דיי תוכנה ישנה לפי הבנתי) וממש אבל ממש לא מעניינת. ואני לא כל כך מבין מה חשוב בה. בנוסף לזה השעות של השיעורים נורא מאוחרות כאילו שעה 8 עד שעה 10 שזה מ14:00 עד 16:35.. לפעמים נוצר מצב של שעה-שעתיים חופשיות (חלון) באמצע ואין מה לעשות אז הרבה מתאיישים והולכים הביתה (מודה אני אחד מהם), כן יש הרבה ילדים שקשה להם ואין להם כל כך מה לעשות בשעה-שעתיים חלון האלה ופשוט הולכים. אני ועוד כמה חברים נגשנו למחנכת של הכיתה שלנו וד…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה לגבי לייזר אדום עם המפרט הבא- 5mW 650nm השאלה שלי היא האם זה אותו לייזר כמו הלייזרים ב-2 ש"ח בקיוסק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
p.s. u will get this joke if you keep up with american politics and have some background info. about famous people WHY DID THE CHICKEN CROSS THE ROAD? BARACK OBAMA: -------------------- The chicken crossed the road because it was time for a CHANGE! The chicken wanted CHANGE! JOHN MC CAIN: ------------------- My friends, that chicken crossed the road because he recognized the need to engage in cooperation and dialogue with all the chickens on the other side of the road. HILLARY CLINTON: ---------------------- When I was First Lady, I personally helped that chicken to cross the road. This experience makes me uniquely qualified to ensure that every chicken in this country ge…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מוצר דרך eBay ב14 לחודש. המוכר שלח אותו ב17 לחודש. בעמוד המכירה היה רשום שהמשלוח לישראל הוא Standard Int'l Shipping ומחירו הוא X דולרים. כדי לדעת באיזה משלוח מדובר שלחתי הודעה למוכר דרך מערכת ההודעות בeBay והוא אמר שמדובר בUSPS PRIORITY. לאחר שהשתמשתי בקוד מעקב שהוא שלח, גיליתי שמדובר בUSPS FIRST CLASS (זול יותר, פחות טוב). לכן יצרתי איתו קשר דרך eBay, עם תיאור הבעיה. שאלתי מה ניתן לעשות בעניין. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו. קצת לאחר מכן קיבלתי הודעה אוטומטית מeBay שאמרה שיצרתי קשר לאחרונה עם אותו משתמש, ושנמצא שמישהו נכנס לאותו משתמש ("accessed") ע"י צד שלישי שאינו מורשה, ושאולי השתמש במשתמש למטרות הונאה/רמאות. אז כנראה שזה קרה לאחר שהוא כבר שלח לי את זה, כי ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שונא את שזה בא בעיתוי הלא מתאים http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1022868 תגיבו על זה....
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי שאני רוצה ללמוד, אבל לא החלטתי מה ללמוד. מה שכן אני יודע שאני רוצה הנדסאי(כי אין לי הרבה ברירות), בתחום ההייטק שמעניין אותי, יש לי ידע במחשבים וגם עובד במפעל שכזה. חשבתי בהתחלה ללמוד הנדסאי תוכנה, מכיוון שיש לי רקע במחשבים, אבל לאחר בירורים עם חברים הבנתי שזה משעמם ואין הרבה ביקוש בארץ. הכיוונים האפשריים הם: תעשייה וניהול,אלקטרוניקה-מחשבים,אלקטרוניקה רגיל,הנדסאי מכונות ,הנדסאי תהליכי ייצור והנדסאי תוכנה אני מתלבט ומנסה לבחור בקפידה במקצוע שיש בו תועלת ויניב לי משכורת יפה בעתיד וכמובן שיהיה לו ביקוש. בתודה מראש לכולם מחכה להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-