עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lev-27,

ביום שישי המערכת המדהימה הזאת תסתיים ובצפון יהיה כמו בשוויץ. מישהו מכיר מקומות יפים לטייל בהם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. נדיר ביותר אה?? עדיין לא הבנתי איך הם שולטים על כ"כ הרבה מחשבים בו זמנית אבל שיהיה....

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. עתיד המחשבים גם נסגרה מה קורה לחנויות המחשבים !?!? מי הבאה בתור? ויותר חשוב מה מנבא העתיד? מה יעלה בגורל החלקים יתייקרו או יוזלו?????????? הביעו דעה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Gil28,

למי שלא שם לב, התאריך היום י"ד במרחשוון התשע"ב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by michaelg,

שלום, מצאתי את החלק הזה בבית ואני לא יודע מה זה? אתם מכירים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הי חברים, שאלה מתוך סקרנות כמה עולה להשאיר את המחשב פתוח בלילה? נגיד שיש לי ספק של 650W מה העלות המוערכת לשעת עבודה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יטק 5.1 X540 והמחיר בכל החנויות נע בין 550-700 . פתאום קלטתי את החנות הזאת שמציעה ב315 !!! זה ישר נראה לי פישי לגמרי ואני חושש לבצע את הקניה דרכם . למישהו יש המלצות על החנות ? התעסקות איתם בעבר ? כל מידע על החנות יעזור תודה מראש .

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. משהו פשוט ביותר. לחשב את הסכום של : מ n=4 עד אינסוף, עם האיבר הכללי 1/n (אחד חלקי n). תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sir f,

נראה לי שהגיע הזמן לדיון חדש כזה- אחרי הכל, עברו כמעט שנתיים... אז, איך אפשר לדעת כשאנו מכורים? הדיון הראשון- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302021.0 השני- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356969.0 השלישי- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420337.0 בואו נקווה שנצליח ליצור ת'רד שיתעלה על הקודמים (והם היו מעולים, כך שזו משימה קשה) (הייתי פותח את זה עם משהו משלי, אבל הספקתי לשכוח את המשפט שעלה לי לפני כשבוע...)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Bose,

אני מאחורי ההגה (אלוואי). http://video.google.com/videoplay?docid=7829341333908711207&q=bmw+m5&pl=true פשוט מ-ד-ה-י-ם :-*

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by white_c,

שלום... אני בתהליכי רכישת מחשב ואני עדיין מתלבט באיזה חנות לקנות אותו... אני מאוד מאוד נזהר כי לפני כמה שנים עבדו עליי עם מחשב ונתנו לי רכיבים פחות טובים ממה שביקשתי, בלי ידיעתי. כמובן, שהם אמרו שזה מה שביקשתי. כמובן - כי אני רוצה להשיג במחירים זולים- רציתי לשאול את דעתכם על KSP? הם זולים בצורה מעוררת חשד...? או שאני סתם פרנואיד...? אפשר לסמוך עליהם? אתם יכולים להמליץ על עוד חנויות מחשבים (בפ"ת בבקשה)..?? תודה רבה...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by roma4k,

הפסיכוטכני. שבת שלום לכולם. יום שני יש לי צו התייצבות ראשון ללשכת הגיוס, בין היתר אני אצטרך לעשות שם מבחנים פסיכוטכניים. מה שרציתי לבקש מכם זה אם תוכלו להביא לי דרכים שונות לעשות פעולות עם אחוזים או טיפים לזה, לשברים ודברים מהסוג הזה במתמטיקה, כמו חישובים מהירים - יש איזשהי דרך או טריק לעשות חישובים שונים. אם אפשר גם שתראו לי איך לעשות פעולות חילוק בסיסיות. * אני יודע שזה שאלות מוזרות, ואיני אחד שלא מבין במתמטיקה, אני 5 י"ח לימוד, אך בדברים האלה איני ממש טוב, אז פשוט אני מבקש מכם מספר טיפים. שאלה להמחשה: יעל פותרת כל שאלה במתמטיקה בדיוק ב 35 שניות, לעומתה, יאיר האיטי פותר כל שאלה ב 83 שניות. אם לכל אחד מהם יינתנו 7 שאלות לפתרון, כמה זמן תצטרך יעל לחכות עד שיאיר יסיים לענו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Lupin,

יש דרך לצפות בפרופיל פייסבוק מסויים של מישהו מבלי להיות חבר שלו? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ואני חייב לדעת איך. לא יודע אם זה המקום לשאול אז אם לא, תעבירו לפורום המתאים. תודה רבה למי שיצליח לעזור לי בזה. זה חשוב מאוד.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כרגע התחלתי תיכון ואני בכתה י', שיבצו אותי במגמת עיוני ב' וחברים שלי בת"חם (ט או ת?) בקיצור מחשבים. עכשיו הם תמיד אומרים שזה יותר טוב ועיוני ב' זה כמו מב"ר ושאותם יקבלו למחשבים ויש להם יותר ידע, הם צוחקים שאומרים לי (נו מזה הפקודה הזאת? הה? אתה לא יודע) ויש לי המון ידע במחשבים כמו דוס וחומרה וכאלה מה לעשות לא תיכנות עדיין אני רוצה להיות איש מחשבים או משהו שקשור למחשבים בעתיד והם אומרים שאותם יקבלו ואותי לא וכל מיני דברים (אתם מכירים את זה) השאלה שלי אם זה נכון ומי שיכול להרחיב בנושא שיעזור. ד"א אני בהקבצה א1 באנגלית וא2 במתמטיקה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Tomerico,

זה האוסף הצנוע שלי.. אשמח לתוספות שלכם.. בין כל 3 נק' עובר קו ישר... תלוי עד כמה הוא עבה. יש שלושה סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור. יש 10 סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית, וכאלה שלא. Always remember you're unique, just like everyone else. Computers are not intelligent. They only think they are. An unbreakable toy is useful for breaking other toys. Shell to DOS... Come in DOS, do you copy? Shell to DOS... 3 out of 4 Australians make up 75% of the population I once was a warrior, now I just hit people. It's not that I hate you, its just.. that I dont like you Death is life's answer to the question "Why?" Don't drink water. Fish mak…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מה זה לכל הרוחות?

17. למי שלא יודע ה 6 ליוני קרב כלומר בקרוב התאריך יהיה 06.06.06 כבר היום הרבה נשים שאמורת ללדת ניגשות לרופאים בשביל לקבל עזרה ולדעת מה אפשר לעשות בשביל לא ללדת בתאריך הזה. מה ידוע לנו על 666? ההזכר הראשון של המספר 666 מופיע בתנ"ך ומאפיין אושר של המלך. מלאכים א' פרק י' פסוק י"ד. בחיינו נפגוש מקרים רבים הקשורים למספרים (ראה תרד שלא מזמן פתחתי על מיסטיקה ומספרים) אך רבים קשורים דווקא לספר 666 דוגמא פשוטה: מולקולת הפחמן אחד ממרכיבי היסוד של כל המולקולות בגוף החי, מורכבת מ 6 אלקטרוני, 6 פרוטונים ו 6 ניטורנים. עוד דוגמא במיסטיקה של מספרים התאריך ה 11 לספטמר 2001. ספטמבר = 9 9+1+1=11 המטוס הראשון שהתנגש היה American Airlines Flight 11 האותיות AA גם יכולות להיות מפונחות כ …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. פייסבוק הפרימיטיבים האלה כל פעם משנים את האנטומיה של האתר, והאבסורד הוא שאצל חלק זה נשאר במבנה הישן, בכל מקרה, למי ששדירגו לו למבנה החדש, לאן הולכים בהגדרות פרטיות כדי לבטל האפשרות לקבל בקשות חברות מאנשים?. מציאה בחיפוש ביטלתי, שליחת הודעות שמתי לחברים בלבד, אבל רק ת'קטע הזה לא ראיתי שם... אם מישהו יודע, אשמח להכוונתו. תודות!.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. איך אני בדיוק משווה בין מעבד לבין מעבד לפי איזה נתונים .?? בדרך כלל איזה נתונים הכי חשובים ? ולוחות אם .. כנ"ל ^^ וגגם מעבדים ..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by chupie,

למבינים בתחום ... אני מעונין לקנות טלויזיה מדגם : Grundig 72-490 אחת מהסיבות לקניה של הדגם הספציפי זהו החיבור VGA שקיים בטלויזיה . הבעיה היחידה היא שלא יצא לי לראות את איכות התמונה שמתקבלת והאם היא אכן מתקרבת לרמה של מסך מחשב רגיל . השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו מהפורום שהיה לי נסיון עם טלויזיה דומה או עם חיבור זהה , אם כן האם זה שווה את ההשקעה על הטלויזיה כי היא לא משהו מיוחד לדעתי . הנה לינק למפרט : http://www.europeantv.com.au/mf72-490.html תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ff10,

אני וחבר ( MassiveAmmo ) יצרנו שיר מצחיק :lol: http://rapidshare.com/files/33776333/MassiveAmmo_Friends_-_Lo_Normali.mp3.html השיר מבוסס על חבר שלנו ועל אמא שלו ( מערכת היחסים שלהם ) תגובות בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מעכשיו המהירות תוגבל רק עלידי העומס על השרת

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מתכוון לתמונה של פרץ שהוא באיזה תרגיל צבאי והוא מסתכל במשקפת כאשר היא עם הכיסויים ואי אפשר לראות כלום.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Necessary_Evil,

:jester: :jump1:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בכל גודל אך אם יהיה בגודל 1024*768 יתרון

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים