עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NOSTREDAMUS,

לכל החבר'ה הטובים, אני רוצה לאחל לכולכם צום קל (אם אתם צמים כמובן) וגמר חתימה טובה. וכמובן סליחה ומחילה אם פגעתי או העלבתי מישהו מכם בלי כוונה (או שאולי עם :asthanos:) צום קל וגמר חתימה טובה ידידים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לאחר שהורדתי את Windows live messenger, ביקשתי להכנס לפורום של מיקרוסופט, בשל העובדה כי המסנג'ר שלי כל הזמן היה מתיישב על מגש המערכת ומסרב לרדת לאיזור ההודעות, אלא שאז התברר לי שעבור משתמשים פרטיים בחלונות ואופיס, נפתחו פורומים נפרדים (שלא היו קיימים קודם לכן בפעילותי האחרונות בפורום של מיקרוסופט) בשם Microsoft Answers, אשר צריך לפותח בו חשבון נפרד מהקהילות של מיקרוסופט. באחד מהפעמים, ביררתי שם למה יש לי ניתוקים כל כך תחופים במסנג'ר בעת התכתבות, והיום כאשר ענו לי, נדהמתי לגלות כי החצופים האלו מפנים אותי לתמיכת Live, שהכתובת שלהם היא www.windowslivehelp.com, ונועלים לי את הדיון! (גם לפורום Live בכתובת ההיא שהבאתי לכם, צריך חשבון משתמש נפרד מה-Microsoft Answers ומקהילות מיק…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים, הפעם יש לי סוגיה בעניין צרכנות. רכשתי בקבוק Johnnie Walker - White Label (לאלו שלא יודעים מדובר בוויסקי לא ממש איכותי) במכולת השכונתית, במחיר שלהפתעתי היה יקר מן הרגיל - 400 ש"ח לעומת 300 או אפילו 200 במקומות אחרים. הייתי מאוד לא מרוצה מן העסקה, והורדתי לפני כמה זמן את הבקבוק מהמדף בחדר כדי להתבונן עליו, ואז ראיתי- הבקבוק אטום וסגור הרמטית לחלוטין. האם הדבר הזה עלול להשפיע על איכותו, וטיבו של המשקה, בהנחה והוא נסגר (בזמן לא ידוע) ועמד הרבה זמן על המדף של המכולת? אני חושש שמישהו לא ניסה להחדיר לי משהו למשקה, אז אם זה הסיכון היחיד אני מוכן לוותר. הלכתי למכולת והיה שם מוכר שאומר שהוא זוכר אותי, וניסה להתווכח האם הבקבוק היה פתוח או לא. לאחר מכן הוא הציע לי לחזור ל…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אנחנו בונים בית קרקע ומחר אמורים להתחיל עם עבודות החשמל. קצת הסתבכתי עם מיקום וסוגי השקעים בחדר שלי, מקווה שתוכלו לעזור בנושא . בחדר יהיה מחשב נייח, ראוטר אלחוטי שישדר לכל הבית (שתי קומות, 189 מ"ר סה"כ), טלוויזית LCD ובהמשך מערכת רמקולים (אם זה משנה, כנראה 2 רמקולים איכותיים ומגבר). כמובן שהסטנדרט הוא שקע בשביל הראוטר/טלפון, שקע ליס/הוט/לווין. מה שאני מתלבט לגביו הוא שני דברים: 1) בגלל גודל הבית, אולי יהיו בעיות קליטה באינטרנט האלחוטי. הבנתי שיש מין מכשיר דמוי ראוטר, שמחברים ישירות לשקע מסויים בקיר של החדרים האחרים והוא אמור להגביר את האות, או בעצם אל המכשיר הזה מחברים כבל רשת וגולשים. מה נכון קודם כל? דבר שני, מה השקע הזה בכלל? דבר שלישי, אני צריך אחד כזה ליתר ביטחו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני מחפש המלצות לספרים קלילים בכדי להעביר את הזמן בפינת המשפחה הביתית,הז'אנר שאנחנו מחפשים זה : *בדיחות *משלים *ידע כללי *ספרי תמונות מצחיקות וכ"ו... אין בעיה עם יש בדיחות גסות או משהו בסגנון,לאף אחד לא אכפת במילא אין תקציב ככה שכל ספר/ון שתציעו אני אבדוק תודה לעוזרים

6. Started by KapiSH,

אווטר נוכחי: שוקל: 20.7K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: מכונית בימבה גבוהה במיוחד... אווטר חדש (מצורף): שוקל: 2.6K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! מקווה שתאהב. יום טוב, אריה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חיפשתי הרבה חנויות טובות באזור שלי (רחובות, ראשון הכי קרוב אלי) והגעתי ל2 החנויות האלה על FOXPC לא שמעתי טענה אחת עד עכשיו, לעומת זאת שמעתי קצת תלונות על SKYPC. אני צריך שהחנויות יהיו אמינות, בלי לחשוב אם שמו לי חלקים משומשים או לא וכל הבעיות האלה. בכללי המחירים בשני החנויות דיי זהים, כך שמבחינה זו אין בעיה. למישהו יש המלצה בין שני החנויות האלה? אשמח קצת לפירוט. בנוסף יש לי כמה שאלות כלליות. 1. האם אפשר להיות נוכח כשמתקינים את המחשב? 2. אפשר לקבל את כל האריזות של המוצרים? 3. האם החנות עושה סידור כבלים או שצריך לבקש מהם? 4. איזה בדיקות צריך לעשות ומה כדאי לשאול את הטכנאים לפני שאני לוקח את המחשב מהחנות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מי שמעוניין להודיע לי. ללא תשלום.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. סתם מעניין אותי כל כמה זמן אתם מחליפים את מערכת הגיימינג שלכם, כי אני מתלבט אם להחליף את שלי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by imac,

ישנתי קצת צהריים ונזכרתי בסרט שראיתי לפני המון המון זמן, אני זוכר כמה דברים במעורפל.. התקופה של הסרט היא פרימטיבית, יש איזה שליט שמן מאוד והדבר שהכי הזוי שהוא הוציא איזה רגל של עוף מבושלת מהתחת שלו חחחח כןן סרט הזוי מישהו יודע למה אני מתכוון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז השמעתי להם את זה https://www.youtube.com/watch?v=xpxd3pZAVHI

12. הורדתי קצת את האיכות ואת הרזולוציה... שיעלה יותר מהר אהבתם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Tomerico,

זה האוסף הצנוע שלי.. אשמח לתוספות שלכם.. בין כל 3 נק' עובר קו ישר... תלוי עד כמה הוא עבה. יש שלושה סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור. יש 10 סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית, וכאלה שלא. Always remember you're unique, just like everyone else. Computers are not intelligent. They only think they are. An unbreakable toy is useful for breaking other toys. Shell to DOS... Come in DOS, do you copy? Shell to DOS... 3 out of 4 Australians make up 75% of the population I once was a warrior, now I just hit people. It's not that I hate you, its just.. that I dont like you Death is life's answer to the question "Why?" Don't drink water. Fish mak…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by חלפון,

אחד הדברים החזקים ברשת http://www.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mei,

איך אני עונה על הסעיף הראשון? בסעיף ב' אני יודע למצוא את נק' העבודה, ואת ההגבר לאות קטן, אבל מעבר לכך ? מה הם רוצים ? איך עושים את ג' בלי לבצע נורטון בכניסה ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RGod,

דגם:KFR-51 .......GRAETZ קיצר חברה צריך עזרה הבעיה עדיין לא נפתרה .... קיצר אני שם אותו על חום על 24 25 מעלות יש סימו כזה של שמש והוא לא מחמם ,דבר ששמתי לב זה שהחלק האחורי כלומר המנוע שנמצא בחוץ לא עובד כאשר המזגן מופעל ....בקיץ המזגן עבד על קור וחורף שעבר על חום אחשב אני לא מצליח להפעיל אותו עזרה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אין מילים בפי... פשוט אין מילים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by klayton,

X Factor Philippines 2012 - Osang

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://sg.vr-zone.com/?i=3716 100 תמונות שפשוט הייתי חייב..במיוחד היפניות/סיניות של ATI...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by smdsjd,

מישהו נסע באונייה הזאת? מצאתי את זהף http://www.facebook.com/event.php?eid=119412058099788 1000 ש"ח כולל יהל כולל שחר חסון ובנוסף לזה איה נאפה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. צריך המלצות למזגן לחדר קטן... 1 כוח סוס יספיק... מה אתם אומרים? הוא צריך להיות קטן ושקט... בחדר קטן מאוד (9 מטר מרובע)...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. ביום שישי, שילשום, שמעתי בשעה 1 בלילה בערך ברדיו (באוטו) שיר שאהבתי מאד מאד אך לא קלטתי את שמו. קרה לכם פעם ששמעתם שיר מסויים איפשהו ונורא אהבתם אותו אך לא הצלחתם לזיכור את שמו וחיפשתם אחריו נואשות? (או שזה רק אני..) ובכן לי זה קרה! השיר בהחלט איך נאמר.. ריגש אותי.. אני יפרט את כל הפרטית המעטים שאני זוכר: זה היה ביום שישי, שילשום, בתחנה 99 בסביבות השעה 1 בלילה (אם זה עוזר למישהו) השיר היה צעקני כזה הוא לא היה שקט! ואם איני טועה רק בנות שרו בו עכשיו אם זיכרוני אינו מטעה בי היה בשיר מעין פיזמון שכזה.. מילים מילים מילים -היי היי היי- ואחר כך זה הישתנה ל פעמיים -היי היי- ה- *היי* הוא לא ההיי שאנחנו אומרים אחד לשני, אם הייתי יודע איך לנקד (אין לי WORD או משה…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by julbo,

ראיתי את ה"מושג" הזה מספר פעמים במספר פורומים ולא בדיוק הבנתי. סורי לא באמת ידעתי איפה לפתוח את התרד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים