עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kinggil,

חג חנוכה שמח

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by ofirr,

חג חנוכה שמח לכולנו. כי באנו חושך לגרש. תהנו, תאכלו סופגניות ולביבות, תהנו מהיופי של החנוכייה והנרות הדולקים ותהנו שוב. לא כל יום חג, אז תנצלו. :alcoholic:

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by Milk-Inc,

חג שמח!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

שמתי לב שאף אחד לא רשם את זה פה, והתאריך כבר ה12\1, אז חג חנוכה שמח! לכל משתמשי הפורום, תאכלו הרבה סופגניות, ולסיום שמן מקפץ:

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן....... סוף סוף חופש יותר ארוך מיומיים........ מי בונה סוכה? מי יביא תמונות מהסוכה שלו? מה אתם עושים בסוכות? ואיך תשרדו עד לחנוכה?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

תהנו מהחופשה!

7. Started by kfirlion,

רק רציתי להגיד חג שמח, ושהמזל יופיע בדרכנו... :nutty: עריכה: Core 2 Duo למתנת חג, זה נשמע טוב... הלוואי וזה יהיה ככה (זה פשוט בר מזל אם ילד בישראל יקבל דבר כזה בימים אלו)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by OR007,

תהנו בחג - על האש,במסיבות ואיפה שלא תהיו ! חג שמח לכולכם, כן כן אני יודע שקצת מאוחר אבל לא נורא ! :jump: :hi: עריכה - אל תשכחו להגיד איפה ביליתם את הערב, אני אישית עכשיו זז למסיבה בפארק הירקון !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by The Grey Matter,

רציתי לאחל לכולכם יום עצמאות שמח( ושקט). והלוואי שנהיה קהילת הומרה הכי גדולה במזה"ת (אולי אחר כך גם העולם). רשמו את איחוליכם למדינה בהמשך הת'ראד.

10. שלום לכלל גולשי HWzone. אני והצוות רצינו לאחל לכם חג פורים שמח בעיקר לאור החשיבות הגדולה במיוחד של החג הזה כלפינו אישית. חג פורים מייצג את חלומו של כל מודר, פפשוט מהסיבה שזה החג היחידי בו עושים מודינג גם לבני אדם. ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

[move]חג שמח חברים!!![/move] נו אז למה אתם מתחפשים?

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by ONKYO,

חג פורים שמח לכל חברי הפורום ולכל בית ישראל! הלוואי שהחג יעבור בשלום בשלווה ובשמחה מרובה. תתחפשו, תהנו, ומי שעדיין בבית ספר, זרקו ביצים איפה שיש את הריקודים... ;D תבלו במסיבות האיכותיות שיש אני אישית מתחפש לכיפה אדומה ;D (עם סלסלה, גרביונים וכל מה שנלווה...) בקיצור חג שמח :saint:

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by Milk-Inc,

אני מאחל לכל חברי הפורום חג שמח, ושתהנו מהחג! ד.א - יש משהו מיוחד שאתם עושים בחג?....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eli_a2006,

חג שמח לכל הפורום המדהים הזה אוהב את כולכם :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by Fighter,

חג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by askme,

או איך שבא לכם ! רק חג שמח ! העיקר שיעבור בשימחה ונחת וכל הישועות, לכל הגולשים הקבועים והמזדמנים ולכל עם ישראל וגם אזרחי ישראל. עם מצות ועם פיתות וכל מי שמה ואיך שנראה לו. כל הישועות !

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, שיהיה לכם חג שמח וארוחת ליל סדר טעימה-בתיאבון!!!! בכל מקרה אני לא יהיה עם משפחתי בליל הסדר כי אני הולך לעבוד בבית מלון דן פנורמה ששם אני ירוויח 38 ש"ח לשעה, שווה מאוד!!! ;D אז חג שמח! :xyxthumbs: :yelclap:

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Proww,

חג שמח לכל גולשי פורום HWzone! תאכלו הרבה מאכלי גבינה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by Ewingum,

חג שבועות שמח לכל בית ישראל בכלל וקהילת HWZone בפרט! תהנו מכל העוגות גבינה שיש כי זה טעים ולכבוד החג -> שמנמן מקפץ מגבינה:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

שהשנה הזאת תהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מהשנה הקודמת,שיהיה כבר שקט בארץ הזאת,שנה מוצלחת בלימודים,בעבודה,בצבא. וחג שמח . ממני אסף.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by waizman,

חג חנוכה שמח לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם! מקווה שתהנו בחופש 8) :dance: נ.ב. יש דמי חנוכה, נכון? אני לא מתבלבל עם איזה חג אחר?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by bykeking,

שיהיה לכולנו חג שמח ומלא סופגניות (אבל לא יותר מדי)!!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by tnt studios,

לא מאמין שעדיין לא פתחו על זה תר'ד.... אז: חג שמח לכולם! ;D :alcoholic: :gorgeous: :ylsuper: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 72 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by idofr,

זהוווו יצאתי באמת לחופש אין יותר השלמות אין כלום ממחר אני באמת בחופש (well... לא באמת כאילו יש מלא דברים ללמוד אבל זה כבר יהיה בבית) בכול מיקרה רק רציתי להגיד לכולם חג שמח וחופש מהנה!!

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by RayZ,

פסח שמח! אני לא מתכוון להרבות במילים מכוון שאין לי ממש מה לומר,חוץ ממה שאמרתי שורה אחת למעלה. : אני בעיקרון יוצא בכל יום למקום אחר,אני לא אבזבז את פסח בבית.. ואני מקווה שגם אתם לא בקיצור, בואו נצטט מלמעלה, למי שלא קורא משפטים של שתי מילים (כמוני,למשל? : ) חג פסח שמח וכשר שיהיה לכל קהילת HWzone נ.ב ,בבקשה אל תגרמו לנעילת הת'רד ע"י ספאם.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.