עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Funkyzord,

אני מקווה שהמשחק לא יהיה כמו האלבום החדש שלהם :-X http://www.gamershell.com/download_2406.shtml נראה חמוד

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. www.new7wonders.com/ ים המלח יכול להפוך לאחד משבעת פלאי עולם הטבע החדשים. צריך לבחור שבעה מועמדים, אבל בכל מקרה, תצביעו

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בקשר לאר קלי, הורדתי את: burn it up fiesta giggilo hotel i believe i can fly slow wind remix - מומלץ מאוד (: world's greatest thats that ignition והם ממש אחלה, על איזה עוד אתם ממליצים? ובקשר לרמיקסים של שירי היפהופ, הכוונה לגרסאות יותר קצביות אבל שעדיין נותן את הסגנון של ההיפהופ, ה SLOW WIND REMIX הוא דוגמא מצויינת כי מצד אחד הם שמרו על האיכות של השיר, מצד שני הקפיצו אותו הרבה יותר בקטע של המיקס... תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. נערך

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. דיי הבטן כואבת לי כבר... הכי קרע אותי הראפ בסוף עם הפיספוסים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by adiabargil,

שלום רב בעיקבות הרצון לשפר את האנגלית אני מחפש אתרים יחסית דומים לזה שיהיו באנגלית לקרוא כתבות בכל מה שנוגע לטכנולוגיה עדיפות לאתרים שיכולים לתת התראות בדפדפן. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by saar4422,

איך היא : http://www.emodels-il.com/dugmaniyot/viewtopic.php?f=3&t=88 ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אחרי מילוי הפרטים כתוב שביטלו את הכרטיס קשר ואשר את כרטיס האשראי או החיוב שלי ביטלנו את האפשרות להשתמש בכרטיס זה ב-PayPal‏. תוכל להוסיף כרטיס אחר. אם עדיין תרצה להשתמש בכרטיס זה באמצעות PayPal, שלח לנו מספר מסמכים. איך אני מחדש את החשבון ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by raiman1,

??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

>

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by approx,

יש לי שאלה די פשוטה איפה אני יכול לצפות במישחקים של הליגות האלה באינטרנט ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by scylla,

שלום לכולם אני כרגע נמצא בתאילנד ועתיד לסיים את הטיול עוד כשבועיים בבנגקוק. אני מתלבט האם לקנות כאן מחשב או לפחות חלקים כמו מעבד לוח זכרונות וכו' על מנת לחסוך. השאלה עד כמה זה אמין וכמה זה חוסך. שמעתי שיש קניון (פנטיפ פלזה) רק למחשבים. המחשב המיועד הינו לשימוש משרדי בלבד , מוזיקה וסרטים וכו'. יש לציין שאין צורך בציוד היקפי בכלל וגם לא בהארדיסק. תודה מראש, אופיר.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by R0ck,

והפעם תורו של הלבן. מצאו מהלך שלא מכריז מט לשחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yoav9,

מה יותר טוב? קרב בין ענקים! מי ישלוט! מי ינצח, אתם תקבעו!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. למישהו יש מושג איך עובדת הטכנולוגיה הזאת ? הולכים עם הכרטיס המקודד למכונה ומשלמים את החניה איך אחר-כך המחסום יודע לזהות את זה ולהתרומם אוטומטית מבלי שמכניסים לו את הכרטיס ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by r1plet,

ובכן אני לומד כרגע בי"ב, ולקראת השירות הסדיר רציתי ליישר קו לגבי כמה נקודות: אני בן יחיד עם אמא גרושה, ואבא שבקרוב חוזר לגור בחו"ל לתקופת זמן ממושכת, אמא שלי לא הולכת לחתום לי על שירות קרבי ואני לא מתכוון ללחוץ. הגישה שלי היא די פשוטה - אם לא מדובר בתפקיד קרבי מעניין ובעל ערך אני לא מעוניין להשקיע במערכת הרקובה הזאת ששמה צה"ל אף טיפה מעבר למה שאתחייב להשקיע מעצמי ומזמני. הפרופיל שלי הוא 97+סעיף ראייה (2-), אני לומד בכיתה מדעית, מרחיב 4 יח"ל מתמטיקה, 5 יח"ל אנגלית, 5 יח"ל ביולוגיה ו5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה. (אני לא סובל את החומר המועבר בבית הספר ובבגרות במחשבים ואלקטרוניקה למרות ההתעניינות שלי בחומרה). בצו הראשון דיווחתי על המצב שלי בדיוק כמו שהוא, כלומר לא הגזמתי ולא הפכ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! היום קיבלתי בדואר מכתב מחיל הים, זימון למיונים לגדנ"ע חובלים בתל השומר. אני אשמח לדעת מה יהיה ביום הזה, אילו מבחנים, כמה טיפים וכד' תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. השביתה בבתי הספר התיכוניים ובמוסדות להשכלה גבוהה ממשיכה יום נוסף. ארגון המורים העל-יסודיים ישבית את הלימודים גם הבוקר (יום ה') ו-650 אלף תלמידי כיתות ז'-י"ב ימשיכו את חופשת הפסח הארוכה. עם זאת מיום שישי יתחדשו הלימודים עד שני, לקראת טקסי יום הזכרון לשואה ולגבורה. במקביל, הודיעו נציגי ארגוני הסטודנטים כי השביתה במוסדות להשכלה גבוהה תימשך. איזה באסה צריכים לחזור מחר לפחות היו עושים גשר ליום ראשון :'( מקור:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386910,00.html

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shalem1996,

היי, בקרוב בעזרת ה' אני עובר דירה ויהיה לי חדר גדול יותר ממה שעכשיו ורציתי לשאול מה עדיף 1. שולחן פינתי או שולחן רגיל? אם אפשר חוות דעת של אנשים שיש להם אז יתרונות וחסרונות2. אם פינתי אז עם כוורת למעלה? או בלי כלום?השולחן ישמש אותי למחשב נייד ולהכנת שיעורי בית.תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by igalln,

hey I'm thinking about buying that phone although its a bit expensive, do u guys think its a good idea to buy this phone ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by SinMaker,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by liram21,

שלום לכולם, אני בן 16, החלטתי שבשנה הבאה אני נכנס לאחד הקורסים של ומשם להמשיך (כבר הוצע לי בכמה וכמה מכללות). אבל בינתיים אני לומד לבד, רואה איך זה ומשם כבר נראה לאן זה ילך(אם אני יאהב או לא). ברשותי ספר של מייקרוסופט: MCITP 70-647 Second Edition אבל אני מחפש ספר של סיסקו שעוסק ב- CCNA (במידה וקיים). אשמח לקבל מכם עזרה, זה ממש חשוב לי (:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by frenzy,

אוקיי...אז ככה, לאור הכוסון שלנו בעל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני [בקיצור, אשכנזי יפה ] שפע ברכות ואיחולים, או בקיצור: מזל טוב ענקי אחי!! ;D שיהיה לך עד 130 שנה [ממתי 120 מספיקים?!] של אושר, עושר, אהבה ובריאות! מי יתן ותעבור טסט ראשון (ובדרך תדרוס כמה זקנות ) תהיה לך מכונית שתוכל לסגור 180 קמ"ש (סתם פיג'ו 206CC של כוסיות ) תכיר איזה אשכנזיה חמודה ובעלת חזה שופע, ותקים איתה משפחה אשכנזית מסורתית ;D בקיצור, אני לא טוב בברכות, כל זה החל מזה שרציתי לאחל לך מזל טוב, וכתבתי לך כאן חיבור בע"פ בהבעה, לא משנה, כוונתי עדיין קיימת, ויומולדתך עדיין לא נגמרת אז תחגוג אותו בצורה הטובה ביותר ורק תהנה, כי יום כזה, קיים רק פעם בשנה, אז בנימה אופטימית זאת אסיים, …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by DXT,

העיתון "ידיעות אחרונות" דיווח בגיליון סוף השבוע שלו על מצוקה קשה בסוריה: הנשיא אסד לא עונה לציפיות, לא פותר את בעיות הכלכלה, "מחמם" את הגזרה הלבנונית מול ישראל... והכל בגלל קונסולת ה-Playstation 2. מתברר כי הנשיא הסורי מכור לקונסולה של סוני ומבלה שעות רבות מדי יום סגור בחדרו, כשהוא עסוק בלחימה במשחקי "מכות" שונים. למעשה, ע"פ העיתון הנשיא אסד שקוע כל כך במשחקים, עד שנתן הוראה לעוזריו לא להפריע לו בשום מחיר בעת שהוא משחק בקונסולה, גם אם המתקשר הוא מנהיג מדינה אחרת. "לא עכשיו", הם אומרים. "הנשיא עסוק". למרות שידיעה זו נשמעת כאילו הומצאה כמתיחת "01 באפריל", הרי שמדובר בסיפור אמיתי ומשעשע ביותר. אולם לא נוכל לסיים ידיעה משעשעת כל כך ללא חיוך רחב: לכן, נספר לכם רק כי בעקבות ה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים