עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעתי שnasa הולכים להוציא גירסה חדשה ואיכותית של הנחיתה של אפולו 11 ,למישהוא יש מושג איפה אני יכול ליראות את זה . (אל תירשמו לי "גוגל הוא חבר שלך" ,כי בגוגל מה שזה מראה זה המרות שאנשים עשו בבית ,יענו fan made ).

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  2. חוצפה! תקראו את התגובות>> "הילדון הזה מקומו בhwzone, שם הוא יוכל לאונן כמה שהוא ירצה עם בני גילו הטיפשים (שימו לב, אני אומר שהוא יוכל עם בני גילו הטיפשים ולא שכל בני גילו טיפשים) העדיף לא ללמוד ולא לשנות את התנהגותו." http://forum.mac-it.co.il/single_view.php?id=25797&gid=25786 גועל נפש

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני שיהו בכלל תגובות או משהו אני לא איז גזען או משהו כזה רק פשוט רציתי להראות משהו מדהים שהצליחו לעשותת , אולי זה לא פעם ראשונה ,, אבל זה פעם ראשונה שאני ראיתי http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9dbc5564476c.jpg http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9daf5550d6f4.jpg

• 62 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. http://www.file2host.com/207244 זה הלינק תפתחו רק במדיה פלייר זה שיר דיי מוכר אני חושב

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. אנשים היה אתר באנגלית( שחכתי את הכתובת שלו,אבל אני בטוח שהוא קיים גם עכשיו) שמעדכן חדשות כל כמה דקות.כאילו זה אתר שלוקח כותרות מהרבה מאוד אתרים ושם אותם ביחד באתר שלו ואם אתה לוחץ על הכותרת של הידיעה הוא מוביל אותך לאתר המקור של הכותרת. אני זוכר שזה היה נוח מאוד ותמיד בדקתי שם חדשות ספורט. אם אני לא טועה הסיומת שלו גם הייתה co.uk מישהו זוכר או מכיר תאתר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by shimon956,

http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  7. http://hellsgate.online.ee/~mait/fahrschule.swf חברה זה פחות או יותר מה שקורא במדינה שלנו דרך אגב מי שלא מצליח לפתוח את הלינק אז צריך לסמן את כולו להעתיק ואז לעשות paste לתוך האקספלורר

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by CaTaLuNy,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה,אבל לא מצאתי פורום אחר. קניתי היום DVD,ואין לי מושג מה צריך עכשיו לעשות כדי לראות סרט. יש לי כמה סרטים במחשב בפורמט AVI.חברה מה אני צריך לעשות?פשוט לצרוב אותו על דיסק?(אם כן במהירות הכי נמוכה?)או שאני צריך להפוך אותו לפורמט אחר? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  9. עלילה:- על משפחה שעוברת בית (אמא ושני בנים) הילד הקטן הוא משחק טניס והגדול הוא בקולג בהתחלה הוא שיחק פוטבול והיה איזה קטע שהוא רב מקות וזה התפרסם היוטוב וכך במקום החדש שהם עברו ישר זיהו אותו ומסתבר שבמקום החדש יש קטע כזה ללכת מכות (ברמה חובבנית) ברחוב..-ויש איזה שחצן שהוא דפק מכות לנער הקולג'(מהמשפחה ההיא..-הוא הדמות המרכזית) אגב השחצן והדמות המרכזית הם מאותו קולג' וכמובן יש גם בחורה בסיפור (אבל זה פחות חשוב..) במשך הסרט הדמות המרכזית מתאמנת כדי לנקום בשחצן... בבקשה מי שמשער שהוא יודע מה שם הסרט שיגיב...בבקשה תגיבו... :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  10. http://www.putfile.com/media.php?n=fights כול אחד יותר אפס מהשני

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  11. העתקתי את ההודעה שהיא פתחה פ"תפוז": ערב טוב. כמו שאמרתי בכותרת, היום בבוקר נקראתי אל רופא היחידה שלי שאמר לי שהבדיקות דם שעשיתי חיוביות לצליאק. כמובן שאני גם נפגשת עם רופא גסטרו בשבוע הבא, אבל כרגע זה לא משנה. מה עוד- שהרופא יידע אותי שעד לפני חודש, צליאק גם היה משחרר אותי מהצבא, אבל החוקים השתנו. איך לא עלו על זה בבדיקות דם/DNA שעשו לי בגיוס? לא יודעת. ניחא. תביעות משפטיות יגיעו בהמשך. וכצפוי, יש לי הרבה שאלות.... נתחיל ברעיון שבתכל'ס הכי מלחיץ אותי- אני באמת לא יכולה יותר לאכול פיצה...? (אני יודעת שזה מפגר, אבל האוכל שאני הולכת להפסיד זה הדבר הראשון שעלה לי לראש) אני מניחה שהשאלה האמיתית היא, עד כמה זה הולך להשפיע לי עכשיו על האכילה ועל אורח החיים באופן כללי? תודה מראש.…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חבר'ה. יש לי, או יותר נכון, לחברה שלי בעיה: היא שותה אלכוהול, ומעשנת סגריות על בטן ריקה - למנוע את ההרגלים האלה אי אפשר - אני לא איזה דיקטטור, אם זה מה שהיא אוהבת לעשות, שיהיה לה בכיף - אבל ניסיתי לשכנע אותה לאכול משהו לפני, אבל היא פשוט לא רוצה! היא אומרת שלא בא לה לאכול, כמעט אף פעם - אין לה את החשק. התברר לי שהיא סבלה בעבר מאנורקסיה, ולכן כנראה זה קורה. שתייה ועישון מזיקים בכל מקרה, אבל על בטן ריקה - פי כמה. אנא, תייעצו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה, אני אובד עצות... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  13. שלחתי קורות חיים במייל לאיזה שהוא חברה והחברה מחזירה לי במייל תשובה ככה : תזהר שאנחנו לא נתבע אותך על דואר זבל . תגידו האנשים השתגעו ? משליחת קורות חיים כבר עשו אותי פושע , למי אני פונה בנושא הזה להגנה מפני אותה חברה ? עיזרו לי בבקשה :s05:

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. לפני כמה ימים שמעתי על תפיסתו של מנהיג RAZOR והיום שמעתי שתבעו את EDONKEY ולפני כמה חודשים תבעו את KAZAA שאלו בעצם ראש הפיראטיות לפי הידוע לי. האם דבר זה מסמל שהRIAA ילחמו עד הסוף וקץ הפיראטיות מגיע? :-\ אני בטוח שדבר זה לא ישמח הרבה אנשים כאן ובכלל בעולם. מקווה שלא עברתי על כללי הפורום!

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  15. ברצוני לרכוש משם בזמן האחרון כרטיס מסך... והייתי רוצה לדעת האם החנות אמינה, טובה?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  16. חברה אני רוצה לקנות לאמא שלי תנור אפיה מאיזה מכרז על איזה תנור אתם ממליצים????? וגם על איזה מכרז??? ;D

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Milk-Inc,

תגידו לי את שמות הדמויות: 1) יורש העצר של גונדור , קוראים לו גם הצעדן. 2) אחייניתו של מלך רוהן, ומאוהבת בארגורן. 3) קוסם רב עוצמה, שנלחם בסאורון. 4) נושא הטבעת, וצריך להשמיד אותה. 5) אהובתו האלפית של ארגורן. 6) עוזר לסם ופרודו, אבל בעצם רוצה את הטבעת לעצמו תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by PCguy,

אני רוצה לדעת איזה רשת חנויות מחשבים היא הכי אמינה לדעתכם ואיזו הכי זולה לדעתכם תתיחסו בבקשה רק לחנויות עם לפחות 3 סניפים תגידו לי מה הבעיה שלכם ניכנסו כבר 17 איש ואף אחד לא טורח להגיב?? מה כואב לכם באצבעות? יאללה תתחילו לפרגן צאו מהאדישות מה יש כבר אי אפשר לעזור יותר?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  19. בכותרת.... אה...כמובן בחינם... ממש תודה(זה לאתר של היחידה במחשבים...) איתן

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  20. יש לי עבודה להיסטוריה להגיש ביום שישי בעוד יומיים אז הזמן עוד קריטי. העבודה היא על: הטלפון. אז מה שאני עושה זה אני מביא פנל של הפלאפון שלי, שם בתצוגה את התמונה של אלכסנדר גרהם. אוקיי הכול טוב, אבל חשבתי להוסיף נורה או משהו שיאיר את המקשים כזה.. יש לכם רעיונות למה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הסרטון היה עם ג'ים קארי אני זוכר שהיה דיי צעיר שהוא עם עוד 2 באוטו והם הולכים למסיבות "לתפוס" בנות. לבסוף הם הולכים לזקנות, זה קרע אותי יש למישהו את הקישור? תודה!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by ben060,

אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.