עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, קיבלתי טלפון מחברת ישראכט ,והודיעו לי שהגיע לסניף הבנק שלי כרטיס "שהזמנתי" למרות שלא הזמנתי שום דבר. שאלתי את אימי אם דרכה הזמינו את הכרטיס , והיא נזכרה שהיא הייתה בבנק (אני והיא אותו סניף) אחת הפקידות הציע לה להזמין כרטיס ישראכרט לה ולי והחתימה אותה על טופס. האם מותר להם להזמין כרטיס בלי לשאול אותי בכלל ,ללא חתימתי? ד"א אני חייל אם זה משנה במשהו. אשמח לתגובות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Avi Levin,

אהלן, יש לי שאלה לגבי לייזר אדום עם המפרט הבא- 5mW 650nm השאלה שלי היא האם זה אותו לייזר כמו הלייזרים ב-2 ש"ח בקיוסק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם החלטתי שאני רוצה ללמוד, אבל לא החלטתי מה ללמוד. מה שכן אני יודע שאני רוצה הנדסאי(כי אין לי הרבה ברירות), בתחום ההייטק שמעניין אותי, יש לי ידע במחשבים וגם עובד במפעל שכזה. חשבתי בהתחלה ללמוד הנדסאי תוכנה, מכיוון שיש לי רקע במחשבים, אבל לאחר בירורים עם חברים הבנתי שזה משעמם ואין הרבה ביקוש בארץ. הכיוונים האפשריים הם: תעשייה וניהול,אלקטרוניקה-מחשבים,אלקטרוניקה רגיל,הנדסאי מכונות ,הנדסאי תהליכי ייצור והנדסאי תוכנה אני מתלבט ומנסה לבחור בקפידה במקצוע שיש בו תועלת ויניב לי משכורת יפה בעתיד וכמובן שיהיה לו ביקוש. בתודה מראש לכולם מחכה להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by NOSTREDAMUS,

אני הולך לישון וקם לי מחר ליום של 4.5 שעות רצופות של מבחני מגן במתמטיקה (4 יח"ל) ומאחל לכולכם לילה טוב ואיכותי (קרדיטט לשגיא) וסופ"ש מהנה, לילה טוב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Kurt,

סוף סוף מכל הזבל שיש בטלויזיה יוצא סדרה איכותית כזאת עם עלילה עם דמויות והכי חשוב עם ישראליות. אחרי 2 פרקים אני יכול בוודאות לומר שזו לא עוד סתם סדרת דרמה אלא משהו ברמה. מה שמעניין שבגיל 50+ ההורמונים של פרנקו עדיין משתוללים ;D

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by oren,

היום שרפתי כל כך הרבה דלק לחינם!! נסעתי ל"אליטל" (בבצרה) לקנות נעליים, לא מצאתי משהו מעניין... אח"כ נסעתי לנתניה, הסתובבתי בין כמה חנויות - יבש! אח"כ לפרדסיה - אין משהו מעניין!! חשבתי שאולי כדאי שאני אחפש נעליים ברשת, ואז אחפש חנות שמוכרת אותן... תוכלו להמליץ על אתרים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלןם! אני מחפשת חידות מגניבות על מחשבים בכללי אם זה על מערכות הפעלה, חומרה או כל מיני דברים מגניבים עם חרוזים או בלי מי שיוכל לעזור לי אני אשמח מאוד:] תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by התנין,

מה זה לפטם אווזים ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אוקי הכותרת לא אומרת הכל. יש לי PS2, ואני יכול לקנות מחשב של 5000 ש"ח שזה המון, אבל הקטע שאני מתלבט אם למכור את הPS2 ולקנות מחשב או להשאיר את ה PS2. למה ההתלבטות? מכיוון שיש משחק שעומד לצאת SvR 2008 ושמעתי שהוא הולך להיות פצצה וחבל לי לוותר ואחר כך לומר: חבל שלא השארתי את ה PS2. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני רוצה לצפות בסרט דרך נגן זה כי יש לי כרטיס קול שתומך ב Dolby Hedphone והנגן הזה תומך במקודד אבל הנגן הזה לא מפעיל כתוביות לא מובנות יש דרך להפעיל כתוביות דרך נגן זה ? חיפשתי הרבה זמן מידע על זה באינטרנט לא מצאתי כלום האפשרות היחידה שאין מצב שאני יעשה אותה היא להדביק כתוביות לסרט דרך תוכנה אבל זה לוקח הרבה זמן במיוחד לסרטים BluRay x264 720p-1080p יש דרך אחרת אולי תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הייתכן שהעיבוד הקולנועי עבור סדרת משחקי המובייל הנודעת יהיה הפתעה איכותית? לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בטריילר-הראשון-של-הגירסה-הקולנועי/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום! הציעו לי עבודה בתור אחראי בסיסי נתונים.. רצו מישהו עם רקע קל בתכנות... הבעיה שאין לי מושג מה זה אומר "אחראי בסיס נתונים". השאלה שלי מה זה התפקיד הזה? האם זה DBA? ומה השכר הממוצע ?(כדי שאדע כמה לדרוש)... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by abr328,

שלום רב, בעת ניסיון פריצה לדירתו של בני פרקו הפורצים את פס המתכת שבתחתית הדלת וכנראה זרקו אתו. האם ניתן ללא הזמנת מומחה להשיג את הפס שחסר ולהתקין אותו? בתודה ראש אברהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yogev_23,

מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

יש לי טלויזיה מסוג Hyundai וניסיתי להתאים את השלט של HOT לטלויזיה אך ללא הצלחה, ניסיתי בכמה שיטות 1.לפי הקוד שהוא 238 2.סריקה ידנית אם למישהו יש רעיון אחר או קודים שירשום אותם. תודה

16. אז ככה השאלה היא: מי זה? http://e-noar.tau.ac.il/volymp2006/html_version_bet/html_version_bet/www.nndb.com/people/089/000027008/walt-disney.jpg ומה הקשר שלו אל הדמות הזו: http://e-noar.tau.ac.il/volymp2006/html_version_bet/html_version_bet/www.newlaunches.com/entry_images/070605/mickey_mouse.jpg תודה לכל מי שיעזור לי, זה חשוב מאודדדד

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ran B,

קודם כל לא ידעתי אם לציין את זה בפורום אינטרנט ורשתות או אולי בגרפיקה (כרטיסי מסך), כי הבעיה קשורה ככל הנראה לשינהם, לכן העדפתי בכללי ומשם אבקש מין המנהלים לעשות את שיקול הדעת ולהעביר את הנושא. סליחה על הבלאגן מראש. אז לאחר ששנים לא נגעתי במשחק CS 1.5/1.6 יצא לי לשחק קצת בחודש האחרון, וראיתי שהפינג שלי גבוהה מתמיד! יש לי אינטרנט 1.5MB של אינטרנט זהב, ואני לא מריץ קאזה/אימיול וכדומה. יש לי 1GB ראם וכרטיס מסך XFX גיפורס 6600GT. הFPS שלי על 99-100 אך בכל פעם שהסיבוב מתחיל, או שנגיד יש פיצוף גדול אני שם לב שהFPS משום מה יורד לשניות ספורות(ובגיפורס 4 הישן שלי הוא רץ יותר חלק) וכמו כן הפינג עולה ל200+. לרוב הפינג שלי הוא 100+ לפעמים לכמה זמן 30-60 וזמנים של יריות שלי א…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Merrymoon,

רציתם פעם להגיע מניו-יורק ללונדון? בקשו מסלול מגוגל. 1. כנסו לגוגל. 2. פתחו "מפות". 3. כנסו ל"get directions". 4. הקישו את המסלול ניו-יורק > לונדון 5. ראו סעיף 24 ותחשבו היטב. ;D

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MasterDK,

לשיראל הרי יש את טילי חץ, פטריות ואת מערכת הלייזר נאוטילוס אז למה לא מורידים את הטילים האירניים/סוריים כל עוד הם באוויר?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by HunterVee,

מה דעתכם על הסרטים הקודמים בסידרה (SAW I ו-SAW II)? מה אתם מצפים מסרט זה (אם בכלל)? ועוד דעות שלכם יתקבלו בשימחה ;D האתר הרשמ של הסרט (כולל טריילר) : www.saw3.com

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ben060,

מאחר ויצא המטבע של השני שקל

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שנה 1-> 289 ש"ח שנה 2-> 297 ש"ח זה כולל טלפון 3 ממרים של הוט עם 70 ערוצים אינטרנט 2.5 מגה עם upload של 250KBS וראווטר+ התקנה 99 יש אולי אפשרות לקנות ראווטר ולהתקין לבד וזה יצא יותר משתלם? בגדול כל ההצעה הזאת זה מחיר נורמלי או מוגזם? נראה לכם שאני יכול לסחוט מהם איזה ממיר Megic או HD?או אוליי מהירות אינטרנט יותר גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shmelo,

http://www.youtube.com/watch?v=aQZ8fmuBalI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=wINZ8jcbMfU&feature=related

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש הדום לרגליים- ולמי שלא יודע, הדום זה פשוט מעמד בשפה נורמאלית (כנראה) אני מחפש הדום כזה שמיועד לשים עליו את ה"סוליה" של הרגל (לא את השוק...), בלי מסז'ים וכל מיני חרטא, וכמה שיותר גבוה. מחיר עד 300 ש"ח, נגיד... אם יש משהו טוב ב-400 גם אפשר... מצאתי כמה דברים אבל אני צריך פרטים עליהם- אני מתכוון להתקשר מחר לחנויות ולברר, אבל אשמח להתיעץ עם מישהו עם ניסיון... 1. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=787 כנראה זה מתאים מבחינת הגובה, אבל אני לא בטוח לגבי זה שהוא רק ממתכת... אני חושב שאם אני ארצה להשעין את הקרסוליים על זה זה יכאב... 2. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=778 נראה איכותי, אבל אני לא בטוח בגלל הגובה... נראה נמוך…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

עכשיו שמתי לב, שאיפה שאמורים ליהיות מספר התגובות שלי, כתוב leet(מצורפת תמונה) וזה לא רק בפרופיל אלה בכל הפורומים למה זה, ומה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.