כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לחמאס יש X אנשים ו-X רכוש. למה לא פשוט מפגיזים את ***כל*** הרכוש שלהם מכל סוג (ואם זה בבניינים עם מה שמכונה "חפים מפשע" להגיד להם להתפנות לפני, ושיבקשו פיצויים מהחמאס) ו***כל*** פעיל שלהם מכל דרג מחסלים מהאויר וסלמאת. אפשר תוך מספר שבועות לגמור את כל הסיפור הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום תגידו...אתם שמים לב להבדל משמעותי בין גרסאות 64 ביט ל32 של VLC ו-winrar?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משחק שהיינו משחקים במכונות וידאו של פעם, בוא נאמר לפני 20 שנה בערך. זה משחק מכות בסטייל STREET OF RAGE. ממה שאני זוכר היה מן קטע במשחק שאתה על משאית נוסעת ויש לך אוייב שיש לו מסור חשמלי עגול שהוא מנסה לחתוך אותך ופוגע ברצפה. מעבר לזה אני לא זוכר כלום. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הכוונה היא למתח הזה http://www.sale-market.co.il/image/users/197616/detail/big/3851560-7226.jpg רציתי לדעת למי שיש ניסיון איתו, האם משקוף של דלת באמת יכול להחזיק אותו כמו שצריך? הוא לא זז באמצע? הוא לא יכול להוות סכנה כלשהי? המשקוף לא יכול להישבר? הוא לא מוציא צבע? אני מודע למתח ששמים בין שני קירות, אבל בכוונה אני שואל על הדגם הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום אחותי שאלה אותי שאלה שלא ידעתי לענות עליה אולי מישהו פה יכול... שאלתי חברים שלי בבית ספר יש כאלה שאומרים כן ויש כאלה שאומרים לא... השאלה היא "אם קוראים להומו סטרייט הוא יעלב?"
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אמרו לי למצאו מידע על גיפ של פורד שלא נפוץ בארץ הגיפ או פחות לשטח או יותר יוקרתי השם שלו זה אקסקורס משהו דומה לזה לבד לא מצאתי מידע עליו או תמונה אז אם מישהו מכיר או יודע עליו מידע שיכתוב תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במכונה לקיצוץ זקן (לא זקן אמיתי - זיפים ארוכים), שמתאימה גם לשפם ופיאות לחיים. אני לא רוצה לגלח לגמרי, אלא להשאיר זיפים קצרים (כמו של יום-יומיים). הדרישות שלי מהמכונה הן כדלהלן: * אלחוטית-נטענת (רצוי משך טעינה קצר, ומשך עבודה ארוך). * נוחה לשימוש (קטנה, קלת משקל, ומאפשרת עבודה מהירה). * נוחה לניקוי (באמצעות מים), ובלי צורך בשימון. * כוללת ראש בודד מתכוונן (בלי ראשים מתחלפים). למישהו יש המלצה לדגם מסויים? אשמח לקבל קישורים רלוונטיים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה מנייה כדאי להשקיע שיש אצלה ריווחיות גדולה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המון הצלחה בלימודים, בחיים ובכל התחומים הרבה בריאות אושר וכושר :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: תהנה !
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שטס בחורף לאירופה ולא יודע בדיוק איזה יעד לבחור...הוא מתכנן על גרמניה, צ'כיה והולנד בכללי אבל פתוח להצעות... הוא טס לשבועיים והוא גם רוצה לקנות כל מיני דברים אבל רוצה לדעת מה באירופה יותר זול מארה"ב ששווה לקנות (וגם כמובן יותר זול מבארץ), הארדיסק חיצוני? מחשב נייד? בגדים? אוכל מומלץ? מסעדות? אתרים ופסטיבלים טובים? אשמח לשמוע המלצות ליעדים בחורף, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע חזרתי משרפה שקרתה שתי בניינים מאיפה שאני גר (רחוב רוטשליד בתל אביב), השרפה פרצה בבית משרדים כנראה מקצר או פלילים, אבל לא על זה פתחתי את התרד. אלה בגלל תפקוד המשטרה בזמן האירוע. לאחר שהגיעו הכבאיות, הגיעו גם החלמאים בכחול. כמובן הם הגיעו עם שאגות סירנות, אבל לא בשביל להשליט סדר, אלה בשביל להסתכל על השרפה. מכוניות עוברות באדום מאחורי הגב שלהם בשביל לראות את השרפה, אבל הם בשלהם, הם לא רוצים להפסיד את כל האקשן, קטנועים נוסעים על המדרכות או על הכביש אבל נגד כיוון התנועה, והשוטרים אפילו לא ענידו עפעף. והשיא היה כאשר רוכב קטנוע מסכן החליק על הכביש (במהירות יחסית גבוהה) ונכנס ברמזור בחוזקה 10 מטר מאחורי השוטרים, לא קרה לרוכב משהו רציני, הוא קם ישר על רגליו, אבל לשוטרים לקח א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני לא יכול, ואתן לאבא שלי להשקיע במקומי. איך אני עושה זאת? אני רוצה להשקיע במשהו מסויים, לא לתת ליועץ שם לשחק עם הכסף
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרות "Prepare to be amaze" ועוד ..., קצת מזכירות לי קמפיין של סרט חדש. אולי מטריקס 3? :lol:
-
p.s. u will get this joke if you keep up with american politics and have some background info. about famous people WHY DID THE CHICKEN CROSS THE ROAD? BARACK OBAMA: -------------------- The chicken crossed the road because it was time for a CHANGE! The chicken wanted CHANGE! JOHN MC CAIN: ------------------- My friends, that chicken crossed the road because he recognized the need to engage in cooperation and dialogue with all the chickens on the other side of the road. HILLARY CLINTON: ---------------------- When I was First Lady, I personally helped that chicken to cross the road. This experience makes me uniquely qualified to ensure that every chicken in this country ge…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הת'רד הזה בא בתגובה לת'רד חסר הטעם (בלשון המעטה) של e-r-a-n המשועמם. אני לא אסתיר את דעותי הימניות: גם אני לא אוהב ערבים אך יש מרחק גדול בין זה לבין שימוש בפרובוקציה מגעילה כזו. יש לגנות את זה בתקיפות ולעשות טיפול שורש יסודי. גם לחופש הביטוי יש גבולות מסויימים. אני מבקש מאחראי פורום זה גם למחוק את הת'רד הגועלי הזה ולא רק לנעול אותו. בגלל דברים כאלו אנחנו נראים רע בדעת הקהל העולמית. ולך e-r-a-n: או שאתה ילד קטן ומפגר או שאתה סתם מפגר. תבחר לבד.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה השאלה היא: מי זה? http://e-noar.tau.ac.il/volymp2006/html_version_bet/html_version_bet/www.nndb.com/people/089/000027008/walt-disney.jpg ומה הקשר שלו אל הדמות הזו: http://e-noar.tau.ac.il/volymp2006/html_version_bet/html_version_bet/www.newlaunches.com/entry_images/070605/mickey_mouse.jpg תודה לכל מי שיעזור לי, זה חשוב מאודדדד
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר תקופה שאני רוצה להוציא כמה דברים בעניין אבל אין לי את היכולת לבטא הכל בצורה השלמה, אז כל פעם נמנעתי ועדיין כנראה שאני לא מספיק במקום לבטא הכל כמו שצריך אבל צריך להגיד משהו שיהיה. אני בא במגע יומיומי עם הציבור החרדי בתחום העבודה שלי כבר כמה שנים. מדובר בציבור שאפשר להכניס אותו לקטגוריה העצובה של נכה וחולה צורות הפעולה ההתנהגות והדיבור שמופיעות אצל החרדים יעוררו עצב וסלידה אצל כל אדם בריא בתחום החינוך ההורים לא פחות ואף יותר גרועים מהילדים אי אפשר לגשת להורה ולדבר איתו כמו בוגר היות ורואים תגובות זהות לאלו של הילדים, מדובר באוכלוסיה שסגורה בעולם צר ומצומצם, מקדשת את העוני והבערות. ועוד מתוך החולי שבו היא נמצאת חושבת עצמה לפסגת הקיום הראוי בעיוורונה ומנסה להנהיג. האוכלו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.hayashir.com/auctions/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו נתן לי את הלינק הבא, מצחיק בטירוף ! עשו את זה על STEAM אבל אני בטוח שזה גם תופס לפה HF http://images.webrivesud.com/post.htm
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי לזהות מי השחקנית שבתמונה? התמונה צולמה ממש במקרה דרך מצלמת אינטרנט ממסך (שידור דרך מדיה פלייר), ולא היה לי אמצעי אחר באותו רגע (אי אפשר לעשות פרינט סקרין). ידוע לי שהיא משחקת/מופיעה ב"בנות גילמור" בערוץ 10. זה שודר היום ב5:30 בצהריים, נרשם שם "בנות גילמור 5" (מכאן ניחשתי שמדובר בעונה 5 ?), ונרשם פרק 48 (רק שאין אחד כזה ב-TV.Com). כל החיפושים אחרי מידע נכשלו. תמונה שלה: http://img104.imageshack.us/img104/687/15mt1.jpg יש למישהו מושג מי השחקנית דרך התמונה? תודה וחג שמח לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2953343616&category=1469
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שחשבתי על זה הרבה, אני מעוניין בסיום התואר לעבור לאירופה. איך לתכנן את זה? לימוד שפה - יש תואר ראשון - יש (בסיום התואר אני עובר) אזרחות - גם יש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התייאשתי כבר השארתי פרטים ב 2 מקומות לא חזרו אלי .. השארתי פרטים למישו בטלפון לא חזר אליי .. אולי לחזור אליו לשאול אם יש משו ? ובכללי .. איפה אתם עובדים ? כמה שעות ביום ? כמה לשעה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-