כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום חברי הפורום אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל מרוב פורומים אני כבר לא יודע איפה לכתוב....אז באתי לפה כדי שלא יעיפו אותי לפורום אחר.. והנושא היום הוא : מה אנו עושים במחשב . האם מישהו חשב פעם למה אנו צריכים מחשב חזק?? מדוע צריך לרדוף אחרי הטכנולוגיה.לא אשקר ואודה שהודעה זו ניכתבה ממחשב אתלון 64....אבל במקביל גם יש לי מחשב אתלון XP.אבל השימושים שלי היום הם בעיקר סרטים ואינטרנט.דבר שגם אתלון XP יכול לעשות בלי שום בעיה. אם כך מדוע צריך לחדש כל חצי שנה את המחשב?? כאשר יש למשתמש מחשב בעוצמה של 1600 עד 2 גיגה למה לקנות חדש??.האם אנו כמשתמשים חייבים להכנע לדרישות השוק??? בסופו של דבר יצרני התוכנה \חומרה מכתיבים לנו מה לקנות.הרי גלישה היום אפשרית גם ממחשב עם עוצמה של 450 מ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמעוניין להודיע לי. ללא תשלום.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לרכב. אין לי מושג מה מחיר סביר לאופניים, אבל כמה שצריך אני אשלם (בגדר ה"סביר"). אני צריך אופניים גבוהות (אני מטר 87) למתחילים, אבל לא אופניים "ג'נריות" מגעילות שרואים בחנויות צעצועים זולות. משהו מחברה אמינה, שיהיה יפה גם כן, נוח , ועמיד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי לא להתקרב ל LEXMARK. אני בכיוון BROTHER 115C(לא יודע מה ההבדל בין 115C ל 115). או HP 380F. הHP קצת יותר יקרה והדיו שלה מזערי. מה אתם ממליצים בתווך מחירים עד 450 שח. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Aw97QQmPDpc אחד הקורעים... "את יצור קטן ולא סקסי" עלק... איזה איש מעורער נפשית חחחח אבל יש לו יציאות ממש מצחיקות מנחם לכוכי: "את אפילו לא יודעת למי דיברתי" כוכי: "נכון, אני טיפשה" מנחם: "את לא טיפשה, פשוט לא ממש מפותחת"
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי לזהות מי השחקנית שבתמונה? התמונה צולמה ממש במקרה דרך מצלמת אינטרנט ממסך (שידור דרך מדיה פלייר), ולא היה לי אמצעי אחר באותו רגע (אי אפשר לעשות פרינט סקרין). ידוע לי שהיא משחקת/מופיעה ב"בנות גילמור" בערוץ 10. זה שודר היום ב5:30 בצהריים, נרשם שם "בנות גילמור 5" (מכאן ניחשתי שמדובר בעונה 5 ?), ונרשם פרק 48 (רק שאין אחד כזה ב-TV.Com). כל החיפושים אחרי מידע נכשלו. תמונה שלה: http://img104.imageshack.us/img104/687/15mt1.jpg יש למישהו מושג מי השחקנית דרך התמונה? תודה וחג שמח לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.internetintheuk.com/ (תראד זה חסין מפני ערנבים, ישןים, ספויילרים ושאר מזיקים)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
;D כנסו , זה 3 מגה אז חכו קצת ... כמובן רק מגיל 18
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש שם מסלול שמיועד לריצה? אם כן מישהו יודע לכמה ק"מ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חברים? יום אחרון לחופש שלי מהעבודה ובא לי ללכת לראות את Avatar ב 3D. האופציה היחידה עבורי היא Imax בקריון (קריית ביאליק). ע"פ הפרטים באתר ההקרנה מתחילה ב 18:30 ואורך הסרט הוא 166 דקות. כך שאם באמת יתחילו להקרין ב 18:30 ולא יהיו הפסקות באמצע, הסרט יגמר בשעה 21:16 . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהאולם? . האוטובוס האחרון שלי יוצא מתחנה סמוכה בשעה 21:59,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 7 דק' להגיע לתחנה. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2010 בשעה 14:10:19 אפשר לנעול הוקפצתי לעבודה בהתרעה קצרה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע עד כמה זה קשור, אבל בתור אחד ששנים קונה כרטיסי מסך ולוחות של חברת GIGABYTE, אני נכנסתי עכשיו לאתר שלהם וראיתי משהו שלא כל כך אהבתי. מתוך רשימת הארצות, יש שם ארץ שנקראת palestine ב middle east, ראו screenshot זה קצת מעצבן ומתחיל להרתיע אותי אישית מהחברה הזו. מה איתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 600 דולר לבזבוזים בארה''ב. נכנס בתקציב PS3, IPHONE, סטרימר או בגדים. אני במרץ מתגייס ליחידת קרבית, ז''א לא אחזור הביתה הרבה. אני רוצה לקנות לי משהו שיעביר לי את הזמן חודש שלם בזמן שחברה שלי תתגייס ואני אתקע בבית עד הגיוס שלי. מה כדאי לקנות אם בכל בארה''ב? סתם דילמה שיש לי. סתם לפרוטוקול, עבור כל שקל עבדתי עד עכשיו, אני מימנתי את כל הטיול הזה בשבילי. אז בלי "פשש לא חסר כסף, אין לך משהו אחר לעשות עם הכסף? כסף צומח על עצים אצלך אני מבין"
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=16610 אם אתם לא אוהבים ספוילרים תקראו את הפסקא הראשונה וקצת מהשנייה סך הכל ביקרות ראשונות כנעט תמיד מאוד חיוביות אבל עדיין זה מבטיח גדולות לסרט תהנו!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אל תפחדו מהצעקות, זה הקול הרגיל שלו.. [בגאוסיטיס יש כל מיניי הגבלות כמו גודל הקובץ לכל upload - 5MB , סיומות של קבצים, אם אתה מכירים מקור אחסון שאין לו את ההגבלות האלו שיאמר לי ואני יעלה את השיר לשם] ***עודכן*** (לינק תקין) http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Songs/crazyteacher.mp3 תודה לBenor מהפורום שהעלה בשבילי את הטראנס המהולל.. כאמור, אל תשכחו לרשום תגובות 8)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי מקרה מוזר בקטנוע שלי, גוי רייד 200, בחורף כשהכביש רטוב ואני נוסע על השלולית הקטנוע היה נכבה, הייתי צריך לחכות כמה דקות כדי להתניע שוב, ושוב פעם נוסע כול פעם היה נכבה הייתי ב 2 מוסכים ולא פתרו לי את הבעיה, כבר התייאשתי וחשבתי לקנות קטנוע חדש, בינתיים הכנסתי אותו למוסך לטיפול שוטף, ושם בין מה שצריך לעשות גם החליפו לי פלאג, וזהו פתרו את הבעיה, הקטנוע נוסע ולא נכבה כול פעם שנוסע על שלולית
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יכול להכנס לצ'אטים...החלון של הצ'אט נפתח אבל אין צ'אט... מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחמאס יש X אנשים ו-X רכוש. למה לא פשוט מפגיזים את ***כל*** הרכוש שלהם מכל סוג (ואם זה בבניינים עם מה שמכונה "חפים מפשע" להגיד להם להתפנות לפני, ושיבקשו פיצויים מהחמאס) ו***כל*** פעיל שלהם מכל דרג מחסלים מהאויר וסלמאת. אפשר תוך מספר שבועות לגמור את כל הסיפור הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מהפורום היה בזמן האחרון ביוון? באיזה מטבע משתמשים שם? יעני אני מתכנון לטוס לשם..מה אני צריך לקחת..דולר או יורו? תודה נ.ב לא מעניין אותי לשמוע סיפורים/חוויות שלכם... אני רק רוצה לדעת בקשר לשאלה..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחת השאלות שיש לי לפתור בתור שיעורי בית באלגוריתמים היא כזאת: נתונה מטריצה M בגודל n על n של מספרים שלמים ושונים אחד מהשני צריך למצוא איבר שהאיברים שמעליו, מתחתיו ומצדדיו קטנים ממנו במילים אחרות, צריך למצוא m[i, j] כך ש: m[i,j] > m[i+1, j], m[i-1,j], m[i,j+1], m[i,j-1] זה קל, הבעייה היא שאני צריך לפתור את זה בסיבוכיות O(n) שימו לב - אני לא מבקש פתרון, רק שתגידו לי אם זה אפשרי ואני אשמח אם יענו על השאלה אנשים שלמדו יותר משיעור או 2 במחשבים בבית הספר על אלגוריתמים... אל תשכחו שזו מטריצה - יש n² איברים בכל מקרה, יש לי 2 הוכחות שזה בלתי אפשרי, אבל יכול להיות שאני טועה בהוכחות האלה, למרות שזה לא נראה לי, אני אחכה ואראה אם יש צורך בכלל לתת את ההוכחות שלי תודה איל
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם http://kst.co.il/index.asp מוכרים זכרון במחיר ממש משתלם ואני רוצה להזמין (משלוח בדואר) אבל לא שמעתי עליהם מעולם.מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום זימון ליום ראשון לחייל המודיעין . היה שווה לנדנד לצבא, שלחתי מכתב אחד וזה השתלם לי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את זה בנרות, אבל מעדיף דרך שמישהו כבר ניסה ויודע שהיא עובדת בוודאות (תוכנה או מה שזה לא יהיה), העיקר חינמי... תודה רבה למשיבים !!!!!!!!!!!.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרי פנטיום ארבע הוא פצצת חישוב וחישובים מספרים הוא עושה בשיא המהירות? אפילו 3 מחשבי פנטיום 1 מאה שישים ושש יכולים לשלוט (שלטו) על מערכת טיסה לחלל כולל למדוד זוויות טמפרטורה וכל שאר הדברים המסובכים האלה! אז מחשב אחד מתוך מאות אלפים שעובדים על אותו דבר??? מה הם כבר עושים למען השם??
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-