כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
לפני חודש הלכתי למשרד הרישוי לעשות מבחן תאוריה וכנראה שבדרך חזרה הביתה נפלה לי הת.ז. אתמול היתי צריך להתייצב בלשכת גיוס ולא מצאתי את הת.ז. ולקחתי דרכון במקום. בקרוב אני אמור לגשת לטסט ואני חייב לקחת איתי ת.ז. ולעוד כמה דברים. בכל מקרה - היום חרשתי על כל הבית חיפשתי ובדקתי בכל חור ואין... אני חייב להוציא תעודת זהות כמה שיותר מהר. חשבתי פשוט ללכת למשרד הפנים מחר בבוקר - אבל מה אני אמור להגיד להם? שאיבדתי את התעודה? שהיא נשרפה? ומה המחיר של הקנס\ תשלום על ת.ז. וכו'? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי לכולם, לכל המעוניינים שירות חדש נותן כרגע בהשקה 20GB לנרשמים שעוברים אימות כתובת והתקנה דרך הזמנה. להרשמה דרך הלינק: https://copy.com?r=pw82xb תהנו.
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היום בצהרים, בסביבות השעה 14:30 אני פונה אל כיוון המטבח בשביל למצוא משהו לנשנש אחרי ארוחת הצהרים. הלכתי לארון, הוצאתי 3 וופלות וחזרתי לחדרי. לא הלכתי ישירות למחשב כי לא היה לי כח לכתוב עם יד אחת (וופלה בשניה) אז כפי שאני עושה מדי פעם הסתכלתי מהחלון בצפייה לראות את הפועלים שבונים את הבניין ממול צועקים אחד אל השני כתמיד ואולי מכונית חולפת. אבל... משהו משך את עיני כשהבטתי מהחלון; זה לא היה הבניין שבונים, גם לא העננים בשמים אלא להבה! בשדה מול הבית שלי (השכונה בקצה עיר) אני רואה להבה אדומה ורצינית! ישר אמרתי:"אבא, יש אש בחוץ" והוא באדישות אפילו לא הגיב. הלכתי לחדר של אח שלי כדי להראות לו ולתפוס זווית שונה ואז הוא התלהב מזה גם. לבסוף גם אבא שלי בא להסתכל והופתע למראה עיניו. אחר…
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש איזה טריק\קסם כזה שאני זוכר שהייתי עושה אותו בייסודי.. ואני מנסה להיזכר בו, אשמח את עזרתכם, הוא הולך ככה: אני אומר לאותו בן אדם לחשוב על מספר מ1-9.. להכפיל אותו ב9 נירא לי ועוד איזה משהו ואז יוצא לו ספרה כמו בוא נגיד 42 ואני אומר לו לחבר את שתי הספרות שיצאו לו (במקרה הזה 4+2=6) וזה הספרה שיצאתה לו.(לא הספרה שהוא בחר כמו שכתבתי קודם.) מישהו יודע איך הולך באמת הקסם\טריק הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. ברווזן (בטוח) 2. קיפודן (נראה לי) 3. ?
-
- 9 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אתר שבו חותמים על עצומה לביטול פרס הנובל שקיבל עראפת! :AR15: אני כבר חתמתי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המכונית ממש שווה... מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מעבד: Athlon XP 2500+ זיכרון: 2GB DDR1 לוח אם: ABIT כרטיס מסך: HIS X1650Pro IceQ Turbo (מריץ את Oblivion על הגדרות בינוניות - גבוהות ללא בעיה) כונן קשיח: ללא. צורב: בלי מארז: די עתיק עם ספק Thermaltake 400W. אחלה מחשב לצבא. אפשר לשחק בכיף ואף אחד לא ירצה לגנוב אותו.
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
של אוטו/אופנוע? הכוונה כשהוא לא מחובר לרכב, איך אפשר לטעון אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קלטו את ה UP המטורף הזה: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ucbcomedy.com/videos/play/6472/bp-spills-coffee אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. מה שבטוח, עכשיו יודעים איך ההחלטות שם מתגלגלות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ניסיתי להזמין ספרים ב-Amazon אתמול וזה לא קיבל את פרטי כרטיס האשראי שלי בטענה שיש משהו לא נכון שם (מספר כרטיס \ שם המחזיק \ תאריך תפוגה). זה היה לי דיי מוזר כי כל הפרטים היו בהחלט נכונים, אז ניסיתי אתר אחר שמספק גם משלוח חינם (http://www.bookdepository.co.uk/) וגם זה לא עבד - אותה הודעה. התעצבנתי ופשוט רשמתי את המספר מהסוף להתחלה.... זה קיבל אותו ואישר לי את ההזמנה. הגיוני? מה לעזאזל קרה פה? :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כבר ראינו כמה וכמה כונני אחסון מתקדמים שמתיימרים לקרוץ לקהל חובבי הגיימינג - אבל המותג Apacer ללא ספק לוקח את כל הקופה עם ה-PT920 Commando החדש שלו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להביא איתי 2 מחשבים מחול, כאשר אחד מהם פתוח ונמצא בשימוש ויעלה איתי על המטוס. השני סגור וארוז במזוודה. האם זה אפשרי? האם אני צריך לשלם מעמ על שניהם? אחד מהם? או שאפשר להמנע מזה לגמרי... יש למישהו ניסיון?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה לקרוא עד הסוף.. מבטיח! בקיצור... יש לי מצלמה.. שהחברה שסיפקה לי אותה נתנה לי הוראות להתקין אותה באנגלית.. אבל אנגלית כמו שרק הסינים יודעים ( לא מבינים כלום!! ) בסוף היא כותבת לי, אם כל מה שהצלחתי לא עבד תיכנס לפה ותוריד את הדרייבר -- !!! אמא שלך **%&$ אז למה יצאו לי העיניים עד עכשיו?! Dear customer, For the webcam problem,could you pls see the following info.Hope it helps someway. First,Pls plug in the webcam to the interport of computer. And open your ''My Computer'' on you table and found the "Scamer & Camera". Then you will found "USB Vedio equipment" and click it. Second,Plug in the webcam to the interport of your computer first. Open your "My C…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או קי ...אם למשהו יש להמליץ לי על טראנסים/טראקים טובים רוק או מטאל כבד ותשטדלו בבקשה מלהקות לא ידועות...אבל בכל יתקבל בשמחה..
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יצא לכם כבר לראות את התקליט החדש שכולם מדברים עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל לפני כ 3-4 חודש בתאריך ה 11\27 בזמנתי מערכת רמקולים של ADA880 ב 650 זה עלה לי 735 כלל דמי מישלוח העיסקה התבצעה בטלפון יום או יומיים למחורת ביטלתי את העיסקה גם בעמצאות טלפון כמה שבועות לאחר מכן הגיע דף עם סיכום ההוצאות שלי מהאשראי והחיוב של ה 735 היה שם , התקשרתי ל EIM לבדוק למה הורידו לי אמרו לי שלא יודעים כי בכלל הייתה להם בעיה עם הכרטיס אז אמרו לי שהם יתקשרו לחברת האשראי וידברו איתם ויטפלו בבעיה לאחר כמה ימים התקשרתי ל EIM אמרו לי שדיברו אם חברת האשראי לשאני צריך לפנות אליה , אז התקשרתי לחברת האשראי שלי והם ביקשו ממני לשלוח להם פקס לבקשה לזיכוי ,שלחתי את הפקס יום למחורת הכל היה בסדר קיבלו את הפקס והתחילו בהליכים שלהם ,קיבלתי גם מכתב והכל על זה שהם קיב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתרתי את כל השאלות חוץ מ-1 מאונך "מאפה ולחם ברחוב מתחבר לאחרונה להפעלת חיבורים". שברתי את המוח על זה אבל לא הגעתי לשום מקום, אם מישהו יתן רמז כלשהו אני אשמח לחלוק איתו רמז משלי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי איזה פורום לשים את זה, אז כתבתי כאן.. יש לי P4 2.8GHZ 1GB זיכרון מערכת הפעלה XP. שמתי קובץ שהוא 1080P והוא פועל לאט והדיבור לא מתאים לתמונה. האם יש בגלל המחשב שלי או שזה קודק או משהו?
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=lgbuOOr0Z60 מה דעתכם ? חסרים לנו עוד 10 SUBSRUBERS בקשה =]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שמדברים על פיתוח חדש שיאפשר גלישה של עד 50 מגה. מישהו יודע מה עם זה, איך זה מתקדם, האם זה באמת יאפשר גלישה במהירות שמו שהאירופאים והאמריקאים רגילים, והאם באמת המחירים יהיו ריאלים לבני אנוש..?
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-