עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא מבין מה צריך לעשות בתרגיל הזה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  2. היום במעריב היה מצורף גיליון "המבחן של המדינה". בסקר שביעות רצון לקוחות בתחום המחשבים אייבורי זכו במקום הראשון. באג במקום השני. כמה לדעתכם אייבורי שילמו בשביל המקום הראשון? בפסיכומטרי לחמן זכו במקום הראשון. יואל גבע במקום השני. עם כל הכבוד ללחמן, ליואל גבע יש מוניטין (מוצדק או לא זה כבר סיפור אחר) טוב בהרבה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BoriTTo,

אני מחפש לעצמי לאפטופ חדש ובמהלך החיפושים מצאתי את החנות הנ"ל שמציעה את מחשב שאני רוצה במחיר ממש נמוך, עד לרמת החשוד. כ2000 שקל יותר נמוך מההשוואה של זאפ. מישהו מכיר את החנות או התנסה בקנייה ממנה , מכיר, יודע או יכול לספק לי אינפורמציה על החנות, גוגל לא מוצא כלום. אתר החנות: http://mashav.co.il/israel/index.htm מחכה לתגובתיכם.

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by nineball,

טוב, לדעתי הגיע הזמן לעוד ת'רד כזה, כי איכות אף פעם לא נמאס לראות קטע מדהים, 17 דקות, פסנתר- http://www.youtube.com/watch?v=pJ5A_hpVPUc http://www.youtube.com/watch?v=lAWqpVxeifo&feature=related 2 חלקים, זה פשוט ארוך מדי. מוזיקה מתוך משחק מסוים (אין טעם להזכיר, זה לא משהו שמישהו פה יכיר....) שאורגנה מחדש לנגינה בפסנתר (עשו פה מין מחרוזת כזו...) חוץ מהעובדה שהמוזיקה מדהימה, היכולת הטכנית של הבנאדם השאירה את הלסת שלי למטה לכמה שניות תוסיפו עוד

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=47823

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי חבר'ה, כבר פתחתי נושא כזה לפני כחצי שעה וסגרו לי אותו כי חשבו שאני לא מצליחה לראות האח הגדול רק מתי שיש שעות עומס שברור לי שזה כמעט בלתי אפשרי כי המון אנשים גולשים כרגע שם אני מתכוונת לזה שאני לא מצליחה בכלל לראות את האח הגדול באתר של קשת, לא חשוב מה עשיתי שום דבר לא עוזר flash הכי מעודכן פועל יש לי 3 מחשבים בבית, לא מצליחה לראות באף אחד מהם, בכל שעה שאני מנסה גם בלילה שאין עומס... אני מצליחה לראות את הפרסומת שלפני המצלמות אבל אז שהפרסומת מפסיקה יש מסך שחור ורשום "מושהה" ליד ה-PLAY\PAUSE מישהו נתקל בבעיה הזאת? והצליח לסדר אותה? תודה על העזרה חברים מורן (מנהל הפורום: סליחה שחשבת שפתחתי סתם את הנושא הזה, לא התכוונתי שאני לא מצליחה לראות בשעות העומס אלא בכלל, …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Odedb52,

אני אכתוב בקצרה כי אני באייפון... סתם רציתי לדעת אם עוד מישהו שמע בומים מוזרים בשעה האחרונה (לסירוגין), מין גלי הדף לא יודע איך להסביר.. אולי בומים על-קוליים? ראשון לציון.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by approx,

לא יודע אם יצא לכם ליראות או לא http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  9. קיבלתי עבודה שבה נשאלות השאלות: 1.___________ AC stands for 2. As a peson interested in Nikola Tesla, on visiting NEW YORK which places/sites would you visit? what would you find at each? בבקשה תעזרו לי לענות על השאלות [glow=red,2,300](באנגלית)[/glow] כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר על האתרים בניו יורק שמזכירים את טסלה ולא את הייעוד של הAC אני צריך את זה דחוף לפני יום כיפור... :please:

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ag43,

קיבלתי הרגע לפלאפון את ההודעה הנ"ל: congratulations, your phone number won 800,000 in the GLOBAL GSM LOTTO,your money is ready to be paid to you. for details,contact mr.taylor xxxx@ymail.com ההודעה היא מGLOBAL. ממתי הספאם הPHISHING הגיע לפלאפון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תודה רבה ... נעזרתי ביוטיוב [יש שם אחלה הסברה]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by idofr,

יכול להיות שזה אמת ויכול להיות שלא אבל זה מעשה טוב אז זרמתי. קיבלתי מייל שלטעמי שווה להפיץ, וזה לשונו: (מועתק מפורום טיולים בתפוז) נכון שממש הייתם מתבאסים אם הייתם מאבדים מצלמה או נגן או כל גאדג'ט אחר? עכשיו תארו לעצמכם שחזרתם מטיול של שנה וחצי!! בחו'ל וכל התמונות שלכם בפנים. מצאתי בתל אביב בתאריך 7.9.08 אייפוד בנפח 80 ג'יגהבייט. אם אתם מזהים מישהו מהתמונה (המכשיר שייך כנראה לסופרמן שבתמונה) תפנו אותו למייל שלי, ואם תעבירו את זה לרשימת התפוצה שלכם אולי אפילו תעזרו לו למצוא את זה. אריאל - arielzuk1@walla.co.il על פי נתוני האקסיף של התמונה, היא צולמה בתאריך 22/02/2008 במצלמת פוג'י פיינפיקס A600

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  13. שבוע טוב! נתקלתי בבעיה מציקה מאוד בבית השבוע.. אני לא מצליח להשאיר את החלון של הממד פתוח. יש אפשרות להשאיר אותו כשהוא נוטה מטה ורק הלמעלה קצת פתוח ,אבל כל פעם שפותחים עד הסוף הדלת נסגרת בתנופה... מישהו כאן יודע על איזה כפתור או פעולה שתשאיר את החלון פתוח בלי צורך בקשירות כאילו זה מחנה מאולתר ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום אני צריך אתרים שיש בהם תמונות בסגנון של התמונה המצורפת שיהיה אפשר להדפיס בלי לפגוע באיכות בגודל של 140*80 ס"מ תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by Idanez,

שווה לקרוא עד הסוף.. מבטיח! בקיצור... יש לי מצלמה.. שהחברה שסיפקה לי אותה נתנה לי הוראות להתקין אותה באנגלית.. אבל אנגלית כמו שרק הסינים יודעים ( לא מבינים כלום!! ) בסוף היא כותבת לי, אם כל מה שהצלחתי לא עבד תיכנס לפה ותוריד את הדרייבר -- !!! אמא שלך **%&$ אז למה יצאו לי העיניים עד עכשיו?! Dear customer, For the webcam problem,could you pls see the following info.Hope it helps someway. First,Pls plug in the webcam to the interport of computer. And open your ''My Computer'' on you table and found the "Scamer & Camera". Then you will found "USB Vedio equipment" and click it. Second,Plug in the webcam to the interport of your computer first. Open your "My C…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יום ראשון בעזרת ה' אני מתחיל ללמוד לימודים אקדמאיים, אני מעוניין בזוג נעליים ובתיק. בהמשך היום אני אסע לב"ש למרכז ביג ל:סקאל-עודפים (מחירים זולים מאוד),אלוף הספורט,ורטהיימר ומליבו. יש המלצות לתיק ונעליים? אני חשבתי על נייקי שוקס + תיק נייקי כלשהו. היופי והנוחות חשובים גם יחד ואני יודע שזה לרוב מתנגש.

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by yuraxp,

יש לי מנוי לעיתון מדע פופולרי שגם פרסומת שלו מפורסמות באתר,אבל החודש לא קיבלתי עיתון,אני מנסה להתקשר אליהם כבר 3 ימים אבל אף אחד לא עונה,משהו יודע מה קורה??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dudidu08,

חברה רציתי לברר כמה זמן לוקח למכתב בערך להגיע? שלחתי לפני שבוע וחצי בערך מכתב מאריאל לאור עקיבא ועדיין לא קיבלו אותו שמה... שלחתי אותו בדואר רגיל אתם יודעים בתיבה הגדולה.... למישהו יש מושג כמה זמן זה יכול לקחת? הבעיה היא שגם אין לי מעקב על זה כי זה לא דואר רשום או משהו כזה ואני לא יכול לעת אפילו איפה זה...

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Tanya,

ערב טוב. יש איזה ספרים ללימוד מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי? אין לי נושא מסויים. זה יכול להיות על המחשב בכללי, וזה גם יכול להיות לימוד שפות [שפת C וכ'ו...], או כל דבר אחר שקשור למחשבים. טיילתי היום בצומת ספרים ומצאתי כמה אבל לא רציתי לקנות מבלי לשאול קודם כי יש ספרים שהם גם נורא לא מקצועיים. חשוב לי לציין שאני מתחילה ואני רק רוצה להשכיל קצת בכל מה שקשור למחשבים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by שניצל,

אני חוזר עכשיו קצת על חדו"א ונתקלתי בתרגיל שמשגע אותי. אם למישהו יש מושג איך פותרים את זה אני אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 16.8k צפיות
  21. Started by theone89,

http://www.youtube.com/watch?v=zfRIwA_s-Fc עוד קופים http://www.youtube.com/watch?v=57sy2_2Wrto

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  22. יש לי עכבר מיקרוסופט אלחוטי דגם microsoft wireless mouse 8000 קניתי אותו לפני 10 חודשים באופיס דיפו. תחילה עכבר אחד לא הגיב והחלפתי באחד אחר. השני עבד בסדר פחות יותר רק שלפימים הוא זז מעצמו, וצריך להטעין אותו כל שבוע! עכשיו העכבר לא נטען בכלל! והוא לא שמיש. ומדובר בעכבר של 400 שקל!!! אני לא יכול לבוא לאופיס דיפו ולדרוש עכבר חדש ללא קבלה וללא כלום. ואם הם ישלחו אותו לתיקון הדבר ככל הנראה יעלה לי כסף. כאמור יש למוצר אחריות של 3 שנים! אז מה לעשות??

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם אם אפשר בבקשה אני צריך המלצה לספרים בנושאים הבאים : חדו"א 1 מת' בדידה אלגברה ליניארית 1 עדיין בשבוע השני באונ' וכבר הבנתי שריכוז בהרצאה ופתרון התרגילים שבתרגול לא יספיק :\ אז תמליצו לי בבקשה על ספרים עם דגש ללמידה עצמית.. כלומר כמה שיותר הסבר מפורט + תרגילים עם פתרון מלא .. (יש כזה דבר בכלל?) תודה רבה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by 00000,

כבר כמה שבועות שאני מנסה להוריד ואני מקבל את ההודעה הזאת: "עקב עומס על שרתי FileFlyer באיזור, הגישה לשירות מוגבלת. נסה שוב מאוחר יותר." יכול להיות שנתנו באן פשוט לכל ישראל? מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.