כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אוקי,שלום לכם קהילת HWzone,או לפחות כל מי שנכנס לפה. אז בואו נתחיל בהסבר קטן ,מה בעצם אני רוצה ממכם? חברי הפורום דנו מס' פעמים על השאלה הבאה : "למה אין לHWzone שרת קולי (Ventrilo ,Teamspeak וכדומה) שבו הם יוכלו לדבר בשעות הפנאי ,לשחק בו במשחקי רשת ובכלל לדבר ולהכיר אחד את השני?" אז התשובה היא כמובן : אף אחד לא הרים את הכפפה בכדי להקים דבר כזה. ופה נכנס הדיון הזה .. לדעתי צריך דבר כזה קהילה קולית או במילים אחרות ,שרת בתוכנה מסויימת שנוכל להפגש שם ולדבר ולהכיר אחד את השני. כחלק מהשרת הקולי שלנו נוכל להקים חדרים לכל משחקי הרשת ולכל המטרות והכוונות כגון : משחקי רשת ,חדר רדיו,חדר מוזיקה,לובי וכו'. אז מה הן האפשרויות שלנו? מס' תוכנות עומדות לרשותינו: התוכנה הראשו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלהן, רציתי לדעת איך אני מוסיף לסרט תרגום (יש לי כבר את התרגום) כדי שאני יוכל ליראות את הסרט עם תרגום???
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד משהו שקשור במחשבים ע"מ להתקבל להיי-טק. איזה תחום אתם ממליצים ללמוד? איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני שוקל לרכוש מחשב מחברת TMS. התרשמתי מהמבחר באתרם ומהמחירים. אני מתגורר באיזור המרכז, ואני מתלבט האם לרכוש מחשב מחנות שנמצאת בצפון. אני מודע לכך שיש להם מעבדה בת"א (איני תל אביבי, אך זה קרוב יחסית). - האם השירות, החלפות רכיבים והתיקונים, במקרה הצורך, יהיו נוחים למרות שהחנות בצפון (המרכז עם כל הרכיבים)? - כמה זמן לוקח להחליף / לתקן רכיבים? - מה בנוגע לאחריות, האם עדיף לרכוש רכיבים מהיבואן המורשה? אודה עבור משובים על החנות ממי שכבר רכש אצלם. אם יש לכם המלצות אחרות - גם אלה יתקבלו בברכה. תודה רבה! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, החלטתי ללמוד קצת בכוחות עצמי בזמן השביתה. חיפשתי בספר של גבי יקואל הסברים, אך מצאתי הסבר רק לפתירת התרגיל כאשר מדובר במעגל קנוני. (מעגל שמרכזו בראשית הצירים) מישהו יכול לתת לי את הדרך לפתירת התרגיל? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אתמול עשו לי בדיקה בביצים ואמרו לי שיש לי כנראה כילה.. הרי כילה זה אומר שהמעיים יורדים לך כזה למפשעה.. עכשיו אני מרגיש את הדבר הזה אם אני נוגע.. אבל אני הרגשתי אותו כבר איזה שנה שנתיים אולי יותר.. ואפעם לא כאב לי בצד.. והרי כילה אמור לבוא עם כאבים? אז בעצם יש לי את הדבר שאמורים להרגיש.. אבל אין לי כאבים.. למרות שיש לי את הדבר הזה מלא זמן כבר.. אז בעצם יש לי כילה או לא? יש לציין שכשאני שוכב אני לא מרגיש את הדבר הזה במפשעה וזה נעלם..
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וכזה שאפשר לקנות בחנות המוזיקה הקרובה לביתך, להקות שכוחות אל שאי אפשר להשיג בשום מקום זה לא להיט. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחח אז החלטתי לפתוח אחרי שיכנוע מ moonjib ~~~~ספוילר/תאוריה~~~~ א. זה נראה די ברור שהתוכנית היא שהם יברחו מהכלא , בצידנית יש בטח חליפות צלילה או משהו דומה וזהו.... הבעיה היא שזה נראה כול כך ברור שבטוח זה מה שהמפיקים רוצים שנחשוב! ב. רק לי יש הרגשה שהם לא יברחו בפרק הבא? ~~~~/ספויילר~~~
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני קונה ראוטר Edimax BR-6204WG, ובגלל שאף אחת מהחנויות בזאפ לא קרובה אליי אני צריך לעשות משלוח. שמעתי שיש המון חאפרים היום, שעושים בעיות עם משלוחים ואספקת המוצרים, אז במקום ליפול על חנות כזאת חשבתי שאני אקבל פה המלצה על אחת טובה. הנה רשימת החנויות שהופיעו בזאפ לראוטר הנ"ל: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369809 התקשרתי כבר לפנדה, אבל אין את הראוטר במלאי, אז צריך חנות אחרת.
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בלתי נסבל בזמן האחרון. סרטון של 40 שניות לוקח כמעט רבע שעה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא לנסות בבית,ואני רציני והייתי אומר שחבר שלי קצת נסחף עם הרובה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2037172
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני שוקל, בהסתמך על אחד המפרטים שלכם (מחשב למשחקים ללא מסך ב-6,000), לקנות את רוב החלקים בארה"ב ובארץ לקנות רק את החלקים הגדולים - כמו מארז ואולי ספק כוח). נראה לי שאפשר לחסוך כמעט שליש מהמחיר בצורה כזו. אחרי זה - וזו השאלה שלי - אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי. האם הרכבה עצמית היא אפשרית? האם יש מדריכים לכך שאפשר למצוא באינטרנט? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המנהלים בTD החליטו לסגור לי את החשבון בלי התראה ובלי כלום רציתי להיכנס לראות את הרטיו שלי ואני רואה שחסמו לי את החשבון! נכנסתי לIRC שלהם ושאלתי מה קרה, הם ענו לי שרימיתי. אני בכלל לא יודע איך מרמים תוכנת ביטורנט!!! איך לעזעזל אתה מרמה כשאתה מוריד משהו? נגמר בסוף בבאן לIP שלי: "Unauthorized IP address". יש מצב שהם חוסמים ישראלים? כי שמתי בפרופיל שאני מישראל. יש מצב מישהו בודק אם גם אצלו חסמו את החשבון? למי שלא מכיר: TD - torrent damage (כמו TL שזה TorrentLeech)
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
על סמך מה אתם בוחרים מקצוע? האם מדובר בשכר, אפשרויות תעסוקה, יוקרה? אני למשל לא יודע מה אני רוצה. בחרתי ללכת על כלכלה כי תמיד יש עבודה בתחום. אני רק מקווה שמקצוע יבש כמו כלכלה לא יגרום לי לזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית. איך אתם בחרתם?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היה לי נוקיה 6131 קניתי לפני חצי שנה שלשום איבדתי אותו באסה גם לא היה ביטוח :-\ עכשיו אני עוד צריך לשלם איזה 900 שקל עליו לאורנג' . אבל לא משנה ,אני צריך מכשיר אחר מה אתם ממליצים? היה לי סבבה עם ה6131, תנו לי כמה המלצות או שפשוט לקנות אחד נוסף 6131 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז ככה: אני מעוניין לדעת על מה אתם ממליצים - מנוי לשרת usenet כמו Giganews או Usenext, או פרימיום לשרת http כמו Rapidshare או Megaupload. הכל למטרות שאין לדבר עליהן בפורום, כמובן. ככל הנראה לתקופה של חודש-חודשיים. המחיר הוא לא issue, אבל כתשלום חד-פעמי וחרישה על התוכן האפשרי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה. תודה רבה מראש לכל העונים :-)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי כבר לקנות בקיי.אס.פי אבל הרצי חיפוש בפורום ואומרים שבשום אופן לא לקנות מהם ושהם מוכרים זבל וכו'...אז אני צריך ממכם המלצה לחנות טובה ואמינה ורצוי מאוד שתהיה רשת ובעיר שלי(פתח תקווה) אני לא רוצה לקנות מחנות בודדת כי המחשב הקודם שלי נקנה מכזאת והיום הוא בזבל והחנות איננה.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה פורום לשים את זה, אז כתבתי כאן.. יש לי P4 2.8GHZ 1GB זיכרון מערכת הפעלה XP. שמתי קובץ שהוא 1080P והוא פועל לאט והדיבור לא מתאים לתמונה. האם יש בגלל המחשב שלי או שזה קודק או משהו?
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש את הפולינם p(x)= x^4+mx+n השאלה: כמה שורשים לכל היותר יש לפולינום? נמק צריך לנמק את זה ע"פ משפט רול, מישהו יודע מה הנימוק?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום תאריך הגיוס שלי הוא יולי 2008. אני לא עושה מגמת מחשבים בבצפר אבל כן עושה קורס למחשבים. אני מעוניין ביחידות מחשבים/טכנולוגיה וכו'. 1) למי מתאים י"ג או י"ד? 2)אם אני מעוניין בי"ג, עד מתי אני צריך להודיע לצבא שאני מעוניין בכך? 3)במידה ואני נרשם לי"ג, ובמהלך השנה יתקבל ליחידה שמתאימה לי, מה עושים אז? סתם לומדים י"ג?! 4) איפה אני יכול לברר באיזה בתי ספר יש י"ג? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
נאבד לי הפלאפון ואני צריך חדש. העיקר שיהיה קטן ונוח לתפעול, לא אכפת לי כל השאר לא צריך מצלמה אפילו תודה לפונים המנוסים
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ההורדה סבירה הגלישה איטית מאוד כמו 56K!!
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אין לי מזומן למחר , אתם חושבים אם אני יביא צ'יק זה בסדר? [300 שקל על הטסט]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק הרבה שעות רצוף ומחפש כסא שיתמוך טוב בראש בגב התחתון ובידיים.... עד 800 שקל רצוי פחות.... יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-