עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by davidreznic,

• 72 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו הוא רוצה למכור לי את המשב הישן שלו ב1200 שקל אני רוצה לדעת אם זה שווה המפרט מעבד : פנטיום 4 2600 גיגה הרץ כרטיס מסך : ATI Radeon X1950PRO 512MB זיכרון:512mb הארד דיסק :160 gb

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  3. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. והוא רוצה לקנות את המחשב מוואלה, אמרתי לא לקנות את המחשב משם אבל כיוון שהידע שלו אפסי אז התיעשתי : השיחה הזאת אמיתית, ואני בטוח שכמעט כל אחד היה אומר לי משהו דומה, עזרו לי להציל את הילד מכרטיס 128MB :'(

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שמעו חבר שלי אמר שיש דבר כזה שדומה לאט שיש בזה הרבה מקום עכשיו עם קורא מצב שעשיתם פורמט למחשב מחברים את זה לUSB או כרטסי רשת איזה מקום לא יודע ואז אפשר לעביר מלא דברים לאט הזה זה משהו שדומההה עם דוגמה עשיתה פורמט למחשב אז אפשר עם זה להחזיר הכול משהו שמע על זה ? עם כן ישלכם קישור בה ZAP לקנייה משהו ?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. הלכתי עם חבר שלי ואחיו הקטן בקניון בת"א כשלפתע ראינו את רונאלדיניו. הוא הסכים לתת לנו תמונה זריזה וביקש שלא ניידע אף אחד שהוא בארץ, אבל לא יכולתי להתאפק. חבר שלי זה האמצעי, אחיו הקטן זה הימני, ורונאלדיניו.. נו, אפשר לא לזהות?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. טוב אני לא יודע אם זה חוקי לפרסם פה או לא אני רק צריך תיעוץ שלכם http://img416.imageshack.us/my.php?image=wtf2jj.jpg אוקי חבר שלי השתמש בתוכנה הזאת באופן....ממ...... אז הוא קיבל את זה.. הוא חושש מתביעה..מה אתם אומרים יכולים לעשות לו משהו? לי נראה שלא..צריך עוד דעות

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חבר שלי שהוא חבר כאן בפורום CHENRP קיבל באן לצמיתות כי הוא פתח כפילות יוזרים או משהו כזה. העניין הוא שהוא לא פתח 2 יוזרים אלא אני נכנסתי ליוזר לי דרך המחשב שלו כמה פעמים(למרות שהוא הזהיר אותי שHWZONE יכולים להעיף את שתינו). בקיצור הוא לע עשה כלום. והיה כתוב גם שהוא התחצף לאחד המנהלים והוא לא עשה דבר כזה. אני חבר שלו ואני בטוח שהוא לא יעשה דבר כזה. יש לו כמעט 1400 הודעות בפורום ועכשיו הוא יהרוג אותי אם הוא יגלה שזה בגללי. האמת הוא אמר שזה הכל בגללי. בקיצור, אני חייב שיחזירו לו גישה לפורום אחרת הוא ואני אבודים. CHENRP תרם מאוד ואהב לעזור לאנשים ועכשיו הוא קיבל BAN. בבקשה מנהלים, שלחתי לכולכם הודעה פרטית. קרתה פה טעות. תחזירו לו את היוזר!! :s05:

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. אין לי מושג מה זה, אבל אם יש לכם איזה אתר שיש בו כאלה, עדיף בעברית, אשמח לקבל לינק. בתודה מראש, עדי רובין.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אחד המצחיקים חחחחחח http://www.heep.co.il/45-he/Heep.aspx?UserID=399 אם אהבתם אז תצביעו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Guy King,

http://news.walla.co.il/?w=/1/1217911 אני המצוטט בכתבה. וחבר שלי ממש מת לי בידים אתמול :'( ואני לא האמנתי שאני אי פעם אוכל לכתוב כזאת כותרת :-X

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  11. אני מחפש מנוע של חרמש, מסור שרשרת או מפוח או כלים עם מנועים דומים שפועלים על בנזין. המטרה לא חשובה עכשיו, אבל אם אני אמצא בעזרתכם והעניין יתקדם אני מבטיח שתקבלו תמונות בעיקרון ביררתי קצת והמחירים היו יקרים מאוד למנועים חדשים.. אני צריך משהו יד שניה.. אני מאיזור רחובות. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. לכל החבר'ה שעוזרים פה אתם עושים עבודה נהדרת כל אחד עוזר במה שהוא יודע אני מקבל פה תשובות לשאלות אחרי דקה רק עושה רענן ויש 5 מגיבים זה מדהים לא מצאתי את זה באף פורום אחר להרבה אנשים פה יש ידע רב מאד בזכותם אני בוחר מחשב/חלקים פיצוץ ולא עבודה בעיניים אני לומד ממכם המון בכל מקרה השירשור הזה מצידי יכול ללהמשיך לעוד שרוצים להגיד תודה אז תדעו שיש לכם אחלה פורום רק שימשיך ככה ויתרחב יותר תודה ענקית!! :yelclap:

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  13. חבר'ה, היום היה צריך להיות לי מבחן באזרחות אבל בגלל שיש שביתה ואין שום תאריך שאפשר להזיז אליו את המבחן החליטו להעלות אותו לאינטרנט וכל אחד יפתור אותו בבית. הקטע הוא שאני קצת ריחפתי בשיעורי אזרחות ואין לי שום שמץ של מושג איך לענות על השאלות האלה אז הבאתי לכם את הנוסח של המבחן ובבקשה תעזרו לי!! 1. בבריטטניה נעצרו שני מדענים, שהעבירו מידע סודי למדינה זרה. אחד המדענים מסר את המידע מפני שתמך במשטר הקומוניסטי במדינה הזרה, והשני מסר את המידע תמורת סכום גבוה של כסף. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען הראשון? הסבר ונמק את תשובתך. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען השני? הסבר ונמק את תשובתך. 2. בתוכנית הכלכלית החדשה של משרד האוצר נקבע בין היתר: 1. קיצוץ של 20% משכרם של המורים. 2. קיצוץ…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  14. מצאתי בפורום את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151642.0 שהביאו בו מדריכים וכאלה.. עכשיו לבעיה שלי.. האנגלית שלי דיי גרועה ככה שהמדריכים בת'רד הנ"ל לא כל כך עוזרים לי. בעיקרון אני יודע לעבוד באלקטרוניקה וממש אין לי בעיה עם הלחמות וכו'.. אז אם יש פה חבר'ה שיש להם קצת סבלנות לשבת ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין המגברים במדריכים השונים ואחרי שנחליט על איזה יותר מתאים לי אז גם לעזור לי להבין איך אני צריך לבנות אותו ומה המרכיבים אני אודה להם מאוד. תודה מראש חבר'ה

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  15. שמעו חברה יש לי מבחן עוד יומיים ואני לא יודע את החומר מי שלא קשה לא שירשום בבקשה את הכללים של Past Simple Past Rrogressive Pr. Perfect כי אני בכלל לא יודע את זה. אני מבקש רק אלה שיודעים ב 100% אני לא צריך שיבלבלו אותי אני רוצה רק אלה שבאמת מבינים את זה ועדיף אלה שכבר למדו את זה. תודה רבה לכולם על העזרה!

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  16. חברי פורום נכבדים! אתם מכירים תילדים החנונים האלה מהכיתה שלכם שכל הזמן מדברים על פלאפונים ועל גאג'טים ומחשבים,אבל בעצם, הם לא מבינים כלום במחשבים ואתם מתים להכניב להם קצת ממה שאתם יודעים כדי שיפסיקו לבלבל במוח? (אני מנסה ליהיות כמה שיותר ספציפי ) אז מי שרוצה לעזור לי לקראת הפרוייקט שלי לשבירת ה3400+@4600+ אז בבקשה שאתם מאתרים תחנונים האלה אז תספרו להם על חבר שמוכר IHP-120. המחיר הוא 1700 כן מאוד יקר, זאת הסיבה שאני מחפש תאנשים שלא מבינים כלום ושלא ילכו לחפש לי בEBAY. קניתי אותו ב2700 בארץ. צרו איתי קשר בפרטי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  17. ברצוני להתייעץ אתכם בקשר לסיפור שכרגע היה. קצת רקע, אני מחנה את רכבי אצל חברה שלי כבר הרבה זמן ואף פעם לא היו בעיות, לאחרונה היו לחברה שלי בעיה עם שכנים חדשים שרק הגיעו. החניה שם לא פרטית ולא רשומה בטאבו וכל רכב מבחוץ יכול לחנות חופשי. מה שקרה זה ככה, יום אחד השכנה הבעייתית גלתה שמישהו שרט לה את האוטו וישר חשבה שזה הרכב של ההורים של חברה שלי אז אמא של חברה שלי יוצאת החוצה ושואלת מה קרה? השכנה הבעייתית ישר מקללת את אמא של חברה שלי זונה ומתחילה מהומה גדולה.(שימו לב עם איזה אנשים יש לנו עסק) השכנה הבעייתית שהחניה כלל לא שלה תפסה בעלות על מקום חניה ספציפי והיא לא מרשה לאף אחד לחנות שם. לי כמה ימים קודם כן חניתי את הרכב שלי וגיליתי שמישהו דפק לי אותו. בהתחלה לא ידעתי מי זה אבל…

• 69 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by MacGyver,

אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. במנילה הקודמת רשמתי ממר"מ או 8200 יש לכם עוד יחידות? אני מחזיק כרגע בטכנאי PC MCSA ועכשיו אני לומד MCSE בגלל זה גם דחו לי את הצבא לטובת הלימודים יש לכם הצעות? פרופיל 64.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by moshe55501,

חבר'ה הגובה שלי זה 176 ס''מ ושוקל 63 קילו אני בן 15 וחצי וכבר חודשיים מתאמן במכון כושר ועד עכשיו לא ראיתי שום שינוי בי כלום אפילו טיפה שרירים וחבר שלי שהוא גם במכון כושר כבר יש לו ריבועים וכל יד שלו זה שתיים שלי למה זה ככה ?? :'(

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by american,

מגיע לי.. אני רוצה המון ברכות, שמנמנים ובונבונים. יאלללה........אני בן 16. :DJsmile: :cwm39:

22. Started by Cable,

היי, עכשיו חבר שלי שלח לי משחק כזה שצריך לשלוח כדור והעביר אותו מצד לצד במסך... ולא הצחתי לעבור את השלב השביעי... http://www.donpixel.com/play/en/050912180926/

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by Bingo,

ככה אני לפני שבוע הגעתי לבסיס חל האוויר 21 טכני בשמו,בוגר אלקטרוניקה הנדסאי. היה לנו שבוע מיונים מבחנים ראיונות לקורסים שכביכול עזר להם להתבסס על המידע בשביל שיבוץ לקורסים. קיצר נתנו לנו חוברת עם מקצועות ואמרו לנו לבחור 5 מקצועות שאנחנו הכי רוצים ללמוד אני בחרתי את שלי. בשבוע לאחר מכן הגיעו השיבוצים ולא קיבלתי שום קורס מבין ה-5 שבחרתי....קיבלתי קורס מסריח שלא מעניין אותי ובטח שלא מקצוע שאשרת בוא לפחות 3 שנים... אני מת לעוף מהקורס הזה לקורס אחר דרג ד לדוגמא ולפי מה שהבנתי לעבו קורס זה מאוד קשה. השאלה שלי האם נפקדות או עריקות תעזור פה או כל דבר אחר כי אני ממש חסר אונים הטכני הזה ממש גהנום!! ואם כן לכמה זמן כדאי להיות נפקד? או מה עוד יכול לעזור לעוף מהקורס?? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  24. חבר'ה תמליצו לי על שרת חינמי שיהיה אפשרי לאחסן קבצי אתר, שיהיה בלי פס פרסומות בראש הדף או מתחתיו. תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.