עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

Some pepole are really fucking stupid

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כמו בכותרת ??? נ.ב אני מתעניין רק מתוך סקרנות ולא יותר מזה! פשוט ראיתי בטלויזיה תוכנית על זה ולא הבנתי כלום תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 27.1k צפיות
  3. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אני כולי נזעם ונפעם מהיחס המשפיל שקיבלתי בחנות. קודם כל הייתי צריך ללכת לסניף "הקרוב" לבית שלי, מרחק של 2-3 דקות הליכה, פשוט לא יאומן, החוצפנים האלה לא יכלו לפתוח סניף מתחת לבית שלי? מתחת לכל ביקורת. אחרי שהגעתי ונכנסתי לסניף הייתי צריך לפתוח את הדלת בעצמי. כן כן הבנתם נכון, אפילו דלת אוטומטית לא היה להם החוצפנים האלה, הייתי צריך למשוך את הידית לגמרי בעצמי. אחר כך כשנכנסתי לסניף היו שם 2 בחורים, אחד מהם חיוך אליי ואמר לי "אהלן, אפשר לעזור לך?", פה זה כבר היה מוגזם, החוצפן הזה, החוצפן חסר תודעת השרות הזה מעז להגיד לי "אהלן"? מה זה "אהלן"?! מה אני חבר שלו? בעברית תקנית צריך להגיד "שלום" ולא "אהלן". אבל מילא, הבלגתי, אני בנאדם מאוד סבלני וסלח…

4. Started by Dadude,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול את זה אבל אני בבעיה גדולה , יש לי סכם 88 (למי שיודע מזה,בקבלה לטכניון) , הסף למדעי המחשב הוא 87 עד 89 השאלה היא האם אני אתקבל לעתודה של זה. עדיין יש לי סיכוי לשפר פסיכומטרי באפריל ולהבטיח את הקבלה , אבל אני ממש לא רוצה לעשות פסיכומטרי עוד פעם . אני יודע שיש פה אנשים שמבינים בזה (מנושא קודם שפעם שאלתי) אז תעזרו לי בבקשה כי אני חייב להחליט בימים הקרובים.תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כמו שבטח כבר יצא לכםלראות כל משתמשי נענע קיבלו חתימותצ ואווטרים עם כתובת האתר.. הם חסמו גישה לקבצים דרך שרת אחר או וואטאבק זה לא ממש מעניין אותי אני צריך כמצה מגות בודדות לאחסן את החתימה האווטר ועוד כמה תמונות במידה ואני ארצה לעלות לפורום הסברים , תמונת מסך, או כל דבר אחר.. וואלה לא באים בחשבון בגלל הכתובת המטורפת שלהם (החתימה מוגבלת בתווים ויהיה בעיה להכניס את כל הכתובת שוואלה נותנים) עדיף אתר ישראלי או אתר ידוע אחר, ולא משהו איטי מלא שטיות כמו גאוסיטיס לייקוס וכו... תודה (:

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by stone cold,

טוב אז ככה הגעתי לפרק 54 בסדרה ואני חייב להגיד אחרי הקדמה של עשרות פרקים אחרי בינוניות של עשרות פרקים פרק 54 (שהוא מציל את רוקיה) ממש מצוין הסדרה עכשיו הרבה יותר טובה וסוף סוף מתחרה בנארוטו שופידן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Don't shoot the puppy אחד החזקים ביותר. נשברתי בשלב 7, הכפתור SKIP הזה היה כ"כ מפתה... נ.ב אם הלינק פורסם אז קבלו את התנצלותי בתוספת לינק למשחק טאקי ישראלי למהדרין, אונליין http://www.takionline.com/ ואתר לינקים ויזואלי נחמד וחסר תועלת (לדעתי) http://www.kafe.co.il/

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הגיוני ששפטו מ"כ מהמחלקה שלי ל21 יום מחבוש על שימוש בחשיש\מריחואנה שלא במסגרת הצבא? אא"לט ספרו לי משהו על 6 חודש מחבוש תיק פלילי אזרחי ועוד...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמה מכמה שכבות הכרטיס מסך שלי בנוי? ומה זה בכלל? אולי הבנתי את זה נכון ... אז תעשזרו לי

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by ezx,

מזה כמה חודשים המהירות גלישה שלי על הפנים ואני מצלצל לנטוויזן כול יום וכול יום מאשימים תמחשב המיסכן שלי היום צילצלתי צעקתי כולי עצבים עליהם היה לי 25 אחוז איבוד מידע שזה אומר אין אינטרנט ביכלל בעעע ורק עכשיו סידרו לי את זה היתברר שהם שלחו למתב קובץ מעפן!!! רק תיראו איזה מצב האינטרנט במדינה נוסף לכול חסמו תתוכנה לשיחות חינם כן כן גם את זאת חסמו חוצפנים למי אפשר לפנות בנוגע לזה אני רוצה להגיש תביעה יצוגית מזההה הורסים לנו תזכויות שלנוווו של האינטרנט :pissed:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SuBeX,

אני מעוניין לבנות "אתרון" קטן עם 2-3 דפים שישמש להצגת מוצר שאני מעוניין למכור. את עיצוב האתר ובנייתו אני יכול לעשות לבד. מישהו יכול להמליץ לי על שירות שיספק לי אחסון כזה בחינם? מדובר באתר להצגת המוצר בלבד ללא שום נפח תעבורה או משהו אקסטרה. תודה על העזרה מראש.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. שלום , אני מעוניין בבלנדר לכתוש קרח ופירות , לשם הכנת אייס קפה , שייקים וכו' איזה אתם ממליצים ? מניסיון או שאתם יודעים שהם טובים תודה מראש

• 15 תגובות
    • 17k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

אני מחפש לעשות ראפטינג בירדן ההררי(בירדן ההררי בגלל ששם זה סוער) זאת החברה היחידה שמצאתי: http://www.neharot.co.il/index.php?pid=23&item_id=10 מישהו יודע דרך איזה עוד חברות אפשר לעשות? האם יש זמן קצר יותר? כמה אנשים בסירה, וכד'

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

בחופש הגדול אני עובר דירה לבית חדש, והחלטתי שהפעם אני אתערב באיך שהחדר שלי יסודר (לא כמו עכשיו עם ספרי המיץ פטל במדפים והפינה המצ'וקמקת של המחשב). עכשיו אני צריך עצות בקשר לרהיטים, חשבתי בעיקרון על שולחן גדול שיהיה בו מקום גם לשים את המחשב וגם לעשות HW (לא.... לא חומרה) מדפים מעל. הדברים שיהיו בחדר: מחשב, מסך 19 (שמשמש גם כטלוויזיה), מערכת סטאריו + 2 רמקולים גדולים, ממיר דיגיטלי, סורק ומדפסת. אני מחפש גם סידור שיהיה אפשר להסתכל על המחשב באור יום אבל לא להיות מסונוור, הרעיון היחידי שעלה לי לראש זה לשים את המחשב בקיר של החלון, אבל אם יש לכם רעיונות טובים בקשר לז ובכללי איך לארגן שם לפי נסיון אישי או תכנונים עתידיים... תוספת: תכנון החדר לאדריכלים שבינכם

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by ward,

למישהו יש לינק או סתם מאמר בושא "בעד או נגד ספרות מדע בדיונית"..לפי הדגם של אריסטו או כל דגם אחר.. אני מודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%a0%d7%95%d7%98%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%91%d7%aa-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את השעון הזה ורציתי לדעת אם למשהו יש אותו ויכול להמליץ או בכלל לבעלי סקטור האם אילו שעונים טובים בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

סתם רציתי לדעת אם משהו בדק פעם מערכות של מקינטוש מבחינת ביצועים ומשחקים. למרות שלא נראה לי שיש הבדל,או שיש?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amd@ati,

הוא ידע בדיוק היכן לנחות וסיפק לנו קצת בידור. כך בדיוק זה נראה כשהאדם הקדמון גילה את האש: הם סיפקו לנו גם שיעור חשוב בפיסיקה- נק' ההתכה של צדפים היא 180 מעלות. למי שמעוניין יש גם הרבה תגובות לא רעות ב-ynet.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Culandur,

http://riff.endoria.net/ WTF?!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום חברים, אשמח אם תשתתפו במבחן קטן שקשור למשהו שאנחנו מפתחים בתחום התשלומים באינטרנט, מדובר על מערכת תשלומים בביטקוין (מטבע וירטואלי),המבחן בא לבדוק כמה דברים ממש פשוטים אך קריטיים מבחינת הבטים של User Experience (חווית משתמש). כל אדם יכול להתנסות בו בצורה פשוטה וקצרה (5 ד'ק). אני יודע שיש פורם שלם שמוקדש למטבעות וירטואליים,במיוחד במקרה כזה הניסוי מיועד לאוכלוסיה שלא מכירה כלל את ביטקוין או את אופן השימוש בו.. https://docs.google.com/forms/d/1rYYXRbI99281OVqH4rNAGiElF3W7PeB7rP23ZRmEkKQ/viewform תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. פעם היה את 441 אבל סגרו אותו. מישהו מכיר כזה שירות ? זה ממש חשוב לי... אגב, אני צריך לרשום מספר פלאפון ולא טלפון ולקבל את שם המנוי. תודה רבה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 12.6k צפיות
  23. מהו המטוס והמסוק הצבאי הכי טובים והכי חדשים ומה בעצם עושים בצבא ?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  24. לדוגמא: Frigidaire JEEP VASELINE DISK ON KEY וכו'...

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  25. יש איזה מקום באזור המרכז שממלאים בלון כזה ? כזה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים